Orijinalini görmek için tıklayınız : Çaykur Rizespor
MARMARALI
24.05.08, 00:00:09
Çaykur Rizespor ile ilgili tüm haberleri buradan paylaşabiliriz.
freeçoti28
24.05.08, 00:14:38
kelecimiz metin aktaş bildiğim kadarıyla rizenin kalecisi sanıyorum metini bırakmazlar.ayrıca transfere iyi bütçe ayrmışlar şuana kadarda zaten 4 tane futbolcuyla anlaştılar.
izmitliçotanak
24.05.08, 02:12:51
Ç.Rizespor'a 2 transfer
Bank Asya 1. Lig'e düşen Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Abdulkadir Çakır, Sakaryasporlu Erman Ergin ve Bolusporlu Ömer Ateş ile prensipte anlaştıklarını söyledi.
Abdulkadir Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erman Ergin ve Ömer Ateş'in prensipte anlaştıkları teknik direktör Metin Diyadin'in istediği oyuncular olduğunu belirtti.
Çakır, ''Erman Ergin ve Ömer Ateş'in transfer edilmesi için görüşmelerimizi sürdürüyorduk. Hem Ömer, hem de Ergün ile yaptığımız görüşmelerin ardından bu futbolcularla prensip anlaşmasına vardık. Kendileriyle transfer döneminin başlamasının ardından resmi sözleşme imzalayacağız'' dedi.
İki oyuncunun da takıma büyük katkı sağlayacağını ifade eden Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Erman Ergin deneyimli, Ömer Ateş ise mevkisinde son derece yetenekli ve kaliteli bir oyuncu. İkisi de sol kanatta oynayabilen oyuncular. Bu bölgede çok faydalı olacaklarını, takımımıza büyük katkı sağlayacaklarını düşünüyoruz. Ömer Ateş ile 3, Erman Ergin ile de 2 yıllık sözleşme imzalayacağız.''
Geçen yıl Kocaelispor'da forma giyen Taner Gülleri ve Malatyaspor'da oynayan Serdar Samatyalı ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Çakır, gelecek hafta bu iki futbolcunun transferinin de netlik kazanacağını kaydetti.
23.05.2008
Kaynak : AA
Rizesporun logosu :
http://www.tumspor.com/photos/128976905.jpg
harşit28
24.05.08, 10:55:52
k.deniz takımı bank asyada iyi işler yapar.
Kasırga
24.05.08, 11:03:59
rize başkanı yeni sezona 15 milyon ytl bütçe ile girceklerini ve hedeflerinin süper lig olduğunu söylemiş.
muhammetevli
24.05.08, 12:12:19
rize başkanı yeni sezona 15 milyon ytl bütçe ile girceklerini ve hedeflerinin süper lig olduğunu söylemiş.
zaten şimdiden ömer ateş ve erman ergin i aldılar , bayağı iddaalılar ama her şeyi zaman gösterecek...
Federasyon , mayfa babalarının sayesinde son 3-4 yıldır kör topal ligde kalıyorlardı ama şimdi Lig A ya geldiler.Bu sene çok önemli, şehirde bitmiş olan futbol heyecanı bu sene gelmiyecek bir şampiyonlukla iyice söner, bu her yere yansır ufak ufak alt liglere doğru giderler.
harşit28
24.05.08, 16:45:29
bolusporlu ömer ateş artık ç.rizesporda. ömer ateş rizenin sol beki artık
serdar-28
24.05.08, 18:38:11
banka asya ligi karadeniz ligi gibi oldu bu sene bi takım kasin çıkar iki takımda ilk altıya girer çaylar iki şekerli olsun
haylaz28
24.05.08, 23:13:00
rizde garanti çıkar qibi..
görelelisayko
24.05.08, 23:32:05
Otursunlar oturdukları yerde,Rize halkına bu lig bile fazla...
izmitliçotanak
25.05.08, 14:35:46
15 milyon'u nerden buluyolar :D 100.000 nufüsla
muhammetevli
25.05.08, 17:50:03
15 milyon'u nerden buluyolar :D 100.000 nufüsla
niye paranın nüfusla ne alakası varki ? , biz de istanbul'da 3. sıradayız ama takım lig'de zor kalıyor...
izmitliçotanak
25.05.08, 23:50:55
niye paranın nüfusla ne alakası varki ? , biz de istanbul'da 3. sıradayız ama takım lig'de zor kalıyor...
yani nufüs güçlü olursa belediyede güçlü olur takım kalkınır,o bakımdan söyledim ama zaten küçük şehir...
yani nufüs güçlü olursa belediyede güçlü olur takım kalkınır,o bakımdan söyledim ama zaten küçük şehir...
Birader alakası yok Ben sana yaptığım işten örnek vereyim bizim şirketin sattığı makine 500 bin $ dan başlıyor Koskoca İzmirde ve tekstille övünen Denizlide eskileride (yığında Hindistan,Pakistan ve İranda olanlardan) hesaba katarsan en fazla servis verdiğimiz 10 makinemiz varken nüfusu 100bin civarı olan Düzcede bu rakam 30 Civarı.
