Orijinalini görmek için tıklayınız : 19.Hafta : GİRESUNSPOR - ORDUSPOR
muhammetevli
25.01.11, 21:53:08
GİRESUNSPOR - ORDUSPOR
Tarih: 30 Ocak 2011 Pazar
Stad : Giresun Atatürk Stadı
Saat: 13:30
Yayın: Yok
Hakem:
Bolu maçından sonra bu maçta 1 puan bile zor gibi , ama taraftar ittire kaktıra 1 puan aldırabilir belki belkide 3 puan.
görelelisayko
26.01.11, 01:33:55
Tribün parça parça olmazsa bu maçı alırız
Ayhn_28
26.01.11, 18:53:20
Tribün parça parça olmazsa bu maçı alırız
Doğru Söze Ne Denirki !!! ;)
yamacayir28
26.01.11, 21:32:56
0.01.2011 13:30
GİRESUN ATATÜRK
GİRESUNSPOR - ORDUSPOR
(H) HAKAN ÖZKAN
(Y) DENİZ TURGUT
(Y) ENGİN ERDEM
(D) FERHAN KESTANLIOĞLU
Hakem Bilgi Kartı
HAKAN ÖZKAN
Kişisel Bilgiler
Ad Soyad : HAKAN ÖZKAN
Meslek : Elektrik / Elektronik
Lisans Bilgileri
Lisans No : 9146
Klasman : Üst Klasman Hakemi
Bölge : İZMİR
bozatli28
27.01.11, 08:08:41
Takım kötü olabilir. Yönetim içinde kopukluk olabilir. Ama her ne olursa olsun bu maçı almak zorundayız. Başka çaresi yok.
hakan aydın
27.01.11, 19:38:56
hakemle işimiz zor
airbagci
27.01.11, 22:17:11
kolay bir maç degil tabiki fakat ne yapıp edip puan yada puanlar almalıyız...
ligdeki gidişatımızı etkileyecek bir maç orduspor maçı bu maçtan puan almayı başarırsak tahtada açılırsa gelen yeni oyuncularla birlikte çıkışa geçeriz..
ayvazdemirel
29.01.11, 19:48:00
bu yönetim ne iş yapıyor hala tahta kapalı açtırın kapıyı tahtayı da kakım şaha kaksın daha ne bekliyorsunuz
ayvazdemirel
29.01.11, 19:55:44
ilk maçdaki küfür ve hakaretleri yüz misli orduya iyade ediyorum çünki ben ilk maçda ordudaydım görmedigim duymadığım küfürler yapdılarki ağaza alınmıyacak kadar kötü küfürdü ve o küfürleri edenin allah belasını versin
yamacayir28
30.01.11, 09:45:10
Giresun'dan dostluk çağrısı!
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un basın sözcüsü Fatih Sandal, ''Orduspor maçının yeni bir başlangıç olacağına taraftarlarımızın inanmasını istiyoruz'' dedi.
Sandal, yaptığı basın açıklamasında, ligin ilk yarısını istemedikleri bir mevkide bitirdiklerini söyledi.
Yaşanan olumsuzluklara bu hafta son vermek istediklerini vurgulayan Sandal, şunları kaydetti:
''Dostlukları çok uzun yıllara dayanan her iki takımın bu haftaki karşılaşması oldukça çekişmeli geçecek. Pazar günü konuk edeceğimiz Orduspor karşısından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Orduspor maçının yeni bir başlangıç olacağına taraftarlarımızın inanmasını istiyoruz. Komşu şehrin takımını ve taraftarını, komşuya yakışır bir şekilde ağırlamak istiyoruz. Bu nedenle taraftarlarımızdan maç sonucu ne olursa olsun misafir takımı ve taraftarlarını ev sahibi gibi ağırlamasını, hiçbir olumsuzluğa izin vermemesini bekliyoruz.''
Giresunspor'un şu anda istenilen yerde olmadığını da belirten Sandal, ''Takımımız güçlüdür. İstenilen sonuçları alacak isteğe ve inanca sahiptir. Bütün Giresunluları bu maçı şenlik alanına çevirmeleri için stada davet ediyoruz'' dedi.
Bu arada, yeşil-beyazlı ekipte kart cezası bulunan Onur Nasuhoğlulları ile sakatlığı devam eden Mehmet Ali Tunç'un bu maçta forma giyemeyeceği kaydedildi.
