PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fon Oluşumu

B@lıkçı
05.09.07, 16:15:59
Hakan Gürsoy, Osman Bodur ve Ahmet Gürsoy'dan Ağustos ayı, Hasan Alim, A.TURAN ve Orhan'dan Eylül ayı, Mami'den Ağustos ayı, Adadan'dan Nisan ve Mayıs ayı, Sayko'dan Temmuz, Ağustos ve Eylül'ün bir kısmı, Erkan'dan Temmuz ve Ağustos ayları alındı. Servet'te Ocak ayını vermiş.

Detaylı listeye ulaşabilmek için ilgili linke tıklamanız yeterli. İlerleyen aylarda forum şablonunda yapılacak olan değişiklikten sonra buraya da tabloyu eklemeye başlarız.

http://forum.giresunspor.net/forum_posts.asp?TID=1104&PID=140018#140018

Fon olayına gereken ilgi ve hassasiyetin gösterilmediği tablodan açıkça belli oluyor. Lütfen bu konuda gerekli özeni gösterelim ki, aidatını aksatmadan yatıran arkadaşlarımıza ayıp olmasın.

Elendil
06.09.07, 10:49:54
http://img360.imageshack.us/img360/7208/adszvw5.jpg

galdirik
06.09.07, 11:44:12
http://www.imgloadtr.com/uploads/a0add4c75f.jpg

HasanAlim
06.09.07, 12:27:47
değeli fon üyelerimiz aidat konusuna birazcık özen gösterelim yönetimdeki arkadaşlar deplasman konularında rahat hareket etme imkanı bulsunlarki organizasyonlar kusursuz olsun yapılanlar hepimiz için hepinizi seviyorum.

bozatli28
06.09.07, 16:11:17
peki bu M harfi ne oluyor

galdirik
06.09.07, 17:31:38

Muhtelif harcamalarından dolayı Mahsup Orhan bey mahsup sen anlarsın mahsup işlerinden... :lol:

Haa laf açılmışken... ŞŞŞŞTTT noluyu agalar beyler... Fon aidatlarını yatıralım lütfen... Oranız buranız oynamasın. Aidatları bekliyuk habarınız olsun :lol:

B@lıkçı
07.09.07, 09:15:46

Muhtelif harcamalarından dolayı Mahsup Orhan bey mahsup sen anlarsın mahsup işlerinden... :lol:

Haa laf açılmışken... ŞŞŞŞTTT noluyu agalar beyler... Fon aidatlarını yatıralım lütfen... Oranız buranız oynamasın. Aidatları bekliyuk habarınız olsun :lol:

Hadi diğer arkadaşlar anlamayabilir doğal karşılarım da senin anlaman lazım kardeşim. M harfini gördüğün zaman bu Mahsup olsa gerek diyebilmen lazım. Yoksa sende muhasebeci değilsinde benim gibi amelemisin. :D

bozatli28
07.09.07, 14:18:55

Hadi diğer arkadaşlar anlamayabilir doğal karşılarım da senin anlaman lazım kardeşim. M harfini gördüğün zaman bu Mahsup olsa gerek diyebilmen lazım. Yoksa sende muhasebeci değilsinde benim gibi amelemisin. :D
yaw iyi ki bi soru sorduk bu kadar da üstüme gelmeyin
ben nerden bileyim fon hesabında da mahsup olacağını

hakan28
07.09.07, 18:56:33
SEVKİ BAŞKAN MERHABA
BEN HAKAN GURSOY İSMİMİ BÖYLE OLARAK DEĞİŞTİRİRMİSİN

eso_28
08.09.07, 13:59:53
Bişey sormak istiyorum mesela en az yada en çok ne kadar yatırabılırız artı o çarpılar ne anlama geliyo

Elendil
08.09.07, 14:05:52
Bişey sormak istiyorum mesela en az yada en çok ne kadar yatırabılırız artı o çarpılar ne anlama geliyo

Çarpılar kişinin fona katıldığı tarihlerden öncekileri gösteriyor yani 7.ayda fona girdiysen 6.ayı ödemen mümkün olmadığı için çarpı konuluyor fona istediğin kadar yatırabilirsin eksik aylarını tamamlayabilir yada gelecek ayları şimdiden halledebilirsin..

Kasırga
10.09.07, 11:29:49
internetten-11.30 da 3346 hesaba eylül aidatı yatırıldı şevki..

bozatli28
10.09.07, 13:14:17
internetten-11.30 da 3346 hesaba eylül aidatı yatırıldı şevki..
birol benm aidatı da yatırmayı unutma

Kasırga
10.09.07, 13:17:35
kardeş senin emrah la bi kan bağın var mı hep alıyun da,sanki bizim şişli de ofisimiz var hemide kira değil :lol:

B@lıkçı
10.09.07, 15:18:44
Cengiz ve Kadir28'den Eylül ayı aidatı geldi.

http://forum.giresunspor.net/forum_posts.asp?TID=1104&get=last#141179

adige
10.09.07, 23:20:26
Şimdi Akbank gebze hesabına eft yaptım 100 ytl en geç yarın hesapta görülür sheva...

B@lıkçı
11.09.07, 10:56:05
Şimdi Akbank gebze hesabına eft yaptım 100 ytl en geç yarın hesapta görülür sheva...
Ben dururum, dururum ama yatırdımmı da fazlasıyla yatırırım diyorsun yani. :)

Adige'den Nisan kalanı, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim ayları alındı. Adem'den (The COTANAKS) Eylül ve Ekim ayının bir kısmı alındı. (Eyv. Adem. Askerde olmana rağmen şu olayı aksatmıyorsun ya helal olsun sana. Hayırlı tezkereler)

ATURAN
12.09.07, 09:57:56
Gündem ve Tavsiye
Uluslar arası piyasalar, özellikle kredi piyasası ve ABD ekonomisine yönelik veriler hisse senetleri piyasasında temel belirleyici olmaya devam ediyor. Cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam rakamlarının beklentilerin oldukça altında gerçekleşmesi büyümeye yönelik endişeleri arttırırken faiz indirim beklentilerini ise güçlendirdi. Bu hafta açıklanacak işsizlik başvuruları (Perşembe), perakende satışlar ve sanayi üretimi (Cuma) veriler yakından izlenecek. 49,500´ün üzerinde kademeli satışa yönelmeleri tavsiye ediliyor (global.com.tr).

Kıssadan hisse, "indeks rakamları belirtilen seviyeye ulaşınca hisselerimizi satarak zaman kaybetmeden aidatları yatıralım. Likitte bulunanlar için zaten sorun yok hemencecük yatırsınlar."

aTURAN tavsiyesidir.