Rizeli İş adamlarını unutmamak lazım iş nedeniyle gittiğim yerlerde Ağrı Doğubeyazıtlılardan (O adamların asıl gelir kaynağının tekstilden çok Kara para olduğunu unutmazsak) sonra piyasada Rizeli ve Sivaslı fabrikatörler var, derneklerinin para toplama olayı ise ayrı bir muamma sen Sivasın bilmemne köyüne mensupsan bir İş adamı olarak o köyün senelik pikniğine gitmek zorundasın ve o piknikte 10 bin $ dan az olmamak kaydıda yardımda bulunmak gibi bir zorunluluğunda var.
izmitliçotanak
26.05.08, 00:29:40
Birader alakası yok Ben sana yaptığım işten örnek vereyim bizim şirketin sattığı makine 500 bin $ dan başlıyor Koskoca İzmirde ve tekstille övünen Denizlide eskileride (yığında Hindistan,Pakistan ve İranda olanlardan) hesaba katarsan en fazla servis verdiğimiz 10 makinemiz varken nüfusu 100bin civarı olan Düzcede bu rakam 30 Civarı.
Rizeli İş adamlarını unutmamak lazım iş nedeniyle gittiğim yerlerde Ağrı Doğubeyazıtlılardan (O adamların asıl gelir kaynağının tekstilden çok Kara para olduğunu unutmazsak) sonra piyasada Rizeli ve Sivaslı fabrikatörler var, derneklerinin para toplama olayı ise ayrı bir muamma sen Sivasın bilmemne köyüne mensupsan bir İş adamı olarak o köyün senelik pikniğine gitmek zorundasın ve o piknikte 10 bin $ dan az olmamak kaydıda yardımda bulunmak gibi bir zorunluluğunda var.
Vay be yani diyosun organize işler bunlar...keşke bizde böyle organize olabilsek ,,,
muhammetevli
26.05.08, 10:51:35
zaten rize'nin belediye ile çok bi alakası yok ki büyük olasılıkla kara para olayı :D
izmitliçotanak
26.05.08, 12:41:00
zaten rize'nin belediye ile çok bi alakası yok ki büyük olasılıkla kara para olayı :D
bu sene görücez bakalım kara paramı helal paramı :D
haylaz28
26.05.08, 18:24:29
rize'nin bütçesi tartısılmaz bence 15 milyon ytl ne demek bu sezon için !!
muhammetevli
26.05.08, 20:01:31
ç.rizespor , orduspor'da oynayan hemşerimiz ali sakal'la anlaştı...
haylaz28
27.05.08, 19:15:50
rizespor serdar samatyalıy la anlaştı !!
harşit28
27.05.08, 22:05:08
kocaeliden sonra rize de emrah kolu istiyomuş....... inş gitmez!
harşit28
27.05.08, 22:08:00
Altan ile Emrah'ın yanı sıra Cumhur, Suat, Zafer, İgor Gal, Barbosa, Riberio ve Victoria ile yollarını ayırdı.
harşit28
27.05.08, 22:09:02
Turkcell Süper Lig'de Denizlispor'la karşılaşan Çaykur Rizespor kafilesini taşıyan otobüsten, futbolculara ait bazı eşyalar çalındı.
10 / 05 / 2008 18:48
Edinilen bilgiye göre, Çaykur Rizespor kafelisini taşıyan 07 GB 895 plakalı otobüste bulunan bazı elektronik eşyalar ile bir miktar para, kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce çalındı.
Olayın üstünden 17 gün geçmiş sen haber yapıyorsun. Biraz itina gösterelim
28_ERKAN_34
görele_ertac
28.05.08, 20:03:32
girresundaki arkadaşlar için yakın birdeplasmandaha tabiki bazı arkadaşlar hariç???
harşit28
28.05.08, 20:28:37
Muhammet San, Orhan İstif ve Hasan Morgül görevlerinden çeşitli nedenlerden dolayı ayrıldı.
serdar-28
29.05.08, 13:13:44
zeten gözüm tutmuyordu bu uşakları kendi adamları çalmıştır
harşit28
29.05.08, 18:04:53
2 istifa daha Yılmaz Zehiroğlu ve Yaşar Yazıcı'da bugün görevinden istifa etti.
haylaz28
29.05.08, 21:23:23
rizenin emrah kol la anlaştığı idda ediliyo doğrumu bu haber ??
harşit28
30.05.08, 16:26:02
evet doğru maalesef
harşit28
31.05.08, 21:55:30
bence rize bu sene tekrar çıkıcak.
harşit28
05.06.08, 19:33:00
rizede de giresundada iyi maç olucak ve olur.
görelelisayko
05.06.08, 21:50:05
Rizeyle mevzu olmasını istediğim şeylerin başında geliyor hatta Ordudan da öte...
görelelisayko
05.06.08, 22:20:51
Saha sonuçları hakkında konuşamam ben tribün performansıyla konuşur övünür yerinirim :D
kursat94
06.06.08, 19:05:42
rizespor hiçbişey.onlar amele bi takım.rizeyi ufalarız
muhammetevli
06.06.08, 19:53:42
Rize'de imza şov!
Çaykur Rizespor, daha önce anlaştığı 6 futbolcu ile sözleşme imzaladı.
Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yapılan törende, Malatyaspor’dan Serdar Samatyalı ve Sakaryaspor’dan Erman Ergin ile 1’er, Orduspor’dan Ali Sakal ile 2, Boluspor’dan Ömer Ateş, Giresunspor’dan Emrah Kol, Galatasaray’dan Uğur Akdemir ile 3’er yıllık sözleşme imzalandı.
