PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 14.Hafta Mersin İdman Yurdu - Giresunspor

muhammetevli
24.11.10, 12:09:29
Mersin İdman Yurdu - Giresunspor

Tarih : 27 Kasım 2010 Cumartesi

Saat : 13:30

Stad: Tevfik Sırrı Gür

Yayın : TRT 1

ÇAMLICA
24.11.10, 17:59:24
bu maçdan bir beraerlik olcağını umuyorum mersinliler çünkü hep böyle oldğu zaman puan kaybetmişler (: hayırlısı

yamacayir28
25.11.10, 21:36:36
27.11.2010
14:00 TEVFİK SIRRI GÜR
MERSİN İDMAN YURDU - GİRESUNSPOR

(H) DENİZ ÇOBAN
(Y) CUMHUR ALTAY
(Y) SERKAN OLGUNCAN
(D) İBRAHİM BÜLBÜL

Hakem Bilgi Kartı
DENİZ ÇOBAN

Kişisel Bilgiler
Ad Soyad : DENİZ ÇOBAN
Meslek : Eğitimci
Lisans Bilgileri
Lisans No : 14030
Klasman : Üst Klasman Hakemi
Bölge : KONYA

Beton
26.11.10, 08:45:27
ligde kalmak adına direnişi başlatmalıyız bu hafta bu işin artık şakası kalmadı dönülmez akşamın ufkuna geldik artık iyi futbol beklemiyorum en azından beraberlikle dönmeliyiz yoksa yeni yönetimde gelse boş olur bu saatten sonra..

Kasırga
27.11.10, 11:02:06
bu maç 1-0 bizim.

ersev
27.11.10, 14:58:01
NEreye böyle?

muhammetevli
27.11.10, 15:44:08
beklediğimiz sonuç du aslında , ligde 6 kez 1-0 mağlup olmuşuz , biraz mücadele etsek biraz etsek kesinlikle çok farklı yerlerde olabilirdik belki , durum vahim hem de çok vahim...

yamacayir28
27.11.10, 15:59:13
Mersin kazanmaya alıştı !
Bank Asya 1.Lig'in 13.haftasında orta sıralarda mücadele eden Mersin İdman Yurdu ile Giresunspor karşılaştı.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan müceleyi ev sahibi ekip 1-0 kazananarak üst üste 3. galibiyetini almış oldu.

Karşılaşmada eşitliği bozan gol 65. dakikada Şehmus'un ayağından geldi.

Bu sonuçla Mersin İdman Yurdu puanını 17'ye yükseltirken, Giresunspor ise 7 puanda kalmış oldu.

Gelecek hafta Mersin İdman Yurdu, Kartalspor deplasmanına giderken; Giresunspor ise Denizlispor'un konuğu olacak.

MERSİN İDMANYURDU: 1 - GİRESUNSPOR: 0
Stat: Tevfik Sırrı Gür
Hakemler: Deniz Çoban , Cumhur Altay , Serkan Olguncan
Mersin İdmanyurdu: Kerem , Fatih Egedik , Musa , Veysel (Dk. 83 Mehmet), Erdal (Dk. Fatih Şen ), Hasan , Hüseyin , Pereira , Fuat , Yunus (Dk. 77 Nurullah ),Sehmus
Giresunspor: Fevzi , Onur, Fatih Şen, Cem (Dk. 75 Santos ), Ömer , Cihan , Mesut, Tolga , Ümit(Dk. 46 Aydın ), Ramazan, Erhan
Gol: Dk. 65 Sehmus (Mersin İdmanyurdu)
Sarı Kartlar: Dk. 71 Musa, Dk. 85 Veysel (Mersin İdmanyurdu)

batlama
27.11.10, 20:54:09
öyle zoruma gidiyorki sözün bittiği yere geldik gibi yazık elele verip giresunu bu hale getirdiler bu işin sorumluları sitenin giriş sayfasında yazdığımız kişilerdir alın şimdi kınayı yakın bi tarafınıza.
hocaya topcuya ne söylesek boş bu saaten sonra iş bitmiş yeni yönetimde gelse toparlanması cok zor artık bu saaten sonra inşallah yanılırım ama istatikler öyle söylemiyor.

harşit28
27.11.10, 21:42:51
topçular oynamazsa yönetim ve hoca ne yapsın. Bireysel hatalardan gol yiyoruz kimse bunun farkında değil. 1 değil 2 değil takımı şuan herkes eleştiriyor haklılarda zaten ama biz marmaralı çotanaklar olarak takımımızı asla yalnız bırakmayacağız

muhammetevli
28.11.10, 17:26:25
topçular oynamazsa yönetim ve hoca ne yapsın. Bireysel hatalardan gol yiyoruz kimse bunun farkında değil. 1 değil 2 değil takımı şuan herkes eleştiriyor haklılarda zaten ama biz marmaralı çotanaklar olarak takımımızı asla yalnız bırakmayacağız

harşit bu kadar basiretsiz başkan ve yönetim olur mu , takımda ki disiplinsiz hareketler almış başını gidiyor , oyuncuların primleri ödenmiş değil , takım kriz ortamında ama yönetebilecek kapasite de başkan ve yönetici yok , herşeye mazeret bulan iş yapmayan bir yönetim var şu anda.

hocaya gelince bu adam hoca bile değil , kamilin teki , hocalıktan bi haber , ön libero fatih şen'i sağ kanat oynatacak kadar bir hoca , her hafta aynı oyuncu değişikliklerini yapan bi hoca , kısacası hoca bile değil daha çok yanlışı varda yazmaya kalksak 1 saat sürer.

oyunculara gelince Fevzi ve Volkan hariç hiçbiri aldığı parayı hak etmiyor , kendi evladımız dediğimiz Tolga - Cihan - Vahap takımın en kötüleri ve diğerleri de belli zaten , takım kazanmış kaybetmiş kimsenin s.kinde değil vs.vs.

Ayhn_28
30.11.10, 18:42:30
Çarşamba Geldi Millet uyuyomusunuzz !! 4 gun sonra denizli macı warr Maca Gıtmek Isteyenler Lİste Yapsın !!

Biz İyi Gün Dostu Deiliz Herkes Bunu Böyle Bilsin ....