PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.Topal Osman Ağa Futbol Turnuvası

muhammetevli
10.01.10, 16:08:36
2.Topal Osman Ağa Futbol Turnuvası'na bizde grup olarak katılacağız.

Marmaralı Çotanaklar'ın yer aldığı grupta şu takımlar bulunuyor.

1-Marmaralı Çotanaklar
2-Doğankent Ganyaş
3-Eyümür Gençlik
4-Karabulduk
5-Eynesil Belen
6-Yağlıdere Tekke Köyü

ADRENALİN
10.01.10, 16:12:03
detaylı bılgı yer zaman falan fılan.ıyı bır organızasyon atamızın adı heryerde yasayacak...kalede ılker abi forvette hasan abi orta sahada çakmak iş yapar bu takım:)

harşit28
10.01.10, 17:37:10
geçen seneye nazaran daha iyi bi takım oluşturcakmışız hadi hayırlısı
Marmaralı Çotanaklar olarak organizasyona iigi gösterelim....
saygılar..

yamacayir28
10.01.10, 18:04:40

1-Marmaralı Çotanaklar
2-Doğankent Ganyaş
3-Eyümür Gençlik
4-Karabulduk
5-Eynesil Belen
6-Yağlıdere Tektek Köyü

bu hatayı düzeltirmisin tektek degil yağlıdere/tekke köyü

muhammetevli
10.01.10, 19:02:46
bu hatayı düzeltirmisin tektek degil yağlıdere/tekke köyü

bilgi için sağol , düzeltildi.

muhammetevli
10.01.10, 21:11:41
arkadaşlar tarih henüz tam olarak belli değil.

Giresunspor'umuzun maçlarına göre ayarlanacak maç tarihleri.

pirazizli28
10.01.10, 22:36:59
detaylı bılgı yer zaman falan fılan.ıyı bır organızasyon atamızın adı heryerde yasayacak...kalede ılker abi forvette hasan abi orta sahada çakmak iş yapar bu takım:)

pardon fatih abi kaleci kım dedın sen ? :D

qreen_soldiers
10.01.10, 22:48:53

1-Marmaralı Çotanaklar
2-Doğankent Ganyaş
3-Eyümür Gençlik
4-Karabulduk
5-Eynesil Belen
6-Yağlıdere Tekke Köyü

BeN HALKALI-ARNAVUT KÖYÜ takımımla katılacağım MARMARALI ÇOTANAKLAR'LA finalde görüşmek umuduyla :)

ersev
11.01.10, 14:15:48
busene süpris bişekilde rakip oalbiliris marmara görüşmek dileğiyle trasnfer görüşmelerim sürüyor:))

HasanAlim
11.01.10, 14:50:40
giresunun başkenti harşıt tam 12 takımla katılıyor turnovaya

airbagci
11.01.10, 22:16:34
giresunun başkenti harşıt tam 12 takımla katılıyor turnovaya

orası neresi giresunun başkenti NEW YAĞLIDEREDİR.

emre28
12.01.10, 16:28:30
defansta stoperde oynayabilirim (ibrahim toraman misali) :)

privateboy
12.01.10, 18:53:51
eynesil belene sonsuz başarılar:)

mevsim balık
13.01.10, 11:06:17
eynesil belene sonsuz başarılar:)

Bu gruptan eynesille birlikte çıkarız inş :))

mevsim balık
13.01.10, 11:07:39
turnuva ne zaman başlıcak yaa.sabırsızlıkla bekliyorum.bu sene finale kadar gidicez inş.

Kasırga
13.01.10, 13:23:39
bu yıl manager benim kafanızı yormayın direk finaldeyiz:D

TuNc
13.01.10, 18:18:24
Ben KaleYe Gecmem Uyandirim :)

B@lıkçı
14.01.10, 22:41:02
Ben KaleYe Gecmem Uyandirim :)

Sen uayndırmadan bişz uyandık kamil zatenn..Senin hayrettin gibi topları içeri alışların hala aklımızın bi köşesinde :D

mevsim balık
15.01.10, 11:05:11
Sen uayndırmadan bişz uyandık kamil zatenn..Senin hayrettin gibi topları içeri alışların hala aklımızın bi köşesinde :D