Kulüp Başkan Vekili Ekrem Yüce, teknik direktör Metin Diyadin’in isteği doğrultusunda transferleri gerçekleştirdiklerini belirterek, "Hocamız daha önceden futbolcu arkadaşlarımızı tanıyordu. Takıma faydalı olacaklarını bizlere iletti. Bu doğrultuda futbolcu arkadaşlarımızla anlaşmaya vardık" dedi.
Anlaştıkları oyuncuların hepsinin oynadıkları takımda kalitelerini ispatlamış futbolcular olduğunu ifade eden Yüce, "Çaykur Rizespor’a faydalı olacaklarına inanıyoruz. Yeniden Süper Lig’e yükselebilme mücadelemizde başarılı bir şekilde yer alacaklardır" diye konuştu.
Serdar Samatyalı ise Çaykur Rizespor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade ederek, "Çaykur Rizespor, büyük bir camia. Hedefimiz de büyük. Yeniden Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Yeni takımım için elimden gelen katkıyı sağlamak istiyorum" diye konuştu.
Erman Ergin ise Çaykur Rizespor’un büyüklüğünü tesisleri görünce bir kez daha anladığını kaydederek, "Bu takımın yeri Süper Lig. Bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
bu sene transferde en bol kepçeden harcayan rize olacak sanırım. hocasıda iyi. büyük ihtimal çıkarlar ama çıkmasalar daha iyi.
kursat94
06.06.08, 20:19:22
bu sene transferde en bol kepçeden harcayan rize olacak sanırım. hocasıda iyi. büyük ihtimal çıkarlar ama çıkmasalar daha iyi.
bol kepçeden harcasınlar.içini rahat tut içerde bizim deplasman 0
harşit28
06.06.08, 21:10:30
emrah kolu unutuyon galiba
muhammetevli
11.06.08, 20:59:01
Okan Öztürk Rizespor'da
Bank Asya 1. Lig´de mücadele edecek Çaykur Rizespor´da, kulüp futbol şube sorumlusu Yusuf Turanlı, dış transferde geçen sezon Gençlerbirliği´nde forma giyen forvet oyuncusu Okan Öztürk ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Turanlı, yaptığı açıklamada, Okan Öztürk’ün daha önce Çaykur Rizespor’da uzun yıllar görev yaptığını belirterek, "Okan, tanıdığımız bir isim. Geçtiğimiz yıl gösterdiği performans ile de Gençlerbirliği’nde başarılı bir sezon geçirdi. Hocamızın isteği doğrultusunda biz de kendisi ile görüşmelerimizi sürdürüyorduk. Yaptığımız görüşmelerin ardından Okan ile prensipte anlaşarak, menajeriyle 1 yıllık ön protokol imzaladık. Kendisi ile birkaç gün içinde resmi sözleşme imzalayacağız" dedi.
izmitliçotanak
22.06.08, 13:53:49
Sağlam Takım Kurdular Bakalım Nolcak !!!
izmitliçotanak
12.07.08, 22:12:20
Bakalım ne olacak ne demek ne kadar sağlam olurlarsa olsunlar ; boyun eğecekler :D
ondan şüphemiz yok osman abi'de işte ben diğer 16 takım için söyledimdi :D :D
harşit28
22.07.08, 15:29:33
Günde yaptığı çift antrenmanla yeni sezona hazırlanan Çaykur Rizesporlu oyunculara, sıcak hava ve yoğun antrenman programı zor anlar yaşatıyor.
harşit28
03.09.08, 20:52:53
Murat Kuş, Ç.Rizespor'da
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kulüp ikinci başkanı Ekrem Yüce, Murat Kuş'u genel menajerliğe getirmeyi yönetim kurulu olarak uygun gördüklerini söyledi. Yüce, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Çaykur Rizespor olarak Rize'yi nasıl daha iyi temsil edeceklerini düşündüklerini ve bu yönde çalışmalar yaptıklarını belirterek, Çaykur Rizespor'un halkla bütünleşmesi, kaynaşmasına çalıştıklarını ifade et
muhammetevli
24.10.08, 14:19:09
Ç.Rizespor'da genel kurul kararı
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor´un kulüp başkanı Abdülkadir Çakır, yönetim kurulunun oy birliğiyle olağanüstü genel kurul kararı aldığını söyledi.
Çakır, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, bugün toplanan yönetim kurulunun, 15 Kasımda olağanüstü genel kurul yapılması içinkarar aldığını, çoğunluğun toplanamaması halinde ise kongrenin 23 Kasım tarihinde yapılacağını belirtti. Çaykur Rizespor’un menfaatlerini göz önünde bulundurmaktan hiçbir zaman kaçınmadıklarını ifade eden Çakır, "Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla benim inisiyatifimde kongrenin uygun olacağını düşündük.Yönetim kurulumuz oy birliğiyle olağanüstü genel kurul kararı almıştır. Rizespor için hayırlı olsun" dedi.Hiçbir zaman "Çaykur Rizespor’u küme düşüren başkan"olarak anılmak istemediğini kaydeden Çakır, "Ben bunu şeref meselesi yaptım. Yola bu arkadaşlarla böyle çıktım. Ancak gelişmeler ve istifalar bizi bu noktaya getirdi. Şu anda aday olup olmayacağımı bilmiyorum. Ancak aday olsam dahi, bu takımı Süper Lig’e çıkardıktan sonra bir sonraki olağan kongrede bu görevi bırakacağım" diye konuştu.Kongre sürecinden takımın etkilenmemesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Çakır, şöyle devam etti: "Bank Asya’nın en iyi hocası, futbolcuları ile bir aradayız. Peşinatların yüzde 80’ini ödemiş durumdayız. Takımın her şeyi ile ilgileniyoruz. Takımımız başarısız değil. Beklenmeyen puanlar kaybettik. Fakat lider ile aramızda sadece 4 puan var. Bizim aday olmamamız hiçbir şeyi etkilemeyecek. Kongre dönemine kadar olan maçlarımızı da kazanmak için her şeyi yapacağız. Futbolcu kardeşlerimizden rahat olmalarını istiyorum. Çalışmalarına normal seyrinde devam etsinler. Onların üzerine düşeni yapacağından eminiz. Bizler de üzerimize düşeni yapacağız. Daha sonra görevi arkadaşlarımıza eksiksiz devredeceğiz."