ATURAN
14.09.07, 09:59:00
Gündem ve Tavsiye
TC Merkez Bankasının sürpriz bir diğer ifade ile öne alınmış faiz indirim kararı, ABD Merkez Bankası faiz indirimine ait beklentisi ile birleştiği içinde bulunduğumuz 2-3 günlük süreç içinde hisse senedi piyasalarının 50,400-600 aralığını denemek üzere hareket edeceğini tahmin ediyoruz. Devamında ise gelecek hafta açıklanması beklenilen ABD enflasyon ve konut başlangıçlarına ait tedirginlikle KV kar realizasyonunun güçlenmesini bekleniyormuş (http://www.global.com.tr/yeni/showpdf.jsp?type=GünlükBülten&file_id=10183)

Son günlerde borsada olanlar karlı, o halde haydi bakalım kar realizasyonu yapınız ve bu sayede de ödenmemiş aidatları ilgili hesaplara uçurunuz.

galdirik
14.09.07, 16:38:31
Gündem ve Tavsiye
TC Merkez Bankasının sürpriz bir diğer ifade ile öne alınmış faiz indirim kararı, ABD Merkez Bankası faiz indirimine ait beklentisi ile birleştiği içinde bulunduğumuz 2-3 günlük süreç içinde hisse senedi piyasalarının 50,400-600 aralığını denemek üzere hareket edeceğini tahmin ediyoruz. Devamında ise gelecek hafta açıklanması beklenilen ABD enflasyon ve konut başlangıçlarına ait tedirginlikle KV kar realizasyonunun güçlenmesini bekleniyormuş (http://www.global.com.tr/yeni/showpdf.jsp?type=GünlükBülten&file_id=10183)

Son günlerde borsada olanlar karlı, o halde haydi bakalım kar realizasyonu yapınız ve bu sayede de ödenmemiş aidatları ilgili hesaplara uçurunuz.

Seen habu yazduklarını bütün gücümle cıbbanlıyum... :lol:

galdirik
18.09.07, 00:57:49
Bu akşam ki örnektepedeki maç izlemek için yaptığımız toplantıda; Çoto28 den 5,6 ay aidatları; Hasan Köse,Ahmet Gürsoy ve Bülent28 den 9. ay aidatları, Ayvaz Babadan 7,8 ay aidatları tahsil edilmiştir. Ayrıca aramıza yeni katılan Ayhn_28 kardeşimizden öğrenci olması hasebiyle 8,9. Ay aidatlarını vermişlerdir. Bu durumda oluşan liste aşağıdaki gibidir... Ayrıca toplanan çay paralarından fazla elde edilen 21.00 ytl tutarındaki değer de fona aktarılmıştır.Bilgilerinize sunulur...

http://www.imgloadtr.com/uploads/c8e86f74ca.jpg

galdirik
01.10.07, 11:23:58
Arkadaşlar fon olayındaki son durum aşağıdaki gibidir.
http://img458.imageshack.us/img458/2576/fonmq1.png (http://imageshack.us)

çakmak
08.10.07, 03:58:09
Bu akşam ki örnektepedeki maç izlemek için yaptığımız toplantıda; Çoto28 den 5,6 ay aidatları; Hasan Köse,Ahmet Gürsoy ve Bülent28 den 9. ay aidatları, Ayvaz Babadan 7,8 ay aidatları tahsil edilmiştir. Ayrıca aramıza yeni katılan Ayhn_28 kardeşimizden öğrenci olması hasebiyle 8,9. Ay aidatlarını vermişlerdir. Bu durumda oluşan liste aşağıdaki gibidir... Ayrıca toplanan çay paralarından fazla elde edilen 21.00 ytl tutarındaki değer de fona aktarılmıştır.Bilgilerinize sunulur...

http://www.imgloadtr.com/uploads/c8e86f74ca.jpg
Onuncu ay aidatını yakında yolluyorum...
:lol:

bozatli28
08.10.07, 10:24:39
ARKADAŞLAR NE OLUYORUZ. HANİ AİDATLAR NERDE KALDI. NERDEYSE 10. AY BTTİ

galdirik
10.10.07, 11:53:55
Arkadaşlar fon olayımıza da gerekli hassasiyeti gösterelim lütfen... Hesap Numaraları aşağıya çıkarılmıştır... 10. Ay aidat zamanı geldi geçiyor beyler bayanlar... :lol:

Banka : Garanti Bankası
Şubesi : Halaskargazi (701)
Hesap No: 6658705
Alıcı :Bilal Demir
Ve ya

Banka : Akbank
Şubesi ve Ş.Kodu : Osmanbey (390)
Hesap No : 45755
Hesap İsmi : Bilal Demir

Not : Her iki banka ATM ve BTM lerinden kartsız ve ücretsiz olarak havale yapma imkanı vardır...

Kasırga
10.10.07, 15:47:50
15.46 da ,Ekim aidatı akbank-osmanbey şb.ne internetten yattı bilal ..

galdirik
15.10.07, 11:57:57
Arkadaşlar fon olayına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Lütfen aidatlarımızı yatıralım...Son durum aşağıdaki gibidir.

http://img169.imageshack.us/img169/189/fon10ayzf3.jpg (http://imageshack.us)

Ve ya

Not : Her iki banka ATM ve BTM lerinden kartsız ve ücretsiz olarak havale yapma imkanı vardır...

bozatli28
15.10.07, 12:22:25
Arkadaşlar fon olayındaki hassasiyetinizi bekliyoruz. Lütfen biraz daha itina gösterelim.

gulnur
17.10.07, 00:54:36
ya bunu bankasız halletme imkanım yokmu? ben bilmiom bankada işlem olaylarını bide ben ne kdr vercem

HasanAlim
17.10.07, 11:47:45
gulnur bilal kardeşimi ara halleder

ATURAN
17.10.07, 12:33:53
Bilal Bey kardeşim aidatı bugün uçurdum. İşte bilgileri; "EFT SORGU NO: 7486697 ATURAN EKIM_07 AIDATI AYDIN TURAN TARAFINDAN GARANTI BANKASI EFT MERKEZI HALASKARGAZI 6658705 NOLU BILAL DEMIR YAPILAN EFT. 15,00-YTL"

Ve ya

batlama
22.10.07, 20:23:13
beyler deplasman derken şu fon olayını unutmayalım ve yeni üyeleri bekliyoruz.bilal yap bir ince mesaj herkes paraları yatırsın.

muhammetevli
22.10.07, 20:28:23
abi şu fon olayını açrmısınız nasıl bir şey

batlama
22.10.07, 20:40:05
aslanım sende herşeyi soruyorsun ,istiyorsun,geliyorsun,kısaca heryerde varsın,başlığı oku neye yaradığı fazla soru sorma bende varım de.

muhammetevli
22.10.07, 20:42:47
hıımm olabilir de topicin başında ne işe yaradığı yazmıyor :?

görelelisayko
22.10.07, 21:00:40
hıımm olabilir de topicin başında ne işe yaradığı yazmıyor :?Her ay düzenli olarak para yatırılıyor grubun hesabına...Bu paralar birikerek deplasmanlara giderken masraflarımızda kullanılıyor...Yeterlimi?

muhammetevli
22.10.07, 21:21:54
evet yeterli

galdirik
23.10.07, 00:16:38
EVET Beyler bayanlar bu aralar biraz savsakladık galiba fon olayını. Ekim ayıda bitmek üzere ama hala fon hesabına gelen giden yok...

