Orijinalini görmek için tıklayınız : Aydın Çetin
muhammetevli
25.06.10, 19:58:15
AYDIN ÇETİN
Doğum Yeri : ALMANYA
Doğum Tarihi : 21 Mayıs 1980
Uyruk : TC
çok yanlış transfer , Karabük'de iken söylediklerini unutmadık , yönetim büyük hata ile başladı.
takıma faydalı olacağını sanmıyorum , inş. hayırlı olur...
B@lıkçı
26.06.10, 01:15:15
Aydın gibi giresunspor kavramını anlamayan kişilerin niye hala bu klüpte işi var anlam vermek zor...
yedekklübemizde zenginleşdi :)oda güzel
hatalar zinciri başladı bu futbolcuya tekrar giresunspor forması giydiren zihniyete yazıklar olsun..
batlama
27.06.10, 18:43:47
ne yazsam boş cok yanlış transfer.
yamacayir28
27.06.10, 19:49:55
Giresunumuza hayırlı olsun
Ura adam benimle aynı günde aynı yılda doğmuş,benimle aynı günde doğduğunun hatırına acaba afmı etsek :) :) :)
ADRENALİN
28.06.10, 21:14:24
akıllarda kalan fabıanoyla bırlıkte en golcü futbolcu...sabah 5te ıdmanlara çıkarılması felan işin iç yuzu karısık ama hayırlı olsun.baliç te kefen gıyıp gs forması gıymem dıyordu:)
göreleli_serkan
29.06.10, 14:26:44
hüsnü hoca boş adam almaz..
bozatli28
30.06.10, 09:06:37
Bu nasıl bir zihniyet. Ne kadar dolu olursa olsun. Bu adamdan hiçbirşey olmaz. Hoca yanlış yapıyorsun.
göreleli_serkan
30.06.10, 13:47:35
napmuş aydında bu kadar buyuk nefret var?
napmuş aydında bu kadar buyuk nefret var?
serkan savunmaya gerek yok göstereceğim diyordu aydın ligler başlasın aydın göstersin ne göstericeğini giresuna .. hep beraber görelim..:?:
göreleli_serkan
01.07.10, 13:27:02
taraftara gösterecek bişeyi olamaz.yonetıme soylenen sozlere tutulmanın bi manası yok..
nasıl ki rizede taraftara yapılan şekli savunan yonetıcı olmadıysa,giden topçunun hesabı olan yonetıme laf sokmasının kinini tutmanında anlamı yoktur.!
taraftara gösterecek bişeyi olamaz.yonetıme soylenen sozlere tutulmanın bi manası yok..
nasıl ki rizede taraftara yapılan şekli savunan yonetıcı olmadıysa,giden topçunun hesabı olan yonetıme laf sokmasının kinini tutmanında anlamı yoktur.!
söylenen söz giresunspor camiasına söylenmiştir yönetimde futbolcuda taraftarda giresunsporun değerleridir senin açından bu olay çokta önemli olmayabilir seni bağlar aydın çetin hala özür dilememiştir vede dileyene kadar bu olay kapanacağını sanmıyorum kendi açımdan benim şahsi kanaatim..
göreleli_serkan
01.07.10, 17:07:43
söylenen söz giresunspor camiasına söylenmiştir yönetimde futbolcuda taraftarda giresunsporun değerleridir senin açından bu olay çokta önemli olmayabilir seni bağlar aydın çetin hala özür dilememiştir vede dileyene kadar bu olay kapanacağını sanmıyorum kendi açımdan benim şahsi kanaatim..
aydın profesyonel bir oyuncudur.''zor gunler yaşadım onlara göstereceğim'' derken,ona zor gunler yaşatanın biz taraftarlar olmadığı ortadadır.
dolayısıyla gösterecem onlara dediği kişide aydının kişisel hesabı olduğu yönetimdir ki gol atarak iyi oynayarak gösterecem demek istemiştir.
kaldı ki ben öyle anlıyorum.
aydın profesyonel bir oyuncu olduğu gibi bizde profesyonel bir takımız.kişisel menfaatler söz konusudur.aydın çıkar giresunun yararına top oynar gol atar yoluna bakar..
bu kadar buyutulecek bir durum olmadığını düşünüyorum.ali sakal çıkıp giresunda oynadıysa ve kimse bişey demediyse aydının basit söylemine kimsede bişey dememesi lazım.
üstelik benimde çok beğendiğim bi oyuncu filanda değildir.sadece bu konusmaların o kadar buyutulmesine şaşırıyorum.
tümer bjk seyircisiyle fenere küfür edip fener forması giyiyorsa,emre katil denildiği tribunlere oynuyorsa gayet tabiki aydında burda oynayabilir.
Ayhn_28
01.07.10, 23:44:47
BU TOPİC KİTLENSİN KARDEŞİMM BÖYLE Bİ FUTBOLCU YOK BİZE GİRESUNSPOR'umuza GİReSUN'UM DEĞERLERİNE HAYSİYETİNE ŞEREFİNE SAHİP CIKICAK O TAKIM İÇİN YÜREKTEN OYNICAK adam gelsin GErekirse Alt yapıdan Oyuncu cıksın ama bu herif kutsal formamızı üstüne giyerse kötü seler olur ..... MAMİ KALDIR TOPİĞİ KARDESİM ........
ADRENALİN
02.07.10, 08:42:02
adam sabah 5 te ıdmana çıkarılıyor tek basına yetmıyor kadro dısı kalıp sezon ortası kulupten yıollanıyor yerıne alınan volkan çekiç GİRESUNSPORa ne kattı bunu yargılayın.aydın çetin olmasa bank asyada da kalmıcaktık2 yıl once.daha 1 ay olmadı levent eriş SEÇİM DAHİ YAPILMAMISTIKİ GİRESUNSPOR mevcut yonetıcısıyle it dalaşına girdi ve bu adam suankı hocamızdan daha göz onunde halen...eeee o yonetıcı hangı klubu temsıl edıyordu hanı GİRESUNSPORLULUK...öz evladımız fırat sezer hangı nedenden gıttı klupten....aydın çetine yapılan bana yapılsa daha ağrını konusurdum helal olsun ki adama onu ıstemeyenler el ayaktan çekılınce adam gibi yuvasına geri dondu ve gosterecek onu yollayıp çekiç volkanı alanlara
B@lıkçı
02.07.10, 11:06:34
..:::: Locked ::::..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.