Çakır, kurumsallaşma adına önemli adımlar atmaya çalıştıklarını belirterek, "Yapılacak olağanüstü genel kurulda Sportif AŞ’nin kurulması için yetki alınacak. Bunun için çalışmalar sürüyor. Kulübün geleceği çok parlak. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Fakat iki arkadaşımız bu yoğun dönemde istifa etme yolunu seçti. Ulvi Ergüven’in istifası beni gerçekten üzdü. Diğer Dursun Efendi (Nuri Dursun Özkanlı) denilen arkadaşın ne yöneticilik yaptığını bilmiyorum. Ne üretti, sadece dedikodudan başka hiçbir şey üretmedi" dedi. Bu arada, dün istifa ettiğini açıklayan Seher Kandil’in istifasını geri aldığı kaydedildi.
harşit28
25.11.08, 10:46:11
Rize takımı bana göre ne naapcağı belli deil belkide kendini ilk2 de bulabilir.süperlig in en büyük favoroisi kasımpaşa bnce
muhammetevli
04.01.09, 16:31:46
Metin Diyadin geri döndü!
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, geçen hafta görevine son verilen teknik direktör Metin Diyadin ile yeniden anlaşma sağladı. Rize Sportif A.Ş. ile son kez bir araya gelecek olan Diyadin'in yarın Antalya kampına katılacağı belirtildi.
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da devre arasına girilmesiyle birlikte ilginç gelişmeler yaşanıyor. Başkan Kadir Çakır, önce teknik direktör Metin Diyadin'in görevine son verdi, ardından kendisi istifa etti. Ancak Çakır, 48 saat sonra istifasından vazgeçerek geri dönme kararı aldı. Yeniden göreve dönen Çakır, Rize Sportif A.Ş. Başkanı Şadan Kalkavan ile bir araya geldi. Toplantıda önceki hafta görevine son verilen teknik direktör Metin Diyadin'le yeniden yola devam kararı alındı. Yapılan görüşmelerin ardından Diyadin'le de anlaşma sağlandı. Metin Diyadin'in yarın Antalya kampına katılması bekleniyor.
Bu arada teknik direktör Metin Diyadin'le yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı bırakılan ve Diyadin'in gönderilmesinin ardından affedilerek kadroya dahil edilen kaptan Kürşat'ın da, Metin Diyadin'in yeniden takıma dönmesiyle ayrılmak istediği belirtildi. Kürşat'la birlikte Okan ve Şadi'nin de takımdan ayrılmayı düşündüğü vurgulandı.
harşit28
05.01.09, 18:35:02
Rize'de Suat Kaya dönemi!
Çaykur Rizespor Metin Diyadin´den boşalan teknik direktörlük görevi için Suat Kaya ile anlaştı.
Diyadin son anda vazgeçtiBank Asya 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Çaykur Rizespor’da, ilk önce Başkan Kadir Çakır istifa etmiş, ancak bir kaç gün sonra bir açıklama yapan Çakır, görevinin başında olduğunu söylemişti. Önceki gün de, görevden ayrılan Metin Diyadin ile Yeşil-Mavili yönetim temasa geçmiş ve büyük ölçüde anlaşmıştı. Antalya kampına gitmesi beklenen deneyimli hoca, şok bir kararla Rize defterinin kendisi için kapandığını belirtti.
tacettin
05.01.09, 18:39:08
çok yanlış bir tercih bence. suat kayanın cok büyük bir camia olan Çaykur Rizespor'un beklentilerine olumlu yanıt vereceğine ihtimal vermiyorum. o gitsin seyircisi olmayan takımları çalıştırsın
muhammetevli
28.01.09, 20:39:17
Rizespor'da operasyon
Bank Asya 1. Ligi'nin ikinci yarısında oynadığı iki maçını da kaybeden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Suat Kaya'nın raporu doğrultusunda dört futbolcu ile yollar ayrıldı.
Bank Asya 1. Ligi'nde haftayı olaylı geçen Manisaspor maçıyla kapatan Çaykur Rizespor'da moraller bozuldu. Yeşil mavili takımda teknik direktör Suat Kaya'nın yönetime sunduğu rapor doğrultusunda, Erman, Volkan, Mustafa Çiçek ve Kaleci Özden takımdan gönderildi. Manisaspor maçında aldığı darbe sonucu ayağı kırılan Sedat'ın ise en az iki ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Yeşil mavili takımın teknik direktörü Suat Kaya, takımın ağırlığını kaldıramayan futbolcularla yollarını ayırdıklarını belirterek, "Olması gereken değişiklikler oluyor. Yükümüz ağır, burada çok çalışmak lazım. Bunu kaldıramayacak, buna ortak olmak istemeyen ve bunu çok fazla umursamayan insanlar benimle çalışamaz. Genç olsun ama yüreği büyük olsun. Onlara her zaman kapımız açıktır" dedi. Kaya, gönderilen oyuncuların yerine bir iki oyuncu transferi düşündüklerini de sözlerine ekledi.
