Orijinalini görmek için tıklayınız : Feshane 2. Giresun Günleri
MARMARALI
26.12.07, 19:11:47
Giresun Günlerinin 2.'si 28-29-30 Mart 2008'de yapılacak. Bu yılki hedef ziyaretçi 500bin.
Marmaralı Çotanaklar için geçen sene ücretsiz stand konusunda bişeyler yapmıştım. Bu sene olur mu onu bilemiyorum. Bekleyip göreceğiz. Çünkü firmalar bile geçen seneki firma sayısından fazla olacak. Anlayacağınız baya bi rağbet var. Sponsor firmaların sayısı da fazla olacak gibi. Fazla olunca da bize stand düşemeyebilir. Hal böyle olunca stand kirası verip stand alabiliriz. Geçen seneki stand bedelleri 1000 YTL idi.
Ayrıca Giresunspor'da bu sene stand açacak. Bu anlamda eğer stand açsak bile kendi ürünlerimizden başka ürün satmayacağız. Geçen sene Giresunspor ile ilgili forma, atkı, flama vs. satmıştık. Bu sene Marmaralı Çotanaklar adına ürünleri satabiliriz.
erkan bu etkinlik geçen seneki gibi ücretsiz olucak di mi_?
bu arada "giresunspor gecesi" için 20 ytl çok fazla... şahsen ben
gelmemeyi düşünüyorum... :!:
MARMARALI
27.12.07, 09:37:19
Giresun Günleri'nde Feshane'ye girişin 1 YTL olması düşünülüyor.
MARMARALI
27.12.07, 15:17:33
2008 Feshane Giresun Günleri için çalışmalar başladı.
--------------------------------------------------------------------------------
Yönetim Kurulumuz yaptığı ilk toplantıda; 2008 yılı Feshane Giresun Günleri`nin bu sene çok daha başarılı geçmesi için gerekli çalışmaların başlatılmasına, geçtiğimiz sene az da olsa meydana gelen aksaklıkların giderilmesine, kültürel etkinliklerin artırılmasına karar verdi.
28,29,30 Mart 2008 tarihlerinde gerçekleştirilecek İkinci Feshane Giresun Günleri, etkinliklerinin bu seneki duyurularının daha geniş kapsamlı olarak yapılması amacı ile ulusal basında görevli hemşerilerimizle de toplantılar düzenlenmesine, Giresunlu İş Adamlarımızın katkılarının üst düzeye çıkarılmasına, etkinliklerin yerel ve ulusal basın sayesinde tüm dünyaya duyurulması, sponsorların sayısının artırılması yönünde çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.
Hazırlıklak tamamlandığı takdirde bu sene ilk defa, Giresun`lu Öğretim Üyeleri ile de bir toplantının yapılmasının düşünüldüğü etkinliklerde, Giresun Dernekleri Birliği`nin BİLİM KURULU`nun oluşturulması hedefleniyor.
Özel beceri ve yetenekleri bulunan hemşerilerimizin yönetim kurulumuz ile temasa geçmeleri ve etkinliklerde yer almaları da özellikle sağlanmaya çalışılacak.
http://www.giresun.org.tr/katalog.php?islem=haber&no=556
aslında orada bir stand satın alıp...
sweet, t-shirt, kupa, mouse pad...
tarzı ucuz we hediye de olabilecek ürünler satabiliriz...
çok kar getireceğini sanıyorum...
bu sayede biz de fon'a bir kaynak bulmuş oluruz...
MARMARALI
28.12.07, 10:05:36
Bu sene ücretsiz stand kuramasakta mutlaka cüz-i bir rakama stand açabiliriz. Bi ayar çekerim, bu işi bana bırakın. Tabi ki bu sefer marmaralı çotanaklar adına ürünler yapılır, satılır. Elde edilen kaynak fona aktarılır. Yarınki toplantıda bunu mutlaka konuşuruz.
erkan, gelişmeleri aktarır mısın kardeşim neler yapılıyor neler hazırlanıyor...
ne gibi aktiwiteler olcak, felan...
gelişmelerden haberin warsa bildiğin kadarını yazar mısın karrrddeesşimmm:)
bence slim haklı çok pahalı şeyler satmayalım ki tallep fazla olsun bişeler satınca hem her ewde reklamımız olur hemde hasılat fazala olabilir..
ya hala sivri fındıkmıyım ben..
ya hala sivri fındıkmıyım ben..
he siwri fındıksın... aslında erik dikeni gibi bişey işte...
MARMARALI
09.01.08, 23:07:43
erkan, gelişmeleri aktarır mısın kardeşim neler yapılıyor neler hazırlanıyor...
ne gibi aktiwiteler olcak, felan...
gelişmelerden haberin warsa bildiğin kadarını yazar mısın karrrddeesşimmm:)
Büyük olasılıkla ücretsiz stand kuracağız. Bunu biliyorum sadece :)
ben marmaralıların gülüyüm be..hehehheh
he siwri fındıksın... aslında erik dikeni gibi bişey işte...
ula ben marmaralıların gülüyüm be..hehehehhe..
MARMARALI
11.01.08, 18:00:37
Arkadaşlar konuya göre yorum yapalım, geyik yapmayalım !
nooldu, zoruna mı gitti_?:D
MARMARALI
11.01.08, 18:16:33
Zoruma giden bişey yok, kuralı var :)
Esma sende aynı cümleyi 2 defa farklı şekilde yazmışsın. Dikkat et.
ula ben marmaralıların gülüyüm be..hehehehhe..
Çok sempatik olmuş yazı,evet gülüsün hatta gonca gülüsün CANIM. :)
Çok sempatik olmuş yazı,evet gülüsün hatta gonca gülüsün CANIM. :)
teşekkür ederim canım..
pardon ama geyik yapan yok..
MARMARALI
14.01.08, 18:56:29
pardon ama geyik yapan yok..
Neyse bunu bugün konuşmuştuk, hallettik.
Kaldığımız yerden devam...
çoto28 sen bitanesin..bu arada..feshane günlerini heyecanla bekliyorum..
çoto28 sen bitanesin..bu arada..feshane günlerini heyecanla bekliyorum..
belli zaten heyecanla beklediğin...
oynamaya yer arıyon di mi_?
evet horon oynamak istiyorum bide hep birlikte olcaz kısmetse..
MARMARALI
23.01.08, 21:18:15
2. Giresun Günleri Hazırlıkları Başladı
Geçen yıl 200.000 kişinin ziyaret ettiği Giresun Günleri’ni bu yıl 400.000 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
Giresun Dernekler Birliği Yönetim Kurulu, 16 Ocak 2008 Çarşamba günü toplandı. Giresun Günleri, Organizasyon Komitesi Başkanlığına Hasan Turan getirildi. 28-29-30 Mart 2008 tarihleri arasında yapılacak olan "2. Giresun Günleri" etkinliğinin hazırlıklarına başlandı.
İstanbul'da bulunan 800.000 hemşerimizi buluşturmayı hedefleyen etkinlikte, Giresun ilimizin tarihi, turizmi, ekonomisi, kültürü ve sosyal yapısı ile ilgili konferans ve paneller düzenlenecek. Sanat camiasından konukların da katılacağı etkinliklerde ünlü sanatçılar sahne alacak, resim sergileri, gösteriler, yöresel yemek yarışmaları düzenlenecek, ilçe standlarında yöresel ürün tanıtımları ve ikramları yapılacaktır.
görele_ertac
23.01.08, 21:38:58
neler oluyor hayatta beee.
MARMARALI
26.01.08, 18:24:49
Bu yıl stand sayıları düşürülmüş. Bize yer kalmayabilir. Feshane'nin bir köşesine masamızı kurup kendimize yer ayırabiliriz. Bi şekilde mutlak Feshane'de olacağız ama özel standımız mı yoksa masa sandalye kurup ayrı bişey mi yaparız şu an belli değil. Ama unutmayın; MarmaralıÇotanaklar olarak yerimizi mutlak alırız ;)
MARMARALI
31.01.08, 21:56:18
Giresunspor yönetimi ile bi görüşme yapıp onlarla aynı standı paylaşma olasılığı var. Bi şekilde bize yer ayarlamaya çalışıyorum. Sonuçta stand sayıları düşürülmüş ve dernek yönetimi ücretsiz stand veya standlarda ücret indirimi yapmayı düşünmüyor. Marmaralı Çotanaklar olarak kendi ürünlerimizin yanında Giresunspor'un resmi ürünlerini de satabiliriz.
MARMARALI
01.02.08, 20:43:34
Biraz önce Fatih Kitapçı başkan ile görüştük. Feshane'de ki standı Giresunspor ile birlikte Marmaralı Çotanaklar'ın kullanacağını söyledik. Hem kulübe hem de bize ücretsiz stand verilmiş olacak. Giresunspor resmi ürünlerini satacak ve bu konuda Giresunspor yönetimi bir kişi görevlendirecek. Bizde aynı standta kendi ürünlerimizi sergileyip satacağız. Bir nev-i taraftar ile kulüp birliktelik göstermiş olacak...
Biraz önce Fatih Kitapçı başkan ile görüştük. Feshane'de ki standı Giresunspor ile birlikte Marmaralı Çotanaklar'ın kullanacağını söyledik. Hem kulübe hem de bize ücretsiz stand verilmiş olacak. Giresunspor resmi ürünlerini satacak ve bu konuda Giresunspor yönetimi bir kişi görevlendirecek. Bizde aynı standta kendi ürünlerimizi sergileyip satacağız. Bir nev-i taraftar ile kulüp birliktelik göstermiş olacak...
topici kaç gündür takip ediyorum. sonunda müjdeli haberide verdin erkan. valla bu konuda çok emek verdin hakkın ödenmez.