Haydi beyler biraz anlayış gösterelim. Biliyorsunuzki bu yatırım sizlere yol su elektrik olarak geri dönüyor... :lol:

Kasırga
23.10.07, 11:20:10
Elektriğe zam yolda beyler,eski tarifeden yararlanmak için- ekim bitmeden yatıralım fon umuzu :lol:

HasanAlim
23.10.07, 12:42:02
değerli arkadaşlar fon olayı marmaralı cotanakların her üyesinin görevi olmalıdır.giresun spor sevgisinin her deplasmana taşınması olayıdır.azami harcama ile deplasmanlara gitmek hiç bir üyemizin ekonomik yaşamını engellemeden yaptığımız yatırımdır.siz üyelerimiz deplasmanlara gitmek isteyin çare düşünürüz.

capa28
23.10.07, 14:17:44
ARAKADAŞ.LAR.FON.OLAYI.CİTİ.BİR.MESEDİR..AKSATMAYA LIM BİLGİLERİNİZE.ARZ.EDİLİR

bozatli28
23.10.07, 15:12:47
ARAKADAŞ.LAR.FON.OLAYI.CİTİ.BİR.MESEDİR..AKSATMAYA LIM BİLGİLERİNİZE.ARZ.EDİLİRemmi seni ne zaman göreceğiz fon hesabında

cakabo28
23.10.07, 20:19:25
fon hesabına (tabiki akbank hesabına yatırdım garantiye şiddetle karşıyım :lol: :lol: :lol: ) 15 ytl havale şu an yapılmıştır. herkese iyi akşamlar

galdirik
24.10.07, 09:13:20
Fon hesabındaki son durum aşağıdaki gibidir...

http://img155.imageshack.us/img155/2576/fonfonbp3.jpg (http://imageshack.us)

Kasırga
24.10.07, 11:15:34
Galdirik gardaşım @ takımın desteğe daha çok ihtiyacı olacak bundan sora,fon olayı bu nudenle çok hassas takip edilmeli,3 ay dan fazla borcu olan arkadaşalrın durumunu ve fon a istikrarlı devam edenlerin listesini netleştirelim derim en kısa zamanda liste böyle gitmesin artık net olsun,senin yoğnuluğunu da biliyorum gerçi tüm fon dakilerin sana ulaşarak yardımcı olmasını temenni ediyorum,ayrıca listede kadirr_28 in,kasırga olarak düzeltilmesini rica ediyorum..

galdirik
24.10.07, 17:13:45
Fon Listesinde ki son durum aşağıdaki gibidir.

http://img138.imageshack.us/img138/4735/fonfon2jr7.jpg (http://imageshack.us)

Arkadaşlar alınan karar gereği uzun zamandır fon aidatlarını yatırmayan ;
Eso28,Aydın Kömürcü,Uzaktaki Yıldız,Zıvalı28,Sservet,Giresunspor-28,Acana(Viking),Gençyıldız,Gülnur,Erdemm fon listesinden çıkarılmışlardır.

Bu arkadaşlarımız geriye dönük borçlarını yatırdıkları takdirde tekrardan fonda yer alabileceklerdir.

Ve ya

bozatli28
24.10.07, 17:41:20
Arkadaşlar bayramdan çıktık ama fon olayı bayramdan hiç nasibini almamış. Birazda fon olayını sevindirelim. Sakarya için organizasyonda fonda bize sırtını dönerse hiç şaşırmam. Biraz daha ciddeiyet biraz daha üye ve benim sevdiğim şey biraz daha para.

HAYDİ BEYLER BAYANLAR PAMUK ELER CEBE

çotanak1967
25.10.07, 14:26:20
Arkadaşlar bayramdan çıktık ama fon olayı bayramdan hiç nasibini almamış. Birazda fon olayını sevindirelim. Sakarya için organizasyonda fonda bize sırtını dönerse hiç şaşırmam. Biraz daha ciddeiyet biraz daha üye ve benim sevdiğim şey biraz daha para.

HAYDİ BEYLER BAYANLAR PAMUK ELER CEBE
şöyle bir bakıyorumda orhan abi ne kadar biz garibiz paramız nerde diye yakınsada muhasebeci olduğu meydana cıkıyor :D

galdirik
25.10.07, 16:33:33
Ahmet28 (demiral) fona tekrar üye olmuş ve eylül ekim ve kasım aidatlarını yatırmıştır. 50 ytl alınmıştır...

http://img456.imageshack.us/img456/6051/fonfonmh1.jpg (http://imageshack.us)

HasanAlim
25.10.07, 16:36:44
allahanı sevdiğim muhasebeci fonu sıcak tutacak arkadaşlar sen merak etme

Kasırga
25.10.07, 17:29:26
allahanı sevdiğim muhasebeci fonu sıcak tutacak arkadaşlar sen merak etme biz ler olmasak bu devlet vergi toplayamaz,acından ölür :lol: devlet in 1 numaralı adamıyız..

HasanAlim
25.10.07, 18:12:58
allahanı sevdiğim tok göz muhasebeci kemal abiniz yalan cuvalını sırtınıza vermiş götürün

bozatli28
25.10.07, 19:05:19
allahanı sevdiğim tok göz muhasebeci kemal abiniz yalan cuvalını sırtınıza vermiş götürünbU MUHASEBECİLERDEN BİZİM ÇEKTİĞİMİZ NEDİR YAHU. ADAMLAR İKİ DE BİR GELİP ŞU VERGİ BU VERGİ DİYE BİZİ SÖMÜRÜYORLAR. YOKSA İNDİRAGANDİMİ YAPILYORLAR :lol: :lol: :lol:

ATURAN
26.10.07, 09:33:40
Arkadaşlar güncel ülke durumu belli bu doğrultuda yatırımlarınızı tekrar gözden geçirerek, yatırımlarınızı en az riske sahip Marmaralı Çotanaklar fonunda değerlendirin(!), işte günün yorumu;

Gündem ve Tavsiye

Yurtiçinde sınır ötesi operasyon ve ekonomik ambargo çerçevesinde terör örgütüne yönelik önlemler tartışılmaya devam edilirken ABD ekonomisinden gelen veriler FED´in 31 Ekim toplantısında faiz indirime gideceği beklentilerini güçlendiriyor.

Hisse senetleri piyasasının kısa vadede söz konusu gelişmeleri izlemeye devam etmesini bekliyoruz. Endeksin 22 günlük ortalama(55,270) seviyesini güçlendirmesini ve kv trendin 55,200-56,800 aralığında devam etmesini bekliyoruz. 54,700 2cil destek seviyesidir. Bu bilgiler www.global.com.tr'dan alınmıştır.

