PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Giresunspor Günlüğü

ersev
24.07.08, 08:56:59
Giresunspor Günlük Haberleri Bu Bölümde Toplanıyor

B@lıkçı
08.06.09, 23:49:03
Giresunspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova , Fatih Yiğituşağı, Musa Çelik ile Rumen oyuncular Lawrence’i ve Andrei Cordos’u Çotanak diyarlara getiriyor

Olgun Peker başkanlığındaki yönetim kurulunun yeni sezonda da takımı emanet edeceği Yüksel Hoca, bugün resmi olarak başlayan transfer dönemine hızlı başlangıç yaptı. Deneyimli Teknik Direktör Yüksel Yeşilova, iki gurbetçi ve iki Rumen oyuncuyu Giresunspor’a getirmeye ikna etti.

Yeşilovanı’nın Universitate’den talebesi olan stoper Andrei Cordos ile Romanya’da Hagi’nin el üstünde tuttuğu Lawrence ile anlaştığı öğrenildi.

Lawrence’nin orta sahanın sağında ve solunda görev yaptığı kaydedildi.

Geçen sezon Bundisliga’da Hannover 96’da forma giyen Fatih Yiğituşağı ile RW Oberhausen’den Musa Çelik ile de anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Yüksel hocanın cumartesi günü de Moldova A Milli futbol takımının Sergehei ile bir görüşme yapacağı gelen haberler arasında.

harşit28
09.06.09, 13:14:13
Bu oyuncular takıma gelirse çok şeyler katar gibi geliyo. ama takıma alabilirsek?

harşit28
09.06.09, 14:40:16
Andrei Cordos tamam
http://www.giresunsporgazete.net/haber_detay.asp?haberID=1981

muhammetevli
09.06.09, 14:48:57
Giresunspor'umuzda saat 14:00'da kongre başladı , Olgun Aydın Peker tek aday olarak seçime girdi , sanırım çoğunluk sağlanmış , Giresunsporumuz için en hayırlısı ne ise o olsun...

muhammetevli
09.06.09, 15:13:16
Şu anda seçimlerde tek liste halinde girildi. Oy verme işlemi başladı.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Nazmi Yılmaz
Ömer Ülkü
Cevdat Karataş
İhsan Yarkın
Hakan Karaahmet
Şinasi Kabacaoğlu
İsmet Ayhan
Naim Aygün
Fahri Şahin
Fatih Sandal
Turgay Demircan
Ercan Durhan
Mehmet Sarıgöl
Abdullah Akarçeşme
Sefer Bayramoğlu
Murat Bayrak
Ergin Baytemür
Turhan Usta
İhsan (İlhan) Güngör
Osman Karahan

muhammetevli
11.06.09, 15:10:24
Giresunspor'da Hedef Süper Lig!

Giresunspor'un teknik direktörü Yüksel Yeşilova, ''Yeşil-beyazlı takımın, yeni sezonda hedefi Super Lig diyorsam, herkesin buna inanmasını isterim'' dedi.

Yeşilova, kulübün sosyal tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, yeşil-beyazlı takımın yeni sezonda başarıdan başarıya koşacağını ve 34 haftalık lig maratonunda mutlaka Super Lig özlemini sonlandıracağını ifade etti.

Yeşilova, ''Giresunspor'a geldiğim için çok heyecanlı ve çok mutluyum. Buraya isteyerek geldim. Kaldı ki burada misyonumun bitmediğine inanıyorum. Yapacak daha çok işimiz var. Buradan sizlere Giresunspor'u Süper Lig'e taşımanın sözünü veriyorum'' dedi.

Bu konuda hayal kurmadığını, hiçbir zaman hayalci olmadığını anlatan Yeşilova, ''Ben işimi hiçbir zaman tesadüflere bırakmam. 'Giresunspor yeni sezonda Süper Lig'de olacak' diyorsam herkesin buna inanmasını isterim. Çünkü ben hiçbir zaman hayal kurmadım.

Genel kurulun ardından hızla çalışmalara başladık. Rakiplerimizden iki adım öndeyiz. Çünkü, ilk olarak başkanımız bu işten çok iyi anlıyor. Onda hiç bir başkanda olmayan özellikler var. Bir diğeri de taraftarlarımızın son derece takıma yatkın olmaları ve Giresunspor'u her platformda desteklemeleridir'' diye konuştu.

Ligde şampiyonluk hedeflerine ulaşmak için iki ayrı planları olduğunu belirten Yeşilova, ''Biz şimdi iki ayrı plan yapacağız. Birincisi ilk yarıyı rakiplerimizden 4-5 puan önde kapatacağız. İkincisi de sezon sonu şampiyon olacağız. Play-off'a kalmak benim için başarı sayılmaz'' ifadesini kullandı.

B@lıkçı
11.06.09, 20:59:36
Almanya 2. Futbol Ligi takımlarından Rot-Weiss Oberhausen'den golcü Musa Çelik ile anlaştı.

Menajeri Can Böğüş ile bugün Düsseldorf kentinden Trabzon'a gidecek olan Çelik, yarın sözleşmesini imzalayacak.

Giresunspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'nın takibe aldığı ve transferinin gerçekleşmesini sağladığı Çelik, Giresunspor'a transferinden çok mutlu olduğunu söyledi.

Rot-Weiss Oberhausen'in alt yapısında 15 yıldan bu yana oynayan Çelik, ''Yüksel hocamı Oberhausen'de top oynadığım yıllardan tanırım. Köln Yurdumspor'u çalıştırırken bana 'Yanıma gelin, sizi yetiştireyim, Türkiye'ye göndereyim' demişti. Ben o zamanlar Oberhausen'den ayrılmamıştım. Kısmet bu günlereymiş. Hocamla aynı kulüpte birleştik, onun oyuncusu olmaktan mutluyum'' dedi.

Almanya'da doğup büyüyen ve üniversite öğrencisi olan Çelik, Türkiye'de futbol oynamanın kolay olmadığını kaydederek, ''Ben Yüksel hocama çok güveniyorum. Ben de kendi başarımı göstererek, hocamın bana olan güvenini eksiksiz yerine getireceğim. Takım olarak hep birlikte başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Yüksel hocam Almanya liginde iyi futbol oynayan isimleri tanıyan bir teknik direktör. Onun yanında olmaktan mutluyum'' diye konuştu.

muhammetevli
12.06.09, 15:19:51
Aydın Çetin , Mehmet Yılmaz , İbrahim Parlayan ve Metin Aktaş ile yollarımız büyük ölçüde ayrılacak.

Spor28'in haberi...

KuZeYLi_28
14.06.09, 20:21:01
ibrahim parlayan başta gitmesi gerekenlerden ama hala yollandığına dair bişey yok.ama aydın çetin anton gibi adamları yolluyosan ibrahimi hayli hayli yollamak zorundasın.aydın coştu bu sene adamı yolluyolar bence saçmalık en önemli adamlardan her sene lige yeni adamlarla giriyoruz bırakta aydın anton mehmet yılmaz kalsın neden revizyona gidiyoruz.aldıkları inşallah onlardan daha iyi olur....

KuZeYLi_28
14.06.09, 22:58:32
http://www.giresunsporgazete.com/resimler/haber/antonalex-1.jpg

habu uşağa yazık oldu

B@lıkçı
17.06.09, 21:54:20
TAKTİKER ROMANYA’DAN CHİRİAC

2009-2010 Sezonunda Bank Asya 1. Liginde şampiyonluğa oynamaya hedefleyen Giresunspor’da Teknik Direktör Yüksel Yeşilova’nın yardımcıları da belli oldu.

Dün tesislerde düzenlediği basın toplantısında; “Teknik ekibimi değiştirirken hiç duygusal davranmadım. Benimle çalışacak yardımcılarım benden hem daha fazla çalışkan hem de daha fazla bilgili olmalı” diye konuşan Yüksel Yeşilova, takım arkadaşlarının isimlerini de açıkladı.

Yeşilova; “Selim Özer hocamız bizimle birlikte yoluna devam edecek. Kaleci hocası olarak da Hasan Okan Gültang aramızda olacak. Ayrıca taktikerimiz ise Romanya’dan Dorel Chiriac. Tecrübesi ve bilgi birikimi ile bize çok yardımcı olacak” dedi.

Dorel Chiriac’in daha önceki sezonlarda Ankaragücü, Van, Adanaspor, Altay ve Kayserispor’da da çalıştığı bildirildi.

Giresunspor, iç transferdeki ilk hamlesini Muzaffer Bilazer ile yaptı.

Yeni sezon öncesinde İbrahim Çelik, Fırat, Koray, Aykut ve Muzaffer ile anlaşma zeminleri arayacaklarını açıklayan yönetim kurulu, tecrübeli futbolcudan hemen her konuda anlaşmaya vardı.

Geçen sezon Metin Aktaş’ın görev almadığı maçlarda takım kaptanlığı da yapan Muzaffer’in birkaç gün içerisinde şehre gelerek resmi sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

GÖKHAN BOZKAYA KALACAK

Giresunspor Yönetimi, geçen sezon büyük umutlarla transferi ettiği Gökhan Bozkaya’yı bu senede takımda tutmak istiyor.

Devre arasında geldiği Giresunspor’da talihsiz bir sakatlık yaşayan ve uzun süredir sahalardan uzak kalan Gökhan ile sözleşme yenileceği belirtildi.

Gökhan’ın iyi bir hazırlık kampının ardından ligin ilk 5 haftasına kadar sahalara döneceği belirtildi.

B@lıkçı
18.06.09, 22:07:14
Giresunspor iç transferde atağa kalktı.

2008-09 Sezonunda yeşil-beyazlı forma altında 14 gole imza atan ve lig bittikten sonra Karabükspor ve Mersin İdmanyurduspor’un transfer gündemine giren Aydın Çetin, Giresunspor ile 1 yıllık sözleşme yeniledi.

Bugün tesislerde yapılan pazarlıkların ardından golcü futbolcu ile mutabakata varılırken, akşam saatlerinde ise bir basın toplantısı düzenlendi.

“BAŞARILI OLMAYA GELDİM”

İmza töreninin de bir açıklamada bulunan santrfor Aydın Çetin; “Bugün burada olmaktan ötürü çok mutluyum. Diğer takımlarla görüştüğüm doğru değil. Yeni sezonda takımımın başarısı için elimden gelen tüm çabayı sarf edeceğim. Burası benim sevildiğim bir camia. Başarılı olacağıma yürekten inanıyorum. Ayrıca ben sezon bittikten sonra taraftarlara, “Eğer yeniden Giresun’a gelirsem imza için gelirim” demiştim. Bu imzayı da bugün attık. Çok mutluyum” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Öte yandan Aydın’ın imza töreninde hazır bulunan Giresunspor transfer komitesi üyesi Turgay Demircan ise; “Aydın’a imza attırdığımız için çok sevinçliyiz. Çalışmalarımız aralıksız sürecek” diye konuştu.

ERENE PROFESYONEL LİSANS ALINIYOR

Giresunspor Yönetiminin, Eren Tozlu’yu profesyonel yapmak için çalışma başlattığı kaydedildi.

Çok başarılı bir sezonu geride bırakan ve İstanbul’da elde edilen DSGL Türkiye şampiyonluğunda başrol oynayan Eren Tozlu’nun, sezon başı hazırlık kampına götürüleceği ifade edildi.

Eren’in profesyonel yapılması konusunda babası Salim Tozlu’nun Genel Kaptan Hakan Karaahmet ile tesislerde bir araya geldikleri ve hemen her mutabakata vardıkları belirtildi.

B@lıkçı
23.06.09, 13:57:59
HASAN OKAN GÜLTANG GELDİ!

Giresunspor’un yeni sezondaki kaleci Antrenörü Hasan Okan Gültang mesaiye başladı.

Dün sabah Giresun’a gelen Hasan Hoca, seçmelerde kalecilik yapan altyapı oyuncularından Mehmet Akif ile Ahmet’i çalıştırdı.

Ayrıca analizci Mehmet Arslan da seçmeler dolayısıyla mesaiye erken başlayanlar arasındaydı.

Romanyalı taktiker Dorel Chırıac ile kondisyonerin Teknik Direktör Yüksel Yeşilova ile birlikte Giresun’a geleceği öğrenildi.

ARAPLAR, HAZIRLIK MAÇI OYNAMAK İSTİYOR

Giresunspor şimdide Arapların gündemine girdi.

Şolttur Seyahat Acentası Müdürü Fatoş Şolt, Suudi Arabistan futbol takımlarının Trabzon'da kamp yapmak için kendilerinden talepte bulunduğunu belirtirken, “Al Etifag ve Al Nasser takımları, Trabzonspor’un yanı sıra Giresunspor ve Ç.Rizespor ile hazırlık maçı oynamak istiyor” diye konuştu.

Suudi Arabistan futbol takımlarının Trabzon'da kamp yapmak için kendilerinden talepte bulunduğunu anlatan Fatoş Şolt, sözlerini şu ifadeleri ile noktaladı.

“Suudi Arabistan liginde mücadele eden Al Etifag ve Al Nasser takımları Temmuz ayında Trabzon’da kamp yapmak istiyor. Bu yöre turizmi açısından çok önemli bir gelişme. Ayrıca kamp programlarında Trabzonspor, Giresunspor ve Çaykur Rizespor gibi yöre takımlarıyla hazırlık maçı da yapmayı planlıyorlar” dedi.

GİRESUNSPOR’DA FUTBOLCU SEÇMELERİ BAŞLADI

Giresunspor’da oyuncu seçmeleri başladı.

Bank Asya 1. Liginde mücadele eden Yeşil-beyazlı ekibimizde futbol oynamak isteyen gençler, tesislerde ilk idmanına çıktılar.

Tesislerde yapılan idmana Giresun’dan başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından toplam 23 oyuncu katıldı.

Seçmelere katılan oyuncular arasında Gineli bir oyuncu da yer alıyor.

Antrenör Selim Özer nezaretinde yapılan seçmelerin ilk gününde yapılan çalışmayı Transfer Komitesi Üyeleri İhsan Yarkın ve Turgay Demircan da takip etti.

Gençler sıcak havaya rağmen göze girebilmek için kıyasıya yarışıyor.

muhammetevli
30.06.09, 20:51:07
Giresunspor'umuzun yeni sezon hazırlıkları bugün itabari ile başladı , hayırlı olsun.

B@lıkçı
04.07.09, 14:38:50
http://www.giresunsporgazete.com/resimler/haber/idman%20sahasi1.jpg
Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giren Giresunspor Yönetimi, antrenman sahasını da bakıma aldı..'

Ayhn_28
04.07.09, 16:29:21
Giresunspor, transferde şova devam ediyor... Bank Asya 1.Lig’de hedefini zirve olarak belirleyen Çotanaklar, İnter’in elinden kaptıkları Rumen yıldız Denis Alibec’in ardından, bir bomba daha patlattı: Ricardo Pedriel. Yeşil-Beyazlılar geçtiğimiz sezon Steaua Bükreş forması giyen 22 yaşındaki golcü futbolcu ile her konuda anlaştı. Bolivya Milli Takımı’nın da formasını giyen Ricardo Pedriel’in, 2007 yılında Paragauy’da yapılan Dünya 20 Yaşaltı Gençler Şampiyonası’nda yıldızı patlamıştı.

Fanatik iyice taktı giresuna Hadi hayırlısı ...

slim
04.07.09, 18:35:03
bu haberler reklam için galiba, asparagas olsun, sükse olsun, reklamın iyisi-kötüsü olmaz:D

muhammetevli
06.07.09, 11:35:15
Hazırlıklar sürüyor

Giresunspor dün yaptığı tek idmanla yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Yüksel Yeşilova yönetiminde Atatürk Stadı’nda yapılan antrenmanda, yeşil-beyazlı futbolcuların oldukça neşeli oldukları görüldü.
Bugün yapacakları yine tek antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek olan Çotanaklar, 7 Temmuz tarihine kadar statta çalışmalarını sürdürecekler. Bu tarihten sonra iki gün izin yapacak olan Giresunspor, 10 Temmuz’da Kızılcahamam’da gerçekleştireceği birinci etap kampı için 9 Temmuz’da Giresun’dan ayrılacak.

KADRO 26 KİŞİDEN OLUŞACAK

Bu arada Giresunspor teknik direktörü Yüksel Yeşilova, yeni sezonda Giresunspor kadrosunun 26 futbolcudan oluşacağını söyledi.

Normal kadronun 23 kişi olacağını kaydeden Yeşilova, diğer üç oyuncunun Türkiye şampiyonu olan paf takımdan Ali Zorlu, Eren Tozlu ve Tuncer Çimenli olacağını açıkladı.

Yeşilova’nın alt yapı oyuncularına önem vermesi, Giresunspor taraftarları ve spor kamuoyu tarafından da çok olumlu karşılandı.

TESİSLERDEKİ SAHAYA KAZMA VURULDU

Giresunspor tesislerinde dün sahaya ilk kazma dün vuruldu.

Dün çalışmalar başlatılan tesislerdeki sahanın yeni sezona kadar hazır hale getirilmesine çalışılacak.

B@lıkçı
21.07.09, 12:30:00
Süper Lig hedefiyle çalışmalarını sürdüren Giresun, rakiplerine gözdağı verdi. Teknik direktör Yüksel Yeşilova, “Oyuncularımın heyecanını gördükçe şampiyonluğa olan inancım artıyor” dedi.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_262972_20FAN7SAYCAN-C-B423.jpg

Transferin hızlı takımlarından Giresunspor, yeni sezon hedefini Süper Lig olarak belirlerken, teknik direktör Yüksel Yeşilova, FANATİK’e özel açıklamalar yaptı. Uzun süre yurt dışında görev yapan Yeşilova, bilimsel ve planlı bir çalışma şekli ile hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, “Bizim için şampiyonluk yarışı ligin bittiği gün başladı. Sayın Başkanımız Olgun Peker ve yönetim kurulu ile oturduk, hedef değerlendirmesi yaptık. Açıkçası başarıya inanmış bir teknik adam olarak, hiç izin kullanmadan hazırlıklara başladım. Bunun meyvesini ligde alacağımızı düşünüyorum” dedi.

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/8_262973_20FAN7HOCA1423.jpg

Şampiyonluktan başka düşüncelerinin olmadığını kaydeden başarılı hoca, “İlk 2 takım arasından Süper Lig’e yükselmeyi hedefliyoruz. Şampiyonluk için kişisel hedefler yetmez. Görüyorum ki, Giresunspor’un şampiyonluğu için herkes kenetlenmiş bir vaziyette. Futbolcularımla yaptığım her toplantıda kapıyı açık bırakırım. Toplantı esnasında, ‘şampiyonluğa inanmayanlar, hemen bu kapıdan çıkıp gitsin’ derim. Fakat onların gözlerindeki heyecanı gördükçe şampiyonluğa olan inancım daha da artıyor” ifadelerini kullandı.

‘Ben kolay lokma değilim’
Yeşilova, sözlerini şöyle tamamladı: “Teknik adam olarak parlak bir kariyerim var. Geçmişimle övünmek istemiyorum. Ancak çoğu teknik adamın hayal edemeyeceği bir geçmişe sahibim. Türkiye’de çok teknik adam değiştiğini biliyorum. Ben kolay lokma değilim.”

