PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantep BLD. Spor

B@lıkçı
09.06.07, 11:03:53
http://img295.imageshack.us/img295/6555/gaziantepbldlogosp9.jpg

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Hakkında

slim
20.06.07, 23:43:38
belediye takımları kümeyeee...

KADIOGLU
29.06.07, 11:02:35
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, transferde çok hızlı. Asbaşkan Ünsal Göksen, Çanakkale Dardanel'den Murat Gündoğan ile Siirtspor'un genç milli kalecisi Samet'i renklerine bağladıklarını söyledi. Transfere devam edeceklerini belirten Ünsal Göksen, "İsmini açıklayamayacağımız bir futbolcuyla daha prensipte anlaştık"
dedi.

fotomaç

ayhan_xxl
25.07.07, 15:52:21
lig a daki sevmediğim takımlardan düşerler inş.

semko28
08.08.07, 20:55:25
maddi durumları kötü olan takımlardan biri

semko28
09.08.07, 23:10:51
Antep’te hoca umutlu
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Savcılıoğlu, Nevşehir kampının çok iyi geçtiğini ve yeni sezon öncesinde futbolcularından umutlu olduğunu söyledi. Savcılıoğlu, kadroya yeni katılan oyuncuların kısa sürede birbirine uyum sağladığını açıkladı.

Kasırga
10.09.07, 11:49:44
3 maçta sıfır çeken antep bizim maçta çok açık oynayacaktır,akıllı bi taktikle 3 puanla dönebiliriz..

bozatli28
10.09.07, 13:11:47
3 maçta sıfır çeken antep bizim maçta çok açık oynayacaktır,akıllı bi taktikle 3 puanla dönebiliriz..
bana göre bırak 3 puanı beraberlik bizim için iyi bir sonuç
çünkü 3 haftadır sıfır çeken takım kendi evinde ve seyircisisi önünde çok bastıracak

alifuat
10.09.07, 16:15:42
En az 1 puan la döneriz inş..

batlama
10.09.07, 18:57:31
orhan güldürdün beni ne seyircisi adamlar 100 kişiye oynuyor cokurattın yine

Kasırga
10.09.07, 23:59:05
cokuratır tabi kanka,orhan ın aklı fikri mükelleften tahsilatta rakiplerden bi haber :lol:

HasanAlim
11.09.07, 13:18:40
arkadaşlar hayırlısı ile 3 puan deyiniz iki haftadır işkence cekiyoruz giresunda iftardan sonra inşallah iyi bir sonuç olur bizim için.

halo28
11.09.07, 13:24:26
bu macı herşartta almamız lazım

MKS_28
12.09.07, 02:53:41
çok kolay gol yiyen bir takım. bu hem istatistiklerden anlaşılıyor hemde kartal maçındaki gollerini izledim. forvetlerimiz az dikkatli olsa rahat alırız.

slim
12.09.07, 03:29:45
çok kolay gol yiyen bir takım. bu hem istatistiklerden anlaşılıyor hemde kartal maçındaki gollerini izledim. forvetlerimiz az dikkatli olsa rahat alırız.
mami rakip kolay gol yiyor da bizimkiler zor atıyor bu sezon...
bizimkiler de kolay gol atan olsa, feci olur maç desene :lol:

adige
12.09.07, 21:46:23
Zor maç olacak bence rakip çok diri ve genç geçen sene İstanbulsporla oynadıkları maçı izlemiştim son dk. yedikleri penaltı golüyle sahadan 2-1 yenik ayrılmışlardı ancak oynakları futbolu şahsen beğendim.Kesinlikle zayıf ekip olduklarına inanmıyorum...

Kasırga
12.09.07, 22:58:35
bizimkiler de kolay gol atan olsa, feci olur maç desene :lol: siz ne güzel anlaşıyonuz mamiyle , ikinizi aldırcam spor programlarının birine yorumcu olarak :lol:

slim
12.09.07, 23:05:35
bizimkiler de kolay gol atan olsa, feci olur maç desene :lol: siz ne güzel anlaşıyonuz mamiyle , ikinizi aldırcam spor programlarının birine yorumcu olarak :lol:
öyledir birol abi... topraamla anlaşırık...
ama gündemimizde radyo programı yapmak war...
nihatla siwrisinek hesabı..
ama kimin siwrisinek olacağına karar weremedik :lol:

Kasırga
18.09.07, 13:00:13
bu antep bu ligte sırıtıyo resmen en fazla 3 maç alırlar bu sezon 1 ni biz hediye ettik..

bozatli28
18.09.07, 13:10:37
bu antep bu ligte sırıtıyo resmen en fazla 3 maç alırlar bu sezon 1 ni biz hediye ettik..
birol adam akıllı bi kelime konuştun ama ben sizi geçen hafta uyarmıştım adamlar golü atarsa iyi kapanıyo diye bunuda kaleci ünal'a sormak lazım
bu arada sivri fındık'ın hayırlı olsun

slim
18.09.07, 16:44:54
birol adam akıllı bi kelime konuştun ama ben sizi geçen hafta uyarmıştım adamlar golü atarsa iyi kapanıyo diye bunuda kaleci ünal'a sormak lazım
abi sen de yani sanki başka bir taraftar grubundansın gibi yazmışsın :lol:
bana kalırsa gbb gördüğğüm en balta takımlar sıralamasında liderliği zorlar... resmen balta, organizeden haberi yok, top çewirme sıfır, sertlik harikulade...
adamlar 3-4 pozisyon bulup 2 attı...(ah ünalım aahh)
biz 15 pozisyon bulup 1 attık...
:shock:

görelelisayko
18.09.07, 17:17:29
abi sen de yani sanki başka bir taraftar grubundansın gibi yazmışsın :lol:
bana kalırsa gbb gördüğğüm en balta takımlar sıralamasında liderliği zorlar... resmen balta, organizeden haberi yok, top çewirme sıfır, sertlik harikulade...
adamlar 3-4 pozisyon bulup 2 attı...(ah ünalım aahh)
biz 15 pozisyon bulup 1 attık...
:shock:ooo net takılıyosun uzun bir aradan sonra :D tespitlerine genel olarak katılıyorummm

bozatli28
18.09.07, 17:58:49
Fatih doğru söylüyonda adamlar bi gol attılar ondan sonra kabuğuna çekildiler hele ikinci yarı futbol adına ne kadar çirkinlik varsa yaptılar

tacettin
18.09.07, 21:41:40
Gaziatep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığımız karşılaşmada kalecimz Ünal, çok büyk hata yaparak, belkide sahadan puan veya puanlarla ayrılmamızın mimarı oldu. Ama hemen şunu hatırlatmalıyım, Schalke maçında da fenerli volkan hata yapmış, ve fener beraberliği zor kurtarmıştı. Ünal gerçekten çok iyi bir kaleci. Kaleciler de bazı maçlarda hata yapabiliyor. Ona sahip sahip çıkmalıyız, onu korumalıyız. Ünalın mardin maçıyla birlikt yeniden eski formuna kavuşacağına ve kurtarışlarıyla bizlere yeniden puanlar kazandıracağına inananlardanım. saygılarımla tacettin

MKS_28
19.09.07, 20:09:03
gerçekten çok talihsiz maç oldu. ünal yapğtığı hatayı affettirir d,ye beklerken her topu alışınd korkar olduk. ama yinede her kalecinin böyuşe maçları olur. ya eses yada antalya maçında olsa napardık :lol: eloğlu affetmez böyle hataları bu sefer 2 golle yırttık :lol:

adadan
16.10.07, 17:35:58
GEREKEN TEDBİRLER ALINACAK...

TFF 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un asbaşkanı Ünsal Göksen, ''Bu böyle gitmez, 1,5 milyonluk bir kentin takımı böyle olmamalı. Kötü gidişe dur diyebilmek için gereken tedbirleri alacağız'' dedi.

Göksen, yaptığı açıklamada, ligde istikrarsız bir grafik çizdiklerini, son olarak sahalarında İstanbulspor'a da talihsiz bir şekilde yenilerek, ligin alt sıralarına demir attıklarını söyledi. Şu ana kadar yapmış oldukları maçlarda şanssızlık ve gol yollarındaki sıkıntının belirleyici olduğuna dikkat çeken Göksen, ''İstanbulspor maçında da gerek şanssızlık, gerekse de gol yollarındaki sıkıntı, yenilgide belirleyici bir rol oynadı. Ancak, gol sıkıntısı ve şanssızlığın yanı sıra bu maçta kişisel becerisizlikler de ön plana çıktı. Bu, takımda büyük bir sorun olduğunu ortaya koyuyor. Takımın başarısı için gereken tedbirleri alacağız. Sorunu ortaya çıkaracak ve çözüm bulacağız'' diye konuştu.