ATURAN
26.10.07, 14:37:23
Arkadaşlar fon ödemelerinin yapalım. Aşağıdaki haberde de işlendiği gibi takım maddi sıkıntı içindeymiş. Bu haberler en son duymak hatta hiç duymak istemediğimiz haberlerdir. Evet nerede kalmıştık, aidatları ödeyelim bakarsınız ki başkan ve arkadaşlar oturum durum değerlendirmesi yaparak Giresunspor'a fondan kaynak aktarma kararı alabilirler. Ancak bu ihtiyaç fazlası kaynak olmalı, bu da gelecek fon paraları ile olur. Az da olsa yardım yardımdır. Haydi hep beraber fona bir el atalım ve elimizdeki paralarla dolsun emi?

http://www.giresungundem.com/detay.asp?id=20019

Giresunspor yönetim kurulu maddi krizi çözmeye çalışıyor (25.10.2007 18:53:56)

TFF 1.liginde mücadele veren Giresunspor’un yönetim kurulu mücadele ettikleri ligde maddi yönden yaşadıkları sıkıntıyı çözebilmek için arayışlarını sürdürüyor.
Sezon başında kendilerine verilen maddi yönden sözlerin bu zamana kadar tutulmadığını belirten Giresunspor’lu yöneticiler bu sözleri verenlerin en kısa zamanda bu taahhütlerini yerine getirmelerini bekliyorlar.
Yöneticiler futbolcuların alacaklarını ödeyebilmek için en kısa zamanda maddi sorunu çözmeyide hedefliyorlar.Bunun içinde Giresunspor’lu yöneticiler şuanda harıl harıl para arayışına girmiş durumdalar.
Ayrıca yöneticiler lig’de geri kalan haftalarda sıkıntı yaşamamak için maddi yönden güçlü olmaları gerektiğini belirtiyorlar.Ve Giresun’lulardan bu konuda kendilerine destek olunmasını bekliyorlar.

galdirik
02.11.07, 09:42:09
Arkadaşlar fon oluşumu sekteye uğramış vaziyette. Lütfen itina gösterelim...

bozatli28
02.11.07, 10:48:10
Ben her zaman diyorum. Türkiyenin bütçesi batar bizim fon batmaz diye ama böyle devam ederse bizimkidi aynı olacak gibi.

Miilet uyuma ayağa kalk. Fon hesabını canlandıralım

çakmak
02.11.07, 13:28:58
allahanı sevdiğim muhasebeci fonu sıcak tutacak arkadaşlar sen merak etme biz ler olmasak bu devlet vergi toplayamaz,acından ölür :lol: devlet in 1 numaralı adamıyız..

Muhasebeciden daha fırıldak birileri varmı sence . . !

Vergiyi muhasebeci toplatıyor tamam ama vergiyi kim kaçırttırıyor . . !

Hep güneşe dönme yüzünü azcıkda rüzgara dön . . !

galdirik
02.11.07, 16:52:50
Yau bunu yazmak istemezdim ama fona üye olupta aidatlarını yatırmayanlar Mordulu olsun!...

Kasırga
02.11.07, 17:00:10
arkadaşlar iş,okul vs gereği her ne kadar da site ye veya toplantı,maç org.vs katılamıyorsak ta,eğer fon üye isek,biraz bilinçli ve gayretli olalım,takımın bundan sonra desteğe daha fazla ihtiyacı var..destek için de fon daki duruma göre güçlü hareket edebeliyoruz,Şu saatten sonra hassasiyetimizi gösterelim ve aidatlarımızı yatıralım..

bozatli28
02.11.07, 18:09:39
Yau bunu yazmak istemezdim ama fona üye olupta aidatlarını yatırmayanlar Mordulu olsun!...Kardeş sana sonuna kadar katılıyorum.

batlama
02.11.07, 18:40:57
beyler fon olayını giresun dernek işlerine çevirmeyelim cıkmak isteneyen varsa cıksın herkes elini taşın altına soksun bizler uğraşıyoruz yaklaşık iki haftadır üçretsiz araç maliyetine polar vs bu işler kolay olmuyor.
önümüzdeki hafta bekliyorum aidat yatırımlarını.

HasanAlim
03.11.07, 10:02:52
sözüm kemik tayfaya sigaraya zam geldi içmeye devam ediyoruz.fona zam yapılmadı.gecikmelilerden merkez bankasının faiz oranını tahsil edelim.bu arada durumu olmayan arkadaşlarımızı muaf olsun başkan veya bilale görüşsün çaresine bakalım. duruşumuz olmalı paramız olmasada marmara.sevginin para değeri yoktur.seviyorum herkesi kaşılığını hissetmesemde marmara.

görelelisayko
03.11.07, 17:28:44
sözüm kemik tayfaya sigaraya zam geldi içmeye devam ediyoruz.fona zam yapılmadı.gecikmelilerden merkez bankasının faiz oranını tahsil edelim.bu arada durumu olmayan arkadaşlarımızı muaf olsun başkan veya bilale görüşsün çaresine bakalım. duruşumuz olmalı paramız olmasada marmara.sevginin para değeri yoktur.seviyorum herkesi kaşılığını hissetmesemde marmara.Ayıp ediyosun abi karşılığını hissetmesem de ne demek?Sevildiğini bil:)

galdirik
05.11.07, 12:04:33
Beyler bayanlar şu fon aidatlarını yatırmanız için daha ne söylemek gerekir. Siz söyleyin biz ona göre davranalım...

galdirik
06.11.07, 11:59:57
28Erkan34 ten eylül ekim aidatları geldi. Selçukgrs den Kasım aidatı, Efem1 Gökhandan 2007 Ocak ayı aidatına kadar alındı.

Kasım ayı aidatlarımızında zamanı geldi geçiyor arkadaşlar. Haberiniz ola...

Para veren altun bulsun :lol:

galdirik
13.11.07, 12:06:23
Ahmet gürsoydan kasım aidatı alınmıştır... Listedeki son durum aşağıdaki gibidir.

http://img161.imageshack.us/img161/5711/fon28zn2.jpg (http://imageshack.us)

görelelisayko
14.11.07, 02:37:18
Herkes maça aidatıyla gelsin unutmayalım bu konuyu... :)

bozatli28
14.11.07, 21:05:10
Hasan Köse abimizden Ekim ayı aidatı alınmıştır.