:D:D:D o da güzel cem :D:D ah tunç ahh geçen sene yaktın bizi :))

pirazizli28
16.01.10, 00:48:25

kalede sıkıntı yok zaten cem abi :P:P

harşit28
17.01.10, 17:34:37
daha takım oluşturulmadımı.
Ayrıca volkan gibi tecrübeli bi filebekçisini kaleye almamak çok büyük yanlış olur. volkana ayrıca parada vermek lazım.:D:D:D

muhammetevli
04.02.10, 19:55:13
Turnuvanın açılışı 7 Şubat Pazar saat 11:00'da yapılacak , açılış konuşmaları , yöresel sanatçıların yer alacağı konserler , vali ve belediye başkanlarının yapacağı maç ile açılış yapılacak

Adres : Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mah. Kemal Şeker Kapalı Spor Tesisleri

Tüm Marmara'yı bekliyoruz.

ayrıntılı bilgi ; http://www.spor28.com/haber.aspx?idx=253&tur=h

Beton
04.02.10, 22:20:28
bütün marmaralı çotanakları bu açılışa bekliyoruz bu turnuvada bir çok dernek olacak açılışa duyarlı olursak giresunluların bizleri daha iyi tanıma fırsatı olucaktır bizleri tanıdıkça aramıza yeni arkadaşlarda katılacaktır zaten takımmızda turnuvada onun için bütün arkadaşların orda olacağını açılışa yine marmaralı çotanaklar damgasını vuracağını umuyorum..

Kasırga
06.02.10, 23:34:49
Bölgedeki ringlerdeki sorunlardan dolayı internete giremedim,org.ile bilgileri 2 gün geç yazıyorum kusura bakmayın.
OSMANAĞA-ŞEHİT CENGİZ SARIBAŞ FUTBOL TURNUVASI
GİRESUN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI FEDERASYONU
GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDİĞİMİZ GİRESUN DERNEKLERİ ARASI FUTBOL TURNUVAMIZIN AÇILIŞ TÖRENİNDE SİZLERİDE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ.

TARİH:07 ŞUBAT 2010 PAZAR-11.00-20.00 arası
YER:YEŞİLPINAR MH.VALİDESUYU KAPALI SPOR KOMPLEKSİ
SEDAT BALKANLI TESİSLERİ KARŞISI
G.O.PAŞA-İST
A.BEYKÖY-KÜÇÜKKÖY YOLU ÜZERİ
İLETİŞİM:659.60.60-0532 766 60 59

0533 254 28 28
www.vatangiresun.com.tr
PROGRAM
11.00:MÜZİK ŞÖLENİ
14.00:AÇILIŞ KONUŞMASI
14.10-PROTOKOL KONUŞMALARI
15.00:GÖSTERİ MAÇI YAPACAKLARIN KURA ÇEKİLİŞİ
15.30-PROTOKOLUN GÖSTERİ MAÇI
16.00:TAKIMLARIN GÖSTERİ MAÇLARI

Grup olarak orda olmamız çok önemli yarın atkı ve polarlarımız ile orda olalım,saat 12 gibi orda olmaya çalışalım geç kalanlar için sorun yok org.8 e kadar sürecek fakat çok geç kalmayalım.

airbagci
06.02.10, 23:53:26
bütün marmara orda olsun.

sengun28
07.02.10, 00:20:58
**** Turnuva adresi :

TARİH:07 ŞUBAT 2010 PAZAR-11.00-20.00 arası

YER:YEŞİLPINAR MH.VALİDESUYU KAPALI SPOR KOMPLEKSİ
SEDAT BALKANLI TESİSLERİ KARŞISI
G.O.PAŞA-İST
A.BEYKÖY-KÜÇÜKKÖY YOLU ÜZERİ