Kaynak:Fanatik

B@lıkçı
22.07.09, 00:36:20
Takımla Birlikte Günde 3 Antreman Yapan Olgun Aydın PEKER Etrafına Enerji Saçıyor...Ayrıca Oyuncularla Şakalaşan Ve Takım Üzerinde Ayrı Bi Neşe Havası Oluşturan Başkan Takım Ruhunu Benimsetmektedir Oyunculara..

http://www.giresunsporgazete.com/resimler/A8F_olgun_aydin_peker-470-001.jpg

http://www.giresunsporgazete.com/resimler/95C_olgun_aydin_peker-470-002.jpg

http://www.giresunsporgazete.com/resimler/924_olgun_aydin_peker-470-004.jpg

http://www.giresunsporgazete.com/resimler/181_olgun_aydin_peker-470-005.jpg

Kaynak:giresunsporgazete

muhammetevli
23.07.09, 12:43:39
Efsane dönecek

Çotanakların hocası Yeşilova, Patalya Tesisleri'nde yazarımız Cevdet Ünüvar'a açıklamalarda bulundu.

Lige doğru tüm takımları yerinde gözlemleyen gazeteniz Fotomaç'ın kampını takip ettiği ilk takım Giresunspor oldu. Yazarımız Cevdet Ünüvar, Çotanakları Kızılcahamam Patalya Tesisleri'nde ziyaret etti: "Geçtiğimiz sezon sıkıntılı bir dönem geçiren ve ligde son hafta kalan bir Giresunspor görmüştük. Bu yıl ise 'Şampiyon olmak istiyorum!' diyen yeni bir
takım var karşımızda."

ALKIŞLANACAĞIZ
Geçen sezon takımını ligde bıraktırma başarısı gösteren teknik direktör Yüksel Yeşilova'ya bu yılki hedeflerini sorduk: "Başkanımız Olgun Peker ile lig devam ederken bu yılın rotasını konuşmuştuk. 'Önce ligde kalalım, seneye şampiyon olacak kadro kuracağız' dedi. Yeni sezonda Türkiye, bu yıl hem Giresunspor'u, hem Yüksel Yeşilova'yı alkışlayacak."

SAVAŞÇI BİR TAKIMIZ
"Benim için her forma, her takım kutsal; Bükreş'te görev almakla, Giresunspor arasında fark görmüyorum. Transferde titiz davrandık. Savaşçı, kaybetmeyi rüyasında bile görmeyecek, forması için çırpınan heyecanlı bir kadro oluşturduk. Yaş ortalamamız 27. Olgun ve genç!" Bu arada Giresunspor dün hazırlık maçında Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

15 FUTBOLCU ALDIK
"Steau Bükreş'ten Pedriel, Rapid Wien'den Serkan, Konya'dan İsmail Güldüren, Bursa'dan Volkan , Almanya'dan Emrah, Musa Çelik, Kartal'dan Gençer, Çaykur Rize'den Ali Sakal, Buğra, Manisa'dan Ömer Közen, Ordu'dan Fatih Şen, G.Antep BŞB'den Şenol, Eser Altın, Beşiktaş PAF'tan Erdem ve Diyarbakır'dan Evren'i renklerimize dahil ettik."

PARA HARCAMADIK!
"İddia ediyorum bu kadro ile Romen liginde oynasak ilk 7 içinde olurduk. Steaulu Pedriel'i şimdiden herkese duyuruyorum, onu kadromuza katarak büyük bir iş başardık. Herkes çok para harcadığımızı düşünüyor. Yalnış düşünce. Bu yıl adeta yüreğine hükmeden bir takım olacağız. Tek hedefimiz şampiyonluk olacak. Efsanenin dönme vakti geldi."
Cevdet Ünüvar

http://fotomac.com.tr/iki101.html

bozatli28
03.08.09, 10:39:34
Dün Kartepe'de Adanaspor ile hazırlık maçını izlemeye gittik. Ama maçta futbol adına pek olumlu şeyler yoktu. İsmail Güldüren ile Volkan Bekiroğu sahanın en kötüsüydü. İyilere gelince Fatih Şen ile Ali Sakal idi. Takımda büyük uyum sorunu olduğu ortaya çıktı. Böyle devam ederse ilk 10 içinde yer alırız. Şampiyonluk filan hayal. Adana da çocukların maşallahı var hepsi gencecik delikanlılar. Başlarında ise ilyas var. hepsini iyi yönetiyor.

airbagci
03.08.09, 12:10:34
daha yeni bir takımız orhan sölediklerin dogru ama biraz sabır bu takım iş yapar

yamacayir28
03.08.09, 20:10:00
haydi hayılısı bu sene yüzümüz gülecek

bayrakcı_28_16
03.08.09, 21:56:48
arkadaşlar maçla ilgili bir kaç fotu atarım buraya elinizde sizlerinde varsa paylaşın burada

ilk fotu serbest vuruştan attıgımız golün fotusu sizlerde arkada sınız

http://img213.imageshack.us/img213/261/dsc00387y.jpg (http://img213.imageshack.us/i/dsc00387y.jpg/)

bayrakcı_28_16
03.08.09, 22:05:50
http://img195.imageshack.us/img195/28/dsc00389wxs.jpg (http://img195.imageshack.us/i/dsc00389wxs.jpg/)

bayrakcı_28_16
03.08.09, 22:12:02
http://img19.imageshack.us/img19/6397/dsc00390wcl.jpg (http://img19.imageshack.us/i/dsc00390wcl.jpg/)

bayrakcı_28_16
03.08.09, 22:28:21
bu kadar fotu şimdilik yeterli daha fazla fotu sitede vakiy yok hepsine yüklemiye

http://www.gurbetcicotanaklar.com/forum2/forum_posts.asp?TID=68&PID=411#411

Kasırga
10.08.09, 15:03:39
dün ankara kampında 2 cig takımı pursaklara 1-0 yenilmişiz bugün 5 te ankara telekom ile 5te maçımız var çarşamba yine son hazırlık maçı tokat ile,takım yeni meni deyip sallıyoz,umarım başta yüksel hoca ve teknik heyet biraz ayaklarını yere basar,son 20 yıl ın takımı dedik gidişat hiç de öle değil..

Kasırga
12.08.09, 11:00:08
tokat maçıda iptal antreman yoğunluğu ve bazı topçular gribe yakalanmış,takım yarın giresuna dönecek ve pazar günü ilk idmanı yapacak.

B@lıkçı
15.08.09, 12:27:58
http://www.giresunileri.com.tr/resim/giresun%20tak%FDm%201.jpg
Çotanakların yeni transferlerinden Volkan Bekiroğlu 16 numaralı formayı alırken, İsmail Güldüren ise Süper Lig de olduğu gibi yine 3 numarayı tercih etti.

28 NUMARA EMRE KARAMAN'IN
Öte yandan yeni sezonda takım kaptanlığını yapa-cak olan Emrah Eren 7 numaralı formayı giyecek.

Geçen sezon 28 numaralı formayı giyen ve devre arasında kiralık olarak Gaziosmanpaşaspor'a giden Emre Karaman yeniden 28'in sahibi oldu. Şenol Demirci 55 numarada karar kılarken, Sinan Özkan 8 numarayı tercih etti.

YABANCILARIN BİRİ 9 DİĞERİ 20 NUMARA!
Diğer taraftan Giresunspor'un yabancı santrforları Pedriel'in 9, Fabiano Oliveira'nın ise 20 numaralı formayı giyeceği bildirildi.

İşte Giresunspor'da futbolcuların giyeceği forma numaraları;

FUTBOLCU İSMİ FORMA NUMARASI
Eser Altın 1
Musa Çelik 67
Korhan 35
Kürşat Ergun 4
Ricardo Pedriel 9
Fabiano Oliveira 20
Gencer Cansev 66
Gani Balkan 23
Erdem Köse 25
Aydın Çetin 81
Mehmet Yılmaz 5
Fırat Sezer 86
Ramazan Köse 88
Şenol Demirci 55
İsmail Güldüren 3
Emrah Eren 7
Evren Avşar 32
Hasan Üçüncü 61
Ali Sakal 6
Muzaffer Bilazer 18
Volkan Bekiroğlu 16
Sinan Özkan 8
Buğra Erdoğan 17
Emre Karaman 28
Fatih Şen 10

harşit28
15.08.09, 13:25:14
fabianoya 11 numara gelseydi süper olurdu!

Kasırga
17.08.09, 14:14:31
takım bakırköy titanic te konaklıyor,ordu maçı istanbulda oynanacağı için tff den riva da kamp için izin istenmiş.

B@lıkçı
18.08.09, 11:10:32
Giresunspor’un Orduspor ile oynanacağı derbi maçının yeri sonunda netlik kazandı.

TFF, Giresun Atatürk Stadında zemin yenileme çalışmalarına devam edildiği için Giresunspor’un dilekçesini kabul ederek maçın Kasımpaşa Recep Tayip Erdoğan Stadında oynanmasına karar verdi.

SAATİ BELLİ DEĞİL!

Öte yandan TFF, Pazar günü seyircisiz oynanacak Giresunspor- Orduspor müsabakası için Kasımpaşa Recep Tayip Erdoğan Stadında karar kılarken, maç saatinde değişiklik yapabileceğini her iki takıma da duyurdu.

TFF’nin geçen hafta sonu 16.30 olarak açıkladığı maç saatini değiştirerek Giresunspor-Orduspor derbisini gece maçı olarak oynatabileceğine dikkat çekildi.

3. HAFTADAKİ KARŞIYAKA MAÇI İNÖNÜ STADYUMUNDA

Bu arada Giresunspor’un hafta sonu seyircisiz oynayacağı Orduspor müsabakasının Kasımpaşa Stadında oynanmasının kesinleşmesinin ardından 3. haftaki Karşıyaka maçının ise Beşiktaş İnönü Stadında oynanacağı bildirildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Giresunspor Kulüp Başkanı Olgun Aydın Peker; “ İç sahadaki ilk iki maçımızı sahamız bakımda olduğu için dışarıda oynayacağız. Orduspor maçında cezamızdan dolayı tribün desteğini arkamızda göremeyeceğiz. O maçı Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan, Karşıyaka müsabakasına ise İnönü Stadı’nda çıkacağız. Çaykur Rizespor karşılaşmasını Giresun halkının huzurunda Giresun Atatürk Stadı’nda oynamayı planlıyoruz” dedi.

B@lıkçı
20.08.09, 23:51:09
Takımı Beylerbeyinde Ziyaret Ettik Ve Baya Hırslı Bir Okadar İzlemesi Zevkli Çift Kale Maç İzledik..En Göze Çarpan İsim Olarak Fabiano Diye Bilirim 3 Kişi Zor Tutuyo :)

http://img9.imageshack.us/img9/7203/dsc01158g.jpg (http://img9.imageshack.us/i/dsc01158g.jpg/)

http://img87.imageshack.us/img87/8734/dsc01160t.jpg (http://img87.imageshack.us/i/dsc01160t.jpg/)

http://img219.imageshack.us/img219/7963/dsc01162ffb.jpg (http://img219.imageshack.us/i/dsc01162ffb.jpg/)

http://img233.imageshack.us/img233/8161/dsc01167l.jpg (http://img233.imageshack.us/i/dsc01167l.jpg/)

http://img10.imageshack.us/img10/9610/dsc01168t.jpg (http://img10.imageshack.us/i/dsc01168t.jpg/)

bayrakcı_28_16
21.08.09, 00:35:45
inşallah pazar günü uşaklardan galibiyet bekliyoz

Kasırga
27.08.09, 16:01:13
"Hertürlü zorluğa rağmen çıkacağız"
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un teknik direktörü Yüksel Yeşilova, "Hertürlü zorluğa ve engellere rağmen Turkcell Süper Lig'e çıkacağız" dedi.

27 Ağustos 2009 , 15:19

YorumlarArkadaşına GönderFacebook'ta PaylaşYazdır

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Giresunspor
Yeşilova, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Kardemir D.Ç. Karabükspor karşılaşması hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Kardemir D.Ç. Karabükspor karşısında hedeflerinin maçtan galip ayrılmak olduğunu vurgulayan Yeşilova, buna inandıklarını ve başarmak için de ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini dile getirdi.

Lige, Turkcell Süper Lig'e yükselme hedefiyle başladıklarını, bu hedeflerinden de sapma olmadığını ifade eden Yeşilova, "Lige hedefimize ulaşmamız sağlayacak bir kadro kurduk. Kesinlikle hedefimizden şaşmış değiliz. Sezon sonunda başarıyı yakalamak için sıkı çalışıyoruz. Yolumuz uzun ve çetin. Kolay olmayacak. Ancak biz her türlü zorluğa ve engele rağmen hedefimize ulaşacağız. Önce burada sabır lazım. Sabırlı olmalıyız. Allah'ın izniyle Turkcell Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu.

Yeşilova, transferi de sonlandırdıklarını ve mevcut kadro ile yollarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

ADRENALİN
28.08.09, 02:51:49
ordu maçında berabelık sayımızı atan fatih sen bulanca stadında yapılan antremanda sakatlanmıs.karabukte oynaması zor.ayrıca fabıonun lısans islemlerı ıçın cuma gunune kadar izin alınamaması halınde sıyahı topçuda karabukte forma gıyemaecek

Kasırga
28.08.09, 13:04:10
fatih dünki antrenmanın sonunda sakatlandı çok talihsiz şekilde ama bugünkü antrenmanda hiç yoktu heralde yetişemicek maça mehmette saha kenarında tedavi oldu sürekli yarın katılabilirse antrenmanlara oynar yoksa onunda oynaması zor maçta...fatihin olmaması gerçekten kötü oldu ama diğer orta saha oyuncularımızda formda gözüküyor umarım maçta yokluğu hissedilmez..

ADRENALİN
29.08.09, 03:39:05
karabuk maçının 18 kısılık futbolcu lıstesınde fatih şen,muzaffer bilazer,fabıano olıverıa,eser avşar bulunmamaktadır

muhammetevli
10.09.09, 22:06:02
GİRESUNSPOR Kulübünün, 06.09.2009 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR – KARŞIYAKA Bank Asya 1.Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına

KARŞIYAKA SPOR Kulübünün, 06.09.2009 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR – KARŞIYAKA Bank Asya 1.Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

Kasırga
14.09.09, 18:38:51
hoca adaylarından feyyaz uçar uğur tütüneker ağır basıyor ikiside karakterli ve bu işi bilen hoca lar

yamacayir28
14.09.09, 20:14:41
bizi bu ızdıraptan kim kurtaracaksa o gelsin giresunumuza hayırlı olan gelsin

slim
14.09.09, 20:56:47
hocadan ziyade takım içinde ruh aranmalı... hoca da olmalı elbette ama bu ruh olmazsa, sawaşma bilinci yoksa kralını getirseniz adam olmaz takımdan... giresunspor ruhu giresun ruhu lazım... inanç eksik gibi geliyor, bakalım zamanla ne olacak, merak içinde bekliyoruz...
hayırlısı olsun...

muhammetevli
14.09.09, 21:59:32
feyyaz uçar ve uğur tütüneker'den bize bir fayda geleceğini pek sanmıyorum.

Levent Eriş veya Süper Lig'de takım çalıştırmış daha iyi hocalar bizim için daha iyi olur...

Kasırga
15.09.09, 12:29:54
Futbolcular Başkan La Görüşerek 4 Haftalik Kötü Gidiştan Dolayi Camiadan özür Dilemişler Ve Maç Başi Paralarini Istemiyoruz Hak Etmedik Demişler,nereye Geldiklerini Anlamalari Açisindan Güzel Bi Jest Yapmişlar Bu Havayla Rize Ye Patlariz Demedi Demeyin:D

coto28
15.09.09, 17:17:53
Futbolcular Başkan La Görüşerek 4 Haftalik Kötü Gidiştan Dolayi Camiadan özür Dilemişler Ve Maç Başi Paralarini Istemiyoruz Hak Etmedik Demişler,nereye Geldiklerini Anlamalari Açisindan Güzel Bi Jest Yapmişlar Bu Havayla Rize Ye Patlariz Demedi Demeyin:D

Tüm hücrelerim tiken tiken oldu yine.. :D

Beton
15.09.09, 20:09:39

evet futbolcuların bu zor zamanda yaptıkları bu jest yerinde olmuş onlar açısından çünkü taraftarlardan aldıkları paranın hakkını vermiyolar yatmaya gelmişler vs gibi söylemleri artmıştı artık galibiyet zamanı geldi rizeye patlarız bu hafta gelde şimdi aldığın cezaya yanma ama olan oldu artık yeni bir beyaz sayfa açıyoruz...

pirazizli28
15.09.09, 20:38:20
süper Ligde ankaraspor küme düşürüLdü büyük ihtiMaLLe Tahkim kuruLuna gidicek ankaraspor ve büyük ihtimallede onayLanıcak ankarasporun küme düştüqü..Yani bu durumda seneye süper liq e 4 takım qeLicek..takımımız inşallah yeni hocayla bi çıkış yakalar bu durumu değerlendirir en azından şampiyon olamasak bile ilk 4 e girip seneye Süper Ligde oynarız...

muhammetevli
15.09.09, 23:51:32
4 takım çıkma olayı olmaz sanırım , süper lig'den 2 takım düşer , alttan yine 3 takım çıkar.

şu ankaraspor'dan iyi bir orta saha kapsak bari...

Kasırga
25.09.09, 01:30:31
GİRESUNSPOR Kulübü sporcusu HASAN ÜÇÜNCÜ'nün, 19.09.2009 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Bank Asya 1.Lig futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GİRESUNSPOR Kulübü başkanı OLGUN AYDIN PEKER'in, müsabaka hakemine ve temsilcisine yönelik hakaretleri ve müsabaka temsilcisine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 120 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ve 20.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

eserin cezası ne oldu belli değil,belki de kasedi izliyolar,olgun başkan hakemi fifa ya şikayet edecekmiş,kasetle birlikte..

Kasırga
25.09.09, 01:51:18
levent hoca yedekleride denemek istemiş bugün sarıyer e 2-1 yenilmişiz 7 oyuncu değiştirmişiz,yine de ideal kadroya yakın 68 de emre karaman atmış golü 2-0 yenikken,bu takımda ki karabulutlar nası ne zaman dağılcak,kan akıtmak şart oldu.

harşit28
25.09.09, 08:18:30
Abi böyle hakem satın alınıyosa bizde alalım neyse parası veririz:D

ADRENALİN
25.09.09, 08:55:18
giresunspor klubune ağır 5 haftada enaz 50bin tl para cezası kestıler yıne 5 haftada taraftara 2 tane seyırcısız oynama cezası futbolculara kırmızı kartlar son dakıkalarda verılen penaltılara baskana 4 ay hak mahrumıyeti ve cuneyt çakıra lider galatasarayın maçı...gelde dağa çıkmaaaa

sengun28
25.09.09, 09:11:12
***çıkacak takımların belli olduğu dönemlerde güçlü takımları böyle ekarte ediyorlar sanırım..!

endişeye mahal yok arkadaşlar; ilk 6 ya gireriz ve bileğimizin hakkıyla da süper lig e çıkarız.. bu seneye yetişmezse, oturmuş kadromuzla seneye inşaallah..

ersev
25.09.09, 21:54:54
GİRESUNSPORUMUZUN RİZE MAÇINDA ALDIĞI CEZALAR AÇIKLANDI...

