Marmaralı Çotanaklar-Susmak İhanettir
OLGUN PEKER-OSMAN ÇIRAK VE ESKİ-YENİ YÖNETİM HAKKINDA SEZON BAŞINA KADAR HER NE OLURSA OLSUN YORUM YAPILMASI BAN SEBEBİDİR...!          

Geri git   Marmaralı Çotanaklar-Susmak İhanettir > Marmaralı Çotanaklar Forumları > Giresunspor Futbol Forumu
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Giresunspor Futbol Forumu 2009-2010 sezonu maçlarımız ve takım hakkında gelişmeler

Bookmark and Share

Seçenekler Stil
Alt 24.07.08, 08:56:59
ersev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ersev ersev isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderatör

Standart Giresunspor Günlüğü

Giresunspor Günlük Haberleri Bu Bölümde Toplanıyor

Kral'lın Olmadığı Yerde Soytarılar Kral'cılık Oynarmış...

Konu ersev tarafından (04.06.09 Saat 17:47:13 ) değiştirilmiştir..
Alt 08.06.09, 23:49:03
B@lıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
B@lıkçı B@lıkçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Sistem Root

B@lıkçı - MSN üzeri Mesaj gönder B@lıkçı isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Giresunspor Transferde Atağa Kalkti

Giresunspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova , Fatih Yiğituşağı, Musa Çelik ile Rumen oyuncular Lawrence’i ve Andrei Cordos’u Çotanak diyarlara getiriyor

Olgun Peker başkanlığındaki yönetim kurulunun yeni sezonda da takımı emanet edeceği Yüksel Hoca, bugün resmi olarak başlayan transfer dönemine hızlı başlangıç yaptı. Deneyimli Teknik Direktör Yüksel Yeşilova, iki gurbetçi ve iki Rumen oyuncuyu Giresunspor’a getirmeye ikna etti.

Yeşilovanı’nın Universitate’den talebesi olan stoper Andrei Cordos ile Romanya’da Hagi’nin el üstünde tuttuğu Lawrence ile anlaştığı öğrenildi.

Lawrence’nin orta sahanın sağında ve solunda görev yaptığı kaydedildi.

Geçen sezon Bundisliga’da Hannover 96’da forma giyen Fatih Yiğituşağı ile RW Oberhausen’den Musa Çelik ile de anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Yüksel hocanın cumartesi günü de Moldova A Milli futbol takımının Sergehei ile bir görüşme yapacağı gelen haberler arasında.

Alt 09.06.09, 13:14:13
harşit28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
harşit28 harşit28 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tombul Fındık

harşit28 - MSN üzeri Mesaj gönder harşit28 - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Bu oyuncular takıma gelirse çok şeyler katar gibi geliyo. ama takıma alabilirsek?
Alt 09.06.09, 14:40:16
harşit28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
harşit28 harşit28 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tombul Fındık

harşit28 - MSN üzeri Mesaj gönder harşit28 - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Andrei Cordos tamam
http://www.giresunsporgazete.net/hab...p?haberID=1981
Alt 09.06.09, 14:48:57
muhammetevli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
muhammetevli muhammetevli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderatör

muhammetevli - MSN üzeri Mesaj gönder

Giresunspor'umuzda saat 14:00'da kongre başladı , Olgun Aydın Peker tek aday olarak seçime girdi , sanırım çoğunluk sağlanmış , Giresunsporumuz için en hayırlısı ne ise o olsun...
Alt 09.06.09, 15:13:16
Moderatör

Şu anda seçimlerde tek liste halinde girildi. Oy verme işlemi başladı.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Nazmi Yılmaz
Ömer Ülkü
Cevdat Karataş
İhsan Yarkın
Hakan Karaahmet
Şinasi Kabacaoğlu
İsmet Ayhan
Naim Aygün
Fahri Şahin
Fatih Sandal
Turgay Demircan
Ercan Durhan
Mehmet Sarıgöl
Abdullah Akarçeşme
Sefer Bayramoğlu
Murat Bayrak
Ergin Baytemür
Turhan Usta
İhsan (İlhan) Güngör
Osman Karahan
Alt 11.06.09, 15:10:24
Moderatör

Giresunspor'da Hedef Süper Lig!

Giresunspor'un teknik direktörü Yüksel Yeşilova, ''Yeşil-beyazlı takımın, yeni sezonda hedefi Super Lig diyorsam, herkesin buna inanmasını isterim'' dedi.