ATURAN
15.11.07, 09:55:53
Arkadaşlar bugünün gündem ve tavsiyeleri;

ABD´de beklentilerin altında gerçekleşen ÜFE rakamları sonrasında dikkatler bugün açıklanacak TÜFE rakamlarına yönelirken, yurtiçinde TCMB´nın 50 baz puanlık faiz indirimi kv iyimser havanının devamını sağlayabilir.
Beklentilerimiz doğrultusunda 22 günlük ortalama (55,500) seviyesine değer kazanmış bulunan endekste kv trendin 56,300/500 aralığı denenmek üzere devam etmesini bekliyoruz. Söz konusu seviyeyi geçemeyen yükseliş denemelerinin satış baskısıyla karşılaşma olasılığı yüksektir. 55,300 ve 54,700* seviyeleri kısa vadeli destek seviyeleridir. Yatırımcıların direnç seviyelerine yaklaşımlarda kv karlarını kademeli olarak realize etmelerini tavsiye ederiz (global.com.tr 444 0 321)

şeklindedir. Dolayısı ile elinde hisse senedi bulunanlar, hem kar realizasyonu yapma fırsatı, hem de bu sayede aidatını ödemek fırsat yakalamıştır. ÖNEMLE DUYRULUR(!)

slim
17.11.07, 00:21:32

ABD´de beklentilerin altında gerçekleşen ÜFE rakamları sonrasında dikkatler bugün açıklanacak TÜFE rakamlarına yönelirken, yurtiçinde TCMB´nın 50 baz puanlık faiz indirimi kv iyimser havanının devamını sağlayabilir.
Beklentilerimiz doğrultusunda 22 günlük ortalama (55,500) seviyesine değer kazanmış bulunan endekste kv trendin 56,300/500 aralığı denenmek üzere devam etmesini bekliyoruz. Söz konusu seviyeyi geçemeyen yükseliş denemelerinin satış baskısıyla karşılaşma olasılığı yüksektir. 55,300 ve 54,700* seviyeleri kısa vadeli destek seviyeleridir. Yatırımcıların direnç seviyelerine yaklaşımlarda kv karlarını kademeli olarak realize etmelerini tavsiye ederiz (global.com.tr 444 0 321)şeklindedir. Dolayısı ile elinde hisse senedi bulunanlar, hem kar realizasyonu yapma fırsatı, hem de bu sayede aidatını ödemek fırsat yakalamıştır. ÖNEMLE DUYRULUR(!)
aydın abi herkes ekonomi okumuyo... ben sewmem de zaten...uzun lafın kısası...
ne diyon_? :lol:

HasanAlim
20.11.07, 10:56:14
bilal kardeşim toplanalım aidatı verelim.

ATURAN
20.11.07, 22:16:54

Beklentilerimiz doğrultusunda 22 günlük ortalama (55,500) seviyesine değer kazanmış bulunan endekste kv trendin 56,300/500 aralığı denenmek üzere devam etmesini bekliyoruz. Söz konusu seviyeyi geçemeyen yükseliş denemelerinin satış baskısıyla karşılaşma olasılığı yüksektir. 55,300 ve 54,700* seviyeleri kısa vadeli destek seviyeleridir. Yatırımcıların direnç seviyelerine yaklaşımlarda kv karlarını kademeli olarak realize etmelerini tavsiye ederiz (global.com.tr 444 0 321)şeklindedir. Dolayısı ile elinde hisse senedi bulunanlar, hem kar realizasyonu yapma fırsatı, hem de bu sayede aidatını ödemek fırsat yakalamıştır. ÖNEMLE DUYRULUR(!)
aydın abi herkes ekonomi okumuyo... ben sewmem de zaten...uzun lafın kısası...
ne diyon_? :lol:

Boşver Fatih anlayan anladı :!: kıssadan hisse aidatları yatıralım.

ATURAN
21.11.07, 14:48:33
Bilal Kasım'07 aidatını aşağıdaki bilgilerle uçurdum, açıklama hatalı olmuş ancak sen bilki bu Kasım'07 aidatıdır,

"AYDIN TURAN TARAFINDAN GARANTI BANKASI EFT MERKEZI HALASKARGAZI 6658705 NOLU BILAL DEMIR YAPILAN EFT;15,00-YTL"

Selamlar

aTURAN

galdirik
21.11.07, 15:20:35
aturan'dan kasım ayı aidat alındı... son durum aşağıdaki gibidir...

http://img513.imageshack.us/img513/8808/fonfon28mg2.jpg (http://imageshack.us)
http://img513.imageshack.us/img513/8808/fonfon28mg2.99b1268b09.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=513&i=fonfon28mg2.jpg)

galdirik
24.12.07, 16:52:58
Hasan Alimden kasım , aralık,ocak,şubat,mart aidatları alınmıştır...

Ayrıca yakın zaman önce kaybettiğimiz Ahmet Abimizin fon hesabı kapatılmıştır... Toplantıda detaylar konuşulmak üzere gerekli çalışmalar yapılacaktır... Fon üyelerimizin toplantıya rağbet etmelerini önemle rica ediyoruz...

selcukgrs
02.01.08, 19:56:25
la bilal beni niye yazmadın

bozatli28
03.01.08, 09:21:43
Sevgili fon müdürümüz.

Fon hesabını yenile

galdirik
03.01.08, 09:46:40
Arkadaşlar yeni fon listesi yarın yayınlanacaktır...

bozatli28
03.01.08, 10:00:59
Arkadaşlar yeni fon listesi yarın yayınlanacaktır...Yenisini yayınlarken sakın içimizi karartma ve fazla borçlu çıkartma

ATURAN
03.01.08, 10:15:15
Arkadaşlar yeni fon listesi yarın yayınlanacaktır...Yenisini yayınlarken sakın içimizi karartma ve fazla borçlu çıkartma

Arkadaşlar listeler yayınlanmadan söylemekte fayda var, fon aidatlarını ödemeniz en akılcı yatırımdır, nasıl mı?

ABD´den gelen veriler ekonomik büyüme konusundaki endişeleri arttırmaya devam ederken FED´in faiz indirim beklentilerini güçlendiriyor. Dikkatler ABD tarafından Cuma günü açıklanacak Aralık ayı istihdam raporuna çevrilmiş bulunmaktadır. Yurtiçinde ise bugün saat 17:00´de açıklanacak Aralık ayı enflasyon rakamları yakından izlenecek.
Endeksin, kısa vade de vade de 22 günlük ortalama seviyesi olan 55,200 seviyesini direnç haline getirmek üzere hareket etmesini bekliyoruz. 2cil kısa vadeli trendin 22 haftalık ortalama(53,400/700) denenmek üzere devam etme olasılığı yüksektir. 55,600 2cil direnç seviyesidir. Yatırımcıların direnç seviyelerine yaklaşımlarda kısa vadeli satışa yönelmelerini ve fon aidatlarını ödemelerini tavsiye ederiz.

Borsa ile ilgili yorumlar için; www.global.com.tr adresini ziyaret ediniz.

galdirik
12.01.08, 00:44:59
Arkadaşlar fon olayı son durumu aşağıya çıkarılmıştır.

http://img529.imageshack.us/img529/3535/fon1lz6.jpg (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/3535/fon1lz6.702d62b761.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=529&i=fon1lz6.jpg)
Bu bağlamda: Ayaz,Salih8128,Sheva,Çotan,Zafer2841,Faik akyüz,Zafer halatçı Arkadaşlarımız fondan çıkarılmıştır. Bu arkadaşlarımızın tekrar fona dönmeleri mümkündür. Bunun için benimle birebir görüşmeleri gerekmektedir.

Bu konuya lütfen hassasiyet gösterelim... (Ayrıca bir önceki listede fondan çıkarılan Aydın Kömürcü borcunun bir kısmını ödeyerek tekrar fona üye olmuştur.)

Biglilerinize sunulur...