Öte yandan Çaykur Rizespor, Manisaspor'da kiralık olarak forma giyen Trabzonsporlu sağ kanat oyuncusu Ufukhan Bayraktar ile anlaşma sağladı. Bu futbolcunun yarın yeşil mavili takıma katılması bekleniyor.
şebinkarahisarlı
28.01.09, 22:58:18
ismail tirıt ın takımı değilmi inşaallah çıkamazlar
muhammetevli
06.02.09, 22:26:15
Çaykur Rizespor'da Suat Kaya Dönemi Sona Erdi!
Bank Asya 1. Lig'de başarısız sonuçlar alan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Suat Kaya ile yollar ayrıldı. Boluspor maçına takımı, genel menajer Murat Kuş ile idari menajer İsmail Coşkun'un hazırlayacağı belirtildi.
Çaykur Rizespor Futbol Yatırımları Sanayi Ticaret A.Ş İcra Kurulu Başkanı ve Basın Sözcüsü Ulvi Suvarioğlu, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, 3 gündür yönetim kurulunun ikinci yarıda alınan başarısız sonuçları değerlendirdiğini belirtti.
Suvarioğlu, ''Yapılan değerlendirme toplantılarında başarısızlıkların nedeni konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Sportif anlamda başarısız sonuçların alınması, bir kan değişikliğine gidilmesi yönünde karar almamıza neden oldu. Suat Kaya ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararı aldık'' diye konuştu.
Boluspor maçına takımı genel menajer Murat Kuş ile idari menajer İsmail Coşkun'un hazırlayacağını ifade eden Suvarioğlu, ''Çok acele karar vermek istemiyoruz. Çaykur Rizespor'un içinde bulunduğu ağırlığı taşıyabilecek, aynı zamanda kulübe büyük maddi yükümlülük yüklemeyecek bir isim ile hafta başına kadar anlaşmak istiyoruz. Henüz fikir alış veriş aşamasındayız. Bir isimle görüşme yapmadık'' dedi.
Suvarioğlu, eski teknik direktör Metin Diyadin'in federasyona şikayette bulunduğunu kaydederek, ''Metin Diyadin sözleşmesinin tek taraflı feshedildiği gerekçesi ile federasyona başvurmuş. Biz de gerekli savunmamızı yapacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.
gampers
07.02.09, 16:07:11
parayla saadet olsaydı fenerın lıgde bılegı bukulmezdı ınsallah yenı yonetımle aynı sorunlarla bız karsılasmayız
harşit28
09.02.09, 21:37:07
Zehiroğlu görevi bıraktı
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da, yönetim kurulu üyesi Yılmaz Zehiroğlu, görevinden istifa etti
harşit28
10.02.09, 13:49:08
Ç.Rize'den 4.5 yıllık sözleşme
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor, geçen hafta 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladığı teknik direktör Raşit Çetiner'in sözleşmesini, 3 yılı opsiyonlu 4.5 yıla uzattı.
harşit28
17.02.09, 23:28:05
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da, Futbol Yatırımları Ticaret ve Sanayi A.Ş. Başkanlığı görevine Metin Kalkavan'ın seçildiği bildirildi.
muhammetevli
19.03.09, 12:10:38
Çaykur Rize’de stat tamam
UEFA standartlarına uygun 15 bin kişilik stadına Nisan ayında kavuşacak olan Mavi-Yeşilliler´de tek hedef var; o da gelecek sezon Süper Lig maçlarını bu statta oynamak.
Bank Asya Birinci Ligi’nde Play-Off’a kalmak için mücadele veren ve yeni stadın bitimiyle Süper Lig’e çıkma hedefine iyice kilitlenen Çaykur Rizespor’da yönetim de teknik heyette de çok iddalı... Gelecek sezon maçlarını yeni statta oynayacaklarını belirten Rizespor İcra Kurulu Başkanı Ulvi Suvarioğlu, “UEFA standartlarına uygun 12 locası, özel vip salonu ve kapalı garajı olan 15 bin kişilik modern bir stad yapıyoruz. Nisan ayında tamamlanacak. Her şey yolunda giderse hedefimiz Çaykur Rizespor’u Süper Lig’e çıkartmak ve yeni sezonda maçlarımızı bu statta oynamak” dedi.
Çetiner: Bütün puanlara talibiz
Haftalar sonra Samsunspor’u evinde yenerek ‘Şeytanın bacağını’ kıran Çaykur Rizespor’da teknik direktör Raşit Çetiner de Süper Lig’i sonuna kadar kovalayacaklarını vurguladı. Elbirliği ile bunu başaracak güçte olduklarını belirten Çetiner, “Önümüzde 8 maç kaldı. Bu da 24 puan eder. Biz Rizespor olarak bütün puanlara talibiz. Kredimiz hiç kalmadı. Her maç artık bizim için final havasında geçecek. Taraftarımız ve yönetimimizle mutlu sona ulaşmak istiyoruz” yorumunu yaptı.