İLETİŞİM:659.60.60-0532 766 60 59

***Marmara eksiksiz orda olmalı..!

Beton
08.02.10, 00:31:20
bugünkü osmanağa şehit cengiz sarıbaş turnuvasına duyarlılık gösteren tüm marmaralı çotanaklara teşekkür ederim bizleri yalnız bırakmadıkları için en uzağından en yakınına sölüyorum sokarım böle işin içine amk oyunmu oynanıyor lan burda bunda sonra kimse şurda org burda düğün burda program var demesin şahsım adına bu kadar umursamazlık bukadar boş vermezlik olmaz ulan biz ne için uğraşıyoruz burda mutlu başkan başta erol reis ben ve bir kaç arkadaşaş dışında kimse yok bundan sonra bu grubu haketmiyenler olmıyacak ben bugün anladımki herkes kafaısna göre birileri çileyi cefayı çekecek birileri hazır lokmayı yiyecek böle grupçuluk böyle arkadaşlık böyle kardeşlik olmaz biz bişeyler için uğraşıyorsak bu grubun menfaatleri için maçlara daha uygun şartlarda gitmek için uğraşıyoruz ama içimizdeki arkadaşlarda en ufak bir çaba yok en ufak bir mücadele yok bizler giresunun isminin geçtiği her paltformda olmalıyızki daha çok ilgi daha çok saygı görelim ama içimzdeki arkadaşlarda bu azmi göremiyoruz nedense bugünden sonra şahsım adına grup içindeki herhangi bir oluşuma düğün nişan özel gün cenaze hiçbir oluşuma katılmayacağım sokarım böle birlikteliğin içine....

airbagci
08.02.10, 12:58:33
bugünkü osmanağa şehit cengiz sarıbaş turnuvasına duyarlılık gösteren tüm marmaralı çotanaklara teşekkür ederim bizleri yalnız bırakmadıkları için en uzağından en yakınına sölüyorum sokarım böle işin içine amk oyunmu oynanıyor lan burda bunda sonra kimse şurda org burda düğün burda program var demesin şahsım adına bu kadar umursamazlık bukadar boş vermezlik olmaz ulan biz ne için uğraşıyoruz burda mutlu başkan başta erol reis ben ve bir kaç arkadaşaş dışında kimse yok bundan sonra bu grubu haketmiyenler olmıyacak ben bugün anladımki herkes kafaısna göre birileri çileyi cefayı çekecek birileri hazır lokmayı yiyecek böle grupçuluk böyle arkadaşlık böyle kardeşlik olmaz biz bişeyler için uğraşıyorsak bu grubun menfaatleri için maçlara daha uygun şartlarda gitmek için uğraşıyoruz ama içimizdeki arkadaşlarda en ufak bir çaba yok en ufak bir mücadele yok bizler giresunun isminin geçtiği her paltformda olmalıyızki daha çok ilgi daha çok saygı görelim ama içimzdeki arkadaşlarda bu azmi göremiyoruz nedense bugünden sonra şahsım adına grup içindeki herhangi bir oluşuma düğün nişan özel gün cenaze hiçbir oluşuma katılmayacağım sokarım böle birlikteliğin içine....

.............

batlama
08.02.10, 17:41:04

cok eksik sözler var beton az bile söylemişsin.

muhammetevli
08.02.10, 20:40:28
http://www.vatangiresun.com/turnuvanin-acilisina-bereket-yagdi_haberi_1041.html

turnuvanın açılışı ile detayı bilgiye ,açılışta yapılanlara ve fotolara buradan ulaşabilirsiniz.

pirazizli28
09.02.10, 02:02:54

yazık ya bu insanlar o kadar uğraşıyo ama beton abinin dediği gibi kimsenın s...de bile deıl kafasına göre takılıyo herkes kaç aydır gelemiyorum maçlara veyada diğer organizasyonlara kendı maç ve idmanlarmdan dolayı ama görünen o ki gün geçtikce takımın iyi gittiği halde herkesin grupta aktif olması gerekirken herkes pasif takılıyo eğer işi olmayıpda önemsiz bi organızasyon olarak gorup pazar gunu gitmeyenlere yazıklar olsun kımse kımsenın emeğine saygısızlık yapıp yarın öbür gün kem küm etmesin blki daha büyükler varken bana söz düşmez ama yapılan bazı şeyleride kimse unutup vefasızlk yapmasın gruba gereken önemi versinler.Başta Mutlu abiye sonra erol abi mustafa abiye birol abiye hepsi sağolsunlar bugune kadar yaptıkları ve bndan sonrada yapacakları için.herkese saygılar.

Kasırga
09.02.10, 11:38:41
ben de doluyum,burda fazla yazıp çizmeye gerek yok,grubu bugün lere getirenlere ve aynı çizgide devam ettiren arkadaşların maddi manevi özverisine saygısızlık oldu bu ilgisizlik,yüz yüze konuşulcak şeyler çok,bundan sonra herkes hakettiği değeri görecek,en kısa süre de bir maç veya toplantı org.değerlendirmeler yapılır.