MARMARALI
12.01.08, 10:32:12
Beyler şu fon işine bi ağırlık verelim. Fona üye olmayanlar üye olsun. Maçlara giderken sıkıntı yaşamayalım. Bende dahil olmak üzere yeri ve zamanında ödemelerimizi yapalım. Çok hassasiyet gerektiriyor bu iş.

galdirik
15.01.08, 10:09:21
12/01/08 tarihinde Cakabo dan Kasım,Aralık 2007 Aidatları alınmıştır.

slim
15.01.08, 10:26:20
Beyler şu fon işine bi ağırlık verelim. Fona üye olmayanlar üye olsun. Maçlara giderken sıkıntı yaşamayalım. Bende dahil olmak üzere yeri ve zamanında ödemelerimizi yapalım. Çok hassasiyet gerektiriyor bu iş.

Allah izin werirse bi işe gireyim fona senelik ödicem a.q

TuNc
15.01.08, 10:31:07
Bende Uye Olucam Kismetse ! issiz e indirim varmi?

MKS_28
15.01.08, 16:52:20
Allah izin werirse bi işe gireyim fona senelik ödicem a.q

daha öncede öyle diyodun ama işe girmenle kovulman bir oldu :D

slim
15.01.08, 20:16:27
daha öncede öyle diyodun ama işe girmenle kovulman bir oldu :D

kowulmadık olm, istifa ettik... benim gibi işçiyi kim kowar...
karın tokluğuna çalışıyoz :D

MARMARALI
17.01.08, 10:23:30
DİKKAT DİKKAT !!! üye aidatlarınızı aşağıdaki banka hesaplarına yatırmayı unutmuyoruz :)

Ve ya

ATURAN
17.01.08, 10:32:02
Arkadaşlar doğru nedir? İnsanın kendisi için faydalı olanı yapması (başkalarına zarar vermemek kaydıyla) buna birçok şeyi ekleyebiliriz. Sonuç olarak akıl ve mantığa da uygun olmalı.

Piyasa gündemiyle ilgili www.global.com.tr (Global Menkul Değerler)'in yorumu aşağıdaki gibidir;

Gündem ve Tavsiye;
ABD büyüme oranın yavaşladığı ve faiz indirim beklentilerin öne çıktığı içinde bulunduğumuz dönemde hisse senedi piyasalarının orta vadeli azalan trend içinde hareket etmeye devam edeceğini tahmin ediyoruz.

Aylık formasyon itibariyle ise azalan trendin orta vadede 46,500 (22 aylık ortalama) denenmek üzere devam etmesini bekliyoruz. Kısa vadede ise son iki gündür yaşanan sert düşüşün ardından tepki alımları gelebilir. Kısa vade de ise endeksin 49,700 – 49,900 aralığını denemek üzere hareket etmesini ve söz konusu aralıkta tekrar satış baskısının güçlenmesini bekliyoruz. 50,200 gap ve KV direnç seviyesidir. Yatırımcıların direnç seviyelerine yaklaşımlarda kv satışa yönelmelerini tavsiye ederiz.

O halde ne yapacakmışız, direnç seviyesine yaklaştığımızda satışa yöneleceğiz, benim tavsiyem her zaman kar realizasyonu yapabiliriz. Hedef koymalı ve hedefe yaklaşıldığında reelize etmeli. Kağıt üzerindeki kar kar değildir. Sıcak parayı görmeli. Akılcı davranıp en karlı yatırım olan FON AİDATLARINA yönelmeliyiz (MARMARALI ÇOTANAKLAR FONU). Sonuçta karlı olan kim? Tabiki biz, deplasmanlara daha ucuza seyahat...

badluck
17.01.08, 11:49:22
2 aylık 30 ytl suan itibari ile hesaba havale yapıldı....

Ahmet28
17.01.08, 14:56:16
Aralık ve Ocak Aidatlarımı 30 Ytl Garanti Bankası Edirne Şubesinden bugün yatırdım

galdirik
17.01.08, 16:21:52
Elelndil den ekim kasım aralık 2007 ocak 2008 aidatları, badluck tan kasım aralık 2007 aidatı, Ahmet28 den Aralık 2007 Ocak 2008 aidatı,Galdirikten aralık 2007,ocak2008 aidatları alınmıştır. Fon listesinin son hali aşağıdadır...

http://img209.imageshack.us/img209/7454/fonrzb2.jpg (http://imageshack.us)

badluck
17.01.08, 17:18:31
kasa dolmaya başlamış diğer arkadaslarda devam etsin :)

Justin
21.02.08, 18:41:57
abi bende 2008 itabiriyle fona katıldım.
ocak aidatımı yatırdım şubat ayınıda en kısa zamanda hallederim

galdirik
25.02.08, 10:12:20
Fon aidatları konusundaki son durum aşağıdaki gibidir. Lütfen üyelerimizin bu konuda hassasiyet göstermeleri önemle rica olunur...

http://img404.imageshack.us/img404/8601/fonsonkm6.jpg (http://imageshack.us)

Banka Hesap Noları (Tekrar)

Akbank Osmanbey Şubesi
Şube Kodu : 390
Hesap Adı : Bilal Demir

Garanti Bankası Halaskargazi Şubesi
Şube Kodu : 701
Hesap No : 6658705
Hesap Adı : Bilal Demir

batlama
25.02.08, 13:19:02
hadi beyler yapılan orgları vs gibi işleri öpücükle yapmıyoruz yatırın paraları.

galdirik
26.02.08, 09:23:18
Beyler başçavuşun beygiri mi osuruyu burda...

selcukgrs
05.03.08, 11:27:46
Beyler başçavuşun beygiri mi osuruyu burda...

eskişehir dönüşü mart ayının aidatını vermiş bulunmaktayım
sayın bilal namı diyer galdirik...

bozatli28
05.03.08, 17:25:36
eskişehir dönüşü mart ayının aidatını vermiş bulunmaktayım
sayın bilal namı diyer galdirik...

Bende şahitim Selçuk ve A.Turan aidatlarını ödemiştir.

airbagci
05.03.08, 22:23:26
Bende vermiştim arada kaynamasın.

ATURAN
20.03.08, 09:31:59
Gevşedik sanırım,

"Gündem ve Tavsiye

Dünya borsalarında Fed´in faiz indiriminin yarattığı kısa vadeli olumlu hava, İngiltere'nin en büyük mortgage kredi şirketinin likidite açısından zor durumda olduğu haberleri ve artan resesyon endişeleri sonrasında tersine dönmüş durumda.