MARMARALI
01.02.08, 21:46:44
Sağolasın Mami. Gurubumuzun adına tek başıma organizatörlük yapıyorum :)
Ama tek kaldığımı düşünüyorum. Bu konuyu baş sayfadan bi okuyup baktım. Bi Fatih alakalı olmuş, sorular sormuş bende cevabını vermişim. Esma zaten horon derdinde yazılar yazmış. Şimdide sen yorum yapmışsın. Teşekkürler. Verdiğim emeğe SAĞLIK OLSUN !!!
Sağolasın Mami. Gurubumuzun adına tek başıma organizatörlük yapıyorum :)
Ama tek kaldığımı düşünüyorum. Bu konuyu baş sayfadan bi okuyup baktım. Bi Fatih alakalı olmuş, sorular sormuş bende cevabını vermişim. Esma zaten horon derdinde yazılar yazmış. Şimdide sen yorum yapmışsın. Teşekkürler. Verdiğim emeğe SAĞLIK OLSUN !!!
Erkan serzenişinde haklısın. Ancak incelediğinde birçok topic çok aktif değil. Alınma ilgisizlikten. Tabiki gereken ilgi gösterilecektir.
Erken, zaman yaklaştığında bazı konularda görüşme yaparak çerçeveler çizmeliyiz. Fotoğrafları hazırlamaya başlamalıyız. Başkanla birlikte komite seçimlere başlamıştır sanırım.
Ben Yıldıztabya'da yani Eyüp tepesinde oturuyor sayılırım. Akşamları her fırsatta stand ve çevresinde bulunmaya çalışırım. Umarım bir aksilik yaşamayız.
Şimdilik sağlıcakla kalın...
28-29-30 mart... yaklaşmaya başlamış. ne kaldı şunun şurasında.. bugün ne ya_? perşembe mi :)
badluck
02.02.08, 12:28:30
bu organızasyonla ılgılı nelerımız eksık bizler neler yapabiliriz....gorev dagılımıyla ılgılı sanırım kafalarda birseyler olusmustur....bu konularla ilgili gorusler belırtmelı dıe usunuyorum....
erkan emegıne sağlık kardesım
batlama
02.02.08, 12:47:03
erkan arkadaşımız üslenmiş olduğu feshane olayını gurubun menfatleri adına artı olarak bitirmiş kendisine teşekkür ediyorum,ama asıl iş yeni başlıyor yakın bir zamanda acil olarak toplanmamız lazım feshanede stand,pankart asıl önemlisi polar dışında başka yeni tişört kaşkol vs vs yapılıp feshane günlerine kadar yetiştirmemiz lazım,önümüzdeki hafta belirlenen bir günde acil olarak toplanmamız lazım.
MARMARALI
02.02.08, 19:20:25
Evet arkadaşlar bugün Erol abi beni aradı ve bu konu hakkında konuştuk. Kendisi de ifade etmiş. Hem gurubumuzun tanıtımı hemde gurubumuzun menfaatleri doğrultusunda Giresun Günleri için bi çalışma altına gireceğiz. Mutlaka gurup arkadaşlarımızdan farklı görüş ve bilgiler gelecektir. Bunun için acilen bir toplantı yapacağız.
Geçen sene standta görevli arkadaşlar bilirler. Standa bize lazım olacak ve standı zengin bir görünüme kavuşturmamız için çalışmalar yapmamız gerekecek.
Gerekli olacak aklımda olan malzemeleri söyleyeyim; Laptop, kolonlar, cd'ye kopyalanmış videolarımız, Yeşil-Beyaz renkte büyük bir bayrak (Stand arkasına koymak için), Stand masası (Turgay geçen sene getimişti) ve satacağımız kendi ürünlerimiz.
Ayrıca görev dağılımında bulunacağız. Yine geçen seneden stand bilgi ve yeteneği olan arkadaşları öncelik seçeriz. Gurup hakkında tanıtıcı küçük ebatlarda bilgi kağıtlarını matbaada bastırmalı ve Feshane girişinde dağıtılmalıyız. Neyse artık, aklıma bu şekilde fikirler geldi. Değişik fikri olanlar yazsın ve toplantıda değerlendirelim.
bende yardım etmek isterim..
bende yardım etmek isterim..
sen horon çalınca güzel hatunları kaldır ben araya girerim ... nıhah hahahah haha a :D
anca o işe yararsın..:D
sponsorlar sağlammış bu sene :D :D ozellikle sondan üçüncüsü :D nıhaha hahah...
http://img352.imageshack.us/img352/1861/feshanela3.jpg (http://imageshack.us)
muhammetevli
06.02.08, 19:30:23
valla gerçekten de bu sene sponsorlar buyuk , bu buyukluk Giresun'un Giresun'lunun büyüklüğünden olsa gerek...
sen horon çalınca güzel hatunları kaldır ben araya girerim ... nıhah hahahah haha a :D
anca o işe yararsın..:D
kısıra bakma canım benim ben öle şeyler yapamam..
MARMARALI
06.02.08, 20:40:23
sponsorlar sağlammış bu sene :D :D ozellikle sondan üçüncüsü :D nıhaha hahah...
http://img352.imageshack.us/img352/1861/feshanela3.jpg (http://imageshack.us)
Fatih bu sponsorlar nerden çıktı ? Alıntısını yaptığın fotoğrafın linkini verir misin ?
Gerekli olacak aklımda olan malzemeleri söyleyeyim; Laptop, kolonlar, cd'ye kopyalanmış videolarımız, Yeşil-Beyaz renkte büyük bir bayrak (Stand arkasına koymak için), Stand masası (Turgay geçen sene getimişti) ve satacağımız kendi ürünlerimiz.
Lap top konusunda yardımcı olmak isterdim benimkinide kullanabilirdik, iş nedeniyle Bursada bir müddet daha kalmam gerekecek işdede lazım oluyor ama her ihtimale karşı o zamana kadar irtibatta kalalım.
MARMARALI
06.02.08, 23:53:41
Lap top konusunda yardımcı olmak isterdim benimkinide kullanabilirdik, iş nedeniyle Bursada bir müddet daha kalmam gerekecek işdede lazım oluyor ama her ihtimale karşı o zamana kadar irtibatta kalalım.
Geçen sene bizim laptop'u getirmiştik. Ama o laptop şu an Amerika'da :) Laptop'u olan arkadaşların yardımını bekleriz :)
MARMARALI
07.02.08, 00:15:23
Giresun Dergisi geçen seneki Giresun Günleri'nden bahsettiği yayınını yaklaşık 1 ay önce çıkardı. Nasıl bir dergiyse artık ? Nisan 2007 yayını :) Bir sürü fotoğrafa yer vermişler. Bende aşağıdaki fotoya rastladım. Fotoğrafta Fatih, Mami, Yücel, Turgay ve Erdem var.
http://img255.imageshack.us/img255/2707/cimg4439be8.th.jpg (http://img255.imageshack.us/my.php?image=cimg4439be8.jpg) http://img129.imageshack.us/img129/8141/cimg4438dt7.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=cimg4438dt7.jpg)
Giresunspor resmi ürünleriyle beraber stand kurulacaksa eğer, bizler kendi ürünlerimizi satmalıyız. Bu nedenle herşey marmaralı çotanaklar olsun :D Atkı, bere, polar, tişört vs.. kafa bandajıda yaptırın.. hem 1 YTL getirisi iyi, hemde çok gidiyo ;)
@erkan
alıntısını yaptığım fotonun linkini weriyorum : gaziye gir, petrol ofisini sor, kim olsa gösterir, olmadı minibüse bin lisede in... fatih diye bağır duyarım ben...
link benim bilgisayar :D ben yaptım la makarasına da büyük sponsorlları koydum:D
MARMARALI
08.02.08, 23:49:08
Olum ben onu anladım zaten. Üstteki yazımda zaten düzeltme yapmıştım. Aslında sana demiştim ki "lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim"
ewet başkanın toplantıda da söylediği gibi,
bize bu sene de ücretsiz stand werilecek...
başkan ordaki birkaç kişiye görew dağılımıyaptı...
herkes yapacaklarını unutmasın...
we şu ses sistemi olayını açığa kawuşturalım erkan...
ne lazım bize şimdi :
1-notebook
2-kolon
3-amfi... doğru mu_?
görele_ertac
10.02.08, 15:19:29
fesaneye nezaman gideceyiz beyler? herhalde toplu hep birlikte gideriz değilmi.
serdar-28
10.02.08, 16:39:33
kanka yok sen tek gidersin yada beraber gideriz
MARMARALI
10.02.08, 22:38:28
ewet başkanın toplantıda da söylediği gibi,
bize bu sene de ücretsiz stand werilecek...
başkan ordaki birkaç kişiye görew dağılımıyaptı...
herkes yapacaklarını unutmasın...
we şu ses sistemi olayını açığa kawuşturalım erkan...
ne lazım bize şimdi :
1-notebook
2-kolon
3-amfi... doğru mu_?
Kime ne görev verildi hepsini Bilal abimiz yazar.
ses sistemi konusunda ne lazim bana ulasin yardimci olabilirim!. toplantiya gelemedigim icin bi bilgim yok!.
ses sistemi konusunda ne lazim bana ulasin yardimci olabilirim!. toplantiya gelemedigim icin bi bilgim yok!.
kolon laızm notebook lazım bi de kolonları notebook'a montelemek için amplificator lazım...
ben de benim müzik setinin kolonları war iki tane philips marka çok kaliteli ses çıkarıyor, onlar işimizi görür mü acaba_?
kolon laızm notebook lazım bi de kolonları notebook'a montelemek için amplificator lazım...
ben de benim müzik setinin kolonları war iki tane philips marka çok kaliteli ses çıkarıyor, onlar işimizi görür mü acaba_?
ben kolonla amfi olayini hallederim benim var!. iki tane 300 luk kolon yeter heralde :) zamani ayarlamak lazim!.
tamam o zaman bi tane notebook ayarlamak kaldı... birinin dizüstü bilgisayarı yok mu yaa:D
MARMARALI
11.02.08, 20:30:04
tamam o zaman bi tane notebook ayarlamak kaldı... birinin dizüstü bilgisayarı yok mu yaa:D
Sen toplantıda yokmuydun yoksa kulakların bizi duymuyor muydu veya Esma'nın gelmemesi seni hayallere mi daldırdı kardeşim ? :) Notebook'u Orhan (Bozatlı28) kardeşimiz getirecek.