PFDK GİRESUNSPOR'lu Futbolcu Hasan üçüncüye rize maçında hakeme yönelik hakaretleri nedeniyle 1 maçtan men etti.

açıklamaları nedeniyle OLGUN AYDIN PEKER'de 4 ay hak mehrumiyeti ile 20 bin TL ceza aldı.

sengun28
27.09.09, 23:00:03
***panonun adı neydi..? Giresun Günlüğü mü..?

ben bu akşam Giresun Akşamlığı nı sevdim..:)

hep böyle mutlu anlar yaşamak dileğimle...

sengun28
27.09.09, 23:02:47
Abi böyle hakem satın alınıyosa bizde alalım neyse parası veririz:D

sen kriterlerini söyle Harşitli..:D

boy, kilo, cinsiyet, yaşadığı kent...? :wink:

harşit28
28.09.09, 15:40:03
Fatih şen sakatmı?

B@lıkçı
14.10.09, 23:53:34
6 Futbolcu Kadro Dışı !

Daha önce sağ kanat Sinan , forvet Korhan ve sol kanat Musa Çelik'i kadro dışı bırakan teknik heyet bugün 3 oyuncuyu daha kadro dışı bıraktı.

Giresunspor'da daha önce ki 3 oyucuya ilave olarak Aydın Çetin , Muzaffer Bilazer ve Mehmet Yılmaz kadro dışı bırakıldı.

6 oyuncumuza özellikle sonraki 3'lüye kulübümüze vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz , yolları açık olsun.

sengun28
15.10.09, 00:09:47
***Giresunumuza hayırlı olsun...
ayrılan arkadaşlara da katkılarından dolayı teşekkürler..

harşit28
15.10.09, 08:45:15
gönderilen 3 oyuncu tam isabet olmuş.

harşit28
22.10.09, 08:18:31
Anıl taşdemir Giresunspora yakın
http://www.giresungundem.com/haber_detay.asp?haberID=7416

sengun28
22.10.09, 11:33:48
***Pedriel takımla çalışmaya başladı

Tarih : 21 Ekim 2009 17:16

Bolivya Milli takımında olduğu için Giresunspor’un Boluspor ve Adanaspor maçlarında forma giyemeyen Ricardo Pedriel uzun bir aradan sonra takımla birlikte çalışmalara başladı.

Boluspor ve Adanaspor maçlarında forvet mevkiinde eksikliği büyük ölçüde hissedilen yetenekli futbolcuya teknik adam Levent Eriş tarafından bu hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Samsunspor maçına hazır ol emri verdi.

sengun28
22.10.09, 11:37:08
***Samsun da Hedefimiz Galibiyet..

Tarih : 21 Ekim 2009 17:19

Bank Asya 1. Lig'de 26 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Giresunspor'da, kulüp genel kaptanı Hakan Karaahmet, rakiplerini yenerek üzerlerindeki olumsuz havayı atmak istediklerini söyledi.

Genel Kaptan Hakan Karaahmet pazartesi akşamı deplasmanda oynayacakları Samsunspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, Samsunspor karşılaşması hazırlıklarını iyi bir şekilde sürdürdüklerini ifade ederek,

''Hesapta olmayan puan kayıplarını bundan sonraki karşılaşmalarda telafi etmek istiyoruz. Bunun için ilk oynayacağımız Samsunspor maçı bizim için çok önemli'' dedi.
Samsunspor karşılaşmasının ardından Bucaspor deplasmanına gideceklerini dile getiren Karaahmet, şöyle devam etti:
''Bu iki karşılaşmadan en az 4 puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Bunu başardığımız takdirde ligde yeni bir olumlu hava yakalayarak çıkışa geçeceğimize inanıyoruz.

Bulunduğumuz konum bize hiç yakışmıyor. Biran önce toparlanıp çıkışa geçmemiz gerekiyor. O yüzden Samsunspor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Samsunspor'u yenerek üzerimizdeki olumsuz havayı atmak istiyoruz'' diye konuştu.

KUPADADA İDDİALIYIZ
Karaahmet, Türkiye Kupası play-off mücadelesinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, ''Biz mücadele ettiğimiz her kulvarda başarılı olmak istiyoruz. Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile eşleştik.

Bu maçı sahamızda oynayacak olmamız bizim için büyük avantaj. Rakibimizle ligde oynadığımız karşılaşmadan kalma küçük bir hesabımız var.

Bu hesabı kendi sahamızda oynayacağımız kupa maçında kapatarak gruplara kalmak istiyoruz.''

sengun28
22.10.09, 11:39:11
***Anıl Taşdemir Giresunspor'a yakın..

Tarih : 21 Ekim 2009 17:18

Giresunspor yönetim kurulu dün Ankaraspor’dan Bülent Bölükbaşı ile anlaşma sağlarken yönetim kurulu başkan Olgun Aydın Peker’in girişimleri sonucu yine ayni takımdan Anıl Taşdemir ilede görüşmelerini sürdürüyor.

Bu futbolcu ilede görüşmelerin ciddi olduğu ve oyuncunun Giresunspor’a kazandırılması için yoğun çaba harcandığı öğrenildi.

Giresunspor’a alınması düşünülen genç futbolcu Sökespor,Göztepe,Diyarbakırspor ve son olarakta Ankaraspor’da forma giyiyordu.

Alınmasına kesin gözle bakılan Anıl’ın ayrıca 29 kez Genç Milli takım formasıda giydiği öğrenildi.

sengun28
22.10.09, 11:42:47
***Eksiklerimizi gidereceğiz..

Giresunspor Teknik direktörü Levent Eriş,başarı için zamana ihtiyaçları olduğunu belirtti

Tarih : 20 Ekim 2009 17:47

Bank Asya 1. Lig'de 26 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Giresunspor'un teknik direktörü Levent Eriş, eksikliklerini gidermek için zamana ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Teknik adam Eriş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, daha önce ligde iki maçta üst üste aldıkları iyi sonuçlarla çıkışa geçtiklerini, ancak son iki karşılaşmada da aldıkları başarısız sonuçlarla hesapta olmayan puan kayıpları yaşadıklarını söyledi.

Sahalarında aldıkları Adanaspor mağlubiyetini, Samsunspor deplasmanında telafi etmek istediklerini ifade eden Eriş,

AYAKLARIMIZ YERE SAĞLAM BASMALI

''Bundan sonra yere sağlam basmak zorundayız. Her defasında iyi bir takım olduğumuzu ve bu takıma güvendiğimi söylüyorum. Eksikliklerimizizin olduğunu biliyoruz. Bunları gidermek için zamana ihtiyacımız var'' dedi.

Takımda yaratıcı oyuncu sıkıntısı yaşadıklarını belirten Eriş, ''Bunu da hemen hemen oynadığımız her karşılaşmada görüyoruz. Sakatlıkları süren Fatih Şen ile Ömer Közen yaratıcı ve takıma büyük katkı sağlayacak oyuncularımız.

Bu oyuncularımız, forma giydiğinde Giresunspor'un lige ağırlığını koyacağına ve başarılı sonuçlar almaya başlayacağına inanıyorum'' diye konuştu.

İKİ HAFTADA 4 PUAN HEDEFLİYORUZ
Samsunspor ile güzel bir ''Karadeniz derbisi'' oynayacaklarını kaydeden Eriş, şunları kaydetti:

''Pazartesi deplasmanda karşılaşacağımız rakibimiz de ligde kötü günler geçiriyor. Onların yaşadığı bu olumsuzluktan yararlanarak sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.

Önümüzdeki iki karşılaşmada 4 puan topladığımız takdirde ligde tekrar çıkışa geçeriz. Ne hayal peşinde koşuyoruz, ne de ümit vaat ediyoruz. Ama gücümüzü de çok iyi biliyoruz.''

sengun28
22.10.09, 11:53:45
***Yattara, Giresunspor'un, Bank Asya 1. Lig'de aldığı kötü sonuçlara çok üzüldüğünü söyledi.

Tarih : 20 Ekim 2009 03:08

Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahima Yattara, Giresunspor'un, Bank Asya 1. Lig'de aldığı kötü sonuçlara çok üzüldüğünü söyledi.

Eski takım arkadaşları Volkan Bekiroğlu, Emrah Eren ve Hasan Üçüncü’nün formasını giydiği Giresunspor’un maçlarını yakından takip ettiğini belirten Yattara, “Futbolda bazen herşey sizin istediğiniz gibi gitmeyebiliyor. Giresunspor sezon başında çok iyi bir kadro kurdu fakat şu ana kadar istedikleri sonuçları alamadılar. İnşallah bir an önce toparlanıp çıkışa geçerler. Volkanlı, Emrahlı, Hasanlı Giresunspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

ADRENALİN
22.10.09, 20:26:52
klubumuz DS DAMAT firmasıyla anlaşarak deplasmanlarda bu firmanın takım elbıselerını gıyecektır.gungun alınan kalıtelı topçular kalıtelı teknık kadro stad ve tesıs çalısmalarına bunuda ekleyen klubumuz bir adım daha yukselmıstır gozumuzde hyırlı olsun.tekstıl fırmasınada tesekkurlerımızı sunarız.zaten fabrıkalarıda memleketımızde

sengun28
22.10.09, 21:34:59
klubumuz DS DAMAT firmasıyla anlaşarak deplasmanlarda bu firmanın takım elbıselerını gıyecektır.gungun alınan kalıtelı topçular kalıtelı teknık kadro stad ve tesıs çalısmalarına bunuda ekleyen klubumuz bir adım daha yukselmıstır gozumuzde hyırlı olsun.tekstıl fırmasınada tesekkurlerımızı sunarız.zaten fabrıkalarıda memleketımızde

***hoo faprika nerde ura...?

B@lıkçı
23.10.09, 00:48:47
GİRESUNSPOR Kulübünün, 18.10.2009 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR - ADANASPOR A.Ş. Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GİRESUNSPOR Kulübünün, stadyuma biletsiz seyirci alınmasından dolayı takdiren 2.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Cezaların birleştirilmesi suretiyle GİRESUNSPOR Kulübünün, toplam 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GİRESUNSPOR Kulübü teknik sorumlusu LEVENT ERİŞ'in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GİRESUNSPOR Kulübü görevlisi ZAFER VURGUNCU'nun, rakip takım oyuncusuna yönelik hakareti ve sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 60 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

İTİRAZ EDİLECEK

Öte yandan Teknik Direktör Levent Eriş’e PFDK’dan verilen şok ceza karşısında şaşkına dönen Giresunspor İdari Heyetinin Tahkim Kurulu’na itiraz dilekçesi yazacağı kaydedildi.

Giresunspor Yönetiminin, Eriş’in müsabaka bitiminde hakemleri tebrik etmek üzere soyunma odasına yöneldiği sırada kapıların açılmaması üzerine “Siz Allah’mısınız da sizinle konuşamayacağım” sözleri üzerine verilen 2 maçlık cezanın kaldırılması veyahut da indirilmesi konusunda savunma yazısı hazırlayacağı öğrenildi.

Bu arada Teknik Direktör Levent Eriş’in, deplasmanda oynanacak Samsunspor müsabakası ve 29 Ekim Perşembe günü Rizespor ile oynanacak Türkiye Kupası karşılaşmasında yedek kulübesine giremeyecek olması ve Giresunspor camiasını şoke ederken, taraftarlar TFF’yi protesto edeceklerini dile getirdiler.

ADRENALİN
23.10.09, 00:51:03
bune ya her maç sudan sudan sebeplerle cezalar geliyor.hayırdır a.k.

muhammetevli
10.11.09, 21:12:38
daha önce kadro dışı bırakılan Sinan Özkan ve Aydın Çetin'in sözleşmleri fesh edilmiş.

Mehmet Yılmaz'ın da alacakları ödenecek ve sözleşmesi fesh edilecek.

Anton Zemlianukhin tekrar geri dönüyor , 1-2 gün içerisinde Giresun'da olacak.

yamacayir28
10.11.09, 21:27:37
daha önce kadro dışı bırakılan Sinan Özkan ve Aydın Çetin'in sözleşmleri fesh edilmiş.

Mehmet Yılmaz'ın da alacakları ödenecek ve sözleşmesi fesh edilecek.

Anton Zemlianukhin tekrar geri dönüyor , 1-2 gün içerisinde Giresun'da olacak.

Her şey giresunumuzun daha iyi olması içinde sonuna kadar desdek

harşit28
10.11.09, 21:54:34
anton gelirse pedriel ve fabianoya adam gibi pas atan biri olcak...

harşit28
10.11.09, 22:39:47
Bundan sonra dava açacağız"
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un yönetim kurulu, Altay maçı dahil bundan sonra ki maçlarda olacak olaylarda kulübü zarara uğratan kişiler hakkında ceza ve tazminat davası açılacağını bildirdi.

Yönetim kurulundan yapılan yazılı açıklamada, içinde bulundukları 2009?2010 futbol sezonunun başlangıcından bu zamana kadar olan dönemde şansızlıklar yaşadıkları belirtildi.

ADRENALİN
11.11.09, 11:18:33
kupada oynanan rize maçından öturu klubumuze toplamda 15bin tl para cezası verilmiş.klup yanlış polıtıka uyguluyor.al taraftarı oturt karsına kımse taskınlık yapmasın takımı desteklesın.daha altay maçının cezası gelmedı ama ligin basından beri 3.seyırcısız oynama cezasının yanı sıra enaz 100 milyarda federasyona ceza ödendi.halbukı yonetım dediğim olayı yapsa 100 milyar değil 10 mılyarla taraftara deplasman organızasyonları duzenlerdın hem şirin gozukurdun hemde 100 milyar kasandaydı

taka28
11.11.09, 12:03:57
sana katılıyorum kardeşım en guzelıde bu

muhammetevli
12.11.09, 19:41:54
Kaderin Cilvesi!
--------------------------------------------------------------------------------
Bank Asya 1. Ligine şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen üst üste aldığı başarısız sonuçların ardından ligin son sıralarına gerileyen Giresunspor, geçen sezonun 12. haftası ile aynı kaderi yaşıyor.

Çotanaklar geçen sene 12. haftaya dek Samsunspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Kayseri Erciyesspor'u yenmiş, Karşıyaka ile de berabere kalarak 10 puan toplamıştı.

Giresunspor bu sezon ise 12. haftaya dek tek beraberliğini Orduspor'dan alırken, Kocaelispor, Hacettepe ve Samsunspor'u yenerek yine 10 puan topladı.

Alınan sonuçların geçen seneki 12. hafta sonundaki puanlarla aynı olması ise kesinlikle kaderin cilvesi olarak nitelendirildi.

ÇAW BELLA
12.11.09, 22:58:45
PFDK Kararları - 12.11.2009

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 12.11.2009 tarih ve 32 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir

7- GİRESUNSPOR Kulübünün, 08.11.2009 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR - ALTAY Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Karar verilmiştir.

Av. Mehmet Reşat BOSTAN

PFDK Başkanı

harşit28
12.11.09, 23:04:54
kendimizi bu konularda frenlememiz lazım ne kadar haklı olsakta....

Ayhn_28
12.11.09, 23:49:26
'' Av. Mehmet Reşat BOSTAN '' bu adamı görmek istiyorm :D:D

airbagci
13.11.09, 01:11:20
bence az bile almışız şükredelim

sengun28
13.11.09, 09:51:33
'' Av. Mehmet Reşat BOSTAN '' bu adamı görmek istiyorm :D:D

***Bize gösterdiği hoşgörüden dolayı teşekkür edip,
karşılıklı çay mı içeceksiniz Ayhan...? :)

Kasırga
13.11.09, 18:16:18
yarın M.ali yılmaz tesislerinde trabzon ile hazırlık maçı var hoca istemiş sanırım..

muhammetevli
13.11.09, 22:56:49
ceza normal aslında , 3-4 kişi sahaya girdi diye 2 veya daha üstü ceza alınması yanlışl olurdu.

muhammetevli
14.11.09, 16:52:12
Hasan Üçüncü İle Yollar Ayrıldı.

Daha önce Sinan Özkan ile yollarını kesin olarak ayıran , Korhan , Musa , Aydın , Muzaffer ve Mehmet'i kadro dışı bırakan Giresunspor'umuz Hasan Üçüncü ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.

Geldiğinde beklentilerimiz çoktu ama olmadı , yolun açık olsun Hasan.

Trabzonspor 1-1 Giresunspor

Golümüz Bülent Bölükbaşı'dan geldi.

Kasırga
14.11.09, 17:26:34
maçla ilgili detay bilen varsa yazsın kadro lar vs...yine de sonuç moral verici..

muhammetevli
14.11.09, 18:30:07
TRABZONSPOR: 1 - GİRESUNSPOR: 1

Saha: Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri

Hakemler: Ali Şükrü Beldüz, Ali Yetim, Şener İnan

Trabzonspor: Onur xx (Dk. 46 Tolga x), Serkan xx, Egemen xx (Dk. 46 Tayfun x), Giray xxx, Ferhat xx, Colman xx (Dk. 46 Ceyhun x), Engin xx, Selçuk xx, Alanzinho xx, Gökhan x (Dk. 60 Hasan Ahmet xx), Umut x (Dk. 46 Barış xx)

Giresunspor: Ramazan xx, Feridun xx, Gencer xxx, Buğra x (Dk. 60 Bülent xxx), İsmail x (Dk. 46 Volkan xx), Özgür xxx, Ömer xx (Dk. 72 Onur x), Fatih x (Dk. 60 Fabiano xx), Evren x (Dk. 46 Şenol xx) (Dk. 75 Gani xx), Halil xx (Dk. 73 Ali x), Eren xx (Dk. 60 Pedriel x)

Goller: Dk. 66 Hasan Ahmet (Trabzonspor), Dk. 67 Bülent (Giresunspor)

Ayhn_28
14.11.09, 18:57:23
***Bize gösterdiği hoşgörüden dolayı teşekkür edip,
karşılıklı çay mı içeceksiniz Ayhan...? :)

AYNEN öle abi !!! :D

sengun28
14.11.09, 19:36:55
***Trabzonspor: 1-Giresunspor : 1

maçtan 2 enstantane

Gaziantep den 3 puanla dönmek dileğimizle...:)

ADRENALİN
16.11.09, 10:54:17
geçtiğimiz aylarda ışıklandırma çalışmalarına bolu stadında başlanmıştı ve geçen haftada enerji bakanı aracılığıyla orduspor stadını ışıklandırmak uzere girişimlere başladı.bu sonuçla karadenızde 3.ligleri saymazsak sadece giresun kalacaktı gunduz maçı oynamaya mahkum kalan.fakat aldığım duyumlara göre akp giresun mılletvekılı ve akp grup başkanı nurettın canikli aracılığıyla bızde gırısımlere başlamışız.umarım hayırlısıyla olur ve önumuzdekı yıl gece maçları oynarız.bu sorunuda çözersek tek sorunumuz bana göre deniz tarafı kale arkasının akustiği bozması kalacak.

muhammetevli
16.11.09, 22:56:26
TS- GİRESUNSPOR maç özeti , röpörtaj ve goller.

http://www.yenitirebolu.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4525&catid=5&Itemid=51

harşit28
17.11.09, 08:35:27
Bi yenemedik gitti şu fırtınayıı...

Kasırga
25.11.09, 12:56:56
2007-2008 sezonunda ilk 13 haftada 13 puan ve ilk yarı 17 maç sonunda 19 puan toplamışız,2008-2009 ilk 13 hafta 10 puan ilk yarı sonu 16 puan,bu sezon 13 hafta 13 puan herşeye rağmen kalan maçlara bakılırsa yine 19-20-21 puanla arası bitirebiliriz ilk yarıyı,çok kötü değiliz takım çok yeni uyum sorunu halen devam ediyor..