FED´in agresif faiz indirimlerine ve diğer kısa vadeli önlemlerine rağmen özellikle kredi piyasalarında zararın boyutlarının artmaya devam ettiği** mevcut konjonktürde, endeks trendinin orta vadeli yatay/azalan trendini sürdürmesine ait beklentimizi koruyoruz. Piyasalardaki tedirginliğin boyutlarının artabileceğini ve yeni dip seviyelerinin görülebileceği ihtimalinin göz önünde tutulması gerektiğini düşünüyoruz. Piyasaların negatif gelişmelerin hafiflemesini sağlayan nedenlere kısa vadeli olumlu tepkiler vermeye devam etmesini beklemekle birlikte söz konusu tepkilerin yine satış fırsatı olarak değerlendirilmesini tavsiye ediyoruz." global.com.tr

Eee insan davranışı kendisi için karlı olanı yapar şeklindedir...

galdirik
21.03.08, 11:23:26
arkadaşlar son fon listesi aşağıdaki gibidir... Hata ve unutma müstesnadır!.

http://img410.imageshack.us/img410/3246/fonmartqz3.jpg (http://imageshack.us)

galdirik
21.03.08, 11:26:27
Ha Bu Arada Fon Aidat Maidat Yatirmaniza Gerek Yok. Neye Faydasi Varki Değil Mi? Hem Feshanede Yapacak Olduğumuz Masraflari Biz öpücükle Takas Ediyoruz. Yatirmayin Yatirmayin... :(

batlama
21.03.08, 18:04:09
Beyler Ciddiye Alalim Bu Işi Ondan Sonra Sorulur Bize Atki Yapilmiyormu Pankart Yapilmiyormu Tişört Yapilmiyormu Deplasmana Otobüs Bedava Gitmiyormu Bunlarin Hepsi Yapiliyorda Ama Ne şartlarda Yapildiğini Kimse Bilmiyor.fon Tablosuna Bakildiği Zaman Herşey Ortada.
Bu Sözlerime Kimse Alinmasin Ve Kizmasin Bazi Olaylarda Zorlaniyoruz Kolay Değil Bu Işler.

Lütfen Marmarali Cotanaklar Hepimizin Sahip Cikalim Ve Büyütelim.

Sözde Kalmasin Eyleme Gecirelim.

Istanbuldaki Derneklerimiz Gibi Olmasin Olduğumuz Yerde Saymiyalim.

HasanAlim
21.03.08, 18:57:14
marmaralı cotanakların her yerde her zaman söz sahibi olması için güçlü olmak lazım.birlikte çıktık yola güzel işler yapmaya çalışıyoruz hep beraber.fon olayına karınca kararınca destek olalım.fon güçü daha iyi deplasman organizasyonları yapmamıza en büyük etkendir.ordu maçına görülmemiş bir bir organizasyon yapmayı düşünüyoruz.her cotanağın hayalindeki karadeniz derbisinde türbünde olmak var.gelin yardımlaşarak türkiyedeki deplasman kültürünün öncüsü olalım.herkes sizi konuşsun elit marmaralı cotanaklar.sevgilerimle....

selcukgrs
01.04.08, 21:05:23
ilk toplantıda fon olayını üstünde durmak lazım...

HasanAlim
02.04.08, 10:06:35
arkadaşlar fona katılımı daha iyi hale getirelim diye tellalmı bagırtalım.gelin hep beraber günü değil geleceği kurtaralım.

Justin
02.04.08, 21:01:45
abi kusura bakmayın anca pazar günü verebildim.
bir işe yaramadı ama bundan sonra aynısı tekrarlanmayacak.

galdirik
03.04.08, 09:45:00
En son Fon dökümü aşağıdaki gibidir. Bu arada daha evvel polar alanların ücretlerini göndermelerini son bir defa daha rica ediyorum...
http://img228.imageshack.us/img228/1372/fonresimhp9.jpg (http://imageshack.us)

bozatli28
03.04.08, 11:15:11
Fona göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı selçuk hasan alim bilal mutlu dışandakilere ayrı ayrı teşekkrü ederim.

coto28
03.04.08, 16:16:13
Ben biraz ödeme yapmıştım Orhanın dükkanında,yeni listeye eklemeyi unutmuşsun Bilal.

galdirik
03.04.08, 16:29:35
Ben biraz ödeme yapmıştım Orhanın dükkanında,yeni listeye eklemeyi unutmuşsun Bilal.

Evet evet... Zaten hata ve unutma müstesnadır diyor...

galdirik
03.04.08, 16:37:06
coto28 i de ekledikten sonra...Son durum aşağıdaki gibidir...

http://img398.imageshack.us/img398/6885/fonbugungx8.jpg (http://imageshack.us)

ErdeMM
04.04.08, 22:49:53
Liste tamamen kırmızıya dönmüş :) renklendirmeyi değiştirmek lazım :D

Şaka bi yana ama bu durumu hakikaten enine boyuna ölçüp tartmalısınız...

MARMARALI
05.04.08, 00:08:57
Radikal kararlar alınmalı bir sonraki toplantıda.

Benim mazeretimi Erol abi biliyordu. Yeni iş meselesi yani. Nisan ayından itibaren maaşımı almaya başlıyorum. Eğitimler bitti şükürler olsun. Dolayısıyla fona da kaldığım yerden devam edeceğim.

badluck
05.04.08, 10:50:24
ha simdi 2 aylık 30 ytl havale yaptım...

listenin rengi berbat durumda arkadaslar....:)

galdirik
11.04.08, 14:33:10
badluck 30 ytl (2 Aylık) 28_Erkan_34 ten 50 Ytl (3 aylık) fon aidatları garanti bankasına gelmiştir. Ayrıca Serdar_28 (Ayazağa) den 15 YTL fon için 50 YTL de polar için elden alınmıştır. Fon Listesindeki son durum aşağıdaki gibidir.

http://img256.imageshack.us/img256/1147/fonfoned2.jpg (http://imageshack.us)

MARMARALI
11.04.08, 15:47:15
O kırmızı rengi yok edemedik mi ? :D

badluck
11.04.08, 17:39:25
arkadaslar pamuk eller cebe neden gitmiyoo?

Kasırga
11.04.08, 17:49:50
saat 17.46.17 de 3 aylık-45 ytl akbank a uçtu bilal keşke yarını bekleseydim 950 bin lira masraf güme gitti:D

galdirik
11.04.08, 18:14:30
O kırmızı rengi yok edemedik mi ? :D
Maalesef Erkan kırmızıyı değiştirmek için daha çaba sarfetmen lazım...

Kasırga da 3 aylık aidatını yatırdığından rengi normale dönmüştür... Son durum aşağıdaki gibidir...

http://img529.imageshack.us/img529/8103/fon28kz4.jpg (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/8103/fon28kz4.839db7cd75.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=529&i=fon28kz4.jpg)

MARMARALI
11.04.08, 19:32:49
"Daha çok çaba sarfetmen lazım" değil "daha çok çaba sarfetmemiz lazım" diyecektin galiba Bilal abi ;)

çakmak
14.04.08, 00:13:37
Şu parayı bi bulayım bu sıkıntıları aşacağız arkadaşlar çok az kaldı guruba 304 otobüz alıcam :D ...