B@lıkçı
30.01.11, 15:47:40
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs275.snc6/180322_185172464848624_135148629851008_522230_3019 807_n.jpg
Aldığı malubiyet bir tarafa açılmayan tahta,sakat oyuncuların yerine yedeğinin olmaması yalnış oynatılan takım ve daha yeni kongreden çıkan bir yönetim!!Nereye Gidiyoruz..
Her maç sonu yapılan klasik yorumlardan,alınan kötü sonuçlardan sonra önümüze bakıcaz laflarından,bundan sonraki maçlara bakıcagız sözlerinden,eski yönetim bize enkaz bıraktı laflaraından ARTIK SIKILDIK YETER !...
Salı günü sona ericek transfer tahtası hala açılamadı,açılamadığı gibi açılcak şu gün bgün denildi son 2 gün kaldı NEREYE GİDİYORUZ !..
Bu takımı bu hale getirenler zor günlerinde yanlarında olmayanlar,Giresun halkının oylarını alıp ortalarda sadece 5 senede 3 ay gozükenler bunların hesaplarını VERİCEKSİNİZ !..Giresunlu Ve Giresunsporlu yapılanları asla unutmayacaktır..
Atı alan üsküdarı geçdi bile....
tek tesellimiz altımızdakilerinde puan kaybetmesi.
yamacayir28
30.01.11, 20:02:47
Orduspor liderliği kaptı: 0-2
Bank Asya 1. Lig mücadelesinde Orduspor deplasmanda Giresunspor'u 2-0 yendi.
Orduspor liderliği kaptı: 0-2 Bank Asya 1. Lig'de Giresunspor evinde Orduspor'a 2-0 yenildi. Orduspor'un gollerini 17 ve 46. dakikalarda Mehmet Ayaz kaydetti.
Bu sonuçla Giresunspor 14 puanda kalırken, Orduspor puanını 33'e yükseltti.
GİRESUNSPOR: 0 - ORDUSPOR: 2
Stat: Giresun Atatürk
Hakemler: Hakan Özkan, Deniz Turgut, Engin Erdem
Giresunspor: Metin, Ömer, Şenol, Ali (Dk. 72 Aydın), Mesut, Vahap, Ramazan, Bergamin (Dk. 46 Fatih), Volkan, Erhan (Dk. 62 Adem), Santos
Orduspor: Fevzi, Numan, Kürşat, Mehmet Ayaz (Dk. 67 Emrullah), Ali, Muarem (Dk. 84 Sinan), Müslüm, Abdullah, Kostovski (Dk. 86 Ahmet), Emre Özkan, Murat Akın
Goller: Dk. 17 ve 46 Mehmet (Orduspor)
Sarı kartlar: Dk. 20 Murat,Dk. 40 Ali, Dk. 68 Kostovski (Orduspor)
muhammetevli
31.01.11, 19:04:57
beklenen sonuçtu aslında , şu maçtan galibiyet beklenmesi saçmalık galip gelmemiz de mucize olurdu , nitekim de mağlup olduk.
takım da bazı bölgeler iyi bazı bölgelerde çok kötü , hoca kötünün kötüsü ve ne garip ki alınan seri mağlubiyetlere rağmen henüz istifa kelimesini ağzına hiç almamış durumda.
yönetim 1 aydır transfer tahtası açtırmaya çalışmakla öeşgul görünüyor , yani görünürde oyle ama gerçeği bilemiyoruz tabii.
esasında suç yönetim ve başkan kadar taraftarında , takıma başkan olup sadece kendisi kazanan , takım o başkanlar ve yöneticiler döneminde şampiyonluk yaşamamasına rağmen o başkan ve yöneticileri her halukarda bilinçsizce veya bilinçli şekilde destekleyerek kulübe yöneticiler ve başkanlar kadar taraftarda zarar vermiştir.
Ömer Ülkü'nün düşünceleri iyi , ama hayal etmek ve düşünmek kadar icraat da önemli
neyse kulübümüz için hayırlısı olur inş...
yamacayir28
31.01.11, 22:29:38
Bank Asya 1.Lig 18.hafta maçında orta sıralarda mücadele eden Adanaspor ile ligde düşmeme mücadelesi veren Kartalspor karşı karşıya geldi.Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Kartalspor 3-2 kazanmayı başardı.
Karşılaşmada Adanaspor'un gollerini 75.dakikada Ahmet ve 90.dakikada Mbilla kaydederken ; Kartalspor'un gollerini 53. dakikada Erhan şentürk ve 79. ve 82. dakikalarda Semih kaydetti.
ADANASPOR: 2 - KARTALSPOR: 3
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.