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/1Lig-Haberleri-Çaykur-Rizede-stat-tamam_3_HDetail_89_128299.htm
muhammetevli
28.04.09, 21:02:30
Çaykur Rizespor'da Moraller Bozuk!
--------------------------------------------------------------------------------
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Halim Mete, maddi ve manevi her türlü desteği sağlamalarına rağmen hedeflerine ulaşamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.
Göreve gelmelerinin ardından her türlü fedakarlığı yaptıklarını belirten Mete, ''Takımın yaklaşık 7 milyon TL borcunu ödedik. Yapılması gereken her türlü çabayı sarf ettik.
Maddi ve manevi her türlü desteği sağlamamıza rağmen hedefimize ulaşamadığımız için üzgünüz. Elimizde bulduğumuz takımla ancak bunu yapabildik. Bu malzeme ile bu kadar kumaş oldu'' dedi.
Bu sezondan gerekli dersi aldıklarını ifade eden Mete, ''Gelecek sezon için çalışmalarımıza başladık. Her anlamı ile profesyonel ve kaliteli bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Bunun için teknik direktörümüz Raşit Çetiner, her türlü çalışmayı ve çabayı gösteriyor.
Çok kaliteli bir ekip oluşturacağız. Görüşmelere başladığımız bazı oyuncular var. Ligin ardından kadromuzu şekillendireceğiz. Ben tüm camiadan destek bekliyorum. Önümüzdeki sezon süper lige şampiyon olarak çıkacak bir takım kurulacak. Herkes bundan emin olsun'' şeklinde konuştu.
Bu yazıdan sonra Rize nin bu sezonu bitirdiğini gördük , buda bizim açımızdan iyi oldu...
Kasırga
30.04.09, 11:40:40
''İtibarımızı kurtarmalıyız''
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Raşit Çetiner, ligin son iki maçında itibarlarını kurtarmaları gerektiğini söyledi.
30 Nisan 2009 , 09:45
Yorumlar (3)Arkadaşına GönderFacebook'ta PaylaşYazdır
HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Çaykur Rizespor
Çetiner yaptığı açıklamada, ligde alınan sonuçlar ve gösterilen performansın, taraftarı umutsuzluğa sevk ettiğini belirterek, ''İlk 6 takım arasında kalma açısından zor işleri başardık, kolay işleri başaramadık. Denizi geçtik, derede boğulduk. Bilhassa kendi sahamızda kazanamadık. Kasımpaşa mağlubiyetinden sonra geriye doğru gidiş vardı. İlk başlarda yakaladığımız çıkış geriye doğru düştü. Bu gidiş de maalesef bu günleri getirdi'' dedi.
Uzun uğraşlar vererek kazandıkları itibarlarını da kaybettiklerini ifade eden Çetiner, ''Bu durumdan çok üzgünüz. Çaykur Rizespor olarak, futbolcular ve teknik kadro olarak kamuoyundaki itibarimizi kaybettik. Ligin son iki maçında ayaklar altına aldığımız itibarımızı kurtarmalıyız'' diye konuştu.
Çetiner, gelecek sezon için kendi adına olan çalışmaları başlattığını vurgulayarak, şunları söyledi:
''Şapkamızı önümüze koyduk. Neler yapabileceğimizi düşünüyoruz. Yöneticilerimizle oturup hepsini konuşup tartışacağız. Yeni hedeflerimizi belirleyip yolumuza devam edeceğiz. İstikrar çok önemli. Hedefler koyup, bu doğrultuda hareket etmemiz gerek. Yönetim, teknik heyet, futbolcu kadrosu, basın ve camianın buna ayak uydurması lazım. Hep beraber bir kalkınma planı yapıp hareket etmemiz şart. Herkes istikrarın başarıyı getireceğine inanmalı.''
-HER OLUMSUZLUK BİZİ BULUYOR İTİBARI KURTARMANIZ BU MAÇA MI KALDI SAHANDA KARTAL DAN 3 YERKEN NERDEYDİNİZ!!!
muhammetevli
19.06.09, 15:41:59
ÇAYKURRİZESPOR
Gelenler :
Gidenler :Ömer Ateş,Murat Uluç
Ayhn_28
20.06.09, 12:46:41
Bordo-Mavili takımda hiç şans bulamayan ve hatta zaman zaman ilk 18’e dahi girmeyi başaramayan Burundili oyuncunun Bank Asya 1.Lig’deki komşu ilin temsilcisine kiralık olarak verilmesi planlanıyor. Faty Papy’nin de kiralık olarak bir başka Karadeniz takımına sıcak baktığı vurgulandı. Birkaç gün içerisinde transferin netlik kazanması bekleniyor.
BU oyuncu GElecek sezon büyük ihtimal Çaykur Rizespor Forması giyecek.
haylaz28
20.06.09, 13:18:57
Bordo-Mavili takımda hiç şans bulamayan ve hatta zaman zaman ilk 18’e dahi girmeyi başaramayan Burundili oyuncunun Bank Asya 1.Lig’deki komşu ilin temsilcisine kiralık olarak verilmesi planlanıyor. Faty Papy’nin de kiralık olarak bir başka Karadeniz takımına sıcak baktığı vurgulandı. Birkaç gün içerisinde transferin netlik kazanması bekleniyor.
BU oyuncu GElecek sezon büyük ihtimal Çaykur Rizespor Forması giyecek.