İstanbulspor maçının geride kaldığını, şu anda deplasmandaki Samsunspor maçını düşünmeye başladıklarını dile getiren Göksen, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Futbolcularımız, zorlu Samsunspor maçı için yoğun bir hazırlık döneminden geçiyor. Amacımız bu maçı kazanabilmek. Teknik heyet ve futbolcular, İstanbulspor yenilgisinin şokunu atlatarak, Samsunspor maçına hazırlanırken, biz de yönetim olarak sorunları tespit etmek ve çözmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz.''

Göksen, zor ve hassas bir dönemden geçtiklerini, lige iyi başlayamadıklarını ve başarısız olduklarını ifade ederek, yönetim olarak üzerlerine düşen görevi yapıp Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yaşadığı sorun ve sıkıntılardan kurtaracaklarını söyledi.

AA

MKS_28
16.10.07, 22:44:23
Bu böyle gitmez, 1,5 milyonluk bir kentin takımı

antep belediyenin bukadar taraftarı varsa bizim 25 milyondan aşağı yoktur :lol:

Kasırga
12.11.07, 18:02:39
Savcılıoğlu, karşılaşmanın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'nun maçta taraflı kararlar verdiğini öne sürerek, ''Yazık oldu. Kuddusi Müftüoğlu futbolcularımın emeğiyle ekmeğiyle oynadı'' diye konuştu.

Orduspor karşısında maça iyi başladıklarını ifade eden Savcılıoğlu, maçın 13. dakikasında doğruluğu tartışılabilecek bir kararla futbolcularından Muhammet Kaya'nın kırmızı kart gördüğünü, sahada 10 kişi kaldıklarını belirtti.

İki basit hata yaptıklarını ve rakiplerinin bu hataları iyi değerlendirerek 2-0 öne geçtiğini ifade eden Savcılıoğlu, ikinci yarıda oynadıkları iyi futbolun, hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun yanlı yönetimi nedeniyle sahadan puanla ayrılmalarına yetmediğini vurguladı.

Savcılıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Kuddusi Müftüoğlu maçın kasetini bir izlesin ve ne yaptığını görsün. Biz yenilgiyi hak etmedik. İlk defa yenilen bir takım değiliz. Biz geçen hafta da Kocaelispor'a 5-2 yenildik ama ben gidip karşılaşmayı yöneten hakemin elini sıkmayı bildim. Ama bu kadar adaletsizlikle ilk kez karşı karşıya kaldık. Futbolcularımın alın terine, emeğine yazık.
Orduspor bu maçı Kuddusi Müftüoğlu sayesinde kazandı. Kuddusi Müftüoğlu hakemliği bıraksın ben de teknik direktörlüğü bırakayım. 30 yılımı futbola adadım, 30 yıldır futbolun içindeyim. Evet hata yaptık, 2 gol yedik ama bir takıma bu kadar adaletsizlik yapılmaz.''

hoca nın dediği şu yani,eyyamcı hakemlerden kuddisi ordu ya 3 puan kazandırdı,haram olsun diyu :lol:

tacettin
16.12.07, 21:12:32
adamlara bakın yaaa. delirmemek elde değil. 13 maçta dokuz puan topladılar, son dört maçta 9. azcuk rahat bırakın bizi daha. bide bunlar adamı strese sokuyorlar. puanları eşitlediler bizimle

tacettin
01.01.08, 19:19:13
İlk başlarda iyi oynayıp, kaybeden bir takımdı. Daha sonra aynı kadro güzel futbolunu sürdürüp, maçlarını kazanmaya başladı. İlk yarı biterken aldıkları seri galibiyetlerle rahat bir nefes aldılar. Ancak kaybettikleri maçlarda yedikleri goller, amatörceydi. Savunma zafiyetini gideremediler. Topladıkları 19 puanla küme düşme potasının üzerinde yer almayı başardılar.