Tunç kolonları sen halledersin madem iyi ses çıkarıyorsa. Ayrıca sana verilen ve senin bilmediğin bi görev verdik sana; video çalışmaları. CD'ye çekip getirirsin, bende video yapacam.
Sen toplantıda yokmuydun yoksa kulakların bizi duymuyor muydu veya Esma'nın gelmemesi seni hayallere mi daldırdı kardeşim ? :) Notebook'u Orhan (Bozatlı28) kardeşimiz getirecek.
Tunç kolonları sen halledersin madem iyi ses çıkarıyorsa. Ayrıca sana verilen ve senin bilmediğin bi görev verdik sana; video çalışmaları. CD'ye çekip getirirsin, bende video yapacam.
alla allaa... biz ara ara dışarı çıktık demek ki o ara konuştunuz... hareket yapma silerim mesajını allamaa:D :D
Kasırga
11.02.08, 23:14:42
ben standımıza ve oluşuma bayanların ilgisini çekmekle görevliyim sanırım,meslek icabı çabuk kaynaşırım.
ben standımıza ve oluşuma bayanların ilgisini çekmekle görevliyim sanırım,meslek icabı çabuk kaynaşırım.
zaten senden başkası yapamaz o işi:D yengeye söliim de o da üye olsun foruma. nıhaha haah ahaha :D:D
Kasırga
11.02.08, 23:22:18
mod san modluğunu bil benle taşlama yaparken akıllı ol -kaburgacı selim amca.puhahha
HasanAlim
12.02.08, 12:18:28
birde rüzgar lazım arasıra terlememek için binevi kasırganın hafifi
bu görewi ben alabilirim güzel hatunları getiririm birol usta puhahhaha
görelelisayko
12.02.08, 12:57:27
reis derse yapar...
batlama
19.02.08, 18:59:47
arkadaşlar feshane icin yapılması gereken notlar tutulmuştu görev dağılımı yapılmıştı ne alemdeyiz kim ne yaptı olayı soğutmayalım termin tarihine az kaldı 10 MART demiştik herşey bitecek diye,sonra yumurta ağızına geldiği zaman hallolmasın.
elimizi cabuk tutalım ve kim ne yaptı bilgi gecelimki bizde devreye girelim.
arkadaşlar feshane icin yapılması gereken notlar tutulmuştu görev dağılımı yapılmıştı ne alemdeyiz kim ne yaptı olayı soğutmayalım termin tarihine az kaldı 10 MART demiştik herşey bitecek diye,sonra yumurta ağızına geldiği zaman hallolmasın.
elimizi cabuk tutalım ve kim ne yaptı bilgi gecelimki bizde devreye girelim.
ben alabildiğim en uygun fiyatları bildirdim size. bilal abiylede görüştük yazı metnini bana yolladıktan sonra benim birkaç günlük işim var.
ben bizim logoyu basılabilir duruma getirdim... sadece t-shirt tasarımı kaldı bi de takwim çalışması ama onları bir günde halledebilirim... şu anda gerçekten yoğun olduğum için yapamıyorum ama 10 marta kadar halledebilirim inşallah... yani halledicem inşallah... yani halletmeliyim inşallah.. yani halletmeliyim :D:D
abi ben toplantıya gelememiştim, doğal olarak bir görevim yok.
eğer yapabileceğim birşey varsa yapabilirim.
abi ben toplantıya gelememiştim, doğal olarak bir görevim yok.
eğer yapabileceğim birşey varsa yapabilirim.
gerekli olduğun zaman seni zaten ben yönlendiririm merak etme:D
mesela ses sistemini eğer halledemezsek senin 5+1'e el koyabiliriz:D
bendeki iş görmezki abi çıkışların üçü çalışıyor.
fark edmezdersen olur.
Bende Gorevli Olmak İstiyorum!. Banada Gorev Verin !.:)
galdirik
21.02.08, 17:49:19
Arkadaşlar Feshanede düzenlenecek Giresun günlerindeki faaliyetlerimiz içinde, atkı olayını çözüme kavuşturuyoruz. Laptop işide tamam.Grubumuzu tanıtım borşürü işide tamam. Bu iş için yardımcı olan mami kardeşim benimle irtibata geç.
Ayrıca slim kardeşim sende tişörtler için yapacağın dizaynları en kısa zamanda bana mail olarak at. Beklemedeyim . Son toplantıda herkes üstüne düşen görevi bir an önce yerine getirsin. Artık zaman kaybı yaşamayalım. Ve sonra da Zaman sıkıştı böyle böyle oldu demeyelim.
TABİ BÜTÜN BUNLARIN ZAMANINDA GÜZEL BİR ŞEKİLDE OLABİLMESİ İÇİN :
1- Herkes fon aidatlarını en kısa zamanda yatırsın lütfen...
2- Satılması dağıtılan Polarların satıldığı kadarının paralarını hesap numaralarına (Daha önce hs. no.ları yazılmıştı) yatıralım lütfen...
ÇÜNKÜ :
Yapılacak bu işlerin bir maliyeti var ve bu maliyetler öpücükle ödenmiyor...
Şiddetle yazdıklarıma uyulmasını bekliyorum.
Herkese saygılar...
semko28
24.02.08, 13:37:44
abi feshane günlerinde marmaralı çotanaklar ürünleri satılcak mı
abi feshane günlerinde marmaralı çotanaklar ürünleri satılcak mı
ewet satılacak... zaten onlar için koşuşturuyor millet...
semko28
24.02.08, 19:10:41
ewet satılacak... zaten onlar için koşuşturuyor millet...
ne kadar olur
ne kadar olur
ne demek ne kadar olur_? neyi soruyosun semko açık konuş kafa karıştırma, kamuoyunu meşgul etme:D:D
MARMARALI
29.02.08, 22:38:58
Bende Gorevli Olmak İstiyorum!. Banada Gorev Verin !.:)
Tunç; sen ve ben video klip hazırlicaz...
görele_ertac
01.03.08, 00:11:28
satılsında ben tüşört istiyorum daha iyi olur.
arkadaşlar feshane günlerine az kaldı bu konuda gelişmeler war mı... düzenlemeler, hazırlıklar ne zaman başlayacak... görew werilen arkadaşlar üzerine düşen görewleri yerine getridiler mi_? bu konu hakkında gelişmeleri yetkili arkadaşlardan alabilirsek iyi olur, sonra yumurta kapıya dayanmasın... neler yapıldı, nelerimiz eksik... galdirik, batlama, erkan... noolii..._?
bu arada feshanede stand kurarken benide arayın bana yakın zaten hemen gelirim..yardım etmek istiyorum..
34samet28
11.03.08, 20:27:58
bende bişiler yapmak isterdim.ancak musait zaman olmuyo:(:(.feshanede görüşmek üzere...
uğur_28
12.03.08, 14:57:18
geçen seneki feshane giresun günleri süperdi bu seneki daha iyi geçecek inancındayım bende orda olcam feshanede görüşmek üzere (yeşilpınardan )
görele_ertac
14.03.08, 00:50:36
kardeşim herkes MARMARALI ÇOTANAKLAR olarak üzerine düşen görevi yerine getirsin güzelce sizleri seviyorum.
kardeşim herkes MARMARALI ÇOTANAKLAR olarak üzerine düşen görevi yerine getirsin güzelce sizleri seviyorum.
bizde seni seviyoruz..sen bizim kırmızımızsın..:D
görele_ertac
14.03.08, 21:28:53
herzamanki gibi eso ARZULAR ŞELALE.
herzamanki gibi eso ARZULAR ŞELALE.
eywallah:D
muhammetevli
16.03.08, 20:16:40
ya bunun için son bi toplantı vb. yapılcak mı acaba ?
yapılacağını sanmıyorum ama siteye de uğramıyor yetkili abiler:D
ya çok yoğun bir şekilde feshane hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyolar, ya da tınlamıyolar:D
az kaldı inşallah bi eksiklik olmaz... güzel olsun herşey...
MARMARALI
17.03.08, 00:52:08
Feshane Samsun Günleri İzlenimim
Ben bi ön izleme yapmak için bugün Feshane Samsun Günleri'ne gittim. Bu sene ilki yapılıyormuş. Diğer illere güzel örnek olduk. Ama Samsun halkının bu organizasyona çok ilgisiz kaldığını gördüm. Belki de İstanbul'daki Samsun'lunun sayısı o kadar da fazla olmayabilir ama onu da bilemem. Bazı konuşma ve panellere az da olsa kulak misafiri oldum. Konuşmacılar Samsunspor'a yardım için iş adamlarını göreve davet ediyorlar. Samsunspor kulübü de bi stand açmış. Orada ki arkadaşla 10 dk kadar muhabbet etme şansım oldu. Samsunluların resmi ürünlere ilgisiz olduğunu söyledi. Ligteki durumlardan konuştuk. Ne de olsa bugün Samsun deplasmanda Antep'i yenmişti, "biz rahatladık" diyordu arkadaş. Bende "Sizi Samsun'da yenersek bizde rahatlarız" dedim. İkimizinde temennisi; Samsun ve Giresun'un düşmemesi, Elazığ'ın düşmesi idi. 2 hafta sonra ki Giresun Günleri'ne davet ettim ve bizim taraftar gurubu olarak stand açacığımızı söyledim. Standları gezeyim dedim. 5-6 stand bomboş, bi kaç tane ilçe derneği ve tekstil mağazasını andıran standlar vardı. Belki de ilk defa böyle bir organizasyon düzenledikleri için acemilik çekmiş olabilirler. Bi kaç tane resim çektim. Onları da sizlerle paylaşayım istedim...
