PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum Hakkında Sorularınız

B@lıkçı
11.06.07, 18:19:49
Bu Başlıkta Forum Hakkında Sormak İstediklerinizi Sorabilir Yada Yardıma İhtiyac Duyduğunuz Konularda Yardım İsteyebilirsiniz.

B@lıkçı
17.05.09, 06:16:43
Güncelleme..

muhammetevli
05.06.09, 21:07:16
mesaj yazdığımızda diğer üyelerinde görebildiği imza kısmına hernangi bir resim yapabiliyormuyuz , sanırım yapabiliyoruz birkaç defa denedim ama olmadı , eğer oluyorsa nasıl oluyor , syn modlarım ilgilenirse sevinirim , sizleri de yoruyoruz ama kusura bakman :D...

B@lıkçı
05.06.09, 22:04:11
mesaj yazdığımızda diğer üyelerinde görebildiği imza kısmına hernangi bir resim yapabiliyormuyuz , sanırım yapabiliyoruz birkaç defa denedim ama olmadı , eğer oluyorsa nasıl oluyor , syn modlarım ilgilenirse sevinirim , sizleri de yoruyoruz ama kusura bakman :D...

En Kısa Zamanda Gerekli Bilgi Verilecek..

muhammetevli
06.06.09, 21:10:02
En Kısa Zamanda Gerekli Bilgi Verilecek..

BB Kodlarına izin ver Evet
Büyük BB Kodlarına izin ver Evet
HTML Kodu Hayır [IMG] Kodu Hayır
Bütün BB Kodu şekilleri Evet
PHP BB Kodlarına izin ver Evet
HTML BB Kodlarına izin ver Evet
Alıntı BB Kodlarına izin ver Evet
Smiliesler Evet
Üye Resmi yükleyebilir Evet
Hareketli Resim ve Resim yükleyebilir Evet

yukarıda yazılanlar imza ayarlarının alt kısmında yazıyor.
[IMG] Kodu Hayır
diyor , sanırım bu yuzden imza bölümüne resim ekliyemiyoruz , ama açılırsaa ve sorun giderilirse iyi olur.

ilgi için teşekkürler...

B@lıkçı
10.06.09, 22:59:57
İmza Kodları Açılmıştır..

1'inci Adım
http://img44.imageshack.us/img44/8128/48414365.jpg (http://img44.imageshack.us/my.php?image=48414365.jpg)

2'inci Adım

http://img44.imageshack.us/img44/1875/80744510.jpg (http://img44.imageshack.us/my.php?image=80744510.jpg)

3'üncü Adım

http://img196.imageshack.us/img196/6963/60243940.jpg (http://img196.imageshack.us/my.php?image=60243940.jpg)

Bu Uyenin sıgnaturu Ornektir: mert19on4

B@lıkçı
03.09.09, 11:20:22
Site Düzeni,Topıc Panel Renkleri,Toplist Seçenekleri Eklenmiştir..Düzenlemeler Devam Edicektir..

Kasırga
04.09.09, 00:50:56
Site Düzeni,Topıc Panel Renkleri,Toplist Seçenekleri Eklenmiştir..Düzenlemeler Devam Edicektir.. yeni tablo çok güzel olmuş,emeğine sağlık cem.

Kasırga
04.09.09, 00:52:02
Site Düzeni,Topıc Panel Renkleri,Toplist Seçenekleri Eklenmiştir..Düzenlemeler Devam Edicektir.. yeni tablo çok güzel olmuş,emeğine sağlık cem,bide şu benim virüs prog.işine el atsan:D

B@lıkçı
04.09.09, 05:26:18
yeni tablo çok güzel olmuş,emeğine sağlık cem,bide şu benim virüs prog.işine el atsan:D

Hallederiz Reis Sorun Virus Olsun ;)

Kasırga
07.10.09, 01:27:56
2-3 gündür biçok kişi özel msj ve telefon yoluyla sohbet odası kapalı bende kapal ıdiyor sanırım herkese kapalı,takım havasını bulmuş ve bolu deplasmanı varken fikir alış-verişi sorusu olanlar vs açısından sohbet odası bir an önce açılsın mod lara duyrulur hatta bu bir kasırga emri dir:D

slim
07.10.09, 21:09:56
2-3 gündür biçok kişi özel msj ve telefon yoluyla sohbet odası kapalı bende kapal ıdiyor sanırım herkese kapalı,takım havasını bulmuş ve bolu deplasmanı varken fikir alış-verişi sorusu olanlar vs açısından sohbet odası bir an önce açılsın mod lara duyrulur hatta bu bir kasırga emri dir:D

bana kalırsa hep kapalı kalsın... ama garanti yenilik yapılıyordur... ben açıldığından beri karşıydım çünkü msn muhabbetine dönüyor ki ben de dahil döndü... orada yazarken düşünülmeden yazılıyor anında etki-tepki olayı we kırgınlıklar... açılsa da olur açılmasa da...

muhammetevli
07.10.09, 22:45:59
fatih abiye katılıyorum kapalı kalsın daha iyi...

ersev
07.10.09, 23:27:36
Sohbete burdanmi devam :) marmara sohbet olminca ne kadar sakinya:)