* Kendi sahasındaki galibiyetleri: Giresunspor (2-1), K.Erciyesspor (3-0), Boluspor (6-2), Elazığspor (2-1), Mardinspor (2-1)
* Kendi sahasındaki beraberlikleri: -
* Kendi sahasındaki mağlubiyetleri: Eskişehirspor (1-4), Sakaryaspor (1-2), İstanbulspor (0-1), Orduspor (1-2)
* Deplasmandaki galibiyetleri: -
* Deplasmandaki beraberlikleri: Altay (1-1), Diyarbakırspor (2-2), Samsunspor (0-0), Antalyaspor (2-2)
* Deplasmandaki mağlubiyetleri: Malatyaspor (2-0), Kartalspor (3-2), Kocaelispor (5-2), Karşıyaka (2-1)

selcukgrs
27.01.08, 21:07:26
hafta sonunu iple çekiyorum çünkü büyük ihtimal

türübündeki yerimi alacağım bi aksilik olmazsa

Kasırga
04.02.08, 18:09:27
ANTEP HAZIRLIK MAÇINDA İST.B.BLD yeyi 1-0 VE DENİZLİ Yİ 3-2 yenmiş bu maçta çok hırslı oynamalıyız,kazanmak için..

slim
12.02.08, 23:47:07
bu baltalardan bile 3 puan çıkaramadık... bir puan onlara altın gibi gelmiş...hadi hayırlısı...

http://img138.imageshack.us/img138/3272/gbbfz8.jpg (http://imageshack.us)

TuNc
13.02.08, 04:47:26
Vardir Bi bildigi bos konusmaz bu adam !.

Kasırga
16.02.08, 23:27:10
mustafa şahintürk bizim maçtaki hareketlerinden dolayı 2 maç ceza almış,biz dedik o köşe direğiyle oynama sana .diye.

MKS_28
17.02.08, 00:13:25
bu baltalardan bile 3 puan çıkaramadık... bir puan onlara altın gibi gelmiş...hadi hayırlısı...

http://img138.imageshack.us/img138/3272/gbbfz8.jpg (http://imageshack.us)

işin daha ilginci gbb 1-0 öne geçiyor ama yöneticileri giresunun 1-0 yaptını sanıyor. eh be mal herif hiçmi merak edip bakmadın takımının maçına?

muhtemelen buna anlatmışlar geriye düşmüştük falan diye. buda hemen 1-0 geriye düştüklerini sanmış. :D

muhammetevli
17.02.08, 13:32:04
manyak bunlar ya...:D

Kasırga
17.02.08, 21:27:19
mustafa şahintürk bizim maçtaki hareketlerinden dolayı 2 maç ceza almış,biz dedik o köşe direğiyle oynama sana .diye.
bugün da mustafanın yerine oynayan forvet ufukhan kırmızı yemiş haftaya antep forvetsiz,beter olsunlar.

görele_ertac
14.03.08, 00:34:06
ya suat kaya sende nevar ya nezaman takımın başına gelsen çoşuyo g.belediye
bence ayrılma daha oradan ayrılmazsan çıkarsınız seneye süper lige belkide :)

HasanAlim
22.03.08, 11:16:02
düşeçek üçüncü takımda birisi fikstüre göre demedi demeyin

Kasırga
11.04.08, 14:12:31
ordu maçında ki olaylardan serkan,ismail,ulaş ceza kurulunda bu hafta ksk ya yenilebilirler.

serdar-28
11.04.08, 15:21:54
belediye olduhu halde iyi bir takım ama biz belediyenin önünde bitirecehiz ligi

HasanAlim
24.04.08, 09:48:25
bunlar çöp toplama işini bırakmış halı sahada maçmı yapıyu hala.

izmitliçotanak
24.04.08, 14:57:54
bunlar çöp toplama işini bırakmış halı sahada maçmı yapıyu hala.

zuhahahaha...aynen başlamışlar sosyal faaliyete

MARMARALI
24.04.08, 22:42:36
Seyircisi olmayan takımın bu liglerde yeri yok.

G.Antep Belediye
Seneye kümeye !

HasanAlim
26.04.08, 11:30:11
Seyircisi olmayan takımın bu liglerde yeri yok.

G.Antep Belediye
Seneye kümeye !ağzını yengemiz yesin güzel temenni

çakmak
14.05.08, 21:03:33
Bu takımın ne işi var 1.ligde Gaziantep amatöre gitsin . . .

izmitliçotanak
24.05.08, 02:22:07
Suat Kaya G.Antep Bld.'de kaldı
Bank Asya 1. Lig'de sezonu 39 puanla 14. sırada tamamlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, teknik direktörlük görevi için yeniden Suat Kaya ile anlaşıldı.
Kulüp asbaşkanı Ünsal Göksen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelecek sezon ligde iddialı bir takım kurmak için çalışmaların sürdüğünü, geçen sezon takımı çalıştıran Suat Kaya ile yeni sezonda da çalışmaya karar verdiklerini söyledi.