Kasırga
25.11.09, 15:55:53
Giresunspor'a ziyaret!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Bank Asya 1. Lig takımı Giresunspor'u ziyaret ederek, hafta sonu oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçı için galibiyete prim sözü verdi.

Tarih25 Kasım 2009 , 14:28
Yorumlar (4)
Arkadaşına Gönder
Paylaş

Giresunspor'a ziyaret!
HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

* Giresunspor

Aksu'nun kulüp tesislerine yaptığı ziyarette, teknik direktör Levent Eriş, genel kaptan Hakan Karaahmet ve oyuncular hazır bulundu.

Başkan Aksu, burada yaptığı konuşmada, her zaman Giresunspor'un yanında olduklarını ifade ederek, ''Yakın bir gelecekte seçim yok. Ben sadece seçim zamanlarında değil, geçmiş dönemlerde de Giresunspor kulübünün yanında olmayı düşünen biriydim. Belediye olarak kulübümüzün her zaman yanında olacağız'' dedi.

Yeşil-beyazlı takımın Giresun'un markası olduğunu kaydeden Aksu, şöyle konuştu:
''Ulusal basında Giresun ile ilgili sadece Giresunspor'un haberlerini okuyabiliyoruz. Zaman zaman da ilimizde yaşanan afetler ile seçim sonuçları yaygın basında yer alıyor. Geçen hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan galibiyetle çok mutlu olduk. İnşallah cumartesi günü Kayseri Erciyesspor karşısında da galip gelerek şehrimize bir bayram hediyesi verecektir. Rakamı şu an açıklamak istemiyorum, ama Giresunspor'un kazanması halinde prim vereceğimizi belirtmek istiyorum. Primin ne kadar olduğunu da maçtan sonra belirleyeceğiz.''

Belediye başkanı Kerim Aksu'nun ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden genel kaptan Karaahmet, ''Sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok önemli bir süreçten geçen takımımızı yalnız bırakmayacağını gösterdi. Desteklerinin her zaman bizlerle olmasını istiyoruz'' diye konuştu.

Teknik direktör Levent Eriş ise ''Başkanımızı burada görmekten büyük onur ve şeref duyduk. Dışarıdan takip ettiğimiz kadarıyla o güzel nur yüzünü takımımızın içine de yansıtacaktır. Kerim başkanımız gibi değerli insanlara çok ihtiyacımız var. Kayseri Erciyesspor maçından kayıpsız ayrılıp, 3 puanı Kerim Aksu başkanımıza ve Giresunlulara armağan edeceğiz'' dedi.

YORUMLAR(4)
Yorum Ekle
Yorumları Oku
Yorumlar, son gelen yorum üstte gelecek şekilde sıralanmaktadır.
Yusuf ÇELİK diyor ki;
25 Kasım 2009, 15:40
Helal olsun başkana valla!Hem takımı hem taraftarı memnun etti!

sengun28
11.12.09, 14:45:30
"Konyaspor maçını kazanmamız şart"

Hafta sonu sahasında Konyaspor ile karşılaşacak Giresunspor'un menajeri Serdar Berkin, bu karşılaşmanın, hedeflerine ulaşabilmeleri açısından çok önemli olduğunu söyledi..

11 Aralık 2009 , 11:55

Berkin yaptığı açıklamada, geçen hafta Dardanelspor karşısında alınan şansız mağlubiyetin olumsuz etkisinden kurtularak Konyaspor galibiyetiyle hedeflerine ilerlemek istediklerini ifade ederek, ''Lider Konyaspor ile sahamızda yapacağımız karşılaşma hedeflerimize ulaşabilmemiz açısından çok önemli'' dedi.

Sakat oyuncu sayılarının çokluğu ve rakiplerinin grup lideri olmasından dolayı çalışmaların yoğun tempoyla davam ettiğini belirten Berkin, şöyle devam etti:
''Emrah Eren, Fırat Sezer, Kürşat Ergun Aydın ve Ömer Közen gibi çok önemli 4 futbolcumuz sakat. Özgür Bayer'in durumu ise bugün yapılacak kontrollerden sonra belli olacak. Eksik oyuncu sayımız fazla oldukça çalışma tempomuz da artıyor. Kaybedilen Dardanelspor maçından sonra oyuncuların tekrar konsantre olup çıkışa geçebilmemiz için Konyaspor maçını kazanmamız şart. Kendi sahamız ve taraftarımız önünde yapacağımız bu karşılaşmadan mutlaka 3 puan alarak ayrılmayı hedefliyoruz.''

Berkin, Konyaspor karşılaşmasında taraftarın, 90 dakika üstün bir performansla takımlarını desteklemesini beklediklerini kaydetti.

Kaynak: Ajansspor

muhammetevli
15.12.09, 20:46:10
Giresunspor'da İstifa!
--------------------------------------------------------------------------------
Bank Asya 1. Lig ekibi Giresunspor'da Asbaşkanlık ve Transfer Komitesi üyeliği görevini yürüten Fahri Şahin, görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz sezonlarda Fatih Kitapçı yönetimlerinde de görev yapan sezon başında Olgun Aydın Peker başkanlığındaki idari heyetine dahil olan ve Asbaşkanlık ile Transfer Komitesi üyeliği görevini yürüten Fahri Şahin görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Noter aracılığı ile istifa ettiğini bildiren Asbaşkan Fahri Şahin bu kararını ise iş yaşamının yoğunluğuna bağladı.

Hatırlanacağı üzere Giresunspor’da daha önce de Turgay Demircan ve Şinasi Kabacaoğlu’da görevlerinden istifa etmişlerdi.

Fahri Şahin'in istifasının ardından Giresunspor'da hangi ismin yönetime dahil olacağı ise 1-2 gün içerisinde netlik kazanacak.

Kasırga
18.12.09, 00:53:44
GİRESUNSPOR Kulübünün, 13.12.2009 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR - KONYASPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GİRESUNSPOR Kulübünün, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 6.750.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle GİRESUNSPOR Kulübünün, toplam 11.750.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GİRESUNSPOR Kulübü görevlisi NEDİM YILMAZ'ın, rakip takım teknik sorumlusuna yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 90 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GİRESUNSPOR Kulübü sporcusu BÜLENT BÖLÜKBAŞI'nın, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının çift sarı kart nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına
-ayarı iyi çekmişler ordu maçında da yok bülent ulan adammı öldürdü sanki 3 maç ceza adam hakl ızati ofsayt yoktu,taner gizlenci bizim ahımız seni yer bitirir demedi deme.

yamacayir28
18.12.09, 01:11:17
Ver allah ver hem maçı katlet hemde taraftarı çıldırt sonrada ceza üsdüne ceza fedaresyon olarak hepinizini allaha havele ediyorum oda artık sizi eft yapar

ADRENALİN
18.12.09, 13:19:42
ver allahım verrrrr takdiren değil önlem olarak dıyın bari a.k. evlatları kupadanda ihraç edin.kulubun kasasını alın futbolcu lısanslarını ıptal edın sahayı kapatın şehrin göbeğine atom bombası atın.saldır federasyonnnnnn

Kasırga
18.12.09, 13:40:02
DÜZELTME:kaptan bülent çift sarı karttan 1 maç yan hekeme küfürden 3 maç toplam 4 maç ceza almış,kartal+3 kupa maçında yok ordu maçında bu moralle ne beklenir zati,tff kına yaksın,kupa da ağır darbe yedik.

Kasırga
18.12.09, 13:45:22
16 kişilik kafilede 2 kaleci onur demir eren tozlu alex ve kürşatta var,3 yedek bile yok sayılır,anton 1 yıla yakın oynamadı,kürşat ameliyat oldu,onur ve eren gençlerden yüreğinizi sahaya koyun yenilsenizde önemli değil çocuklar,kar da fırtına da MARMARA peşinde.

sengun28
19.12.09, 20:29:46
16 kişilik kafilede 2 kaleci onur demir eren tozlu alex ve kürşatta var,3 yedek bile yok sayılır,anton 1 yıla yakın oynamadı,kürşat ameliyat oldu,onur ve eren gençlerden yüreğinizi sahaya koyun yenilsenizde önemli değil çocuklar,kar da fırtına da MARMARA peşinde.

***yenilmeye değil, yenmeye layıktı Giresunumuz..
beraberliği haketmemiştik ama 1 puan da iyidir.
taraftar sayısını göre BİZE HER YER GİRESUN

yamacayir28
19.12.09, 20:59:18
Ne kadar iyi oynasakta rakip 14 kişiydi care yok bir puanda iyidir

yamacayir28
28.12.09, 21:54:45
"Hedefi sonuna kadar kovalayacağız"

Giresunspor genel kaptanı Hakan Karaahmet, yapacakları 3 ya da 4 takviye ile play-off hedeflerini sonuna kadar kovalayacaklarını söyledi.

Karaahmet, yaptığı açıklamada, ilk yarının sona ermesinin ardından oyunculara izin verildiğini ifade ederek, ''Takım 10 Ocak Pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı için 2 Ocak Cumartesi günü Antalya'da kampa girecek'' dedi.

Kupada bir üst gruba çıkabilmek için ilk ikiye girmek, Bank Asya 1. Lig'de ise play-off'a çıkmak için mücadele yaptıklarını kaydeden Karaahmet, şöyle konuştu:
''Kupaya iyi başlangıç yapamadığımız gibi ligin ilk yarısını istediğimiz yerde bitiremedik. Bunlar artık geride kaldı. Hedeflerimize ulaşabilmek için önümüzdeki zamanı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Ortaya koyduğumuz hedefe ulaşmak için gerekeni yapıyoruz, ancak bu konuda acele davranmayacağız. Camiamız bizlerden başarı bekliyor. Biz de bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Yapacağımız 3 ya da 4 takviye ile play-off hedefimizi sonuna kadar kovalayacağız. Kupada ise bir üst grup başta olmak üzere gidebileceğimiz yere kadar gitmeye çalışacağız.''

yamacayir28
29.12.09, 21:26:49
GİRESUNSPOR Kulübünün, 23.12.2009 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR - BURSASPOR Ziraat Türkiye Kupası futbol müsabakasında, yayın yetki belgesi olmayan TV kuruluşunun stadyumun soyunma odalarında yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 2.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

yamacayir28
29.12.09, 21:28:14
BURSASPOR Kulübü sporcusu ALİ TANDOĞAN'ın, 23.12.2009 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR - BURSASPOR Ziraat Türkiye Kupası futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının çift sarı kart görmesi sebebiyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına,

Aynı müsabakada BURSASPOR Kulübü sporcusu AYHAN TUNA ÜZÜMCÜ'nün, rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

sengun28
29.12.09, 22:19:49
GİRESUNSPOR Kulübünün, 23.12.2009 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR - BURSASPOR Ziraat Türkiye Kupası futbol müsabakasında, yayın yetki belgesi olmayan TV kuruluşunun stadyumun soyunma odalarında yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 2.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

***yine kulüp ceza alıyor yaaaa..:(
soyunma odasına giren tv kuruluşu ödesin cezayı.!
özellikle Giresunumuza ceza yağdırmaya, zarar vermeye mi çalışıyorlar..? ! :(

yamacayir28
29.12.09, 22:33:56
Versinler bakalim nereye kadar nezaman kadar bu takıma zarar vermek için elinden geleni yapsınlar onları allah havale ediyorum

harşit28
01.01.10, 13:46:11
yönetim 5 futbolcu ile görüşüyormuş fatih sandalıın açıklamasına göre...

yamacayir28
01.01.10, 19:06:14
"5 OYUNCU İLE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR''

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un basın sözcüsü Fatih Sandal, takımı play-off hedefine ulaştıracağına inandıkları 5 oyuncu ile görüşmelerini sürdürdüklerini bildirdi.

Sandal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarının bitmesinin ardından teknik direktör Levent Eriş'in kendilerine verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başladıklarına ifade ederek, ''Hangi oyuncu ile ilgilendiğimizi ve transfer etmek istediğimizi anlaşma sağlanmadan açıklamak istemiyoruz'' dedi.

İkinci yarıya daha güçlü bir şekilde girmek istediklerini, hedefe ulaşmak için gereken transferleri yapacaklarını kaydetti.

Sandal, takımın ikinci yarı hazırlıkları için 2 Ocak Cumartesi günü Antalya'da kampa gireceğini kaydetti.

yamacayir28
01.01.10, 19:10:58
"PLAY-OFF HEYECANINI İSTİYORUZ"

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'da, kulüp menajeri Serdar Berkin, seyircilerine play-off heyecanını yaşatmak istediklerini söyledi.

Berkin, yaptığı açıklamada, 10 Ocak Pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması için yarın Antalya'da kampa gireceklerini ifade ederek, ''Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz'' dedi.

Ligde ilk yarıyı hedefledikleri konumda bitiremediklerini kaydeden Berkin, şöyle konuştu:

''Ligdeki konumumuz kesinlikle hedeflediğimiz yerde değil. Ligin güçlü takımlarından biriyiz ve ligdeki sıralamamız bu olmamalıydı. Şimdi önümüze bakmak durumundayız. Taraftarlarımıza ikinci yarı daha farklı ve kendinden söz ettiren bir takım izlettirmeyi hedefliyoruz. Kaliteli oyunculara sahip bir takımız. Önümüzdeki günlerde yapacağımız yeni takviyelerle daha da güçleneceğiz. Seyircimize play-of heyecanını yaşatmak istiyoruz. Biz kendimize inanıyoruz, taraftarlarımız da bize inansın.''

yamacayir28
01.01.10, 20:20:09
Giresunspor’da 23 Aralık Çarşamba günü oynanılan Bursaspor maçının ardından futbolculara verilen iznin bugün son günü.Yeşil-beyazlı futbolcular, 9 günlük mini tatilin ardından bugün aileleri ile vedalaşıp yarın Antalya’da devre arası hazırlık kampının startını verecekler.(spor28)

yamacayir28
03.01.10, 12:03:36
GİRESUNSPOR'UN KAMPI BAŞLADI!..

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un devre arası kampı Antalya'da başladı.

Antalya Titanic Resort Hotel'de devre arası hazırlıklarını sürdüren Giresunspor'un teknik direktörü Levent Eriş, yaptığı açıklamada, ligde ilk devreyi istedikleri yerde bitirdiklerini söyledi.

Şartların çok ağır olduğu bir dönemde göreve başladıklarını anlatan Levent Eriş, ''Sıfır puanla başlayıp 20 puana ulaştık. Son 4 maçta, 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldık. Devre arasına moralli girdik. Bu yapılanmayı gerçekleştirirken aramızdan ayrılan çok sayıda arkadaşımız oldu. Devre arasında bir takım kurmamız gerekecek. Elimizde çok kaliteli futbolcu arkadaşlarımız var. Arkadaşlarımıza katkı sağlamamız gerekiyor. Devre arasında kaliteli futbolcuları bulup transfer yapmak çok zor. Bizim ihtiyacımıza ve futbol kalitemize uygun futbolcuları transfer etmek için çalışmaları sürdüreceğiz'' dedi.

Yapacakları 3-4 doğru takviye ile istedikleri oyunu yakalayacaklarının altını çizen Eriş, ''Transfer kadar içeride tutacağımız oyuncular çok önemli. Takım yapılanmasına katkı sağlayacak sağlam karakterli arkadaşlarım var. Bu arkadaşlarımız, sezon sonuna kadar bu takımın vereceği mücadelede yer alacaklarını ifade ettiler. Elimizdeki mevcut kadronun gelişmesi için bir kaç oyuncuya, yani bize bir çok alternatif yaratacak isimlere ihtiyacımız var. Bir forvet, bir stoper ve iki orta saha oyuncusu alarak transferi kapatacağız'' diye konuştu.

Takımda iki buçuk aydır görev yaptığını belirten Eriş, büyük mücadeleler vererek takım yapılanmasını gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi. Bunu yaparken büyük eksikliklerle karşılaştıklarını, oyuncu ve takım kurgusunun henüz oluşmadığını anlatan Eriş, takımda fiziksel anlamda da sıkıntılar olduğuna değindi.

Eriş, buna rağmen çalışarak başarı elde ettiklerini, Ziraat Kupası'nda Bursaspor karşısında kaybetmelerine rağmen başarılı bir futbol sergilediklerini bildirdi. ''Kalan kupa maçlarını kazanarak iyi yere gelmek istiyoruz'' diyen Levent Eriş, takımın bu maçları kazanacak güçte olduğuna inandığını kaydetti.

yamacayir28
05.01.10, 20:32:05
Giresun'da indirim günleri

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'da 2009-2010 sezonu kombine kart fiyatlarında indirime gidildiği açıklandı.

Giresunspor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, yarından itibaren yeniden satışa çıkarılacak kombine kartların yeni fiyatlarının VIP-B tribünü 500 lira, VIP-C tribünü 300 lira, kapalı tribün 200 lira, maraton tribünü 125 lira, kale arkası tribünlerinin ise 50 lira olarak belirlendiği kaydedildi.

Açıklamada, taraftardan kulübe destek verilmesi anlamında kombine bilet satışlarına ilgi göstermesi istenirken, kombine kartların, kent merkezindeki bir turizm firmasının ofisi ile Giresunspor Kulübü'nden temin edebileceği belirtildi.

sengun28
07.01.10, 10:45:42
*** teknik direktörümüzün gözüyle Transferde son durum:

Giresunspor'da, teknik direktör Levent Eriş, transfer dönemi bitmeden üç futbolcuyu daha kadrolarına dahil etmek istediklerini söyledi.

Eriş, yaptığı açıklamada, devre arasında yapılan transferlerde tercihlerini genç oyunculardan yana kullandıklarını belirterek, ''Sefa Aksoy, Ramazan Sal ve Emre Yıldırım transferleriyle takıma genç, fizik gücü yüksek oyuncular aldık. Bu futbolcuların Giresunspor'a önemli katkılarının olacağına inanıyorum'' dedi.

Bank Asya 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki hedeflerine ulaşabilmek için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Eriş, şöyle devam etti:
''İhtiyaçlar doğrultusunda transfer dönemi bitmeden stoper, forvet ve orta saha olmak üzere üç futbolcuyu daha Giresunsporlu yapmak istiyoruz. Transfer çalışmaları sürerken ikinci yarı hazırlıkları da bütün yoğunluğu ile devam ediyor. Yeni transferler de takım kampına katıldılar. Hafta sonu Tarsus İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında takıma yeni katılan oyuncularımızdan da yararlanmak istiyoruz.''

B@lıkçı
27.01.10, 23:46:26
13.30 Karşıyaka-Giresunspor: Zafer Demir

muhammetevli
11.02.10, 20:27:22
Giresunspor Karadeniz Takımlarına Yenilmiyor!

Bank Asya 1. Lig'de Play-Off’a odaklanan Giresunspor'un, bu sezon Karadeniz derbilerinde kolay kolay bileği bükülmüyor.

Orduspor ile oynadığı 2 maçın birinden beraberlik diğerinden de galibiyet elde eden Giresunspor, Samsunspor'u ise 19 Mayıs'ta 3-0 mağlup etmişti.

Karadeniz derbisinde sadece ligin ilk yarısında Cüneyt Çakır'ın tartışmalı penaltı kararıyla Çaykur Rizespor'a yenilen Giresunspor, Pazartesi akşamı aynı zamanda bu maçın rövanşını almak için sahaya çıkacak.