şebinkarahisarlı
07.10.09, 23:37:09
ben sohbet bölümünün kontrol altına alınmasından yanayım. her önüne gelen girememeli,nasıl olur bilmiyorum ama bir çözüm bulunmalı.Sonuç olarak bu bir taraftar sitesi başka takım taraflarıda olabilir veya gruba ters düşen biride yeni bir rumuzla kayıt olup ters ters konuşmalar küfürler ve karşı tarafı aşağılıyıcı sözler. Son bir haftadır gündüzleri sohbet bölümünü takip edenler bilir. Karşılık versek bize yakışmaz vermesek olmuyor. Eğer kontrol altına alınamıyorsa bence kapalı kalsın birbirimizin moralini bozmaya gerek yok.

harşit28
08.10.09, 09:48:06
bana kalırsa hep kapalı kalsın... ama garanti yenilik yapılıyordur... ben açıldığından beri karşıydım çünkü msn muhabbetine dönüyor ki ben de dahil döndü... orada yazarken düşünülmeden yazılıyor anında etki-tepki olayı we kırgınlıklar... açılsa da olur açılmasa da...

Fatih abi maç günleri aslında 1-2 gün açık olabilirmi?

ADRENALİN
10.10.09, 06:16:29
sitede takımımızın o haftaki oynayacağı maçın panosunu ve guncel puan durumuyla fiksturu gorme şansımız varmı

muhammetevli
13.10.09, 16:04:49
fehmi abi , her telden topicine yazabilirsin hava durumunu , ayrıca zaten yazmasan da olur çünü ilk sayfa da il il hava durumunu görebileceğimiz solda bi kutu var...

B@lıkçı
26.10.09, 22:47:27
***KaRT ÇoTaNaK dan ciddi bir talep..:

Tebrik Mesajları başlığı altında Kutlamalar adında bir pano açılabilir mi acaba...?

(Doğum günleri, bayram ve kandiller gibi özel günler için...)
Bundan Sonra Dogum Günü Topici Açılmayacaktır.Herkese Açılan Topic Sayıysı Forum Kirlilğine Yol Açmıştır..Sadece Evlilik Ve Bayram Topici Olucaktır.Bayram Topicide 1 kere Açılıp Sadece Tarihleri Değiştirilecektir..

TuNc
30.10.09, 20:33:14
Marmaralı Çotanaklar Yönetiminin Dikkatine

''slim'' kullanici adiyla sitemizde mod görevinde bulunan Fatih arkadaşımızın, siteye gerek işleri gerekse ilgisizliği sebepleriyle katkıda bulunmaması hoş görünmemektedir.Bu forumumuz için daha çok etkili olabilcek arkadaşlarin önünü kapamasının yanısıra diğer Modlarimza kötü örnek teşkil etmektedir.''slim'' kullanici isimli arkadaşimiz siteye geçmiş dönemlerde yoğun katkılarda bulunmuştur fakat bu demek değildir ki, daha yillarca çalismadan emek sarf etmeden Mod olarak kalicak.Kendisine gösterdiği çabalardan ötürü teşekkürlerimizi sunup bireysel Mod ünvanının alınıp yerine kullanıcı isminin altında Fahri Mod sıfatıyla hitap edilmesinin daha uygun olacağının kanısındayım.

Bilgilerinize Arz Ederim!.
TuNc

Ayhn_28
30.10.09, 22:10:20
Marmaralı Çotanaklar Yönetiminin Dikkatine

''slim'' kullanici adiyla sitemizde mod görevinde bulunan Fatih arkadaşımızın, siteye gerek işleri gerekse ilgisizliği sebepleriyle katkıda bulunmaması hoş görünmemektedir.Bu forumumuz için daha çok etkili olabilcek arkadaşlarin önünü kapamasının yanısıra diğer Modlarimza kötü örnek teşkil etmektedir.''slim'' kullanici isimli arkadaşimiz siteye geçmiş dönemlerde yoğun katkılarda bulunmuştur fakat bu demek değildir ki, daha yillarca çalismadan emek sarf etmeden Mod olarak kalicak.Kendisine gösterdiği çabalardan ötürü teşekkürlerimizi sunup bireysel Mod ünvanının alınıp yerine kullanıcı isminin altında Fahri Mod sıfatıyla hitap edilmesinin daha uygun olacağının kanısındayım.

Bilgilerinize Arz Ederim!.
TuNc

Vooovvvvvvvvvvv !! :D:D

B@lıkçı
20.06.10, 16:41:16
MARMARALI ÇOTANAKLAR _TV YAYIN HAYATINDA...

http://www.marmaralicotanaklar.net/mctv/mctv_index.html

B@lıkçı
01.11.10, 02:19:49
Forum Hakkında Bilgi Ve isteklerinize Buradan Cevap Verilir..

adadan
17.12.10, 10:14:36
Site anasayfa girişinde yer alan beton namıyla bilinen arkadaşımızın resminin holiganizm çağrışımları yaptığı ve grubumuzu tanımak isteyen misafiler için hoş bir görüntü olmadığı gerekçesiyle değiştirilmesini istiyorum. :D

B@lıkçı
17.12.10, 12:41:29
Site anasayfa girişinde yer alan beton namıyla bilinen arkadaşımızın resminin holiganizm çağrışımları yaptığı ve grubumuzu tanımak isteyen misafiler için hoş bir görüntü olmadığı gerekçesiyle değiştirilmesini istiyorum. :D

Olur Yaparız... :D