İyi topçu gerckten bank asya'da iş yapar bu sene
muhammetevli
25.06.09, 12:00:56
GELENLER: Mesut Özkalkan (Vanspor), Hakan Akbaş (Telekomspor), Burak Boz (Karsspor), Ulaş Ortakaya (Diyarbakırspor), Umut Eskiköy (Pendikspor), Kenan Özer (Beşiktaş), Semih Göçmen (İstanbulspor), Evren Kürkçü (Kasımpaşa), Hasan Yiğit (Sakaryaspor), Ziya Aydın (Boluspor)
GİDENLER: Serdar Samatyalı & Erman Ergin & Görkem Görk (Boluspor), Özden Öngün (Denizlispor), Ömer Ateş (Karabükspor), Ali Sakal (Giresunspor), Murat Uluç, Şadi Çolak (Göztepe)
harşit28
30.11.09, 13:20:00
Ç.Rizespor'da Çevik istifa etti
Çaykur Rizespor'da teknik direktör Oktay Çevik, Karşıyaka mağlubiyeti sonrası görevinden istifa etti.
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Oktay Çevik ve yardımcısı Hasan Vezir, Karşıyaka karşısında alınan 2 - 0'lık mağlubiyet sonrası istifalarını yönetime sundu.
yamacayir28
30.11.09, 18:43:02
Ç.Rizespor'da Çevik istifa etti
Çaykur Rizespor'da teknik direktör Oktay Çevik, Karşıyaka mağlubiyeti sonrası görevinden istifa etti.
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Oktay Çevik ve yardımcısı Hasan Vezir, Karşıyaka karşısında alınan 2 - 0'lık mağlubiyet sonrası istifalarını yönetime sundu.
Daha beter olsunlar allahından bulsunlar gecen sene bize yaptıkları aklıma gelince çıldırıyorum
Kasırga
01.12.09, 21:30:02
rize yönetimi cüneyt çakıra mesaj göndermiş bizi anca sen kurtarırsın cüneyt hoca:D
muhammetevli
03.12.09, 19:44:38
Ç.Rizespor'da Mehmet Şansal Dönemi!
--------------------------------------------------------------------------------
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Oktay Çevik'ten boşalan teknik direktörlük görevine Mehmet Şansal'ı getirdi.
Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük görevine Mehmet Şansal getirildi. Kulüpten yapılan açıklamada, Mehmet Şansal ile yarın Rize Mehmet Cengiz Tesisleri'nde sözleşme imzalanacağı belirtildi.
yamacayir28
14.12.09, 19:33:23
Rizespor nerdesim hakemlerle maç alamıyormusun cüneyt abinize haber salında size yardım etsin bi penaltı falan versin bucadan 6 tan yedin 6daha yesende düzine olsaydıya
sengun28
20.12.09, 22:44:46
***Rize'ye bir darbe de Kocaeli'den..
Bank Asya 1. Lig'de üst sıralardan kopmak istemeyen Çaykur Rizespor, 6-1'lik ağır Bucaspor yenilgisinin ardından sıkıntı içinde olan ve ligin dibine demir atan Kocaelispor'a da öne geçtiği maçta puan kaptırdı: 1-1
ÇAYKUR RİZESPOR: 1 - KOCAELİSPOR: 1
Stat: Yeni Rize
Hakemler: Hüseyin Sabancı xx, Serkan Akarca xx, Özgür Fatih Kalaycı xx
Çaykur Rizespor: Emrullah xx, Hasan xx, Ulaş xx, Murat x, Eyüp Kadri x, Engin x (Dk. 72 Kemal x), Mustafa x (Dk. 79 Evren x), Mesut Özkalkan xx, Mithat xxx, Çağrı x (Dk. 62 Kenan x), Riberio xx
Kocaelispor: Metin xx, Cem Sinan xx, Bilal xx, Mehmet xx, Anıl xx, Ensar x (Dk. 65 Emirhan x), Serdar xxx, Yunus xx, Uğur xx, Gökhan xx (Dk. 90 Harun ?), Samet xx (Dk. 82 Ahmet x)
Goller: Dk. 52 Mithat (Çaykur Rizespor), Dk. 67 Serdar (Kocaelispor)
Sarı Kartlar: Dk. 53 Mustafa, Dk. 78 Kemal, Dk. 84 Ulaş, Dk. 90 Evren (Çaykur Rizespor) Dk. 50 Anıl ve Ensar, Dk. 87 Emirhan (Kocaelispor)
Kaynak: Ajansspor
muhammetevli
23.12.09, 20:42:45
Erhan Küçük Rize Yolcusu!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un sportif direktörü Oğuz Aydın, Kasımpaşa'dan forvet oyuncusu Erhan Küçük ile prensipte anlaştıklarını söyledi.
Aydın, yaptığı açıklamada, ilk yarıdaki hedeflerinin çok uzağında kaldıklarını belirterek, ''Bu nedenle transfer çalışmalarına zaman kaybetmeden başladık.
İlk olarak Kasımpaşa'dan Erhan Küçük ve kulübü ile görüşmelerimizi yaptık. Erhan Küçük ve kulübü ile prensip anlaşmasına vardık. Transfer döneminin başlaması ile Erhan ile resmi sözleşme imzalayacağız'' diye konuştu.
Ligde ilk yarıda topladıkları puanların hedeflerinin çok altında olduğunu ifade eden Aydın, ''Süper Lig yarışında ilk yarı sonunda liderle aramızda 12 puanlık bir fark var. Çok kolay olmasa da üç puanlı sistemde bu fark kapatılmayacak bir fark değil.