Beton
11.02.10, 19:28:46
Marmarali çotanaklar -

1-nasip
2-ismail
3-ali
4-bülent 28
5-ibo 28
6-tarik
7-murat
8-mevsim Balik Ibrahim
9-seko 28
10-berber Murat
11-osman
12-zafer

Maç Saati-13-45-14-45.. RAKİP:EYMÜR GENÇLİK

kazım karabekir spor kompleksi Yeşilpinar..

Tüm Marmarali çotanaklari Takimimiza Destek Olmak Için Maça Bekliyoruz..

pirazizli28
11.02.10, 21:19:19
Marmarali çotanaklar -

1-nasip
2-ismail
3-ali
4-bülent 28
5-ibo 28
6-tarik
7-murat
8-mevsim Balik Ibrahim
9-seko 28
10-berber Murat
11-osman
12-zafer

Maç Saati-11-45-12-45.. RAKİP:EYMÜR GENÇLİK

Validesuyu Hali Saha Tesisleri Yeşilpinar..

başarıLar marmara Çanakkalede oLucam kendi maçımdan dolayı herkese başarılar.

mevsim balık
13.02.10, 12:09:27
Marmarali çotanaklar -

1-nasip
2-ismail
3-ali
4-bülent 28
5-ibo 28
6-tarik
7-murat
8-mevsim Balik Ibrahim
9-seko 28
10-berber Murat
11-osman
12-zafer

Maç Saati-11-45-12-45.. RAKİP:EYMÜR GENÇLİK

Validesuyu Hali Saha Tesisleri Yeşilpinar..

inş orada olcaz.bu maçı alıp finalşe kadar gidicez allahın izniyle.

hakan aydın
13.02.10, 17:49:06
maç tarihi nedir

muhammetevli
13.02.10, 18:48:13
Marmaralı Çotanakların turnuvada oynayacağı maçların programı

1.Hafta 1.Saha Maçları 14.02.2010 Pazar

13.45–14.45 Aymür Gençlik-Marmaralı Çotanaklar

2.Hafta 1.Saha Maçları 21.02.2010 pazar

12.45–13.45 Eynesil Belen-Marmaralı Çotanaklar

3.Hafta 1.Saha Maçları 28.02.2010 Pazar

13.45–14.45 Kaynaş Güvenlik-Marmaralı Çotanaklar

4.Hafta 1.Saha Maçları 07.03.2010 Pazar

14.45–15.45 Tekkeköyü-Marmaralı Çotanaklar

5.Hafta 1.Saha Maçları 14.03.2010 pazar

11.45–12.45 Karabulduk-Marmaralı Çotanaklar

yamacayir28
16.02.10, 21:40:57
yanlış oldu özür dilerim

yamacayir28
16.02.10, 21:44:48
yanlış oldu özür dilerim

ÇAW BELLA
18.02.10, 23:28:41
Yukarıdaki fotoğraf sanırım başka bir takıma ait.Herhalde fotğraflar karışmış.Çüünkü o resimdeki hiçbir oyuncuyu bugüne kadar marmaralı çotanakların içinde görmedim...

airbagci
19.02.10, 00:11:05
Yukarıdaki fotoğraf sanırım başka bir takıma ait.Herhalde fotğraflar karışmış.Çüünkü o resimdeki hiçbir oyuncuyu bugüne kadar marmaralı çotanakların içinde görmedim...

resimdeki çocukların birçogu bizimle beraber maça gelen arkadaşlardır.hepside marmaralı çotanaktır....

B@lıkçı
19.02.10, 00:29:15

Ali Hoca Yaşlanıyosun Artık....

http://i1002.hizliresim.com/2010/2/19/336.jpg

http://i1002.hizliresim.com/2010/2/19/346.jpg

muhammetevli
19.02.10, 20:12:34
Ali Hoca'da haklı aslında.

bizim bir sorunumuz da bu , grup içinde herkes herkesi tanımıyor , nasıl kaynaşabiliriz tanışabiliriz acaba .

sorun sanırım şu nedenlerden kaynaklanıyor.