İlgi Yok Denecek Kadar Az...
http://img227.imageshack.us/img227/3604/cimg4684jv2.th.jpg (http://img227.imageshack.us/my.php?image=cimg4684jv2.jpg)
Bomboş Standlar...
http://img360.imageshack.us/img360/8529/cimg4699mt4.th.jpg (http://img360.imageshack.us/my.php?image=cimg4699mt4.jpg)
Giyim Ağırlıklı Standlar...
http://img360.imageshack.us/img360/4489/cimg4698id0.th.jpg (http://img360.imageshack.us/my.php?image=cimg4698id0.jpg)
İstanbul takımlarının atkılarını satan başka bir stand...
http://img360.imageshack.us/img360/7760/cimg4696cv5.th.jpg (http://img360.imageshack.us/my.php?image=cimg4696cv5.jpg)
istanbulda fazla sayıda samsunlu olmamasından kaynaklanıyor bu ilgisizlik... feshaneye uzak olanların da gelememesi ayrı bir etkendir sanırım...
giresun günlerinde trafik felç oluyo bee:D
bir de samsunlu olup da samsunsporluyum diyen birini hiç tanıyamadım henüz, keşke bilseydim de ben de gitseydim feshaneye...
MARMARALI
17.03.08, 01:01:45
Samsunspor Standı...
http://img360.imageshack.us/img360/2205/cimg4703vu3.th.jpg (http://img360.imageshack.us/my.php?image=cimg4703vu3.jpg) http://img399.imageshack.us/img399/7297/cimg4704wo3.th.jpg (http://img399.imageshack.us/my.php?image=cimg4704wo3.jpg)
Bu arada cumartesi günü Samsunspor'lu futbolcular Feshane'ye iştirak edip oraya gelen misafirlere tanıtıldılar. Sonrasında uçakla Antep'e hareket ettiler. Bizde ise futbolcuları bırak Giresunspor organizasyona katılacak mı o bile meçhul. Fatih Kitapçı'nın sesi soluğu çıkmıyor.
Feshane'de dolaşırken Aydın Kömürcü abimize rast geldim, rengarenkti. Bi tarafı Yeşil-Beyaz, bi tarafı Kırmızı-Beyaz, diğer tarafı mor-beyazdı :) Bilmeyenler olur; Aydın Kömürcü de bizim gurupta ama son zamanlarda aramızda pek fazla olamıyor. Kendisi taraftar ürünleri forma, atkı vs. satışı yapıyor...
http://img360.imageshack.us/img360/1041/cimg4692kb7.th.jpg (http://img360.imageshack.us/my.php?image=cimg4692kb7.jpg)
galdirik
17.03.08, 14:32:22
Kafanıza takmayın arkadaşlar. Bizler kendi hazırlıklarımızı yapıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor... En güzel şekilde bu olaydan sıyrılıp çıkacağız. Kalın selametle
34samet28
17.03.08, 20:31:31
bende samsun günlerini gitim gördümki okadar ilgi yoktu bizim geçen senenin yarısı bile kadar değil:D sdantlar boşdu çoğunlukla.ban göre o kadar güzel değildi...ama b ubiizm 2. GİRESUNgünleri daha güzel olucağına inanıyorum..
muhammetevli
19.03.08, 16:44:58
FESHANE ÖNEMLİ !
Vali Mustafa Taşkesen 28–29–30 Mart tarihlerinde
İstanbul Eyüp’te düzenlenecek olan “Feshane
Giresun Günleri”nin ilimizin tanıtımı için önemli
olduğunu söyledi.
“2. Feshane Günleri”nde, başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin
çeşitli bölgelerinde bulunan Giresunluların bir araya geleceğini
belirten Vali Mustafa Taşkesen, “İl dışında yaşayan hemşerilerimiz
bu etkinlikle memleket özlemlerini de giderecekler” dedi.
2007 yılında yapılan “Feshane Giresun Günleri”ne büyük katılım
olduğuna dikkat çeken Vali Taşkesen, kazanılan tecrübelerle
organizasyonun bu yıl daha da renkli ve etkili olacağını kaydetti.
3 gün sürecek etkinlikte Giresunluların ve Giresun dostlarının
ilgisini çekecek önemli stantların açılacağını belirten Vali Mustafa
Taşkesen, “İlimizin tüm güzelliklerinin sergileneceği Feshane’de,
her İlçemiz ve Merkez İlçemiz adeta birbiriyle yarışacak. Ayrıca
İstanbul’da faaliyetini sürdüren işadamlarımız da açmış olduğu
stantlarla organizasyonu zenginleştirecekler. Stantlarımızı ziyaret
edecek turizmciler ilimizi daha iyi tanıyacaklar. Turizm açısından
da bu organizasyona büyük önem veriyoruz” dedi.
MARMARALI
22.03.08, 13:09:12
Feshane Giresun Günleri'nin açılışı cuma saat 19:30 da olacak. Yeşil polarlarımızla güzel bir katılım gösterelim. Bunu Erol abi ile telefonda konuştuk. Açılışa Başbakan R. Tayyip Erdoğan'da gelecek ve yine aynı akşam İsmail Türüt konseri olacak.
Ayrıca stand hazırlıklarını perşembe akşamından yapabiliriz...
muhammetevli
22.03.08, 13:56:45
tamam abi anlaşıldı...
serdar-28
22.03.08, 21:48:09
saathat 18-00 ordayız abi
walla ben yola çıktım gelıyodum feshanede diye.. ümraniye ye alınmış bende geç kalırım diye gelemedim..ama cuma gunu Allah kısmet ederse feshanede yanınızda olucam..
MARMARALI
23.03.08, 12:04:27
Feshane Giresun Günleri'nin açılışı cuma saat 19:30 da olacak. Yeşil polarlarımızla güzel bir katılım gösterelim. Bunu Erol abi ile telefonda konuştuk. Açılışa Başbakan R. Tayyip Erdoğan'da gelecek ve yine aynı akşam İsmail Türüt konseri olacak.
Ayrıca stand hazırlıklarını perşembe akşamından yapabiliriz...
Ben perşembe dedim ama Çarşamba akşamı saat 19:30 dan sonra buluşup stand hazırlıklarına başlıyoruz. Hazır olan ne varsa arkadaşlardan onları getirmelerini rica ediyoruz. Ve yine ayrıca o akşam görev dağılımı yapacağız. Serdar'ın yazdığı 8 kişilik liste mutlaka orada bulunsun. Bu listeye 2 kişi daha lazım. Giresun Dernekler Birliği'nin bizlere ihtiyacı var. Dünkü toplantıda bunu bize hissettirdiler. Onların afişlerini, bayraklarını, fotoğraflarını asacağız. Hem biz kendi standımızı hazırlarken bi taraftanda Feshane'yi Giresun Günlerine hazırlayacağız. Bizlere büyük bir iş düşüyor arkadaşlar. Diğer ilçelerin gençlik guruplarıda bu hazırlıklarda Giresun Dernekler Birliğine yardım edecek.
Bu arada stand yerimiz belli oldu. Alttaki fotoğrafın üzerine tıklayın...
http://img174.imageshack.us/img174/657/stand1np5.th.jpg (http://img174.imageshack.us/my.php?image=stand1np5.jpg)
Dün edindiğim bazı bilgileri de sizlere aktarayım;
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 günlük yurtdışı gezisine çıkacak. Dönüşü Cuma günü olacak ve o akşam Giresun Günleri'nin açılışına katılacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ta açılışta bulunacak. Cuma akşamı konserde İsmail Türüt ve Yücel Öner var. Cumartesi akşamı da Katip Şadi ve Zeynep Başkan konser verecek. Giresun'lu sanatçılarımızda belli saatlerde konser verecekler. Özel davetliler (Valiler, kaymakamlar, belediye başkanları Eyüp Belediyesinin tahsis ettiği gemi ile Boğaz gezisine çıkacaklar. Ayrıca Eyüp Belediyesi'nin anons aracı Giresunlunun ağırlıkta bulunduğu yerlerde dolaşıp anons yapacaklar. İstanbul'un çeşitli 200 noktasında bilboardlara afişler asıldı. İETT otobüslerinde de bu afişler 1 hafta boyunca yer alacak. Tüm il valilerine davetiyeler gönderilmiş durumda. Sadece Giresunluya değil, Giresunlu olmayanlara da ilimiz tanıtılmış olacak.
Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'da etkinliğe katılacaklar. Diğer parti başkanlarınada haber verildi ama şuan için bi gelişme yok.
Feshane de 300'e yakın Giresun'un güzelliklerinin fotoğraflandığı bi resim galerisi olacak. Ayrıca Giresunlu önemli şahsiyetlerin büyük posterleri asılacak (Topal Osman Ağa, Hüseyin Avni Alparslan)
@erkan
bizim standı göremedim, biriyle mi paylaşıyoruz standı yoksa...?
haylaz28
23.03.08, 14:44:10
Ben perşembe dedim ama Çarşamba akşamı saat 19:30 dan sonra buluşup stand hazırlıklarına başlıyoruz. Hazır olan ne varsa arkadaşlardan onları getirmelerini rica ediyoruz. Ve yine ayrıca o akşam görev dağılımı yapacağız. Serdar'ın yazdığı 8 kişilik liste mutlaka orada bulunsun. Bu listeye 2 kişi daha lazım. Giresun Dernekler Birliği'nin bizlere ihtiyacı var. Dünkü toplantıda bunu bize hissettirdiler. Onların afişlerini, bayraklarını, fotoğraflarını asacağız. Hem biz kendi standımızı hazırlarken bi taraftanda Feshane'yi Giresun Günlerine hazırlayacağız. Bizlere büyük bir iş düşüyor arkadaşlar. Diğer ilçelerin gençlik guruplarıda bu hazırlıklarda Giresun Dernekler Birliğine yardım edecek.
