Evet Arkadaşlar Orhanin Dediği Gibi Dernek Işine Hiz Verecez Hasan Başkanla Paylaştim Olayi Durum şu 20 Tane şu An Gönüllü 100 Tl Verecek Arkadaş Ariyorum Haftaya Kadar Bitmiş Olacak Bu Iş Listeyi Başlatiyorum.
Bir Seferlik 100 Tl Vrecek Arkadaş Benim Durumumda O Kadar Iyi Değil Ama Marmaraya Canim Feda-batlama
Bu kadar mı değer veriyorsunuz gruba. Lokal tutacağız yardıma ihtiyaç vardır.-bozatlı
Batlama ve bozatlı orhan asbaşkan yukarda durumu izah etmiş.
bu konu çok önemli ve kısmetse en az 5 otobüs Sakarya deplasmanı yaptıktan sonra,hedefimiz sahamızda ki Adana maçını D SPOR canlı yayında kendi Lokal imizde çayımızı kahvemizi içerek muhabbetimizi ederek,PLAZMA tv den izlicez iaşllah,batlama ile az önce konuştuk ve yeni üyelerimiz de fon ve lokal konusunda sürekli bizi arıyorlar o nedenle olayı güncel tutmak adana batlama ve Hasan başkan topik açılmasını daha uygun gördüler lütfen mod arkadaşlarda bu başlığı sürekli güncel duracak ve üstte yazı geçicek hale getirsinler mod larımız işine bilir onlara güveniyorum

bu ara iş güç güç kriz onlarda biraz yoğun,onlara da şefkatle ve anlayışla yaklaşmamız lazım,hepimiz ekmek derdindeyiz ama bu grup bu sevgi saygı çerçevesi içerisinde büyüyecek se ,bizler büyük bi aile olduk diyorsak bu aileye hepimiz maddi manevi gereken özveriyi gösterelim..
Listeye kaldığı yerden devam edelim arkadaşlar,kafanıza takılan her konuda Hasan başkan a ve yönetim deki arkadaşlara ulaşabilirsiniz biz de her şey açık net ve şeffaf.
1-batlama-100 Tl
2-beton-50 tl
3-hasanalim-100 tl
4-bülent 28-100 tl
5-bozatlı-100 tl
6-airbağcı-100 tl
7-kasırga-100 tl
8-galdirik-50 tl
9-coto28-50tl
Arkadaşlar yukarda listede olan arkadaşların başkan ve ben de dahil maddi açıdan durumları bu ara çok ta iyi değil,c.tesi evime hırsız girdi şahsen 2,500 ytl zarar var,2 yıldır işlerim çok bozuk,masraflar çok ağırlaştı bende malum ikiz babasıyız

ama bu gruba her şey feda olsun,şu an en uygun yeri bulmak için uraşıyoruz,10-20 hiç sorun değil listeye illa 50-100 yazılması zorunlu değil,az olsun gönülden olsun,liste en az 20 kişi olmalı ve birikime göre hız verilecek olaya hepinize başkan yönetimde ki arkadaşlar adına grubun fedakar bir üyesi olarak sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Not ;takım ligte kalsın açık hava da parti vercem canlı kemençe olcak sabaha kadar çalcak demiştim feribotta ,bu olcak işallah,şimdi içimden geldi ,Lokal in,PLAZMA TV si de benden.
her türlü sorularınız için Hasan başkan a,orhan (bozatlı)mutlu( airbağcı)as başkanlara yönetimde ki galdirik bilal abinize ve batlama-Erol abinize cep,özel mesaj-e mail,msn yoluyla ulaşabilirsiniz.