Giresunspor, Ç. Rizespor ile oynadığı Türkiye Kupası Play-Off finalini 2-1 kazanarak bir anlamda ilk yarıdaki maçın rövanşını almıştı; ancak Pazartesi oynanacak final niteliğindeki maç iki takımının da ligdeki kaderine büyük orandan etki edecek.

muhammetevli
12.02.10, 23:09:54
Karşıyaka'da Aykut Şoku!

Sezon başında Giresunspor'dan Karşıyaka'ya transfer olan orta saha oyuncusu Aykut Akgün, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun aldığı kararla 12 ay futbol oynamama cezasına çarptırıldı.

Pazartesi günü derbi zaferi yaşayan Karşıyaka'ya kötü haber Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndan geldi.

Sezon başında Giresunspor ile sözleşmesini feshedip, yeşil-kırmızılı kulübe imza atan orta saha oyuncusu Aykut Akgün için Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndan, ağır cezalar çıktı. Karadeniz ekibinin açtığı davayı karara bağlayan kurul, 5 Şubat 2010 günü yapılan toplantısında ''haksız fesih'' yapıldığına hükmederek, 23 yaşındaki futbolcunun Giresunspor'a 480 bin 745 TL ödemesine, ayrıca 12 ay boyunca resmi maçlardan men cezası almasına karar verdi.

Aykut'un 8 Şubat'ta oynanan Altay maçı kadrosunda olmasının bir sorun yaratmayacağını ifade eden Profesyonel Şube Sorumlusu Tuncay Şekerci, konu hakkında şunları söyledi:

''TFF bize resmi olarak gerekçeli kararı göndermedi. Bu nedenle 12 ay oynamamasına karar verilen Aykut'un kadroda olmasının bir sakıncası yok. Karar elimize ulaştığı anda 7 gün içinde Tahkim Kurulu'na itiraz hakkımız olacak. Sanırım oradan üç ay sonra bir karar çıkar. Bu sürede Aykut'un oynamasında bir sorun bulunmuyor. Biz Aykut'u alırken, tüm bu sorunların yaşanacağını biliyorduk. Özel sözleşme ile kulüp olarak maddi bir zararımız yok. Aleyhte karar çıkarsa sadece Aykut'u bir yıl kaybetme üzüntümüz olabilir.'' dedi.

Aykut bu sezon Karşıyaka formasıyla 19 Bank Asya 1.Lig maçına çıkmıştı. Özellikle sezonun ilk yarısında oynadığı futbolla taraftarların beğenisini kazanan Aykut, gol atamamıştı.

Aykut kulübümüze 480.000 TL ödeyecek.

yamacayir28
04.03.10, 21:25:47
GİRESUN'DA TESİS HEYECANI!..

Giresunspor Kulübü Başkanı Olgun Aydın Peker, yapmayı planladıkları spor kompleksi için çok heyecanlı ve sevinçli olduklarını söyledi.

Peker, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeni Rize Stadı gibi bir stat yapmayı düşündüklerini belirterek, ''Aksu Şenlikleri'nin yapıldığı arazide 16 dönümlük bir alana yapmayı düşündüğümüz yeni stadın kapasitesi 17 bin ile 20 bin arasında olacak'' dedi.

Çarşamba günü Ankara'da yaptığı toplantılardan olumlu sonuçlar aldığını anlatan Peker, şunları söyledi:

''Giresunspor başkanı, bir Giresunlu, bir spor adamı ve şahsım Olgun Aydın Peker olarak sayın milletvekilimiz Nurettin Canikli'ye çok teşekkür ediyorum. Nurettin Bey de bu konuda bizimle birlikte çalışmalar yaptı. Giresunspor camiasına ilgi ve desteğini hiçbir zaman eksik etmedi. Sayın milletvekilimiz, Giresun için çok önemli bir isim. Daha önceden belirlediğimiz projelerimizi hayata geçirebilmemiz için hükümetin de destek vermesi gerekiyordu. Spor Bakanımız ve Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz ile de görüştük. Spordan Sorumlu Bakanımız Faruk Nafiz Özak, Seka'daki altyapı tesisleri yapmayı düşündüğümüz yere iki tane saha yapılmasının talimatını verdi. Yapacağımız spor kompleksi için çok heyecanlı ve sevinçliyiz.''

Peker, mevcut stadın yeri için ise yeni projeler çizdireceklerini belirterek, ''Oraları Spor İl Müdürlüğü'ne teslim edeceğiz. Oranın karşılığında bu yeni spor kompleksini yaptıracağız. Belediye başkanımız sayın Kerim Aksu da tesis yapımında elinden gelen desteği vereceğini söyledi. Bu projelerin hayata geçmesi için çöpün kalkmasını bekliyoruz. Çöpün kalkması için belediye de çalışıyor. Kendilerine de çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

yamacayir28
04.03.10, 21:27:44
Giresun'dan destek çağrısı

Hafta sonu sahasında Boluspor ile karşılaşacak Giresunspor'da, genel kaptan Hakan Karaahmet, başkan Olgun Aydın Peker'e, takımı Turkcell Super Lig'e çıkarana kadar destek sağlanmasını istedi.

Karaahmet, yaptığı açıklamada, takıma kötü günde sahip çıkan ve takımı şu an bulunduğu duruma kadar getiren kulüp başkanı Olgun Aydın Peker'in takım başarısı için büyük gayret gösterdiğini ifade ederek, ''Sayın başkan hem maddi hem de manevi anlamda kulübün yanında. Başkan Peker'e takımı Turkcell Süper Lig'e çıkarana kadar destek sağlamalıyız'' dedi.

Başarıyı yakalamanın yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini kaydeden Karaahmet, şöyle konuştu:
''Ligde play-off'a kalmanın mücadelesini veriyoruz. Bu mücadeleyi sonuna kadar da vereceğiz. Bu yarışta yalnız bırakıldığımızı düşünüyoruz. Tüm camiamız takımına sahip çıkarak destek vermelidir. Boluspor karşılaşmasında tribünlerin dolmasını istiyoruz. Rakibimiz de ligde ilk 6'ya kalmayı hedefliyor. Boluspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Bu karşılaşmada hata yapmayan taraf sahadan iyi sonuçla ayrılacak. Karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, rakibimizin bir adım önüne geçmeyi hedefliyoruz.''

muhammetevli
19.03.10, 19:55:52
Aykut Akgün Sorunu Karara Bağlandı!
Sezon başında Giresunspor'dan Karşıyaka'ya transfer olurken hukuki anlaşmazlığa neden olan Aykut Akgün, 6 ay hak muahrumiyeti cezası aldı.

Genç orta saha oyuncusu Aykut Akgün, sezon başında Giresunspor'dan Karşıyaka'ya transfer oldu. Giresunspor'dan ayrılırken sözleşmesini fesheden Aykut, uzun süredir çözülemeyen bir soruna neden olmuştu.

Şubat ayında TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndan 480 bin lira para cezasının yanı sıra 12 ay sahalardan uzak kalma cezaso alan Aykut için kulübü Karşıyaka, Tahkim Kurulu'na gitmişti.

Tahkim Kurulu beklenen kararını açıkladı. Kurul, Aykut'a eski kulübü Giresunspor ile sözleşmesini haksız olarak feshettiği tespit edildiğinden 6 ay hak mahrumiyeti ve 150 bin lira para cezası verdi.

Aykut'un, sözleşmesinin feshinde haksızlık yaptığı ve fesih tazminatı olarak eski kulübüne 150 bin lira ödemesine karar verildiği açıklanırken, bu tutarın futbolcudan tahsili edileceği, Karşıyaka Spor Kulübü'nün ise ''mütelsilen sorumlu'' olduğu bildirildi.

Giresunspor'un Karşıyaka'ya sportif ceza verilmesine ilişkin talebi ise reddedildi.

Aykut en son, 8 Şubat'ta oynanan İzmir derbisinde Altay'a karşı forma giymişti.

yamacayir28
24.03.10, 19:52:36
PRİMLER BELEDİYEDEN!..

Bank Asya 1. Lig'de Samsunspor'u sahasında 3-2 yenen Giresunspor'a, Giresun Belediyesi tarafından toplam 20 bin liralık galibiyet primi verildi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresunspor'un ikinci yarı elde ettiği sonuçlardan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, ''Takımımızın elde ettiği sonuçlar tüm Giresunlular gibi beni de son derece memnun etmektedir'' dedi.

Giresunspor'a desteklerinin her zaman süreceğini ifade eden Aksu, verdikleri 20 bin liralık prim ile imkanları doğrultusunda Giresunspor'a katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

yamacayir28
24.03.10, 19:54:23
"Kazanmak istiyoruz"

Bucaspor ile karşılaşacak Giresunspor'un teknik direktörü Levent Eriş, her iki takım için de zor olacak karşılaşmayı kazanan taraf olmak istediklerini söyledi.

Eriş, yaptığı açıklamada, Bucaspor'un birlikte oynamaya alışmış, son derece iyi ve başarılı bir takım olduğunu belirterek, ''Rakibimizin kaliteli bir takım olması bizi korkutmuyor. Bundan önceki karşılaşmalarda olduğu gibi Bucaspor maçına da gereken hazırlıkları yaparak çıkıp, son haftalarda aldığımız başarılı sonuçlara bir yenisini daha eklemek istiyoruz'' dedi.

Play-off hedefleri için ligde oynayacakları son 7 maçı da kazanmak istediklerini vurgulayan Eriş, şunları söyledi:

''Giresunspor bütün imkansızlıklara rağmen çok çalışan, onuruyla mücadele eden bir takım. Hafta sonu oynayacağımız Bucaspor karşılaşması ligi istediğimiz yerde bitirebilmemiz açısından çok önemli. Her iki takım için de zor olacak karşılaşmayı kazanan taraf olmak istiyoruz. Bunun için gereken her şeyi yapıyoruz.''

Eriş, takım olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

''Bu zamana kadar bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyor ve desteklerinin devamını bekliyorum. Ancak bizim gösterdiğimiz bütün özveriye ve alınan başarılı sonuçlara rağmen, camianın Giresunspor'a olan duyarsızlığına bir anlam veremiyorum. Giresunspor camiasının kulüplerine sahip çıkması, herkesin takımlarına hak ettiği maddi manevi gerekli desteği vermesi lazım. Durum ne olursa olsun onurumuzla çıkacağımız son 7 karşılaşmayı kazanarak ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz.''

yamacayir28
30.03.10, 20:03:08
GİRESUNSPOR Kulübü teknik sorumlusu SELAHATTİN CEYLAN'ın, 24.03.2010 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR - HACETTEPESPOR A2 Ligi futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına,

yamacayir28
30.03.10, 20:05:45
GİRESUNSPOR Kulübünün, 21.03.2010 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR - SAMSUNSPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

yamacayir28
30.03.10, 20:09:44
GİRESUNSPOR Kulübü teknik sorumlusu SELAHATTİN CEYLAN'ın, 24.03.2010 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR - HACETTEPESPOR A2 Ligi futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına,

muhammetevli
09.04.10, 23:50:01
Giresunsporumuz Bugün 43. Yaşina Girdi , Nice Yillara Giresunum...

yamacayir28
10.04.10, 11:49:26
Doğum Günün Kutlu Olsun GİRESUNSPORUM Nice 43 Senelere

yamacayir28
10.04.10, 11:55:47
Giresunspor 43 yaşında

Giresunspor'un kuruluşunun 43. yıl dönümünü, düzenlenen törenle kutlandı. Kulüp genel kaptanı Hakan Karaahmet, Atapark'ta düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ''35 yıl sonra Süper Lig kapısına dayandığımız bu günlerde birlik ve beraberlik içinde bu işi başarmak istiyoruz'' dedi.

Karaahmet, 1967 yılında kurulan Giresunspor'un, 1970 ile 1976 yılları arasında o dönem 1. Lig diye anılan ligde mücadele ettiğini anımsatarak, yıllar sonra yakalanan Turkcell Süper Lig'e çıkma şansını, Giresun halkının destek vermesi halinde en iyi şekilde değerlendireceklerine inandıklarını söyledi.

Giresunspor'un iyi yerlere gelebilmesi için teknik kadro ve futbolcuların üstün fedakarlık gösterdiklerini ifade eden Karaahmet, şöyle konuştu: ''Bundan 43 yıl önce Giresunspor diye bir takım kurulmuş. 6 sezon, o dönem 1. Lig diye adlandırılan, bugün ise Turkcell Süper Lig diye bilinen ligde mücadele etmiş. 35 yıl önce de bir alt lige düşmüş ve hep alt liglerde mücadele etmiş. 35 yıldır Giresunspor, Turkcell Süper Lig'in yakınlarına bile yanaşamamış. Hatta Giresunspor bundan 10-15 yıl önce 3. Lig'de mücadele ediyordu. Bugün ilk kez Giresunspor, Turkcell Süper Lig'e çıkma fırsatı yakaladı. Bu tarihi fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım. Biz bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu saatte sonra sadece maddi değil, manevi olarak da destek olmalıyız. Eğer bu takım Turkcell Süper Lig'e çıkarsa, Giresunlu da bir üst lige çıkacak. Kaprislerimizi ve kıskançlıklarımızı bir tarafa bırakalım. Önemli olan Giresunspor. Kalıcı olan Giresunspor.''

Törene, Giresun Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Giresun Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusufağaoğlu, kulübün eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

yamacayir28
18.04.10, 14:22:16
GİRESUNSPOR KONGREYE GİDİYOR!..

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'da olağanüstü genel kurul kararı alındı.

Yeşil-beyazlı ekibin kulüp başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, kulübün olağanüstü genel kurul kararı aldığı belirtilerek, 8 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan toplantının kulübün Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi'ndeki tesislerinde yapılacağı anlatıldı.

Bu toplantıda çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantının ise 15 Mayıs Cumartesi günü aynı yerde, çoğunluğa bakılmaksızın yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, olağanüstü genel kurulun, genel kurul divan heyetinin seçimiyle başlayacağı, yönetim ve denetleme kurullarının faaliyet raporlarının görüşüleceği, ardından yönetim ve denetim kurulunun ibrasının yapılacağı anlatılarak, toplantının yönetim kurulu ve denetleme kurulları seçimiyle sona ereceği kaydedildi.

yamacayir28
19.04.10, 20:02:41
Genel kurul kararı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'da olağanüstü genel kurul kararı alındı.

Yeşil-beyazlı ekibin kulüp başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, kulübün olağanüstü genel kurul kararı aldığı belirtilerek, 8 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan toplantının kulübün Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi'ndeki tesislerinde yapılacağı anlatıldı.

Bu toplantıda çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantının ise 15 Mayıs Cumartesi günü aynı yerde, çoğunluğa bakılmaksızın yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, olağanüstü genel kurulun, genel kurul divan heyetinin seçimiyle başlayacağı, yönetim ve denetleme kurullarının faaliyet raporlarının görüşüleceği, ardından yönetim ve denetim kurulunun ibrasının yapılacağı anlatılarak, toplantının yönetim kurulu ve denetleme kurulları seçimiyle sona ereceği kaydedildi.

yamacayir28
30.05.10, 11:18:16
TRABZON, 2 GİRESUNLU'YA TALİP

Trabzonspor'un transferde ilgilendiği Giresunsporlu kaleci Ramazan Köse ile stoper Gençer Cansev, bordo-mavili takımın kendileriyle ilgilenmesinden mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Giresunspor'un geçen sezon kalesini koruyan Ramazan Köse, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresunspor'a Gençlerbirliği'nden kiralık olarak geldiğini ve bonservisinin başkent ekibinde olduğunu belirtti.

Geçen sezon iyi bir performans ortaya koyduğunu düşündüğünü ifade eden Köse, ''Gençlerbirliği ile sözleşmem 2013'e kadar sürüyor. Trabzonspor'da forma giyebilmem kulüp yöneticilerinin elinde. Türkiye'nin köklü ve güçlü ekiplerinden biri olan Trabzonspor'un beni transfer gündemine alması mutlu etti'' dedi.

Transferinin iki kulüp arasındaki görüşmelere bağlı olduğunu dile getiren Ramazan, ''İki kulüp aralarında anlaşma sağlarsa tabi ki Trabzonspor'da seve seve oynarım'' diye konuştu.

Savunma oyuncusu Gencer Cansev ise şu ana kadar kendisine doğrudan teklif gelmediğini belirterek, ''Menajerimle konuşulmuş. Bonservisim elimde, bu konuda bir karar vereceğim'' dedi.

Sezon ortasında bazı Trabzonsporlu yöneticiyle de görüştüğünü ifade eden, ''Transfer konusunda şu an bunları söyleyebilirim. Anlaşma sağlanırsa her futbolcu gibi ben de Türkiye'nin 4 büyük takımlarından biri olan Trabzonspor'da oynamak isterim'' diye konuştu.

sefa2834
03.06.10, 17:29:05
takımda kimler kaldi ki...

yamacayir28
05.06.10, 23:35:17
GİRESUN'DA BİRLİK ÇAĞRISI...

Bank Asya 1. Lig ekibi Giresunspor'da, olağan genel kurul toplantısının çoğunluk sağlanamadığı için 12 Haziran'a ertelenmesinin ardından Yeşil-Beyaz Platform Sözcüsü Nahid Yamak, ''Yüreğimiz ve gönlümüz Giresunspor'u taşıyacak, Giresunspor'a hizmet edecek herkese açık'' dedi.

Yamak, bir lokantada düzenlediği basın toplantısında, dün yapılan genel kurulda çoğunluğun sağlanarak seçimlerin yapılmasını ve bu seçimden kazanarak çıkmış olmayı istediklerini, fakat bunun gerçekleşmediğini söyledi.

Dün kulüp tesislerinde yapılan genel kurulda çoğunluk sağlanamasa da son yılların en geniş katılımının olduğunu ifade eden Yamak, şöyle konuştu:

''İnşallah yapılacak seçimlerde bu işi hayırlısıyla noktalayıp Yeşil-Beyaz Platform olarak Giresunspor'u yönetmeye başlayacağız. Seçim gününe kadar bizimle beraber olup Giresunspor'a hizmet etmek isteyenler olursa bize katılsınlar. Bizim yüreğimiz ve gönlümüz Giresunspor'u taşıyacak, Giresunspor'a hizmet edecek herkese açık. Yeşil-Beyaz Platform sonuna kadar yarışa devam edecektir. Önümüzdeki seçim sürecinde, yönetime gelemediğimiz için teknik olarak bir şey yapamayacağız ama bu dönem içerisinde yönetime daha güçlü isimler kazandıracağız. Seçimlerin ertelenmesinin böyle hayırlı bir yanı olabilir diye düşünüyorum. Oluşturacağımız transfer komitesi ile 10 Haziran'da başlayan transfer sezonu için geç kalınmadan gerekli görüşmelerin başlatılmasını sağlayacağız.''

Yamak, kamuoyunda oluşan, yönetime tekrar aday olmayan Olgun Aydın Peker'in Yeşil-Beyaz Platformun arkasında olduğuna yönelik söylentilere karşılık, ''Hepimiz onurlu, meslek sahibi, nereden geldiğini bilen insanlarız. Bu tür saçma sapan işlere ihtiyacımız yok. Platformda bulunan kimsenin başka biriyle bağlantılı olmaya ihtiyacı yoktur. Listemizi iyi inceleyin. Kimsenin Giresunspor'un parasına ihtiyacı yok. Aksine Giresunspor'un bu yönetime ihtiyacı vardır. Bu laflar bize söylenecek laflar değildir. Bizler kimsenin değil, sadece Giresunspor'un uzantısıyız'' diye konuştu.