Onursal başkan Asım Güzelbey'le bir araya gelerek yeni sezona yönelik hedefin ve bütçenin belirlendiğini, Gaziantep'in ismine yakışır bir takım kurmak için çalışmaları yoğunlaştırdıklarını ifade eden Göksen, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Suat Kaya hocamız ile görüşerek yeni sezonda da görevine devam etmesine karar verdik. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor özellikle iki sezondur ligin alt sıralarında mücadele veriyor. Bunun bize ve bu kentin adına hiç yakışmadığını düşünüyoruz. Yeni sezonda artık üst sıraları hedefleyen, daha iddialı bir takım yaratma gayreti içindeyiz. Onursal başkanımız Asım Güzelbey ile bir araya gelerek yeni sezona yönelik hedefi ve bütçeyi belirledik. Artık, önümüze daha net bir hedef koyabileceğiz. Çünkü, sonuçta bu iş bütçe ve para işi. Kuracağımız takımın üst sıraları hedeflemesini istiyoruz.''

Göksen, yeniden yapılanma çerçevesinde gidecek ve kalacak oyunculara gelecek hafta karar vereceklerini, daha önceden prensip anlaşmasına vardıkları oyuncularla sözleşme için masaya oturacaklarını kaydetti. Bu arada mavi-beyazlıların, 12 futbolcuyla sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

23.05.2008

Kaynak : AA

çakmak
24.05.08, 04:28:29
Önümüzdeki sezon düşecek üç takımdan biri olacak inşallah . . .

Birinci Lig senin neyine hadi git çöplüğüne Gaziantep amatöre :D :D :D

adadan
24.05.08, 12:25:05
GBB nin logosu :

http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_takimLogolar/gaziantep_buyuksehir.gif

muhammetevli
28.05.08, 23:03:06
G.Antep B.B'nin transfer gündemi yoğun!

Bank Asya 1. Lig'de yeni sezonda güçlü bir ekiple mücadele etmek isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, dış transferde 5 futbolcuyla prensipte anlaşma yapılırken, 9 futbolcuyla da yollar ayrıldı.

MARMARALI
28.05.08, 23:11:27
GASKİ Spor Tesisleri'nde toplanan yönetim kurulu, teknik direktör Suat Kaya'nın raporu doğrultusunda gidecek ve kalacak futbolculara karar verdi.

12'ye yakın futbolcunun transfer edileceği kulüpte, gönderilecek futbolcular belli oldu. Gaziantep ekibinde Süleyman Varlık, Mehmet Yılmaz, Bilal Türkgüler, Yusuf Atay, Türker Demirhan, Yertek Başaran, Aydın İnanç, Halit Matlı ve Uğur Kardal'dan kendilerine kulüp bulmaları istendi.

Teknik direktör Suat Kaya'nın raporu doğrultusunda transfer edilmek istenen futbolculardan, Galatasaray'dan Cihan Can, Uğur Erdoğan, Mülayim Erdem ve Efecan ile Trabzonspor'dan Kadir Keleş Gaziantep'e gelerek, yöneticilerle görüşme yaptı. Prensipte anlaşma sağlanan futbolcuların kulüpleri ile görüşüleceği öğrenildi.

Kulüp asbaşkanı Ünsal Göksen, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarına başladıklarını, yeni sezonda çok daha güçlü, çok koşan, çok gol atan, seyir zevki veren bir takımın oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Suat Kaya'nın istekleri yönünde yeni bir takım oluşturmak istediklerini anlatan Göksen, "Amacımız belli. Çok koşan, şöhret olmayan, ama şöhret olma adayı, istikbal vaat eden gençlerle yolumuza devam edeceğiz. Yapılanmamızı bu şekilde hazırladık. Türkiye'de isim yapacak, çok koşan, çok gol atan, centilmen ve herkesin korkulu rüyası olan bir takım yaratacağız" şeklinde konuştu

harşit28
28.05.08, 23:13:44
antep kümeye inse güzle olur. taraftarı yoğun dei lbizim gibi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, dış transferde 5 futbolcuyla prensipte anlaşma yapılırken, 9 futbolcuyla da yollar ayrıldı.