Yapacağımız isabetli transferlerle ikinci yarı için çok daha iyi bir kadro oluşturma çalışmalarına başladık. Devre arasında 6 futbolcu transfer ederek kadromuzu güçlendirmek istiyoruz'' diye konuştu.
Teknik direktör Mehmet Şansal'ın ilk yarının bitimine üç hafta kala göreve geldiğini kaydeden Aydın, ''Hocamız başkanımızın isteği doğrultusunda görevi bırakabileceğini ifade etmişti. Ancak hocamızın bir türlü rahat ve kendi ekibi ile çalışma şansı olmamıştı. Hocamız Mehmet Şansal'ın başkanımızla yaptığı görüşme sonrası, başkanımız Metin Kalkavan kendisine olan güvenini yeniledi.
Hocamız da kendisinin isteği doğrultusunda yeni bir teknik kadro yapılanmasına gitti. Bu çalışma doğrultusunda yardımcı antrenör Ömer Can Göksu ile yollarımızı ayırdık. Mustafa Yokeş ve Çaykur Rizespor A2 takımında görev yapan Mehmet Ali Karaca'yı yardımcılıklarına getirdik. Böylece çok daha güçlü bir teknik kadro oluşturduk'' dedi.
Aydın, takımdan ayrılacak ve kiralık gönderilecek futbolcuların ise bir kaç gün içerisinde netleşeceğini sözlerine ekledi.
muhammetevli
24.12.09, 20:42:36
Rizespor'da 2 transfer..
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor, Galatasaray'dan Erhan Şentürk ve Diyarbakırspor'dan Ersin Güreler ile anlaştı.
Kulüp Sportif Direktörü Oğuz Aydın yaptığı açıklamada, teknik direktör Mehmet Şansal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, ''Hocamızın isteği doğrultusunda Diyarbakırspor'da forma giyen Ersin Güreler ve Galatasaray'dan Diyarbakırspor'a kiralık olarak giden Erhan Şentürk ile görüştük. Erhan, Diyarbakırspor ile kiralık olan sözleşmesini feshetti. Biz de kulübü Galatasaray ile görüşerek sezon sonuna kadar bu futbolcuyu kiraladık. Ersin Güreler ile de yaptığımız görüşme olumlu sonuçlandı. Her iki futbolcu ile transfer döneminin başlaması ile resmi sözleşme imzalayacağız'' dedi.
Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Aydın, ''Görüşmelerini sürdürdüğümüz oyuncular var. Kesin olarak anlaşmaya varmadan kamuoyu ile isim paylaşmayacağız. Ancak çok iyi bir takım oluşturduğumuzu taraftarlarımıza belirtmek istiyorum. Gönülleri rahat olsun. İkinci yarı bizim için çok daha farklı olacak'' diye konuştu.
muhammetevli
27.12.09, 11:39:49
Ç.Rizespor'da Transfer Atağı!
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor, Adanaspor'dan Yunus Murat Ceylan ile anlaştı.
Kulüp sportif direktörü Oğuz Aydın, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ''Hocamız Mehmet Şansal'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyoruz.
Hocamızın da istediği Adanaspor'da görev yapan Yunus Murat Ceylan ile yaptığımız görüşmede anlaşmaya vardık. Transfer sezonunun başlamasıyla, kendisi ile 1,5 yıllık resmi sözleşme imzalayacağız'' dedi.
Transfer çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Aydın, ''Önümüzdeki günlerde birkaç takviye daha yaparak transferi kapatacağız. Ancak ikinci yarı bizim için çok daha farklı olacak. Telafisi imkansız maçlarda, sahada mücadele eden bir takım olacak'' diye konuştu.
Aydın, daha önce anlaştıklarını açıkladıkları Kasımpaşalı Erhan Küçük'ün transferinde pürüz çıktığını, ancak bu pürüzleri gidermek için uğraştıklarını sözlerine ekledi.
harşit28
01.02.10, 23:50:05
Celil Sağır Ç.Rize'de
Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Çaykur Rizespor, Celil Sağır ile anlaştı. Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Oğuz Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımı güçlendirmek adına transferin son gününde çalışmalara devam ettiklerini belirterek, ''Bu anlamda Süper Lig tecrübesi yaşamış ve son olarak Malatyaspor'da forma giyen Celil Sağır ile görüşerek anlaşmaya vardık. Celil, yarın Rize'ye gelerek çalışmalara katılacak'' dedi.
muhammetevli
02.02.10, 20:15:50
Rizespor Mustafa Özkan'ı da transfer etmiş.
sezon başında bizim yaptığımız hatalı transferleri bu sefer de Rize yapıyor , hadi bakalım Rize unut bu sene de her zaman ki gibi Süper Ligi.
yamacayir28
12.04.10, 21:40:06
Çaykur Rizespor 0 - 3 Kardemir Karabük dakika 79 nerdesin rizeeeeeee nerdesiiiiiiiin bizim otobüsü taşlamayamı benziyor bak rize kümeyeeeeeeee
yamacayir28
12.04.10, 21:57:17
Maç bitti
Çaykur Rizespor 0 - 3 Kardemir Karabük
privateboy
14.04.10, 18:23:38
Bu hızla giderlerse hak ettikleri yere varırlar.iyi yolculuklar.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.