Giresunspor'da, dün yapılması planlanan olağan genel kurul toplantısı, çoğunluk sağlanamadığı için 12 Haziran'a ertelenmişti.

yamacayir28
05.06.10, 23:36:24
"OLIVEIRA TÜRKİYE'DE KALACAK"

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un Flamengo kulübünden kiralık olarak transfer ettiği 22 yaşındaki Brezilyalı forvet oyuncusu Fabiano Monteiro de Oliveira'nın Türkiye'de kalacağı bildirildi.

Oliveira'nın menajeri Faruk Korkmaz, yaptığı açıklamada, golcü futbolcuyla Turkcell Süper Lig'den 1, Bank Asya 1. Lig'den de 2 kulübün çok ciddi anlamda ilgilendiğini söyledi.

En ciddi teklifin Karşıyaka'dan geldiğini anlatan Korkmaz, ''Oluveira ile ilgili teklifler var. Birkaç gün içinde kesin kararımızı vereceğiz. Ancak, Oluveira'nın seneye de Türkiye'de kalacağını söyleyebiliriz'' dedi.

yamacayir28
16.06.10, 21:23:32
GİRESUN'A HOCA ARANIYOR!..

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'da teknik direktör arayışları sürüyor.

Yeşil-beyazlı kulübün Futbol Şube Sorumlusu Şerif Ayvalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün hafta sonu yapılan Olağan Genel Kurulu'nun ve yönetimde görev dağılımının ardından, teknik direktör arayışlarına başladıklarını söyledi.

En kısa sürede anlaşma sağlamak istediklerini belirten Ayvalı, şunları kaydetti:

''Geçen sezon Mersin İdman Yurdu'nu çalıştıran Serhat Güler ve Orduspor'u çalıştıran Ekrem Al ile görüşmelere başladık. Transfer dönemi altı gün önce başladı. Geç kalmamak için önce teknik direktör sorununu çözmeyi, ardından da teknik direktörün raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlamak istiyoruz.''

yamacayir28
29.06.10, 19:38:48
BÜLENT BÖLÜKBAŞI ADANASPOR'DA

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, Bülent Bölükbaşı ile sözleşme imzaladı.

Adanaspor AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, turuncu beyazlı ekip, altyapısından yetişen ve ardından gittiği Gaziantepspor'da oynadığı futbolla dikkatleri çeken Bülent Bölükbaşı ile anlaşma sağladı. Geçen sezon Giresunspor'da forma giyen Bülent Bölükbaşı, başkan Bayram Akgül ile yaptığı görüşmenin ardından 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Bülent Bölükbaşı, Adanaspor'a yeniden döndüğü için mutlu olduğunu, formasını çok özlediğini belirterek, transferin gerçekleşmesinde büyük özveri gösteren Bayram Akgül'e teşekkür etti. Son yıllarda en çok istediği olayın yeniden Adanaspor'a dönmek olduğunu ifade eden Bülent Bölükbaşı, şunları kaydetti:

''Bugün futbol hayatımda ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Altyapısından yetiştiğim ve formasını terlettiğim takımıma geri döndüm. Başkanımızın bana olan yaklaşımı mutluluğumu iki katına çıkardı. 5 Ocak Stadı'na turuncu beyazlı formayla çıkacağım için çok heyecanlıyım. Sezon sonunda Süper Lig coşkusunu yaşayarak futbol yaşantımın son yıllarına daha huzurlu girmek istiyorum.''

Başkan Akgül de takıma Adanalı bir oyuncu kazandırdıklarını ve Bülent Bölükbaşı'nın Süper Lig yolunda hem saha içinde hem saha dışında önemli bir misyon üstleneceğini ifade etti.

yamacayir28
01.07.10, 21:02:13
RAMAZAN DURDU İMZALADI!..

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor, Mersin İdmanyurdu'ndan orta saha oyuncusu Ramazan Durdu ile 1 yıllığına anlaşma sağladı.

Yeşil-beyazlı kulübün basın sözcüsü Akdağ, yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktör Hüsnü Özkara'nın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, bu kapsamda Mersin İdmanyurdu'nda forma giyen Ramazan Durdu ile 1 yıllığına anlaştıklarını belirtti.

Akdağ, oluşturduklar transfer komitesinin çalışmalarına aralıksız devam ettiğini, Giresunspor'u layık olduğu yere taşımak için ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydetti.

B@lıkçı
09.07.10, 23:27:48
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs160.snc4/37362_449170020852_148016995852_6441473_5123048_n. jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs058.snc4/35248_449171155852_148016995852_6441493_6765584_n. jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs066.ash2/36681_449171835852_148016995852_6441497_4154893_n. jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs051.snc4/34891_449172535852_148016995852_6441527_2169740_n. jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs066.ash2/36667_449174235852_148016995852_6441558_7359841_n. jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs120.snc4/36361_449174845852_148016995852_6441568_5679117_n. jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs025.ash2/34630_449175785852_148016995852_6441582_5750359_n. jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs055.snc4/35111_449176395852_148016995852_6441586_7877978_n. jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs088.snc4/35784_449173505852_148016995852_6441542_809665_n.j pg

B@lıkçı
09.07.10, 23:40:40
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs071.ash2/36888_449178765852_148016995852_6441623_108229_n.j pg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs032.ash2/34969_449180585852_148016995852_6441675_1446068_n. jpg

yamacayir28
09.07.10, 23:57:49
resimler hariaka emegine saglık harika kareler takımımızada sonsuz başarılar dilerim

harşit28
10.07.10, 16:43:42
yine formundasın cem abi resimler güzel.

muhammetevli
10.07.10, 17:29:08
emeğine sağlık...

sengun28
12.07.10, 14:59:06
***İşte kadromuzun -şimdilik- son hali..:

KALECİLER: Mehmet Ali Tunç, Fevzi Tuncay, Mehmet Akif Önal, Metin Kanar.

DEFANS: Vahap Işık, Volkan Koçaloğlu, Ömer Hacısalihoğlu, Onur Nasuhoğulları, Luiz Gustavo Bergamim, Onur Demir, Erman Öğüt.

ORTA SAHA: İsael Da Silva Barbosa, Ali Zorlu, Cem Karahan, Mesut Çaytemel, Fatih Şen, Ramazan Durdu, Şenol Demirci, Sinan Özkan, İsmail Kümbül.

FORVET: Ümit Tütünci, Üstün Bilgi, Aydın Çetin, Adem Çalık, Cleyton Coelho Dos Santos, Eren Tozlu, Tuncer Çimenli.

yamacayir28
12.07.10, 20:15:45
LİGİN EN İYİ KADROSUNU YAPTIK"

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü Ali Akdağ, ligin en iyi kadrosunu oluşturduklarına inandıklarını söyledi.

Akdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının 1. etabını Bulancak Stadı'nda sürdürdüklerini ifade ederek, ''Burada 10 gündür devam eden çalışmalarımız bugün sona erecek. Oyunculara verilecek 2 günlük iznin ardından, Kızılcahamam'da 12 gün sürecek 2. etap hazırlıklarına başlayacağız'' dedi.

Ligde başarı için yönetim olarak tüm fedakarlığı gösterdiklerini dile getiren Akdağ, şunları kaydetti:

''Bank Asya 1. Lig'in en iyi kadrosunu oluşturduğumuza inanıyoruz. Ligdeki hedefimiz önce ilk 2 takım ya da kesinlikle ilk 6 takım arasına girmek olacak. Kızılcahamam kampına 24 oyuncuyla gideceğiz. Gerek duyulursa hocamızın raporu doğrultusunda istenilen mevkilere oyuncular alacağız. Bunu Kızılcahamam kampı ve 3. etap olarak düşündüğümüz ve henüz yer karar veremediğimiz kampta belirleyeceğiz. Lig öncesi taraftarlarımızın beklentilerini yerine getirecek bir takım oluşturacağız. Taraftarlarımız bize güvensin ve desteğini sonuna kadar vermeye devam etsin.''

bozatli28
13.07.10, 09:05:15
LİGİN EN İYİ KADROSUNU YAPTIK"

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü Ali Akdağ, ligin en iyi kadrosunu oluşturduklarına inandıklarını söyledi.

Herkes kendi fikrinde özgürdür. Birde sen uyguluyorsan başka söze gerek yok.

Bana bir tane banko oynayabilecek bir oyuncu söylermisin. Gelen yabancılar adamlar daha idmana çıkmadan başımıza çıkartınız. Diğerleri bundan farklı bişey değil

ADRENALİN
13.07.10, 09:21:40
Herkes kendi fikrinde özgürdür. Birde sen uyguluyorsan başka söze gerek yok.

Bana bir tane banko oynayabilecek bir oyuncu söylermisin. Gelen yabancılar adamlar daha idmana çıkmadan başımıza çıkartınız. Diğerleri bundan farklı bişey değil

:D:D:D:D:D:D

muhammetevli
13.07.10, 20:17:00
ya abi yapmayın Allah aşkına , şu kadroyu da beğenmiyorsanız diyecek söz yok zaten.

Breziliyalılar kapalı kutu zaten , ne yapacakları ne edecekleri hiç belli olmaz.

tamam direk ilk 2 oynayamayız belki ama bu kadro normalde her türlü ilk 6 iddası olur , geçen seneki gibi takım kaşar dolu değil en azından.

son olarak herkesin kendi düşüncesi tabi , bende boyle düşünüyorum , farklı düşüncelerede saygılıyız...

muhammetevli
13.07.10, 20:17:58
Vodafone ile göğüs reklamı konusunda anlaştık , stad ismi içinde bazı detaylar var , onlarda hal olursa maddi açıdan çok iyi olacak...

ADRENALİN
14.07.10, 14:03:06
Vodafone ile göğüs reklamı konusunda anlaştık , stad ismi içinde bazı detaylar var , onlarda hal olursa maddi açıdan çok iyi olacak...

hayır olmaz bu ne rezalet kardesım yahu boyle dandik firmaları nerden buluyorlar allah allah:)))))))

Kasırga
14.07.10, 17:00:41
kazıkbelinde bile çekmeyen hattın reklamını yiyim:D

B@lıkçı
14.07.10, 18:32:19

zaaaaaaa :D:D:D:D..

muhammetevli
14.07.10, 23:52:50
DAHADA GÜZEL OLACAK

Kulüp basın sözcüsü Ali Akdağ, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, hemen hemen sıfır bir kadro ile transfer görüşmelerine başladıklarını anımsatarak, ''10-12 gün içinde bu kulübün iskeleti olacak futbolcularla ön protokolu imzaladıktan sonra kendilerini Giresunporlu yapacak resmi sözleşmelerini yaptık'' dedi.

Brezilya'dan transfer ettikleri 3 futbolcunun da Giresun'a geldiğini anlatan Akdağ, ''Bu 3 arkadaşımızla da ön protokolü yaptık. Giresunpor yaptığı bütün transferlerde futbolculara peşinatlarını ödedik ve bu futbolcuların kafası dingin, aklı, beyni rahat bir şekilde kampa katılması için yönetim olarak üzerimize düşen görevi yaptık'' diye konuştu.

-KAMP SONRASI TAKIMA YENİ TRANSFERLER YAPILACAK-

Akdağ, Kızılcahamam'daki kampta teknik heyetin raporu doğrultusunda takımın ihtiyacı olan mevkilere gerekli takviyelerin en kısa zamanda yapılacağını ifade ederek, şunları anlattı:
''Hocamızın kamp sonrası vereceği raporlar ve kararlar en kısa zamanda yerine getirilecektir. Yine her ihtimale karşı Giresunpor'un görüşmekte olduğu birkaç arkadaş var. Giresunspor, bu sene tarihinde görülmemiş bir transfer politikası izlenmiştir. Transferi yapılan futbolcuların arasındaki fiyat dengeleri hassasiyetle korunmuş, hiçbir şekilde futbolcular arasında uçurum bir fiyat farkı yaşanmamıştır.''

Bütün futbolcuların sağlık kontrollerinin tamamlandığını ve bir hafta içinde lisanslarını çıkartmak için federasyona başvuracaklarını bildiren Akdağ, ''Giresunspor'u hem kimlik hem de futbol başarısı olarak layık olduğu yere getirmek için başladığımız mücadeleye aynı şekilde devam ediyoruz. Bugün itibariyle Giresunspor'un maddi bağlamda federasyonla hiçbir sıkıntı yok.

sağ bek'e genç oyuncu.
çok kaliteli ön libero
yedek 10 numara ile sezona hazır oluruz...

muhammetevli
25.07.10, 22:24:54
bugün oynadığımız hazırlık maçında Azerbaycan ligi ekiplerinden Mugan ile 0-0 berabere kaldık.

izleyenler defans ve orta saha da sıkıntı olmadığını fakat gol yollarında problem olduğunu belirtiyorlar.

Erhan Küçük transferi ilaç olur , şu an için problem var bu transferde ama zaman neyi gösterir bilnmez...

coto28
26.07.10, 15:32:05

İşte budur,klasik Kasırga yorumu :)

Kasırga
26.07.10, 20:36:48
18.00 de oynanan maç sonucu:giresun1-pursaklar 0 gol can kaynak - hasan alim oh be gol atmışız
gerçi kaynak pekte sağlam değil ya neyse:D

muhammetevli
04.08.10, 21:00:07
kulubümüze peş peşe gelen futbolcu alacaklarının yanı sıra bir darbe de Milli Emlaktan geldi.

Kulubümüze tesislerden çıkılması için yazı gönderilmiş.

bakalım daha neler göreceğiz , kamu kurumları , özel firmalar , futbolcu ve teknik heyet derken yakında uçan kuşa da borcumuz çıkacak gibi :D komedi gibi , Allah sonumuzu hayır etsin...

ADRENALİN
06.08.10, 20:39:10
Bugün Bolu Termal tesislerinde Şanlıurfaspor ile karşılaşan Giresunspor rakibine 2- 1 mağlup oldu. Şanlıurfaspor'u Giresun karşısında galibiyete taşıyan golleri 20 dk'da Süleyman ve 22 dk'da Alaattin attı. İlk yarıda bulduğu iki golle öne geçen Şanlıurfaspor ikinci yarıda Giresunsporun tam kadro sahaya çıkmasıyla kalesinde pozisyonlar vererek zor anlar yaşadı 77 dk2DA Adem Çalık farkı bire indiren golü kaydetti.mucadele 2-1 Şanlıurfasporun ustunluğuyle tamamlandı.

Kasırga
06.08.10, 22:06:57
metin aktaş geçit vermemiş diye yorum gördüm bi yerde ama takım 2 ci yarımı as oynadı ya da 90 dk boyunca nası bi görüntü çizdi spor28 de okuruz artık.yine de başlangıç için sinyal kötü.defans kale diyorduk 2dk da 2 gol yemişiz buda düşündürücü.

yamacayir28
07.08.10, 08:52:15
ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ''

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü Ali Akdağ, lige güçlü ve eksiksiz girmek için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi.

Akdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi son hazırlık kampını Abant'ta sürdürdüklerini ifade ederek, ''Kamptaki teknik ve taktik çalışmalarımız sona erdi. Bugün Urfaspor ile hazırlık maçı oynayacağız. Kampın sona ereceği 12 Ağustos Cuma gününe kadar en az 5 hazırlık maçı daha oynamayı planlıyoruz'' dedi.

Bir grup yönetici ile kampı ziyaret ederek teknik direktör Hüsnü özkara'dan bilgi aldıklarını kaydeden Akdağ, şöyle konuştu:

''En az üç gün burada kalarak oynayacağımız hazırlık maçlarını izleyeceğiz. Lige güçlü ve eksiksiz girmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Başarılı olmak için kulübe talip olduk. Taraftarlarımızın bizlerden olan başarı beklentisini yerine getirmek için yönetim olarak kenetlendik. Bu takım Giresun'un bir markasıdır. Ayrıca hepimizin ortak paydasıdır. Taraftarlarımıza başarı sözü verdik, bunu yerine getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Başarı birliktelikle sağlanıyor, bu konuda her kesimden destek bekliyoruz.''

Akdağ, taraftarların imkanları ölçüsünde kombine bilet alarak takımına destek vermesini istedi.

ersev
07.08.10, 16:41:02
metin aktaş geçit vermemiş diye yorum gördüm bi yerde ama takım 2 ci yarımı as oynadı ya da 90 dk boyunca nası bi görüntü çizdi spor28 de okuruz artık.yine de başlangıç için sinyal kötü.defans kale diyorduk 2dk da 2 gol yemişiz buda düşündürücü.

rakiplerimiz izlediği icin yenilmişizdir:)

yamacayir28
07.08.10, 22:46:43
"ZİRVEYE OYNAYACAK BİR TAKIM"

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un kulüp başkanı Osman Çırak, ligde zirveye oynayacak güçlü bir takım oluşturduklarına inandıklarını söyledi.

Çırak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi 3. etap çalışmalarını Abant'ta sürdürdüklerini ifade ederek, ''Lige hazır girmek için kampı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz'' dedi.

12 Ağustos Perşembe günü sona erecek Abant kampının bundan sonraki programının sabah teknik ve taktik ağırlıklı idman, akşam saatlerinde ise kampta bulunan bazı takımlarla hazırlık maçları oynamak olduğunu kaydeden Çırak, şöyle konuştu:

''Dün Urfaspor ile oynadığımız hazırlık maçını 2-1 kaybettik. Takımın oynayacağı sistemi kurmaya çalışan hocamız Hüsnü Özkara bu maçta kadrodaki tüm oyunculara şans tanıdı. Bunun için maçın sonucunu önemsemiyoruz. Tamamen yeni oyunculardan oluşan bir kadro oluşturduk. Oyuncuların bir biriyle kaynaştığını ve iyi bir arkadaşlık ortamında çalışma yaptığını gözlemliyoruz, ancak tam anlamıyla uyum için biraz daha süreye ihtiyacımız var. Daha önce benim ve diğer yönetici arkadaşlarımın açıkladığı gibi ligdeki hedefimiz ilk iki takım ya da ilk altı takım arasına girmektir. Bu konuda oldukça iddialıyız. Ligde zirveye oynayacak güçlü bir takım oluşturduğumuza inanıyoruz.''

Çırak, yeni sezondan umutlu olduklarını belirterek, taraftarların da kendilerine inanmasını istedi.

Kasırga
09.08.10, 11:57:35
Brezilya nın biri 2 ci yarı oynadı,sağ kanatta pek iyi bulmadım şahsen,ama tipine bakılırsa çok sağlam fiziği var,maçı 50-60 kişilik grup takip ettik,ilk yarı takım 4 forvetle oynadı-aydın,erhan,adem,ümit.. adem çalık,cem,cihan vasattı,2 ci yarı vahit ve ramazan orta sahayı toparladı,volkan da iyi oynadı,ömer 2 yıldır bizde gibiydi,tam sigorta bence,aydın ve ümit çalışkandı,fevzi ilk yarı 3 net gol kurtardı hakem teknik heyeti ve bizi oyuncuları delirtti,maç çok sert geçti,kartal da abd den 28 numara almış,3 kişi tutmadı,yakubu dan 5 gömlek kaliteli ses getirir.hatay ve son maç bize daha net görüntü verir.golü 51 ci dk da penaltıdan ümit tütüncü attı.MAÇ İÇİNDE ERGÜN PEMBE YE BAĞIRMIŞTIM MAÇ SONU BENİ ARIYOMUŞ GİTTİK ÖPÜŞTÜK:D

batlama
09.08.10, 18:14:01
takımın dünkü hazırlık macı ölcü değil biraz zamana ihtiyaç var eldeki kadro şu an bank asyada kafaya oynacak takımların başında geliyor iyi olacak inşallah.