Yukarıdaki haberin aynısını tekrar yazmaya ne gerek var. Konuları takip edelim ve gereksiz şeyler yazmayalım. Ayrıca aynı zaman diliminde üst üste mesajlar yazmayıda bırak.
28_ERKAN_34

çakmak
01.06.08, 04:52:46
Erkan niye uyarıyorsun aga bamla gitsin harşıtı zaten bunlardan bir tane var '' Hasan Alim Abi '' var :D

neyse bu işin şakası inşallah Suat Hoca 8. hafta kovulacak takımda küme düşecek :D :D

haylaz28
01.06.08, 12:05:35
bütün konuların en sonunda çakmak sen warsın ne bu ya :D:D

çakmak
01.06.08, 20:18:08
bütün konuların en sonunda çakmak sen warsın ne bu ya :D:D

Bak şimdide sen vardın :D

cumartesi gecesi sabaha kadar pc nin başındaydım ondan olabilir ama bu benim site içindeki faal oluşumu gösteriyor birde bin mesajı aşmak mesaj sayısı olarak kankam Erkanı geçmek istiyorum :D

haylaz28
01.06.08, 20:42:19
Bak şimdide sen vardın :D

cumartesi gecesi sabaha kadar pc nin başındaydım ondan olabilir ama bu benim site içindeki faal oluşumu gösteriyor birde bin mesajı aşmak mesaj sayısı olarak kankam Erkanı geçmek istiyorum :D

iyi o da güzeL. :D:D

izmitliçotanak
07.06.08, 14:57:22
Antep belediye sağlam transferler yaptı...bu lig'i haketmemesine rağmen daha uzun yıllar bu lig'de kalır gibi görünüyor...

çakmak
14.06.08, 22:06:26
Gözükene bakmayalım kümeye düşürelim . . .

Zaten görünenlere bakarsak bin yıl biz süper lig göremeyiz ama bizim görünenlerle işimiz olmaz ne yaparız ! ! !

___ Basarız :D :D :D

çakmak
21.06.08, 05:31:29
Haylaz kanka resmi değiştirmişsin olmadı ki ya ve hala bütün konuların sonunda ben varım yetiş gayri :D :D :D

haylaz28
21.06.08, 10:57:40
Haylaz kanka resmi değiştirmişsin olmadı ki ya ve hala bütün konuların sonunda ben varım yetiş gayri :D :D :D

sana nasıl yetişimm ben =))))

slim
21.06.08, 14:06:13
arkadaşlar her telden topicine yazsanıza böyle şeyleri bütün topiclerde sizin geyiğinizi görüyorum... konu ile alakalı değilse her teldene yazın, kimse bişey demez, ama gaziantep topici ile ne alakası war bunun...

çakmak
29.06.08, 21:25:34
Slim sen istersinde biz daha başka bişi yazarmıyız :D

Bu Antep bayağı hızlı sezon öncesi düşer diye münecemlik yaptım ama beni utandırmasalar bari ! ! !

harşit28
22.07.08, 15:31:33
Bank Asya Birinci Lig temsilcisi Büyükşehir Belediyespor, ikinci etap kamp programı için bugün Kızılcahamam’da toplanıyor.

harşit28
03.09.08, 20:53:37
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, Brezilyalı oyuncular John Da Silva ile Lima Azula'nın bonservis sorunu çözümlendi

MKS_28
22.12.08, 10:59:16
ilk yarı sonunda teknik direktör suat kaya istifa etti. saha sonuçlaıyla ilgili oldunu sanmıyorumsonuçta tamda istedikleri bölgede gidip geliyorlar. takım içinde sorunları var galiba. beter olsunlar. gbb maçlarında sahadaki krampon seslerinden spikeri duyamıyoruz :D

çakmak
22.12.08, 20:22:19
Bu sezon olmazsa seneye bari düşsünler ne işi var bu ligte 1,5 tane taraftarı olmayan bir takımın . . .
Satsınlar esaslı bir kulübe kendilerini . . .

harşit28
22.12.08, 22:12:52
G.Antep'te Bünyamin Süral dönemi
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde, teknik direktörlük görevine Bünyamin Süral getirildi.

muhammetevli
25.06.09, 12:01:56
GAZİANTEP Bld. SPOR
Gelenler :Onur Bulut, Erhan Eren, Serdar Deliktaş
Gidenler :

slim
25.06.09, 20:50:42
şunların kümeye düşüşünü seyreyliye yaarabbiii....

muhammetevli
19.07.09, 16:29:27
GELENLER: Erhan Eren & Onur Bulut & Serdar Deliktaş (Gaskispor), Bora Sevim (Telekomspor)

GİDENLER: Mehmet Ayaz (Orduspor), Fatih Şen (Orduspor), Eser Altın (Giresunspor)

muhammetevli
03.11.09, 23:40:41
Bünyamin Süral İstifa Etti!
--------------------------------------------------------------------------------
Sahasında Adanaspor'a 2-0 yenilen Bank Asya 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Bünyamin Süral, istifa ettiğini açıkladı.