Bu arada stand yerimiz belli oldu. Alttaki fotoğrafın üzerine tıklayın...
http://img174.imageshack.us/img174/657/stand1np5.th.jpg (http://img174.imageshack.us/my.php?image=stand1np5.jpg)
Dün edindiğim bazı bilgileri de sizlere aktarayım;
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 günlük yurtdışı gezisine çıkacak. Dönüşü Cuma günü olacak ve o akşam Giresun Günleri'nin açılışına katılacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ta açılışta bulunacak. Cuma akşamı konserde İsmail Türüt ve Yücel Öner var. Cumartesi akşamı da Katip Şadi ve Zeynep Başkan konser verecek. Giresun'lu sanatçılarımızda belli saatlerde konser verecekler. Özel davetliler (Valiler, kaymakamlar, belediye başkanları Eyüp Belediyesinin tahsis ettiği gemi ile Boğaz gezisine çıkacaklar. Ayrıca Eyüp Belediyesi'nin anons aracı Giresunlunun ağırlıkta bulunduğu yerlerde dolaşıp anons yapacaklar. İstanbul'un çeşitli 200 noktasında bilboardlara afişler asıldı. İETT otobüslerinde de bu afişler 1 hafta boyunca yer alacak. Tüm il valilerine davetiyeler gönderilmiş durumda. Sadece Giresunluya değil, Giresunlu olmayanlara da ilimiz tanıtılmış olacak.
Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'da etkinliğe katılacaklar. Diğer parti başkanlarınada haber verildi ama şuan için bi gelişme yok.
Feshane de 300'e yakın Giresun'un güzelliklerinin fotoğraflandığı bi resim galerisi olacak. Ayrıca Giresunlu önemli şahsiyetlerin büyük posterleri asılacak (Topal Osman Ağa, Hüseyin Avni Alparslan)
konuklar cok güzel.!
MARMARALI
23.03.08, 15:31:37
@erkan
bizim standı göremedim, biriyle mi paylaşıyoruz standı yoksa...?
Ulan sen harbi Kamilsin... Giresunspor ile ortak stand kuracağımızı başından beri söyledik. Orada Giresunspor yazan standta olacağız.
MARMARALI
23.03.08, 22:32:50
Feshane Giresun Günleri için afiş ve broşür tanıtımını GDB Başkanı Halil Kütük ve organizasyon Başkanı Hasan Turan yaptılar.
http://img291.imageshack.us/img291/7905/cimg4710rb4.th.jpg (http://img291.imageshack.us/my.php?image=cimg4710rb4.jpg) http://img291.imageshack.us/img291/9059/cimg4709fs8.th.jpg (http://img291.imageshack.us/my.php?image=cimg4709fs8.jpg)
Toplantıya katılım beklenenin üzerindeydi
http://img508.imageshack.us/img508/4875/cimg4712uk3.th.jpg (http://img508.imageshack.us/my.php?image=cimg4712uk3.jpg)
MARMARALI
23.03.08, 22:38:06
Bu hafta ki Gümüşhane Günleri'nde Gümüşhanespor Standı...
http://img291.imageshack.us/img291/4759/cimg4730br4.th.jpg (http://img291.imageshack.us/my.php?image=cimg4730br4.jpg)
Ulan sen harbi Kamilsin... Giresunspor ile ortak stand kuracağımızı başından beri söyledik. Orada Giresunspor yazan standta olacağız.
benim gibi zeki bir adama cewap werirken bin düşün bir cewap yaz kamil... o halde bana "giresunspor" standının yerini göster... nerde ben göremedim_??? kamill:D gönderdiğin resimde hiçbir yazı okunmuyor, en azından öyle bir stand warsa işretleseyin baksaydık... nerde ??:D
MARMARALI
23.03.08, 22:47:51
Ula Kamilim Slimim Fatihim benim, canım, cicim, aşkitom vs... :) Ula ben göreyrum standı, sen nasıl göremeysun ? İşaretleme olayını ben yapamıyorum. Resmi büyütürsen okuyabilirsin. Yine okuyamazsan gözlük tak :)
Ula Kamilim Slimim Fatihim benim, canım, cicim, aşkitom vs... :) Ula ben göreyrum standı, sen nasıl göremeysun ? İşaretleme olayını ben yapamıyorum. Resmi büyütürsen okuyabilirsin. Yine okuyamazsan gözlük tak :)
nerde olm giresun belediyesi felan kırmızı yazıyla yazılmış "giresunspor" nerde ben göremedim...:D ayar ettin adamı :D
batlama
23.03.08, 23:16:31
Arkadaşlar artık sona doğru geldik herkes görev dağılımını biliyor son dakika golü yemeyelim verilen görevlerde yapamacaklar şimdiden belirtsin sonra son gün ben yapamadım olmasın papaz olmayalım.
Feshane olayından alnımızın akıyla bi cıkalım başka birşey istemiyorum.
Arkadaşlar artık sona doğru geldik herkes görev dağılımını biliyor son dakika golü yemeyelim verilen görevlerde yapamacaklar şimdiden belirtsin sonra son gün ben yapamadım olmasın papaz olmayalım.
Feshane olayından alnımızın akıyla bi cıkalım başka birşey istemiyorum.
benim görewim ne olacak başkanım:D
serdar-28
24.03.08, 11:10:55
gorev icin haziriz
serdar-28
24.03.08, 11:12:12
gun fesaneye gittik gumusane gunlerine baya guzeldi insallah bizimkisi daha organizi ve guzek olur
erkan çarşamba gunu akşam saat yedi buçukta bende gelcem kısmetse okee..haberin olsun:D
MARMARALI
24.03.08, 15:15:00
erkan çarşamba gunu akşam saat yedi buçukta bende gelcem kısmetse okee..haberin olsun:D
Sen eksik olma sakın Esma. Bekleriz tabiki :)
sen benim yanımda durucan eskortluk yapcaksın bana o akşam...:D uyar mı:D
Fatih resmi pc'ne kopyalarsan standın nerede olduğunu görürsün. Bizim stand üstte kalıyor...
Kasırga
24.03.08, 17:04:14
her çarşamba;mısır patlatıp yaprak dökümü ve arkasından elveda derken i izliyorum,müptelasıyım aşk dizilerinin.
benim görewim ne olacak başkanım:D
sen benim yanımda durup eskortluk yapacaksın... uyar mı ??:D
@erkan
resmi zaten pcye kopyalamadan yakından bakamazsın, baktım ama yeri belli değil... adamı da ayar ettin sen yerini biliyorsun diye herkes bilicek yani... en azından kırmızı yapsaydınız kardeşim, hiçbirşey okunmuyor...alla allaa...:D
MARMARALI
24.03.08, 22:45:24
Yineliyorum;;; Cuma günü açılış saat 19:30 da ve Başbakan Tayyip Erdoğan'da gelecek. Tayyip'in yurtdışı dönüşü olacağı için ulusal medya ordusu da açılışta hazır bulunacak. Mümkünse işlerinizden 1-2 saat izin alıp polarlarımızla açılış saatinde orada olalım arkadaşlar. Başbakan'a bi atkı da hediye ederiz...
sen benim yanımda durup eskortluk yapacaksın... uyar mı ??:D
@erkan
resmi zaten pcye kopyalamadan yakından bakamazsın, baktım ama yeri belli değil... adamı da ayar ettin sen yerini biliyorsun diye herkes bilicek yani... en azından kırmızı yapsaydınız kardeşim, hiçbirşey okunmuyor...alla allaa...:D
uymaz slimm:D
MARMARALI
25.03.08, 11:42:09
Muhammet malum ıvır zıvırları sen getiriyordun. Erol abi biraz önce telefon açtı bana. Senin listene 3'lü priz ve elbise askısı da (5-6 adet) eklendi :) Ayrıca iğne, raptiye, çivi, bant, çekiç vs. unutma.
MARMARALI
25.03.08, 20:53:18
25.03.2008 18:34:20
Kanal 7 Televizyonu'nda hafta içi her gün 13.30-15.30 arası yayınlanan Esra Özmenle Tadı Damağınızda Kalsın programının bu Perşembe günü konukları Giresunlular olacak.
27 Mart Perşembe günü 13.30- 15.30 arası yayınlanan programda yöresel kültürleri yanı sıra yöresel yemekler de tanıtılıyor. Bu hafta Hemşerimiz Organizatör Hüseyin Mersin'in Giresun Kültürü ve Yemekleri ile ilgili hazırlayacağı programa sanatçı olarak Yücel Öner, Huri Sapan ve Elifçe katılı-yor. Giresun kız isteme ve kına gecesi gelenekleri yanı sıra Giresun Yemekleri de tanıtılacak. Görhele Pidecisi İbrahim Ustanın diller des-tan pidesinin de tadına bakılacak.
Feshane Giresun Günlerinin de konu edileceği programa Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük ve yönetim kurulu üyeleri de katılıyor. Feshane Giresun Günlerinin hemen öncesine denk gelmesiyle daha da anlamlı olacağa benziyor. Bilindiği gibi 2.Giresun Günleri 28-30 Mart tarihlerinde Feshane'de yapılacak.