ADRENALİN
10.08.10, 09:04:21
ilk 2 haftakı maçlarımızı guzel atlatırsak ondan sonrakı sureçte 3. hafta bay oluşumuz ve mıllı maç arası sebebıyle takım yaklasık 21-22 gün maç yapmayacak...ilk 2 haftanın ardından bu 3 haftalık boş süre takım olma yolunda daha sezonun başında kazanılmış ekstra zaman olarak güzel.....

muhammetevli
12.08.10, 23:35:10
http://giresunspor.com.tr/

resmi site yayına başlamış , hayırlı olsun

açıkcası ben beğendim , takım - alt yapı - teknik heyet - yönetim tanıtımı fotolarda var

alışveriş yapabileceğiniz store kısmı da mevcut.

B@lıkçı
13.08.10, 01:04:18
http://giresunspor.com.tr/

resmi site yayına başlamış , hayırlı olsun

açıkcası ben beğendim , takım - alt yapı - teknik heyet - yönetim tanıtımı fotolarda var

alışveriş yapabileceğiniz store kısmı da mevcut.

Eğer denilen 10bin tl bu tasarıma verilmiş ise çok çok yazık olmuş..Bunu Açık sölemek gerekirse hazır şablonu kullanıp editlemiş ''marko medya''...Resmi sitede göze batıra batıra kendi reklamını yapmak bu olsa gerek :)

ADRENALİN
14.08.10, 09:07:01
GİRESUNSPOR 2010-2011 sezonu formaları http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/galeri/3451/9.html#galeri

yamacayir28
04.09.10, 18:23:53
"UYUM SÜRECİNİ TAMAMLAMA GAYRETİNDEYİZ"

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un teknik direktörü Hüsnü Özkara, ''Takımdaki uyum sürecini en kısa sürede tamamlamanın gayreti içerisindeyiz'' dedi.

Özkara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 19 Eylül Pazar günü deplasmanda Güngören Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını Bulancak İlçe Stadı'nda çift idmanla sürdürdüklerini belirtti.

Ligde oynadıkları ilk iki karşılaşmada yeni oyunculardan kurulan bir takım olmanın zorluklarını yaşadıklarını kaydeden Özkara, şöyle konuştu:

''Boluspor maçında, Orduspor maçında sahada ayrı bir görüntü çizdik. Ben bir hoca olarak ofansif oyun oynatmayı seviyorum. Bunu Boluspor maçında gerçekleştirdik, ancak Orduspor maçında ne yazık ki gerçekleştiremedik. Burada sorun tamamen yeni oyunculardan oluşan yeni bir kadro ile lige başlamamızdır. İki ya da üç maçta bir takım yerine oturamaz. Milli maç ve ligden düşürülen Ankaraspor maçı için bulduğumuz zaman bize ilaç gibi gelecek. Takımdaki uyum sürecini en kısa sürede tamamlamanın gayreti içerisindeyiz.''

İlerleyen haftalarda lige ağırlıklarını koyacaklarını ifade eden Özkara, ''Zirve yarışı için yola çıktık. Bunu kovalayacak oyunculardan oluşan bir kadroya sahibiz. Birlik, beraberlik ve taraftarlarımızın desteği ile lig sonunda bu hedefimize uluşacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

B@lıkçı
04.09.10, 20:33:32
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs602.snc4/58249_148079205224617_135148629851008_305410_66878 29_n.jpg
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan karşılaşmada Trabzonspor'un gollerini 37. dakikada Engin Baytar, 84. dakikada Umut Bulut kaydetti. Giresunsporumuzun golü ise 75. dakikada Erhan Küçük'ten geldi.

İki takım taraftarlarının da ilgi gösterdiği karşılaşmayı Abdullah Yılmaz, Bahtiyar Birincioğlu ve Muhammet Yumak hakem üçlüsü yönetti.

Trabzonspor'da uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen savunma oyuncusu Tayfun Cora ile kadro dışı kaldıktan sonra dün affedilen Zafer Yelen de karşılaşmada forma giydi. 

yamacayir28
18.09.10, 09:52:35
"ÇOK İYİ BİR TAKIM OLUŞTURDUK"
http://img.fotoambar.com/img/00000/4489e04aded31334875f3c215f0561bc.jpg
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un teknik direktörü Hüsnü Özkara, ''Amacımız galibiyet, İstanbul'da küçümsenmeyecek kadar Giresunspor taraftarı var, bu da bizim galip gelmemiz için yeterli'' dedi.

Hafta sonu Güngören Belediyespor ile karşılaşacak Giresunspor, hazırlıklarına Bulancak İlçe Stadı'nda çift kale maç yaparak devam etti.

Teknik direktör Hüsnü Özkara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu haftanın Giresunspor için çok önemli olduğunu söyledi.

''Galibiyet serilerine başlamamız gerekiyor. Hele de bunu deplasmanda başarırsak bu bizim için gerçekten şampiyonluk yolunda ilk adım olacaktır'' diyen Özkara, şöyle dedi:

''Çok iyi bir takım oluşturduk. Futbolcularımızın bir çoğu şampiyon kulüplerden takımımıza dahil oldu. İstanbul'da iç sahamızda gibi oynayacağız. Çünkü İstanbul'da küçümsenemeyecek kadar Giresunlu bulunuyor. Bu da bizim için çok iyi bir avantaj. Arzu ettiğimiz gibi deplasmanda galibiyet alacağız.''

Futbolcuların durumu hakkında da bilgi veren Özkara, ''Ümit'in hafif bir sakatlığı bulunuyor. Maç saatinde durumu belli olacak. Boluspor müsabakasında sakatlanan Boka takımda olmayacak'' diye konuştu.

Kasırga
28.09.10, 12:13:30
Ligler » Bank Asya 1. Lig » Bank Asya 1. Lig Gol Krallığı

ÜMİT TÜTÜNCİ
GİRESUNSPOR 4
FERHAT KİRAZ
BOLUSPOR 3
SEVERİN BRİCE BİKOKO
KAYSERİ ERCİYESSPOR 3

yamacayir28
05.10.10, 21:42:33
GİRESUNSPOR'UN DERDİ DEPLASMAN!

Bank Asya 1. Lig ekibi Giresunspor'un teknik direktörü Hüsnü Özkara, sahalarındaki başarıyı, deplasmanda gösterememelerinden yakındı.

Özkara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmandaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında alınan 3-0'lık mağlubiyetin Giresunspor'a yakışmadığını söyledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında kötü bir performans sergilediklerini, ikinci yarı toparlanmalarına rağmen kontrataklardan yedikleri gollerle hesapta olmayan bir yenilgi aldıklarını ifade eden Özkara, ''Önceki hafta Adanaspor karşılaşmasında çok iyi bir Giresunspor vardı. Her geçen hafta üstüne koyarak devam etmemiz gerekirken tam tersi bir durumla karşılaşıyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığımız kötü sonuç bize yakışmadı'' dedi.

Takım olarak bir an önce toparlanmak zorunda olduklarını vurgulayan Özkara, ''Başarı için konsantrasyon önemli. Oyuncularımız iç sahada gösterdikleri başarıyı deplasmanda gösteremiyor. İyi takımız. Ligde hedeflediğimiz yere gelebilmek için seri yakalamamız lazım. TKİ Tavşanlı Linyitspor ile hafta sonu sahamızda oynayacağımız karşılaşma ile bu serinin başlangıcını yapmak istiyoruz. Bu maça taraftarlarımızı bekliyoruz'' diye konuştu.

Kasırga
06.10.10, 11:11:27
seri mi;bırak bu işleri hoca,ali akdağ da her pazartesi aynı lafları sölüyor,soğutmayın taraftarı.

muhammetevli
13.10.10, 19:55:57
Bahri Kaya yeni hocamız oldu gibi.

yamacayir28
14.10.10, 17:53:35
Giresunspor seri yakalamak istiyor
Giresunspor'da teknik direktörlüğe getirilen Bahri Kaya, şartlar ne olursa olsun seri galibiyetlere ihtiyaçları olduğunu belirterek, bunun için en müsait zamanın bu hafta sonu oynanacak Çaykur Rizespor maçı olduğunu söyledi.
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'da teknik direktörlüğe getirilen Bahri Kaya, şartlar ne olursa olsun seri galibiyetlere ihtiyaçları olduğunu belirterek, bunun için en müsait zamanın bu hafta sonu oynanacak Çaykur Rizespor maçı olduğunu söyledi.

Kaya, kulüp başkanı Osman Çırak ile birlikte tesislerde basın toplantısı düzenledi. Giresunspor'un zor günler yaşadığını anlatan ve bu günleri el ele vererek atlatacaklarını belirten Kaya, "Takımı yakından takip ediyorum. Bazı oyuncularla da birlikte çalıştım. Kadro oluşumuna göre bu takımın yerinin burası olmaması gerekir. Biz bu yaşanan sorunu çözecek bilgi ve birikime sahibiz. Bu durumdan kurtulmak istiyoruz. İşimiz yoğun ve zor. Ancak hep birlikte bu zor günleri atlatacağız" dedi.

Şartlar ne olursa olsun seri galibiyetlere ihtiyaçlarının olduğunu bunun için de en müsait zamanın bu hafta sonu oynayacakları Çaykur Rizespor maçı olduğunu kaydeden Teknik Direktör Bahri Kaya, "İlk deplasmandan taraftara moral verecek bir sonuçla dönmek istiyoruz. Çaykur Rizespor karşısından eğer istediğimiz sonuçla ayrılırsak birkaç maç sonra da yaşanan değişimi herkes görecektir. Taraftarlarımız umutlarını sürdürsün" ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı Osman Çırak da, hafta sonu sahalarında oynadıkları ve yenildikleri TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının ardından kan değişikliğine gitme ihtiyacı duyduklarını ve Hüsnü Özkara ile yollarını ayırdıklarını hatırlattı. Çırak, takımın başına yeni bir teknik direktör getirmek için o günden sonra yoğun bir çalışma içine girdiklerini ve yapılan görüşmeler sonunda Bahri Kaya ile anlaştıklarını ifade ederek Kaya'nın başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Bu arada yeşil beyazlılarda teknik direktör Bahri Kaya'nın yardımcılıklarına ise Ümit Metin Yıldız, Hikmet Batur ile Ercan Gezgin'in getirildiği kaydedildi.

harşit28
25.10.10, 23:34:20
size şunu soruyorum biz bu takımdan niye fabiano ve pedrieli gönderdik. hadi gönderdik diyelim neden onlar kadar olmasa bile onların düzeyin futbolcular niye almadık. Takıma bu her sene olduğu gibi bu senede toplama kampı gibi oluşturmayı başardık. Bari yeniliyoruz takıma genç futbolcuarı alt yapıdan çıkaralım bu kadar acizmi kaldık futbolda. teşekkürler geçen seneki kadroyu bozan kişiler

Kasırga
26.10.10, 00:23:21
Giresunspor seri yakalamak istiyor
Giresunspor'da teknik direktörlüğe getirilen Bahri Kaya, şartlar ne olursa olsun seri galibiyetlere ihtiyaçları olduğunu belirterek, bunun için en müsait zamanın bu hafta sonu oynanacak Çaykur Rizespor maçı olduğunu söyledi.
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'da teknik direktörlüğe getirilen Bahri Kaya, şartlar ne olursa olsun seri galibiyetlere ihtiyaçları olduğunu belirterek, bunun için en müsait zamanın bu hafta sonu oynanacak Çaykur Rizespor maçı olduğunu söyledi.

Kaya, kulüp başkanı Osman Çırak ile birlikte tesislerde basın toplantısı düzenledi. Giresunspor'un zor günler yaşadığını anlatan ve bu günleri el ele vererek atlatacaklarını belirten Kaya, "Takımı yakından takip ediyorum. Bazı oyuncularla da birlikte çalıştım. Kadro oluşumuna göre bu takımın yerinin burası olmaması gerekir. Biz bu yaşanan sorunu çözecek bilgi ve birikime sahibiz. Bu durumdan kurtulmak istiyoruz. İşimiz yoğun ve zor. Ancak hep birlikte bu zor günleri atlatacağız" dedi.

Şartlar ne olursa olsun seri galibiyetlere ihtiyaçlarının olduğunu bunun için de en müsait zamanın bu hafta sonu oynayacakları Çaykur Rizespor maçı olduğunu kaydeden Teknik Direktör Bahri Kaya, "İlk deplasmandan taraftara moral verecek bir sonuçla dönmek istiyoruz. Çaykur Rizespor karşısından eğer istediğimiz sonuçla ayrılırsak birkaç maç sonra da yaşanan değişimi herkes görecektir. Taraftarlarımız umutlarını sürdürsün" ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı Osman Çırak da, hafta sonu sahalarında oynadıkları ve yenildikleri TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının ardından kan değişikliğine gitme ihtiyacı duyduklarını ve Hüsnü Özkara ile yollarını ayırdıklarını hatırlattı. Çırak, takımın başına yeni bir teknik direktör getirmek için o günden sonra yoğun bir çalışma içine girdiklerini ve yapılan görüşmeler sonunda Bahri Kaya ile anlaştıklarını ifade ederek Kaya'nın başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Bu arada yeşil beyazlılarda teknik direktör Bahri Kaya'nın yardımcılıklarına ise Ümit Metin Yıldız, Hikmet Batur ile Ercan Gezgin'in getirildiği kaydedildi. seri yakaladık zati 8 maç 6 yenildi son 4 maç 0 puan!!!

B@lıkçı
01.11.10, 02:53:22
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs950.snc4/74296_162467940452410_135148629851008_384813_25832 47_n.jpg

Bank Asya uzmanı, spor yazarı olan ve TRT 1 ekranlarında sıkça izlenen "Bank Asya 1.Lig Günlüğü" programında yorumcu olarak katılan Tunç Kayacı, 20.000 25.000 taraftara oynayan bir taraftar gurubunun ve Bank Asya'nın en çok taraftarı olan takımların başında "Giresunspor" taraftarlarının olduğunu belirterek hem göğsümüzü kabarttı hem de izleyen milyonlarca kişiye bizi tekrardan tanıtmış oldu.

Kasırga
01.11.10, 13:37:39
umarım içerdeki d.bakır ve altay deplasmandan 6 puan alır ve ruhunuzla oynarsınız bu cefakar TARAFTAR ın gönlünü alırsınız yada çarşı da zor gezersiniz!

harşit28
01.11.10, 21:42:23
takım iyi oynamadıkdan sonra taraftar iyi olsa nolur olmasa nolur...

B@lıkçı
20.11.10, 21:18:55
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs588.ash2/151056_167384673294070_135148629851008_412180_5541 052_n.jpg

Giresunsporun büyük umutlar bağlayarak transfer ettiği tolga seyhan ve ümit tutünci yönetim kurulu ve başkan osman çırak tarafından süresiz kadrao dışı bırakıldı..Konuyla ilgili açıklama yapan Çırak' bundan böyle tolga ve ümit a2 antremanlara çıkıcak dediği öğrenildi..

yamacayir28
20.11.10, 21:27:49
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs588.ash2/151056_167384673294070_135148629851008_412180_5541 052_n.jpg

Giresunsporun büyük umutlar bağlayarak transfer ettiği tolga seyhan ve ümit tutünci yönetim kurulu ve başkan osman çırak tarafından süresiz kadrao dışı bırakıldı..Konuyla ilgili açıklama yapan Çırak' bundan böyle tolga ve ümit a2 antremanlara çıkıcak dediği öğrenildi..

isabetli bir karar olmuş benceeeee

muhammetevli
20.11.10, 22:39:35
çok doğru bir karar oldu , gruplaşmanın papazlığın 1 numaralı adamları kadro dışı bırakıldı , iyi oldu hadi bakalım...

yamacayir28
21.11.10, 22:30:02
"Mağlubiyeti hak etmedik"
Bank Asya 1. Lig'de Karşıyaka'nın Giresunspor'u 2-1 yendiği maçın ardından teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

"Mağlubiyeti hak etmedik" Bank Asya 1. Lig'de sahasında Karşıyaka'ya 2-1 yenilen Giresunspor'da, teknik direktör Bahri Kaya, ''Mağlubiyete rağmen şunu söyleyebilirim, çok iyi oynadık ve bu mağlubiyeti hak etmedik'' dedi.

Kaya, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 kapadıklarını anımsattı.

''Maç öncesi hazırlıklarla ve performansımızla maçı kazanabileceğimizi herkese gösterecek bir ilk yarı yaşadık'' diyen Kaya, şöyle devam etti:

''Hatta ilk golümüzün ardından en az 2-3 net gol pozisyonu yakaladık. Ama bunu değerlendiremedik. Ancak karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında hiç istemediğimiz bir 10 dakika yaşadık. Bunu daha önceki Samsunspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında da yaşamıştık. Aynı olumsuzlukları Karşıyaka maçında da yaşadık.

Karşılaşma ikinci yarının ilk 10 dakikasında 1-1 olunca oyun disiplininden koptuk. Bu arada kırmızı kartla 10 kişi kaldık. Bu da sonucu etkiledi ve öne geçtiler. Mağlubiyete rağmen şunu söyleyebilirim, çok iyi oynadık ve bu mağlubiyeti hak etmedik. Biz bu mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Taraftarların tepkisine hak veriyorum.''

harşit28
22.11.10, 13:45:30
klasik giresunspor maçı. öne geçtiğimiz maçlarda klasik olarak geriye yaslanıyoruz. karşımızdaki takımda öyle aham şaham değil.

yamacayir28
29.11.10, 21:41:54
Giresunspor'da Denizlispor mesaisi
Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlardan dolayı kötü günler geçiren Giresunspor'da şube sorumlusu Şerif Ayvalı, Denizlispor karşılaşmasını hedef olarak gördüklerini açıkladı.

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak Giresunspor'da, futbol şube sorumlusu Şerif Ayvalı, ''Karşılaşmadan başarılı sonuçla ayrılmak istiyoruz'' dedi.

Ayvalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizlispor maçı hazırlıklarına Antalya'da başladıklarını söyledi.

''Ligde 9 haftada oynadığımız maçlarda galip gelemedik, bu maçlardan sadece birinden sahadan bir puanla ayrılabildik'' diyen Ayvalı, üst üste aldıkları başarısız sonuçlardan dolayı ligde son sırada bulunduklarını kaydetti.

Ayvalı, ''Lige iyi başlamıştık, ancak daha sonraki haftalarda bizim de bir türlü çözemediğimiz nedenlerden dolayı aldığımız başarısız sonuçlardan şu an ligde son sıradayız. Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için önce bir galibiyete ihtiyacımız var. Gerek alt ve gerekse orta sıralarda yer alan takımlarla aramızda fazla bir puan farkı yok. Üst üste alınacak galibiyetlerle bir anda tehlikeli bölgeden uzaklaşma imkanı var. Bunun için ligde lider durumda bulunan Denizlispor deplasmanından başarılı sonuçla dönmek istiyoruz'' diye konuştu.