Her ne kadar Bilal abim benim kulağımı ısırmak istesede,kulağı kurtarmak için şimdilik yapmam gerekenleri yapıcam bari... :D

Eee hadi arkadaşlar herkez fona doğru yanaşsın bakalım yormayalım Bilal abimizi . . .

seni seviyoruz be abi

serdar-28
14.04.08, 00:43:55
fon bizim için önekli akmasa damlıyor

bozatli28
14.04.08, 14:31:10
Arkadaşlar şu fonu bi halledelim acele etmemiz lazım
önümüzde kocaeli ve ordu maçı var.
eğer ödemeler gelmezse maç hayal olur.

batlama
14.04.08, 21:10:53
Arkadaşlar şu fonu bi halledelim acele etmemiz lazım
önümüzde kocaeli ve ordu maçı var.
eğer ödemeler gelmezse maç hayal olur.
orhan doğru diyon maca az kaldı bakacağız artık gidebilecekmiyiz.

MARMARALI
16.04.08, 22:24:58
15 kemik üye kırmızı gözüküyor. Beyler biraz çaba sarfedelim. Ayıp oluyor ama... Bilhassa eskiler ağırlık versin...

görelelisayko
16.04.08, 22:34:01
Vereceğiz yakın zamanda toplu şekilde inşallah...

HasanAlim
17.04.08, 16:26:20
arkadaşlar kocaeli ve ordu maçına gitmek için bu ay sununa kadar fona bakılarak hareket edeceğiz bir sezonun emeğini ordu maçında tadını çıkarmak için biraz gayret gösterelim.fon aidatlarını yatıralım.ben maden bulana kadar fona katkı yapın.

batlama
22.04.08, 21:00:57
Beyler Bayanlar Kocaeli Ve Ordu Macina Az Kaldi şu Tişört Satma Ve Fon Olayini Hizlandiralimda Gidişlerimiz Rahat Olsun .

MARMARALI
24.04.08, 22:41:11
Beyler Bayanlar Kocaeli Ve Ordu Macina Az Kaldi şu Tişört Satma Ve Fon Olayini Hizlandiralimda Gidişlerimiz Rahat Olsun .

Bu metni okuyanınız var mı ?

batlama
24.04.08, 22:55:03
Bu metni okuyanınız var mı ?

BEKLİYORDUM NE ZAMAN BİRİSİ CİDDİYE ALACAK DİYE BAKIYORUM SADECE ERKANIN DİKKATİNİ CEKMİŞ BUDA DEMEKKİ MAÇA ERKAN VE GİDECEM.
BİRAZDA TOPİKLERE BAKIN VE GURUBUN NE AMACI OLDUĞUNU ANLARSANIZ SEVİNİRİM.
BU İŞLER SADECE SOHBET ODASINDA SOHBET ETMEKLE OLMUYOR.

BAŞKADA BİRŞEY DEMİYORUM.

Kasırga
25.04.08, 11:32:51
sırf sohbet odasına girip-çıkan arkadaşlar alınır umarım.

bozatli28
25.04.08, 19:56:33
BEKLİYORDUM NE ZAMAN BİRİSİ CİDDİYE ALACAK DİYE BAKIYORUM SADECE ERKANIN DİKKATİNİ CEKMİŞ BUDA DEMEKKİ MAÇA ERKAN VE GİDECEM.
BİRAZDA TOPİKLERE BAKIN VE GURUBUN NE AMACI OLDUĞUNU ANLARSANIZ SEVİNİRİM.

BAŞKADA BİRŞEY DEMİYORUM.

Abi ben elimden geleni yapıyorum fona para topluyom tshirt atkı polar satıyom ama paraları bilal alıyor. Bana bişey kalmıyor. Benide götür maça. Hatta benim fona borcum yok:)

MARMARALI
03.05.08, 19:00:47
sırf sohbet odasına girip-çıkan arkadaşlar alınır umarım.

Hocam, sadece chat için bu siteye uğrayanlar bu yazıyı da görmezler.

ErdeMM
03.05.08, 19:34:49
Son 1 haftadır Okulda, İşte, Sokaklarda polarla geziyorum. Çoğu kişinin dikkatini çekiyor. Bi dahaki dönüşe bi ayar çekmek lazım bu taraftarada...

çakmak
14.05.08, 21:12:24
bi şey yapmalı ! ! !

:(

MARMARALI
15.05.08, 19:26:50
Bu konu ne kadar ilgisiz kalmış !!! İlgililere duyurulur...

Justin
15.05.08, 22:17:54
Bu konu ne kadar ilgisiz kalmış !!! İlgililere duyurulur...

erkan abi bu konuyu sitenin duyuru yazan yerine taşıyamayız mı ?

bozatli28
16.05.08, 09:21:00
Arkadaşlar nereye taşırşanız taşıyın kimse umursamıyor...
Heeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy millet
bu fon paraşarı hepimizin unutmayın sakın.
Hepisini kapatmanıza gerel yok. Yavaş yavaş ödeyerek biter borç.Günde sadece 50 kuruş kenara atacaksınız.

çakmak
26.05.08, 06:25:24
Bi şey Yapmali Bi şey Yapmali ! ! !

Justin
23.06.08, 22:28:38
Bi şey Yapmali Bi şey Yapmali ! ! !

nerede bu millet ya ne zamandır takip edemiyordum formu bütün topickler üst sıralarda,
bir bu fon olayına yazan yok neredesiniz arkadaşlar bi ses verinda, bu da bizim konumuz.
gerçekten birşey değil bir kaç şey yapmalı.

bozatli28
04.08.08, 18:23:19
Arkadaşlar lig yaklaşıyor. Önümüzde Karabük maçı var. Fona yardım edin yoksa yine pamuk eller cebe

Beton
04.08.08, 20:47:19
evet fon olayına eğilelim erol başkan bi toplantı yap..

batlama
04.08.08, 20:59:09
maclar yaklaşıyor başlanır yakında maca gitmeyecekmiyiz muhabetleri şu kesin gecen seneki gibi olmayacak herkes elini taşın altına sokacak.
öpücükle olmuyor bu işler madem giresunsporu seviyorsunuz macada gitmek istiyorsunuz bakacuk bu sezon.
ağustos icinde 23 olacak gibi geniş katılım olacak şekilde toplantı yapacağız.

efem1
13.08.08, 15:08:49
ben fona olan borcumun orhan abıye odemıstım

bozatli28
13.08.08, 15:10:43
ben fona olan borcumun orhan abıye odemıstım

Gökhan paran sağlamda

gürkan28
20.08.08, 13:00:13
Artık buluşunca konuşuruz fon olaylarını. Bıraktığımız yerden devam ederiz

bozatli28
20.08.08, 14:43:42
Gürkan askerlik bitti mi

görelelisayko
20.08.08, 21:05:06
Maç günü öderim ben toplu şekilde...

çakmak
09.09.08, 18:14:15
Maç günü öderim ben toplu şekilde...

Ödedin mi ?

görelelisayko
10.09.08, 17:13:19
Ödedin mi ?

O ortamda unutmuşum....:)

adadan
15.09.08, 13:27:17
Yeni bir listeyle yeni bir fon oluşumuna başlıyoruz.