MARMARALI
25.03.08, 20:57:05
Ayrıca GDB yönetim kurulu dün akşam Tempo Tv'deydi. Bu akşamda Mavi Karadeniz Tv'de saat 23:00te...
semko28
25.03.08, 21:24:48
Yineliyorum;;; Cuma günü açılış saat 19:30 da ve Başbakan Tayyip Erdoğan'da gelecek. Tayyip'in yurtdışı dönüşü olacağı için ulusal medya ordusu da açılışta hazır bulunacak. Mümkünse işlerinizden 1-2 saat izin alıp polarlarımızla açılış saatinde orada olalım arkadaşlar. Başbakan'a bi atkı da hediye ederiz...
süper olur derim başka da bişi olmas
dawulu da getirsek orda biraz şow yapsak acaba nasıl bir izlenim bırakırız??:D
bi dale yaparız, bi üçlü çekeriz felan:D:D
MARMARALI
25.03.08, 22:34:14
dawulu da getirsek orda biraz şow yapsak acaba nasıl bir izlenim bırakırız??:D
bi dale yaparız, bi üçlü çekeriz felan:D:D
Heee hepten tempo tutarız "AKP'ye uzanan eller kırılsın" :)
Heee hepten tempo tutarız "AKP'ye uzanan eller kırılsın" :)
öle deme bahçede biraz eğleniriz... giresun felan inletiriz eyüp'ü... 10 numara olur walla...:D
MARMARALI
25.03.08, 22:54:14
öle deme bahçede biraz eğleniriz... giresun felan inletiriz eyüp'ü... 10 numara olur walla...:D
Valla iyi de olur, hoşta olur. Farketmez uyar valla. Renk katarız.
muhammetevli
26.03.08, 13:26:29
Muhammet malum ıvır zıvırları sen getiriyordun. Erol abi biraz önce telefon açtı bana. Senin listene 3'lü priz ve elbise askısı da (5-6 adet) eklendi :) Ayrıca iğne, raptiye, çivi, bant, çekiç vs. unutma.
bakacuk...:D getirmeye çalışcam hepsini ama dedim ya bakacuk...
bakacuk...:D getirmeye çalışcam hepsini ama dedim ya bakacuk...
bakacuk diil yapacuk...
muhammetevli
26.03.08, 13:37:08
bakacuk diil yapacuk...
inşallah yapacuk :D..
uğur_28
26.03.08, 15:06:17
birde defile olcakmış giresunun yerel elbiseleriyle esma abla sende katıl yakışır sana
birde defile olcakmış giresunun yerel elbiseleriyle esma abla sende katıl yakışır sana
ne şekersin sen ya..olur benden iyi manken mi bulcaklar:Dsaol canım..
MARMARALI
26.03.08, 23:43:37
Feshane'de ki stand çalışmalarına bugün başladık... Öncesinde Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük bizlerle yarım saatlik bir konuşma yaptı. İş adamı Akın Bebek'te bizlerleydi. Ama malesef o ortamdan foto almayı unuttum...
İşte cansiperhane stand çalışmaları...
Fatih ve Turgay...
http://img85.imageshack.us/img85/5083/26032008uv8.th.jpg (http://img85.imageshack.us/my.php?image=26032008uv8.jpg)
Serdar pankartı silerken...
http://img85.imageshack.us/img85/5845/26032008001yp8.th.jpg (http://img85.imageshack.us/my.php?image=26032008001yp8.jpg)
MARMARALI
26.03.08, 23:44:47
Yücel kirli kalan yerleri Serdar'a gösterirken...
http://img259.imageshack.us/img259/4628/26032008003vo3.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=26032008003vo3.jpg)
Turgay'da çok çalışanlar arasındaydı... (Diğer arkadaşın ismini hatırlayamadım)
http://img394.imageshack.us/img394/4438/26032008004hg6.th.jpg (http://img394.imageshack.us/my.php?image=26032008004hg6.jpg)
MARMARALI
26.03.08, 23:48:11
Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor...
http://img85.imageshack.us/img85/6555/26032008005yt8.th.jpg (http://img85.imageshack.us/my.php?image=26032008005yt8.jpg)
Bendeki de çalıştım havası :)
http://img85.imageshack.us/img85/9796/26032008006ar3.th.jpg (http://img85.imageshack.us/my.php?image=26032008006ar3.jpg)
MARMARALI
26.03.08, 23:51:35
Muhammet'te boş durmadı. Çivileri sayıyordu :)
http://img394.imageshack.us/img394/7988/26032008007fa6.th.jpg (http://img394.imageshack.us/my.php?image=26032008007fa6.jpg)
Bir kısım çalışırken diğer taraf Hasan Alim önderliğinde muhabbette...
http://img394.imageshack.us/img394/1107/26032008008fh1.th.jpg (http://img394.imageshack.us/my.php?image=26032008008fh1.jpg)
MARMARALI
26.03.08, 23:55:04
Eğlendik... Turgay Fatih'i sopalarken... :)
http://img394.imageshack.us/img394/3020/26032008009ha0.th.jpg (http://img394.imageshack.us/my.php?image=26032008009ha0.jpg)
Standımıza pankartımızı astık. Henüz işimiz bitmedi...
http://img394.imageshack.us/img394/607/26032008010dg4.th.jpg (http://img394.imageshack.us/my.php?image=26032008010dg4.jpg)
Günün anlam ve önemine istinaden toplu fotoğraf çekildik...
http://img85.imageshack.us/img85/4894/26032008011ud1.th.jpg (http://img85.imageshack.us/my.php?image=26032008011ud1.jpg)
serdar-28
27.03.08, 00:05:34
resimler güzel olmuş eline sağlık...
Calismalar had safada desenize :D Ama aklima gelmisken soylim, acilistan once orda bulunursaniz daha iyi olur sizin acinizdan, Malum basbakan geleceginden kalabalik olur ortam guvenlik onlemleri filan cart curt :D
Ellerinize Saglik! Gelemedigim icin uzgunum Ama Telafi Edicem Bi Sekilde!.
Erkan Benden İstedigin bisey varmi ! Feshanenin bas komutani sensin :)
gölge etme başka ihsan istemez sanırım:D
MARMARALI
27.03.08, 08:25:19
Tunç senden video klip istiyorum. Sen gelmesende olur, kliplerin gelsin yeter :) :)
ya erkan insan ben gitmeden resim çekerdi ya:(
ya erkan insan ben gitmeden resim çekerdi ya:(
her geldiğin yere erkenden gidicem deyip de milleti kıllandırıyosun zaten, bi de senin gitme zamanına göre millet planmı yapıcak... kalsaydın da çekinseydin... alla allaa:D
galdirik
27.03.08, 14:54:08
Yiyin birbirinizi bi resim için :)
serdar-28
27.03.08, 15:40:09
resimler ve calismalar harika tam bir aile ortami tesekkurler marmarali cotanaklar
her geldiğin yere erkenden gidicem deyip de milleti kıllandırıyosun zaten, bi de senin gitme zamanına göre millet planmı yapıcak... kalsaydın da çekinseydin... alla allaa:D
şaka yaptık..bide zaten başkanın konuşmaso bitmişti lak lak yapıyodunuz..neyse saygılı olucam ben..
muhammetevli
27.03.08, 17:37:04
erkan abi emeğine sağlık , bir de yine komedyenliğin üstün de...
selcukgrs
27.03.08, 18:06:52
emeğinize sağlık herşey çok güzel elinize sağlık...
gölge etme başka ihsan istemez sanırım:D
GÖlgem kadar basina tas dussun !.
Tunç senden video klip istiyorum. Sen gelmesende olur, kliplerin gelsin yeter :) :)
ben gelmezsem clipler nasıl gelecek erkan!.
MARMARALI
27.03.08, 20:00:18
Yolla biriyle işte :) Şaka bi tarafa da hazırlayabildiğin kadarıyla getir bi kaç video ;)
Stand çalışmalarımız 27.03.2008 akşamı da sürdü;
http://img262.imageshack.us/img262/8615/1003719eo1.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=1003719eo1.jpg) Erkan'ın kafası biraz karışıktı, çünkü ses sistemini tekrardan kendisinin kurması gerekiyordu...
http://img120.imageshack.us/img120/9026/1003722yp3.th.jpg (http://img120.imageshack.us/my.php?image=1003722yp3.jpg) O yoğunlukta fotoğraf çektirecek birini bulamadık, iş başa düştü kendi kendimizi çekmek için makinaya komut verdik sonuç bu ...
http://img180.imageshack.us/img180/3678/1003723ao1.th.jpg (http://img180.imageshack.us/my.php?image=1003723ao1.jpg) Nihayet fotoğraf çekebilecek biri çıktı...
galdirik
28.03.08, 10:22:55
Hadi hayırlısı bakalım.
badluck
28.03.08, 14:32:34
3-4 gündür çalısmalarını sürdürüp ve bitiren arkadaslarımıza tesSEKKURLER..bu aksam görüşmek üzere..
Bişey dikkatimi çekti,
Tüm standlar yeşil beyaz sanırım... Diğeri ise yeni yapılan tişörtler hayırlı olsun :)
marmara28
29.03.08, 00:36:34
cumartesi ve pazar günleri daha hareketli geçeceği belli...
bir arkdaşımın rahatsızlığı nedeniyle geceyi hastanede geçirmek durumunda kaldığım için bu gece aranızda olamadm.inşallah c.tesi ve pazar günleri sizlerle beraberim.perşembe akşamı standları gezdiğimde güzel birşeylerin olacağını hissettim.daha da güzel olack inşallah...