maçlara gittiğimiz tüm arkadaşlar sitede faal değiller.
maçlara gittiğimiz tüm arkadaşlar toplantılarda faal değiller.
maçlara gittiğimiz tüm arkadaşlar maç org.larında tanışıp kaynaşma bakımından faal değiller.

yamacayir28
20.02.10, 00:35:27

Benim resmim var sıkıntı olduysa silerim marmara çotanaklar la tekke köyü aynı gurupda diye resimleri koydum

Beton
20.02.10, 00:47:21
Marmarali çotanaklar -

1-nasip
2-ismail
3-ali
4-bülent 28
5-ibo 28
6-tarik
7-murat
8-mevsim Balik Ibrahim
9-seko 28
10-berber Murat
11-mutlu başkan
12-zafer

maçın oynanacağı tarih : 21-02-2010
Maç Saati-12-45-13-45.. RAKİP:eynesil belen

kazım karabekir spor kompleksi Yeşilpinar..

muhammetevli
22.02.10, 20:11:11
1.Hafta – 1.Saha

Eyümür 3 - 1 Marmaralı Çotanaklar

2.Hafta – 1.Saha

Eynesil Belen 2 - 2 Marmaralı Çotanaklar

muhammetevli
24.02.10, 19:50:54
1.grup 1.hafta oynanan maçlar

Doğankent Kanyaş Güvenlik 2 - Yağlıdere Tekkeköy 2
Tirebolu Eymür Gençlik 3 - Marmaralı Çotanaklar 1
Eynesil Belen 5 – Keşap Karabulduk 0

1.grup 2.hafta oynanan maçlar

Doğankent Kanyaş Güvenlik 1 – Tirebolu Eymür Gençlik 0
Yağlıdere Tekkeköy 6 – Keşap Karabulduk 1
Eynesil Belen 2 – Marmaralı Çotanaklar 2

1.grup 2.hafta puan durumu

1-Yağlıdere Tekkeköy 4
2-Eynesil Belen 4
3-Doğankent Kanyaş Güvenlik 4
4-Tirebolu Eymür Gençlik 3
5-Marmaralı Çotanaklar 1
6-Keşap Karabulduk 0

1.grup kalan maçlar

Tekkeköy – Belen
Tekkeköy – Marmaralı Çotanaklar
Tekkeköy – Eymür Gençlik
Belen – Kaynaş
Belen – Eymür Gençlik
Kanyaş Güvenlik – Karabulduk
Kanyaş Güvenlik – Marmaralı Çotanaklar
Eymür Gençlik – Karabulduk
Marmaralı Çotanaklar - Karabulduk

muhammetevli
10.03.10, 21:13:24
Giresunlular Topal Osmanağa & Şehit Cengiz Sarıbaş Futbol Turnuvası 4.hafta 1.Grup Puan Durumu

1.EYNESİL BELEN 10
2.DOĞANKENT KANYAŞ GÜVENLİK 8
3.TİREBOLU EYMÜR GENÇLİK 6
4.MARMARALI ÇOTANAKLAR 5
5.YAĞLIDERE TEKKEKÖY 4
6.KEŞAP KARABULDUK 0

son maçlar öncesi hala mat. olarak şans var sanırım , son maçımız sonuncu Karabulduk ile.

muhammetevli
12.04.10, 19:40:16
Görele Köprübaşı, Giresun Şampiyonu

Giresun Federasyonu tarafından desteklenen
Nuri Yılmaz'ın komite Topal Osman Ağa Futbol
Turnuvası'na katılan 60 takım arasından Görele
Köprübaşı futbol takımı Giresun Şampiyonu oldu.

Topal Osman Ağa Futbol Turnuvası'na katılan 60 takım arasından Görele Köprübaşı futbol takımı Giresun Şampiyonu oldu.

Final maçının oynandığı Giresun Festivali'nin 3.gününde Feshane'de ödül töreni düzenlendi.

Köprübaşı dernek başkanı ve takım kaptanının duygu dolu konuşmaları büyük bir jestle sonuçlandı. Köprübaşı futbol takımı kupayı Şehit Cengiz Sarıbaş'ın ailesine bağışladı. Fakat bu durumu tahmin eden Giresun Federasyonu yine de Köprübaşı futbol takımını kupasız bırakmadı ve Şampiyonluk kupasını teslim etti.

ADRENALİN
12.04.10, 22:53:06
helal olsun göreleme