Ayvalı, takımda sakatlığı süren Tolga ve Ümit'in Denizlispor karşılaşmasında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

yamacayir28
28.12.10, 21:14:36
Giresun'dan taraftara çağrı
Giresunspor'da şube sorumlusu Hüseyin Altuntaş, ilk devreyi değerlendirdi ve ikinci yarı öncesi takımın tüm sorunlarının aşılacağının garantisini verdi.
Bank Asya 1. Lig ekibi Giresunspor'un futbol şube sorumlusu Hüseyin Altuntaş, ''Bu takım Giresun'un takımıdır ve her Giresunlu da bu kulübün başarılı olması için elinden geleni yapmalıdır'' dedi.

Altuntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen günlerde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'un ardından kulüp yönetimi ile ilgili çeşitli söylentilerin ortaya atıldığını belirterek, ''Bunlar sadece söylentilerden ibarettir. Yönetimde bölünme ve istifa gibi konularda kamuoyundaki söylentiler gerçek değildir'' dedi.

Kulübün içinden geçtiği zor dönemde göreve talip olduklarını ifade eden Altuntaş, ''Bu takım Giresun'un takımıdır ve her Giresunlu da bu kulübün başarılı olması için elinden geleni yapmalıdır. Biz bu niyetle yola çıktık. Yapılan dedikodular ve bazı girişimler kulübe zarar vermektedir. Yarın Giresun'da yönetim kurulu toplantısını yaparak, daha geniş açıklamalarda bulunacağız. İkinci yarı öncesinde herkes sorunları aşma konusunda yaptığımız önemli çalışmaları görecektir'' diye konuştu.

Altuntaş, takımın ikinci yarı öncesi Antalya'da yapacağı kamp için yarın Giresun'da toplanacağını, buradaki dört günlük çalışmanın ardından da Antalya'ya kampa gideceğini sözlerine ekledi.

yamacayir28
08.01.11, 00:24:39
"Yüzlerini güldüreceğiz"

Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, ''İkinci yarıda taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz'' dedi.

Kaya, yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürdüklerini ifade ederek, her yönüyle olumlu bir kamp çalışması yaptıklarını ifade etti.

''Bunun veriminin ligde oynayacağımız karşılaşmalara yansıyacağına inanıyoruz'' diyen Kaya, Antalya kampına alt yapıdan 9 oyuncu ile başladıklarını kaydetti.

Kulüpte sıkıntılı dönem yaşandığını, üst üste iki kez olağanüstü genel kurul kararı alındığını ifade eden Kaya, şöyle devam etti:

''Önümüzdeki günlerde tekrar bir seçim yapılacak. Biz işimize bakıyoruz. Burada herhangi bir sorun yok. Kampımızdaki atmosfer ve uyum üst düzeyde. Buradaki kampımız 14 Ocak'a kadar devam edecek. Yarın itibarıyla her gün hazırlık maçı oynayacağız. 23 Ocak'ta Boluspor ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanacağız. İnşallah buradan başarılı sonuçla ayrılmayı başaracağız. İkinci yarıda taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz.''

KAMPA KATILMAYAN YABANCI OYUNCULAR
Tatil için gittikleri ülkelerinden alacakları için kampa gelmeyen oyuncular ülkeleri Brezilya'da bulunuyor. Bu arada, kulüp yönetimi Cleyton Dos Santos, Isael Da Silva Barbosa ve Luiz Gustavo Bergamın'e olan yaklaşık 145 bin dolar borcun ödenmesi ve oyuncuların kampa katılması için kaynak arayışlarını sürdürüyor.

Kasırga
13.01.11, 17:24:16
G.kore 2 Ci Lig Takimi Ile 3-3 Berabere Kalmişiz Kamp Sifir Geçti Gibi Bolu Maçinda Hep Beraber Görecez.

ersev
13.01.11, 20:50:54
G.kore 2 Ci Lig Takimi Ile 3-3 Berabere Kalmişiz Kamp Sifir Geçti Gibi Bolu Maçinda Hep Beraber Görecez.

Elde ne vardıki ne bekliyoruz, ligde kalirsak ne mutlu bize...

muhammetevli
15.01.11, 00:15:58
Giresunsporumuzun Antalya Belek'te yaptığı kamp çalışmaları sona erdi. Çalışmalara 2 günlük aradan sonra Giresun'da devam edilecek.

Giresunsporumuz Antalya'da oynadığı 4 hazırlık maçında 2 beraberlik 2 de mağlubiyet aldı.

yamacayir28
15.01.11, 12:20:32
"Hedef üst sıralar"

Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, ''Antalya kampında yakaladığımız olumlu hava ile birlikte ligde hızla üst sıralara yükselmeyi hedefliyoruz'' dedi.

Kaya, 2 Ocakta başlayan Antalya kampının yarın sona ereceğini ifade ederek, ''Çok güzel ortamda bir kamp gerçekleştirdik. Oynadığımız hazırlık maçlarında eksiklerimizi görme fırsatı bulduk. Antalya kampında yakaladığımız olumlu hava ile birlikte ligde hızla üst sıralara yükselmeyi hedefliyoruz'' diye konuştu.

Kampın sona ermesinin ardından oyunculara iki gün izin verileceğini, ardından deplasmandaki Boluspor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde başlayacaklarını anlatan Kaya, şunları kaydetti: ''Kampta, gücümüzü en üst seviyeye çıkarmak için gayret ettik ve ayrıca bu kadro ile ligde ne yapabileceğimizi gördük. Maddi problemlerden dolayı kampa gelmeyen oyuncular Cleyton Dos Santos, Isael Da Silva Barbosa ve Luiz Gustavo Bergamın ülkeleri Brezilya'da bulunuyor. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız kaynak temin etmek için gayret gösteriyor. İnşallah bu gerçekleşir ve oyuncular Giresun'daki çalışmalara bir an önce katılır. Onlara ihtiyacımız var.''

yamacayir28
15.01.11, 12:21:40
Giresunspor transferler için kaynak arıyor
Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Giresunspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Giresunspor transferler için kaynak arıyor Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, ''Antalya kampında yakaladığımız olumlu hava ile birlikte ligde hızla üst sıralara yükselmeyi hedefliyoruz'' dedi.

Kaya, yaptığı açıklamada, 2 Ocakta başlayan Antalya kampının yarın sona ereceğini ifade ederek, ''Çok güzel ortamda bir kamp gerçekleştirdik. Oynadığımız hazırlık maçlarında eksiklerimizi görme fırsatı bulduk. Antalya kampında yakaladığımız olumlu hava ile birlikte ligde hızla üst sıralara yükselmeyi hedefliyoruz'' diye konuştu.

Kampın sona ermesinin ardından oyunculara iki gün izin verileceğini, ardından deplasmandaki Boluspor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde başlayacaklarını anlatan Kaya, şunları kaydetti:

''Kampta, gücümüzü en üst seviyeye çıkarmak için gayret ettik ve ayrıca bu kadro ile ligde ne yapabileceğimizi gördük. Maddi problemlerden dolayı kampa gelmeyen oyuncular Cleyton Dos Santos, Isael Da Silva Barbosa ve Luiz Gustavo Bergamın ülkeleri Brezilya'da bulunuyor. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız kaynak temin etmek için gayret gösteriyor. İnşallah bu gerçekleşir ve oyuncular Giresun'daki çalışmalara bir an önce katılır. Onlara ihtiyacımız var.''

B@lıkçı
15.01.11, 12:22:25
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1391.snc4/164374_181255691906968_135148629851008_497831_7205 657_n.jpg
Giresunspor’un devre arası Antalya kampı bütün hızıyla sürüyor. Teknik direktör Bahri Kaya yönetiminde Belek’te dün iki idman birden yapan Giresunspor’un sabahki çalışmasının sürpriz bir konuğu vardı.

Giresunspor’un kamp yaptığı otelin hemen yanındaki sahada çalışan Norveç’in Rosendal Kulübü’nün bayan fizyoterapisti, dünkü idmanda kendi takımından çok yeşil beyazlı çotanaklarla ilgilendi. Dikkatli gözlerle yeşil beyazlıların idmanını izleyen bayan fizyoterapistin bu hali objektiflerimize böyle yansıdı.

yamacayir28
07.02.11, 19:46:41
Giresun alt sıralardan uzaklaşmak istiyor
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor sahasında oynayacağı Güngören Belediyespor maçından üç puanla ayrılmak istiyor.
Giresun alt sıralardan uzaklaşmak istiyor Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu sahasında Güngören Belediyespor ile karşılaşacak olan Giresunspor'un basın sözcüsü Fatih Sandal, ''Rakibimizi yenerek alt sıralardan uzaklaşmanın ilk adımını atmayı hedefliyoruz'' dedi.

Sandal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Güngören Belediyespor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanlarla sürdürdüklerini ifade ederek, ''Bizim gibi alt sıralardan uzaklaşmak isteyen rakibimizle hayati bir maç oynayacağız. Bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız'' diye konuştu.

Güngören Belediyespor'u yenerek alt sıralardan uzaklaşmanın ilk adımını atmayı hedeflediklerini belirten Sandal, şöyle konuştu:

''Güngören maçı bizim için çok önemli. Bu maçtan çıkaracağımız her puan kaderimizin belirlenmesinde etkili olacaktır. Karşılaşmayı kazanmak için en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kazanılacak puanlar altın değerinde. Bunun için herkes daha çok sorumluluk alacak. İçinde olduğumuz bu sıkıntılı durumdan hep birlikte, omuz omuza vererek çıkacağız. Hedefimiz maçtan galip ayrılarak düşme hattından uzaklaşmak. Bu hafta sahamızda oynayacağımız maçta taraftarlardan da destek bekliyoruz.''

Sandal, tedavisi süren Şenol'un, Güngören Belediyespor maçında takımda yer alıp almayacağı maç günü belli olacağını sözlerine ekledi.

muhammetevli
09.02.11, 19:49:38
A2 takımımızdan 6 oyuncu prof. yapılacakmış , bu oyuncular ayrıca şu an takımda yer alan alt yapı patentli oyuncular ile gelecek yıl ki takımda önemli yer tutacaklarmış.

Ömer Ülkü'nün bu tip hamleleri gerçek olursa harbiden tebrik ederiz , fakat garip de bir adam bir hamlesi bir hamlesini tutmuyor , bazı açıklamalarıda ilginç , ancak her şeye rağmen iyi ya da kötü şu an için birşey diyemeyiz ama zaman herşeyi gösterecek.

muhammetevli
17.03.11, 14:13:51
Giresun Atatürk Stadyumunun ışıklandırılması için 2 Milyon TL'lik ödenek verecekmiş devlet , bu sayede Atatürk Stadı ışıklandırılacakmış , hayırlısı olsun...

harşit28
11.04.11, 15:56:26
şu takımda hala fatih ve ramazan oynuyor ya ona yanıyorum. Feridun gibi bi adamı oynatmıyor yazıklar olsun sana hoca. şenol desen zaten topla gitmeyi beceremiyor. her sene böyle amele topçuları alırsak takıma böyle olur. Adem çalık gibi yürekten oynayan yok.

yamacayir28
24.04.11, 11:38:23
Giresunspor'a moral yemeği
Giresunspor onuruna verilen yemeğe önemli isimler katılırken, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, önemli açıklamalarda bulundu.
Giresunspor'a moral yemeği Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, ''Giresunspor bütün ili kucaklayan ortak bir değerimizdir'' dedi.

Espiye ilçesinde Giresunspor onuruna verilen yemeğe, Vali Dursun Ali Şahin, Espiye Kaymakamı Mitat Özen, Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, Kulüp Başkanı Ömer Ülkü ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular ile diğer davetliler katıldı.

Yemeğin ardından konuşan Vali Şahin, Giresunspor'un, kentin mutluluk kaynağı olduğunu ifade ederek, ''Giresunspor bütün ili kucaklayan ortak bir değerimizdir. Bu akşam yüzümüz gülüyor ama bu sevincin, bu mutluluğun ve moralin Pazar günü akşamı da aynı olmasını istiyoruz. İnanıyorum ki Mersin İdmanyurdu maçı sonrasında da bu sevinci yaşayacağız. Birinci bayramımız 23 Nisan, ikinci bayramımız ise pazar günü olacak'' dedi.

Kulüp Başkanı Ülkü ise yaşanan zorlukları birlik ve beraberlik içinde çözüme kavuşturmaya uğraştıklarını söyledi.
Giresunspor'un kurumsallaşması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini de belirten Ülkü, ''Hiçbir şey bir anda olmuyor. Giresunspor'un kurumsallaşmasını tamamlamak en önemli amaçlarımızdan biridir. Kurumsallaşmayı sağladığımızda zaten sorunlar ortadan kalkacak. Biz altyapıya çok önem veriyoruz. Bugün altyapıdan gelen futbolcularımız maç kurtaracak seviyeye geldiler. Amacımız bunu daha ileri seviyeye getirmektir'' dedi.

yamacayir28
14.06.11, 20:55:49
Giresun gelecek sezondan umutlu
Giresunspor'un başkan vekili ve transfer komitesi başkanı Hüseyin Adanur, ''Önümüzdeki sezon Giresunspor'un kenti en iyi şekilde temsil etmesi için çalışıyoruz'' dedi.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un başkan vekili ve transfer komitesi başkanı Hüseyin Adanur, ''Önümüzdeki sezon Giresunspor'un kenti en iyi şekilde temsil etmesi için çalışıyoruz'' dedi.

Adanur, yaptığı yazılı açıklamada, Giresun'un tanıtımının en iyi spor yoluyla yapıldığını, bu nedenle Giresunspor'un başarısının çok önemli olduğunu belirtti.

Geçen sezon özellikle ligin ikinci devresinde başarılı olmuş takımın omurgasını bozmayacak şekilde iç ve dış transfer çalışmaları yürüttüklerini vurgulayan Adanur, şunları kaydetti:

''Önümüzdeki sezon Giresunspor'un kenti en iyi şekilde temsil etmesi için çalışıyoruz. Bu nedenle iç transferde sözleşmesi biten oyunculardan Ömer Hacısalihoğlu, Volkan Kocaoğlu, Fatih Şen, Soner Şahin, Ramazan Durdu, Onur Nasuhoğulları, Adem Çalık ile anlaşma sağladık. Dış transferde ise ilgilendiğimiz futbolcular Kırıkkalespor'da 2010-2011 sezonunda oynamış ve 22 gol atmış Mustafa Ünver, Afyonkarahisarspor'dan Hasan Hatipoğlu, Turgutluspor'dan Barış Kol, Beşiktaş'tan Erkan Kaş. Yabancı oyuncu transferinde ise Ernest, Naskovski, Miroslav Markoviç ile görüşmelerimiz devam etmektedir.''

B@lıkçı
22.06.11, 01:57:09
http://genccotanaklar.com/wp-content/themes/WillPress/thumb.php?src=http://genccotanaklar.com/wp-content/uploads/2011/06/127.jpg&w=260&h=230&zc=1&q=95
Giresunspor 2011-2012 se-zonu çalışmala-rına 7 Temmuz Perşembe günü Kümbet Yaylasında başlayacak.

Teknik direktör Bahri Kaya nezaretinde çalışmalarını sürdürecek olan ekibimizin 10 veya 11 Temmuz’da Kartepe’ye gidip hazırlıklarına orada devam edeceği belirtildi.
Kartepe kampının 1 Ağustos Pazartesi günü sona ereceği ve ekibimizin tesislerine dönüp, 14 Ağustos Pazar günü başlayacak olan lige hazırlanacağı kaydedildi.

muhammetevli
14.08.11, 01:04:19
bugün Kongrenin ikinci oturumu yapıldı ve yine aday çıkmayınca kulüp Divan Heyetine kaldı.

B@lıkçı
23.08.11, 09:17:21
Giresunspor, 3. Lig’e geçen sezon Bulancak Belediyespor’un grubundan yükselen Beşikdüzüspor’la bugün Saat 17.00’da Atatürk Stadında hazırlık maçı oynayacak..
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/300889_10150362319428714_110523918713_9937915_1411 623_n.jpg

muhammetevli
27.08.11, 18:34:18
hazırlık maçını 3-0 kazandık.

daha önce kiralık gönderilen Onur Demir ve Şükrü Can Yılmaz geri çağırıldı.

ayrıca eski oyuncularımızı Erhan Küçük , Cem Karahan ve Tufan Esin'de tekrar geri dönebilirler...

kulub kayyuma kalmıştı kulubu şu an için Cengiz Cindemir yönetiyor.

yeni transferlerin tümü takımdan ayrıldı.

ADRENALİN
24.11.11, 09:47:33
Fanatik Gazetesinin haberine göre ülke gündeminin ön sıralarında bulunan Bedelli Askerlik konusunda GİRESUNSPOR Futbol Klübünde bu haktan yararlanacak futbolcular = Soner Şahin, Metin Kanar, Ömer Hacısalihoğlu, Volkan Kocaoğlu, Cihan Gökalp, Cem Korhan, Tufan Esin, Adem Çalık, Aydın Çetin, Erhan Küçük

harşit28
29.11.11, 18:01:44
geriye ne kaldı ki ?

muhammetevli
02.12.11, 13:24:16
Giresunsporumuzda kongre kararı alındı , kongrenin tam olarak tarihi belli değil ancak Güngören maçından sonraki bölümde yapılacak.

muhammetevli
06.01.12, 23:06:02
Ferhat Abidinoğlu Başkan Seçildi.

Giresunspor olağanüstü genel kurulunun 2. Oturumu dün Aksu Tesislerinde yapıldı.

26 Ağustos gününden bu yana Kayyum Heyeti ile idare edilen Giresunspor’un yeni başkanı Ferhat Abidinoğlu oldu. Tek liste ile girilen kongrede Başkan Ferhat Abidinoğlu’nun listesi seçilirken, yönetim kurulu asil listesinde Eski Kayyum Başkanı Cengiz Cindemir’de yer aldı.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Ak Parti Milletvekili Mehmet Geldi, İl Başkanı Sabri Öztürk, eski Milletvekili Eşref Karaibrahim, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden ve 100 kişiye yakın isim kongreyi takip etti. Eski başkanlardan Fatih Kitapçı’nın kongreye iştirak etmediği görüldü.
Saat 14.00’de başlayan genel kurul iki saat sürdü. Belediye Başkanı Kerim Aksu ile aynı araçtan inerek salona gelen Ferhat Abidinoğlu, tesislerdeki toplantı salonunda Aksu ile bir buçuk saat görüştü. Görüşmeler devam ederken, zaman kaybı yaşanmaması için Muzaffer Ejder, konuşma açılışını yaptı. Ejder, Divan Heyetine başarı dileklerinde bulunarak yeni yönetime hayırlı olmasını isteyerek, Divan Kurulu’nun İbrahim Özkul, Ali Rıza Yıldız ve Erman Hoşnut’tan oluştuğunu söyledi.
Divan, gündem maddelerini görüşerek liste için çağrıda bulundu. Görüşmelerin ardından listesine son şekli veren Abidinoğlu, toplantı salonuna geldi ve divan heyetine listesini sundu. Seçime tek liste ile giren Abidinoğlu, seçimin ardından Giresunspor’un 20. Başkanı oldu ve kongre tamamlandı.
Diğer yandan kongrede borçlar konusunda tek bir açıklama yapılmadı.