MARMARALI
29.03.08, 01:59:41
İnanılmaz bir kalabalık vardı. Daha ilk günden hemde cuma günü ve de 17:00'den sonra gelen vatandaş sayısı tahminimce 30bin vardır. İğne atsan yere düşmeyecek cinstendi. Çok hareketli ve hızlı geçti. Keşke hiç bitmese Feshane Giresun Günleri...
19:30 da gelmesi beklenen Başbakan R.Tayyip Erdoğan 22:00 de geldi. Tayyip konuşmadan öncesinde ve sonrasında İsmail Türüt bizleri toplam 2 saat coşturdu. Sonrasın da Öner Hekim çıktı. Ve daha sonrasında Hicabi Şenlikoğlunun sunduğu "evlere şenlik" programı vardı.
Tayyip 20 dk'lık konuşmanın ardından ayrıldı. Toplamda 45 dk kaldı. Kalabalıktan dolayı standları gezme imkanı bulamadı. Çünkü dehşet izdiham olurdu. İBB Belediye Başkanı Kadir Topbaş 2 saat boyunca Feshane'deydi ve tek tek bütün standları dolaştı. İstanbul Valisi ve Emniyet müdürleri ne yaptı, haberim yok valla.
Marmaralı Çotanaklar olarak toplam 20-25 kişi vardık. Aslında standımızın önünü çok kalabalık ettik ama yine dikkat çekiciydik. Giresunspor için açılan kumbaraya ilgi fena değildi ama 1 YTL atanlar sıklıktaydı. Satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Güzel bir gelir elde edeceğimize inanıyorum.
Uzun bir aradan sonra 2 lady çotanak bizlerleydi. İnşallah bundan sonra devamlılık sağlarlar ve aramıza yeni ladyler katılır. Malum Selçuk bekar, Yücel bekar, mami bekar, Fatih bekar :)
Bu arada rahmetli Ahmet Gürsoy abimizi de unutmadık ve onun afişini de standa astık; "Seni unutmadık, unutmayacağız"
Mami'nin hazırladığı resimleri ben gelmeden yapıştırmış Slim denen arkadaş :) Kafamda farklı ve güzel bir düşünce vardı ama neyse. Bende gidilen maçların hangi maç olduğunu, tarihini ve skorunu çıktı olarak aldım ve her maçın altına raptiyeledim.
Ses sistemi, karşı standta ki Alucra - Bulancak - Çanakçı ilçelerinin davulcularının nasibini almıyor değil. Davul sesi çok fena. Birde kolonların önünü bizler fiziki olarak kapatınca gümbürtedemiyoruz :)
Herşeye rağmen geçen 6-7 saat süperdi. Yarın ve pazar günü daha yoğun ve kalabalık geçecek düşüncesindeyim. Ziyaret rakamı 500bin'i vurur..
İnanılmaz bir kalabalık vardı. Daha ilk günden hemde cuma günü ve de 17:00'den sonra gelen vatandaş sayısı tahminimce 30bin vardır. İğne atsan yere düşmeyecek cinstendi. Çok hareketli ve hızlı geçti. Keşke hiç bitmese Feshane Giresun Günleri...
19:30 da gelmesi beklenen Başbakan R.Tayyip Erdoğan 22:00 de geldi. Tayyip konuşmadan öncesinde ve sonrasında İsmail Türüt bizleri toplam 2 saat coşturdu. Sonrasın da Öner Hekim çıktı. Ve daha sonrasında Hicabi Şenlikoğlunun sunduğu "evlere şenlik" programı vardı.
Tayyip 20 dk'lık konuşmanın ardından ayrıldı. Toplamda 45 dk kaldı. Kalabalıktan dolayı standları gezme imkanı bulamadı. Çünkü dehşet izdiham olurdu. İBB Belediye Başkanı Kadir Topbaş 2 saat boyunca Feshane'deydi ve tek tek bütün standları dolaştı. İstanbul Valisi ve Emniyet müdürleri ne yaptı, haberim yok valla.
Marmaralı Çotanaklar olarak toplam 20-25 kişi vardık. Aslında standımızın önünü çok kalabalık ettik ama yine dikkat çekiciydik. Giresunspor için açılan kumbaraya ilgi fena değildi ama 1 YTL atanlar sıklıktaydı. Satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Güzel bir gelir elde edeceğimize inanıyorum.
Uzun bir aradan sonra 2 lady çotanak bizlerleydi. İnşallah bundan sonra devamlılık sağlarlar ve aramıza yeni ladyler katılır. Malum Selçuk bekar, Yücel bekar, mami bekar, Fatih bekar :)
Bu arada rahmetli Ahmet Gürsoy abimizi de unutmadık ve onun afişini de standa astık; "Seni unutmadık, unutmayacağız"
Mami'nin hazırladığı resimleri ben gelmeden yapıştırmış Slim denen arkadaş :) Kafamda farklı ve güzel bir düşünce vardı ama neyse. Bende gidilen maçların hangi maç olduğunu, tarihini ve skorunu çıktı olarak aldım ve her maçın altına raptiyeledim.
Ses sistemi, karşı standta ki Alucra - Bulancak - Çanakçı ilçelerinin davulcularının nasibini almıyor değil. Davul sesi çok fena. Birde kolonların önünü bizler fiziki olarak kapatınca gümbürtedemiyoruz :)
Herşeye rağmen geçen 6-7 saat süperdi. Yarın ve pazar günü daha yoğun ve kalabalık geçecek düşüncesindeyim. Ziyaret rakamı 500bin'i vurur..
işte Giresun farkı..
saat 09,45te geldim... şu anda standın orda masada oturuyorum, sahnede türkü çalıyor...
standı henüz kurmadım çünkü kimse yok neredeyse, bizimkilerden biri gelirse yardım eder bana kurarız burayı...
dün çok yoruldum zaten uyukum da wardı... biri gelsin de ben yatıcam biraz...
feshaneyi bizim kadar coşturan bir il warsa hodri meydan diyorum:D
3 gün boyunca süper bir gün yaşadık... yeni gelen arkadaşlar oldu, bursadan 4 arkadaş geldi (onlara burdan sewgiler), bizim kemik tayfa her zamanki gibi üzerine düşeni elinden geldiğince yaptı... her geçengün büyüyoruz büyüdükçe dostluklarımız daha da pekişiyor...
orada bizlerle yakından ilgilenen we yardımlarını daima esirgemeyen yöneticilerimize kucak dolusu sewgiler...
eğlenceyi anlatmayacağım nasıl olsa erkan bi yazı hazırlar kısaca:D
çok güzeldi demekten başka birşey söyleyemiyorum, rüya gibi...
MARMARALI ÇOTANAKLAR büyük bir ailedir...
GİRESUNSPOR'umuzun peşindeyiz...
not: seçkin'imi gözlerim aramadı desem yalan olur, tabi özcan abiyi de... sewgiler...
sarpobuz28
31.03.08, 01:08:44
hepinizin yüreğine ve ellerine sağlık arkadaşlar
bence en dikkat çeken stand bizimdi süperdik..3 gun süper geçti:D
çotanak1967
31.03.08, 09:28:44
Tek kelimeyle Helal Olsun..
Arkadaşlar inanın son yıllarda Giresunluları ilk defa burada bir bütün halinde görüyorum.Burada en başta Giresun dernekler Birliği başkanı sayın Halil KÜTÜK ve yöneticileri ve oraya uzaktan yakından gelen herkese cok teşekkür ediyorum.İnanın bu kadar Giresunluyu bir arada görüp duygulanmamak elde değil, Bir ara arakadaşlar kendilerini maca odaklamışlar dı o sırada bende kumbaraya yardım için bağırıp cağırıyordum kafama göre teyzenin birine teyzeceğim giresun için yardım kanpanyamız var destekde bulunursun dedim kadıncağızın eli sallanıyordu yani baya yaşlıydı kumbaraya 5 ytl attı o kutunun deliğinide görememişti yarıdmcı olduk ya cok duygulandım..Bunların yanında Giresunspor bana ne verdi ben ist, bjk liyim vs.diyenlerde vardı..Ama herşeye rağmen cok güzeldi...
Ayrıca Marmara standında layd cotanaklarında öz verili calışması cok onur verici bişeydi.İnş Bu calışalrı tüm byana cotanaklarımız tarafından yapılmaya başlanır.
Tekrardan başta Giresun olmak üzere yanında Giresunsporumuzun büyük tanıtımını yapan ve Milli duygularımızın en üst seviyesinde bizlere o anı yaşatan tüm herkese cok cok tşk ediyorum..
He birde Marmara standı o güzellikde hazırlayıp gösteriye cıkaran, bizleri orada cok iyi ağırlayan en başta Erol abi, Hasan abi, Bilal abi, Erkan abi, Ertaç, Serdar, Fatih, Selcuk, Eso, Mami, the_cotanak28, (Kumparanın başında duran göbekli abi:)) ismini hatırlayamadığım tüm Marmaralı Cotanaklar üyerine cok cok teşekkür ederim.Allah hepiniz razı olsun..
HERŞEY GİRESUN-GİRESUNSPOR İÇİNN
bende 3 gün boyunca büyük bü gurur duydum mesela samsun,gümüşhane geceleride oldu ama bu kadar kalabalık değildi..Giresun onların 3 katıydı neredeyse Giresun farkı yani..çok güzeldi ve gurur vericiydi..bizim stand taki ortam süperdi slim le bol bol oynadık..gülnür ve ben lady çotanak olarak stand ta renk kattık herşey çok güzeldi emeği geçen herkese bi kere daha teşekkür ediyorum başta HALİL KÜTÜK olmak üzere..SAYGILARIMLA..