Süral, mavi beyazlı ekipte işlerin iyi gitmediğini, son olarak kendi sahalarında Adanaspor'a 2-0 yenildiklerini, takımda teknik kadroda bir kan değişikliğinin faydalı olacağına inandığı için görevi bırakma karara aldığını belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da ikinci sezonunu yaşadığını, lige genç ve bölge çocuklarından oluşan bir kadroyla girdiklerini ifade eden Süral, ''Ben de Gaziantep'liyim ve zor bir dönemde takımın başına geldim. İyi kötü maçlarımız oldu. Ama işler iyiye doğru gitmiyor. Şu anda bir kan değişikliğinin iyi olacağı kanaatindeyim. Bu nedenle başkanımız Ünsal Göksen'e istifa mektubumu sundum. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a ligde başarılar diliyorum'' dedi.

Kulüp başkanı Ünsal Göksen ise Süral'ın kendini ziyaret ederek görevinden istifa ettiğini açıkladığını, ancak bu kararı kendisinin tek başına almasının mümkün olmadığını belirterek, ''Bünyamin Süral'ın bu kararını yönetim kurulunda oturup karara bağlayacağız. Şu anda bir şey söylemem mümkün değil. Bu tamamen kendisinin aldığı bir karardır'' diye konuştu.

harşit28
04.11.09, 08:15:37
En fazla teknik direktör değiştirilen lig biziz heralde.

muhammetevli
07.12.09, 23:14:21
Gaziantep BŞB'de Şok Gelişme!
--------------------------------------------------------------------------------
Bank Asya 1. Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, teknik heyetin raporu doğrultusunda beş oyuncu kadro dışı bırakıldı.

Maça mutlak galibiyet için hazırlan mavi-beyazlı ekibin, sahada beklenilen mücadeleyi ortaya koyamayarak maçtan 2-1 yenik ayrılması, yönetim, teknik heyet ve taraftarları üzdü. Yönetim kurulu, disiplinsiz ve verimsiz çalışmaları nedeni ile 5 futbolcuyu kadro dışı bıraktı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ünsal Göksen, yaptığı açıklamada, mutlak galibiyet için hazırlandıkları Bucaspor maçında, sahalarında 3 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını, galibiyeti hak edecek bir oyun ve mücadeleyi ortaya koyamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Bucaspor maçı için çok yoğun bir hazırlık döneminden geçtiklerini ifade eden Göksen, ''Maça hızlı başlayan taraf biz olduk. Ancak, golü kalemizde gördük, sonra beraberliği sağladık. İlk yarının uzatma dakikalarında ikinci golü yedik. Bu gol, oyun sistemimizi olumsuz yönde etkiledi. Futbolcularımız rakibin 30 yaşındaki delikanlıları karşısında hiçbir varlık gösteremedi.

Adamlar bizim gençlerin sağından atıp solundan geçti gitti. Mücadele etmeden maç kazanamıyorsun. Ne yazık ki gençlerimiz bizi hayal kırıklığına uğrattı. Bucaspor maçı bizim için hayati önem taşıyan bir maçtı. Saha ve seyirci avantajını da kullanarak, bu maçtan 3 puan alıp, istikrarlı bir çıkış yakalamak istiyorduk. Ama, bunu gerçekleştiremedik. Futbolcularım da maçın başından sonuna kadar, istediğimiz futbolu sahaya yansıtmayı başaramadı. Sonuçta, sahadan 2-1 yenik ayrıldık'' diye konuştu.

Futbolda her türlü sonuca katlanmak gerektiğine işaret eden Göksen, ''Lig uzun bir maraton. Daha yapılacak çok iş var diye düşünüyoruz. En kısa zamanda bu maçın yenilgisinin şokunu üzerimizden atarak, önümüzdeki maçlara bakmak istiyoruz. İşimiz kolay değil, başarılı sonuçlar alabilmek için daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzu biliyoruz.