Yeşilova, kulübün sosyal tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, yeşil-beyazlı takımın yeni sezonda başarıdan başarıya koşacağını ve 34 haftalık lig maratonunda mutlaka Super Lig özlemini sonlandıracağını ifade etti.

Yeşilova, ''Giresunspor'a geldiğim için çok heyecanlı ve çok mutluyum. Buraya isteyerek geldim. Kaldı ki burada misyonumun bitmediğine inanıyorum. Yapacak daha çok işimiz var. Buradan sizlere Giresunspor'u Süper Lig'e taşımanın sözünü veriyorum'' dedi.

Bu konuda hayal kurmadığını, hiçbir zaman hayalci olmadığını anlatan Yeşilova, ''Ben işimi hiçbir zaman tesadüflere bırakmam. 'Giresunspor yeni sezonda Süper Lig'de olacak' diyorsam herkesin buna inanmasını isterim. Çünkü ben hiçbir zaman hayal kurmadım.

Genel kurulun ardından hızla çalışmalara başladık. Rakiplerimizden iki adım öndeyiz. Çünkü, ilk olarak başkanımız bu işten çok iyi anlıyor. Onda hiç bir başkanda olmayan özellikler var. Bir diğeri de taraftarlarımızın son derece takıma yatkın olmaları ve Giresunspor'u her platformda desteklemeleridir'' diye konuştu.

Ligde şampiyonluk hedeflerine ulaşmak için iki ayrı planları olduğunu belirten Yeşilova, ''Biz şimdi iki ayrı plan yapacağız. Birincisi ilk yarıyı rakiplerimizden 4-5 puan önde kapatacağız. İkincisi de sezon sonu şampiyon olacağız. Play-off'a kalmak benim için başarı sayılmaz'' ifadesini kullandı.
Alt 11.06.09, 20:59:36
B@lıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
B@lıkçı B@lıkçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Sistem Root

B@lıkçı - MSN üzeri Mesaj gönder B@lıkçı isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Giresunspor'a gurbetçi futbolcu!

Almanya 2. Futbol Ligi takımlarından Rot-Weiss Oberhausen'den golcü Musa Çelik ile anlaştı.

Menajeri Can Böğüş ile bugün Düsseldorf kentinden Trabzon'a gidecek olan Çelik, yarın sözleşmesini imzalayacak.

Giresunspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'nın takibe aldığı ve transferinin gerçekleşmesini sağladığı Çelik, Giresunspor'a transferinden çok mutlu olduğunu söyledi.

Rot-Weiss Oberhausen'in alt yapısında 15 yıldan bu yana oynayan Çelik, ''Yüksel hocamı Oberhausen'de top oynadığım yıllardan tanırım. Köln Yurdumspor'u çalıştırırken bana 'Yanıma gelin, sizi yetiştireyim, Türkiye'ye göndereyim' demişti. Ben o zamanlar Oberhausen'den ayrılmamıştım. Kısmet bu günlereymiş. Hocamla aynı kulüpte birleştik, onun oyuncusu olmaktan mutluyum'' dedi.

Almanya'da doğup büyüyen ve üniversite öğrencisi olan Çelik, Türkiye'de futbol oynamanın kolay olmadığını kaydederek, ''Ben Yüksel hocama çok güveniyorum. Ben de kendi başarımı göstererek, hocamın bana olan güvenini eksiksiz yerine getireceğim. Takım olarak hep birlikte başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Yüksel hocam Almanya liginde iyi futbol oynayan isimleri tanıyan bir teknik direktör. Onun yanında olmaktan mutluyum'' diye konuştu.

Alt 12.06.09, 15:19:51
Moderatör

Aydın Çetin , Mehmet Yılmaz , İbrahim Parlayan ve Metin Aktaş ile yollarımız büyük ölçüde ayrılacak.

Spor28'in haberi...
Alt 14.06.09, 20:21:01
KuZeYLi_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KuZeYLi_28 KuZeYLi_28 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Goruk Fındık

ibrahim parlayan başta gitmesi gerekenlerden ama hala yollandığına dair bişey yok.ama aydın çetin anton gibi adamları yolluyosan ibrahimi hayli hayli yollamak zorundasın.aydın coştu bu sene adamı yolluyolar bence saçmalık en önemli adamlardan her sene lige yeni adamlarla giriyoruz bırakta aydın anton mehmet yılmaz kalsın neden revizyona gidiyoruz.aldıkları inşallah onlardan daha iyi olur....

Seçenekler
Stil