Marthiny
31.03.08, 10:47:59
Güzeldi ama organizayonda insanlar çok fazla bireysel hareket etti. Dernekler çatısı altından gelmediğimiz ilk bakışta göze çarptı.. Güsel olmasına gerçekten güseldi ama o alanda sigara içen çok düşüncesiz hemşehrilerimizde vardı.. Yaşlılar, çocuklar, nefes almakta zorlanan o kadar büyüklerimiz ve küçüklerimiz varken, güvenlik görevlilerine kafa tutup standların önlerinde ve konser alanında sigara içen magandaları da unutmamak gerekir.. Babam kalp hastası ve dayanamayıp kalktı gitti oraya, zaten nefes darlığı çekiyor sigara içenler tuz biber oldu, tabii oradaki tüm insanları düşünmek lazım. Bu kişiler hem bizlere zarar veriyor hem de Giresunlular olarak bizleri topluma maganda olarak tanıtıyor.
çotan@kdoğan
31.03.08, 11:40:19
gerçekten mükemmel bir org. ilk defa katıldım tüm emeği geçen fedakar giresunlulara teşekkürler
giresun luları bir arada görmek çok güzeldi
bizleri de misafir eden marmaralı çotanaklara tek tek teşekkür ederim
bursadan gurbetciçotanaklar
HasanAlim
31.03.08, 12:07:39
yaşamın içinde kusursuz çalışmalar olmuyor.insanlar emek vererek güzelikler katmak için yaşamda mücadele ederler.begenilmeyen olabilir begenilen olabilir ama sonucta bu organizasyon büyük emek gerektirir.giresun günleri türkiye genelinde yapılan en az kusursuz ve övgü hak eden bir çalışmanın ürünüdür.bu çalışmayı yapan giresun dernekler birliği bir markadır.başbakanı bile teşrif ettiği bir organizasyonu yapan giresun dernekler birliği başkanımız sn halil kütük ve ekibine sevgi ve saygılarımızı sunarız.ayrıca bursadan gelerek bizleri yalnız bırakmayan gururumuz bursa gurbetci cotanaklar gurubundaki kardeşlerimizede sevgi saygılarımızı sunarız.
muhammetevli
31.03.08, 12:14:29
2.Giresun Günlerin'de Marmaralı Çotanklar olarak gerçekten çok iyi idik. Ayrıca insanlar da mükemmeldi tam anlamıyla herşey çok güzeldi diyebiliriz.Bu organizasyondan da Marmaralı Çotanaklar olarak anlımızın akıyla çıktığımıza inanıyorum hep birlikte nice organizasyonlara...
gerçekten mükemmel bir org. ilk defa katıldım tüm emeği geçen fedakar giresunlulara teşekkürler
giresun luları bir arada görmek çok güzeldi
bizleri de misafir eden marmaralı çotanaklara tek tek teşekkür ederim
bursadan gurbetciçotanaklar
sizin gelmeniz çok iyi oldu bende sizleri tanımış oldum..
batlama
31.03.08, 15:21:39
Heşeyden önce bize bu olanağı sağlayan giresun dernekler birliği başkanı sayın HALİL KÜTÜK beye MARMARALI COTANAKLAR adına sonsuz teşekürlerimi sunarım.
ayrıca standımızda org'da olan olmayan tüm MARMARALI KARDEŞLERİME SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM.
uğur_28
31.03.08, 15:27:23
çok süper geçti çok kişiyi tanıdım bende 3 gün orda olanlardan biriydim
serdar-28
31.03.08, 15:58:44
harika 3 gündü giresunlu dohuduhum için kendimi şaslı hissetiyorum hep beraber bir aile gibiydik 3 gün boyunca arkadaşlarımla ordaydın hem eylendik hem çalıştık ortam süperdi kendimi giresunda bir açılışta hissettim her taraf yeşil beyazdı bizlere bu olnahı salayan başkanımız erol başkana ve orda olan olmayan bütün üyelerimize teşekkür ederim ellerinize salık arkadaşlar işte birlik işte beraberlik budur işte
galdirik
31.03.08, 17:10:55
Öncelikle başta Giresun Dernekler Birliği Başkanı Sayın Halil Kütük Bey'e ; sonrasında da emeği geçen herkese sonsuz teşekürlerimizi sunrarız. Ayrıca Standımızda faaliyet gösteren tüm Marmaralı Çotanaklar'a ayrıca teşekkürü borç bilirim...
Bilindiği üzere Feshanedeki Giresun Günlerinde Grubumuza ayrılan standın önünde Giresunspor için 1 Ytl kampanyası düzenlemiş sandık koymuştuk. Bu sandık açıldı ve içinde toplanan miktarlar kuruşuna kadar Bu gün saat : 17:00 itibari ile Giresunspor Denizbank Hesabına yatırılmıştır. Toplanan rakam tatmin etmesede bizleri " akmasada damlar" mantığından yola çıkarak bağışta bulunan herkese teşekkür ederiz. Toplam olarak 2110,86 Ytl para toplanmıştır. (50 USD bozdurularak hs.ba dahil edilmiştir.)
Öncelikle emeği geçen herkesin yüreğine sağlık, arkadaşların yüreğine emeğine sağlık, haftasonu yoğunluğundan ben maalesef gelemedim.
not: seçkin'imi gözlerim aramadı desem yalan olur, tabi özcan abiyi de... sewgiler...
Slim, bende çok olmak isterdim fakat olmadı işte, zaten bu gidişle organizasyonlar benim için imkansız hale geliyor, bakalım şu dönemi atlatmam lazım....
Öncelikle emeği geçen herkesin yüreğine sağlık, arkadaşların yüreğine emeğine sağlık, haftasonu yoğunluğundan ben maalesef gelemedim.
Slim, bende çok olmak isterdim fakat olmadı işte, zaten bu gidişle organizasyonlar benim için imkansız hale geliyor, bakalım şu dönemi atlatmam lazım....
seninde yanımızda olmanı çok isterdim ama sağlık olsun biidahakine inşallah..
ZIVALI28
01.04.08, 12:52:38
Herşey çok güzel oldu. TV Kanalları ile de Giresunsporun dev taraftar kitlesinin olduğu da ortaya çıktı. Arkadaşlara tek tek teşekkürler. Giresun dernekler birliğine teşekkürler
serdar-28
01.04.08, 16:14:15
biz birlik oldukça daha çok organiszasyonlardan başımız dik ayrılırız saygılar
badluck
02.04.08, 10:47:01
öncelikle fuarda yerimizi almamızı saglayan ve Giresun dernekler Birliği başkanı sayın Halil KÜTÜK tesekkur ederiz.....gecen seneye göre tecrübelerimiz bu seneki organısazyonu daha şık bihale getirdi....
standdımıza gelip her birimiz görevliymiş gibi görevli arkadaslarımıza yardımcı olan tüm marmaralı çotanak arkadaslarıma tesekkur ederim....özellikle hasan beyin sandık basındaki performansı takdire degerdi....
tesekkurler......her dk heryerde marmaralıçotanaklar
MARMARALI
03.04.08, 01:26:47
Ula kimse adımı anmamış, bana teşekkür bile eden yok. Ula ben değilmiydim bu organizasyonda olmamız için çaba sarfeden, ben değilmiydim ücretli olan standı yalvar yakar ücretsiz yapan, ben değilmiydim Marmaralı Çotanaklar'ında bu büyük organizasyonda yer almasını sağlayan ? Üzüldüm şimcik:(
:D
Şaka bi tarafa da yukarda söylediklerim esas olsada :) Bize bu olanağı sağlayan Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük ve yönetimine sonsuz teşekkürler...
Bir teşekkürde varını yoğunu ortaya koyan siz Marmaralı Çotanak arkadaşlarıma... Özellikle kumbara başında üstün performans gösteren kankim Hasan Köse'ye ve ürünlerin başında sıkı durup işini aksatmayan Bilal abime teşekkürler...
Ula kimse adımı anmamış, bana teşekkür bile eden yok. Ula ben değilmiydim bu organizasyonda olmamız için çaba sarfeden, ben değilmiydim ücretli olan standı yalvar yakar ücretsiz yapan, ben değilmiydim Marmaralı Çotanaklar'ında bu büyük organizasyonda yer almasını sağlayan ? Üzüldüm şimcik:(
:D
Şaka bi tarafa da yukarda söylediklerim esas olsada :) Bize bu olanağı sağlayan Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük ve yönetimine sonsuz teşekkürler...
Bir teşekkürde varını yoğunu ortaya koyan siz Marmaralı Çotanak arkadaşlarıma... Özellikle kumbara başında üstün performans gösteren kankim Hasan Köse'ye ve ürünlerin başında sıkı durup işini aksatmayan Bilal abime teşekkürler...
zorla teşekkürmü ettirecen heheh:D
öncelikle organizasyonda bulunmamız için stand ayıran dernekler birliği başkanı HASLİL KÜTÜK, bunun için büyük çaba harcayan erkan arkadaşımıza kumbara başındaki üstün performansıyla Giresunspor umuza oldukça katkı sağlayan hasan abimize ve standda emek harcayan tüm arkadaşlarımıza teşekkürler. ellerine ve ayaklarına sağlık.
buarada bursadan kalkıp yanımıza gelen ve yardımlarınıda esirgemeyen erdal kardeşimize ve yanındaki arkadaşlarada çok çok teşekkürler. çok güzel bir organizasyonu daha geride bıraktık.
muhammetevli
03.04.08, 17:00:36
organizasyonda stand açmamız konusun da emeği geçen herkese teşekkürler...
MARMARALI
12.04.08, 17:45:25
Bugün saat 20:00 de Karadeniz Tv Giresun Günleri programını ekrana getirecek.
MARMARALI
27.04.08, 02:14:40
"Giresun Günleri" ve "Giresun Tanıtım Günleri" olarak marka tescil başvurusunu Giresun Dernekler Birliği adına yapmış bulunmaktayım. :D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.