Şimdi önümüzde zorlu iki maç daha var. En kısa zamanda Buca maçının yenilgi şokunu üzerimizden atarak, kalan maçlarımıza bakacağız. Oynamak isteyen, inançlı, formasının hakkını verenlerle yolumuza bundan sonra devam edeceğiz. Diğerleri ise gidecek. Umarım, en kısa zamanda kendimizi toparlar ve istikrarlı bir çıkış yakalarız'' şeklinde konuştu.

Bu arada, yönetim kurulu ve teknik heyet bir araya gelerek, kötü gidişi değerlendirdi. Yönetim kurulu, teknik heyetin raporu doğrultusunda, kaleci Harun Avgın, İsmail Büyüksolak, Yusuf Atay, Onur Okan ve Mustafa Öner'i kadro dışı bıraktı.

muhammetevli
27.12.09, 11:37:51
Gaziantep BŞB Transfere Hız Verdi!
Bank Asya 1. Lig'de transfer çalışmalarına başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Bucaspor'dan orta saha oyuncuları Kenan ve Ramazan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ligin ilk yarısının tamamlanmasının ardından futbolculara verilen izin bugün sona ererken, mavi-beyazlı ekip, tesislerinde çalışmalara başladı.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten kulüp başkanı Ünsal Göksen yaptığı açıklamada, yaptıkları titiz çalışma sonucunda, Bucaspor'dan orta saha oyuncuları Kenan ile Ramazan ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayarak, kadrolarına dahil ettiklerini söyledi.

Transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Göksen, ''Gaziantepspor'dan da 4 futbolcuyu kadromuza dahil etmek için çalışmalarımız sürüyor. Öncelikle Ümit Tütüncü olmak üzere, halen Gaziantepspor'un kadrosunda bulunan Selahattin, Mehmet ve Caner'i de transfer ederek, kadromuzu güçlendirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Göksen, transfer çalışmalarını sürdüğünü, 2-3 gün içerisinde Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ile bir araya gelerek, transfer konusunu sonuca bağlayacaklarını kaydetti.

Yeni sezon hazırlıklarına da bugün tesislerinde başladıklarını ifade eden Göksen, ''İlk yarı sonrasında verilen tatili sona eren futbolcularımız, bugün itibarı ile tesislerimizde çalışmaya başladı. Tesislerimizde 10 gün sürecek çalışmalarımızı tamamladıktan sonra, Antalya'da da 10 günlük bir kamp yapmayı düşünüyoruz. Amacımız, iyi bir transfer ve iyi bir hazırlık döneminden geçerek, ikinci yarıda daha başarılı olabilmek.

Yönetim olarak ikinci yarıda daha büyük bir başarı kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızın da bu konuda gerekenleri yapacağını biliyoruz. Tek düşüncemiz, başarılı olmak, bu arada yeni transfer edilen futbolcularımızın da gerçekten takıma yararlı olacaklarına ve bizleri başarıya götüreceklerine inanıyorum'' ifadesini kullandı.

harşit28
28.12.09, 22:24:57
G.Antep B.Ş.B.'de transfer var
Bank Asya 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, eski oyuncusu Uğur Erdoğan ile anlaştı.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten kulüp başkanı Ünsal Göksen, yaptıkları titiz çalışma sonucunda, eski oyuncuları olan ve şu anda Siirtspor'da oynayan Uğur Erdoğan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını, bu futbolcunun çalışmalara başladığını söyledi.

muhammetevli
29.12.09, 21:07:09
Uğur Erdoğan Yuvaya Döndü!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Siirtspor'dan Uğur Erdoğan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yaklaşık 3 ay önce Siirtspor'a giden Uğur Erdoğan'ı yeniden transfer etti.

Uğur Erdoğan Gaski Tesisleri'nde yapılan anlaşmanın ardından kendisini 1,5 yıllığına Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a bağlayan imzayı attı.

Yeniden yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Uğur Erdoğan , ''Bu takıma yeniden hizmet vereceğim için gerçekten çok mutluyum. Bu sezonun ikinci yarısında takımın gücüne güç katmak istiyorum. İyi çalışarak şuanda bulunduğumuz yerden daha iyi yerlere geleceğiz.

Bilindiği gibi geçen senede bu takımdaydım. Uyum sürecinde bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Transferimde bana destek olup kucak açan başkanımız Ünsal Göksen'e de çok teşekkür ediyorum. Bu takıma ve bana güvenen herkese layık olmaya çalışacağım'' dedi