Orijinalini görmek için tıklayınız : Haddini Bil Ismail Türüt
galdirik
09.01.09, 11:04:22
http://img71.imageshack.us/img71/9822/turutww8.jpg (http://imageshack.us)
http://img71.imageshack.us/img71/turutww8.jpg/1/w512.png (http://g.imageshack.us/img71/turutww8.jpg/1/)
böle bir açıklamayı ancak ismail türüt yapardı zaten. ibonun müzik şirketine geçip daha çok gündeme geldikten sonra, yalakalık yapacam diye kendisini türkiyeye tanıtan karadenizli sanatçı abisine her türlü hakareti eden şahıstan ne beklenirki başka.
bozatli28
09.01.09, 13:42:11
Konu hakkında bişey demeye gerek yok. Etilere gidip şarkı söylesin.
haylaz28
09.01.09, 14:18:04
çekemeyenler ANTEN taksın !! ismail türüt sen bikere SANATÇI değilsin sanatla ilgin olsa bu oyunun kime ait olduqunu bilirsin GİRESUNU cekemiyosan susucaksın !!
HasanAlim
09.01.09, 14:56:19
eğitim şart
badluck
09.01.09, 14:57:29
ismail tüttürü hiç sevmediğim gibi bu sozlerle de ne oldugunu gözler onune sermıs...
Orucbeyli
09.01.09, 15:09:48
Adam Olmayan Bir Yaratıkdan Ne Beklersinki İşi Gücü Karı Kız Olan Bir İnsan
Giresunlu OLarak Sessiz Kalmamamız Lazım Her Yerde Sesimizi Çıkarmalıyız Bize Hakaret Edenlerinde Ağzının Payını Vermeliyiz...
semko28
09.01.09, 16:54:53
bırakın bunlar için yorum yazmayı herkes bilio kolbastı kimin oynu olduğunu bide adamım die dolasıo ortalıkta elin rizelisi gelio dio kolbastı trabzonun ulan snane be
28serkan28
09.01.09, 17:00:04
yaa ismail türüt hemşerimiz ozan arifin çok yakın arkadaşı bence öyle demek istememiştir ama adamın kendini anlatamama gibi bi sorunu var
Kasırga
09.01.09, 17:11:46
kendisine cepten ya da canlı her türlü bilakis ulaşırız,Ata larımız der ki etüyen dağa kar yağar!!!
dadduktolga
09.01.09, 17:18:30
rizeli deilmi alayı böle bunların
muhammetevli
09.01.09, 17:47:13
ura ismail senin taa ..............
galdirik
09.01.09, 18:23:49
yaa ismail türüt hemşerimiz ozan arifin çok yakın arkadaşı bence öyle demek istememiştir ama adamın kendini anlatamama gibi bi sorunu var
Bu adamın ne oldugu belirsiz. Bir dönem radikal dinci, bir dönem orta yolcu bir dönem ülkücü... Ne halt yedigini gendü bilse bilde anlayacagız ama topluma hitap eden kişi ağzından çıkan sözü tartacak...
Yoksa terazi ye vurmasını bilen birileri elbet çıkar...
cırttık_mustafa
09.01.09, 18:36:44
arkadaşlar müzik bizim ancak oyun trabzonundur çünkü biz okadar hızlı oyun oynayamayız..bizim oyunların hepsi agırdır..ismail türüt gibi bi adamıda tartışıpta bu adama prim yaptırmayalım...
kursat94
09.01.09, 18:52:52
Allah insanı mal yapmasın
cırttık_mustafa
09.01.09, 19:09:51
birlik beraberlige en çok ihtiyaç duyulan zamandayız yok giresun ordu yok giresun trabzon kavgası yok ali şükrü topal osman kavgası vs bu kavgalarla hiçbiryere varamayız...gençligin kafasına böyle şeyleri sokmayalım bence şimdi birlik beraberlik zamanı..bu kavgayı uzatırsak büyütürsek bi sürü can yanar...nasıl amerika ülkemizi kürt türk alevi sünni gibi suni gündemler yaratarak bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorsa buda birilerinin oyunu...bırakın olay yargıda bekleyelim ...birbirimize düşmeyelim...
izmitliçotanak
09.01.09, 19:25:02
Ben Bu Sözlere İnanmıyorum,İsmail Türüt Böyle Birşey Söylemez,SÖYLEYEMEZ!Çünkü O Cesareti Kendisinde Görmüyorum.
Yaziklar Olsun!. Faşo İso :)
harşit28
09.01.09, 21:03:25
O adam olsa böle konuşmazdı...
privateboy
09.01.09, 21:27:41
Bu adamın ne oldugu belirsiz. Bir dönem radikal dinci, bir dönem orta yolcu bir dönem ülkücü... Ne halt yedigini gendü bilse bilde anlayacagız ama topluma hitap eden kişi ağzından çıkan sözü tartacak...
Yoksa terazi ye vurmasını bilen birileri elbet çıkar...
Çıkarı nerdeyse orda duran bi karaktersizz
yaktas28
09.01.09, 21:49:48
Allah insanı mal yapmasın
Bak bu laf cuk oturmuş. :) Aklıma geldikçe gülerim ben buna. Doğru söze ne denir. İyi özetlemişsin Kürşat kardeşim. :):):)
galdirik
10.01.09, 01:30:22
birlik beraberlige en çok ihtiyaç duyulan zamandayız yok giresun ordu yok giresun trabzon kavgası yok ali şükrü topal osman kavgası vs bu kavgalarla hiçbiryere varamayız...gençligin kafasına böyle şeyleri sokmayalım bence şimdi birlik beraberlik zamanı..bu kavgayı uzatırsak büyütürsek bi sürü can yanar...nasıl amerika ülkemizi kürt türk alevi sünni gibi suni gündemler yaratarak bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorsa buda birilerinin oyunu...bırakın olay yargıda bekleyelim ...birbirimize düşmeyelim...
Yau kardesim biz olayın trabzon giresun davasında degiliz. Biz ismail türüt denilen zerzavatın Giresunluları kastederek etmiş oldugu hakaretedir. konu ne olursa olsun hakaretlere maruz kaldıgımızda tepkimizi en alasından veririz. Burada kimseye düşmanlık yaptığımızda yok ayrıca...
ÖZÜR DİLEYECEK O KADAR !
kursat94
10.01.09, 09:17:09
o edebsizin cezasını veririz.kimse giresunlulara terbiyesiz diyemez
kayasis28
10.01.09, 14:26:29
şimdi ben bu şebek hakkında yorum yapsam adam yerine koymuş olurum.
ÖZÜR DİLEMESİ GEREK
yalakalık yapacak ya trabzonlulara...
insan kılıklı türüt...
cırttık_mustafa
10.01.09, 18:57:44
kötü söz sahibinindir kimseyede yalakalık yaptıgım filan yok yiyin ozaman birbirinizi...egitim şart...
asıl terbiyesizliği kendisi yapmış..herkes onun ne mal olduğunu biliyo..ismail türüt giresunlulara kurban olsun..kınıyorum seni..
Olur ya ;insanız yaparız hata İsmail Türüt'te ypmış bir hata ama değil farkında...
O bu laflarıyla Erkan Ocaklı'nın ürünü çalınıyormuş anlamında bağsetmiştir diye düşünüyorum..
fakat Giresun şehrine dil uzattıysa yazıklar olsun . . .
ayvazdemirel
11.01.09, 20:19:17
o zat önce türkçeyi öğrensin sonra yorum yapsın kınıyorum
cırttık_mustafa
11.01.09, 20:30:49
ozaman arkadaşlar bu olayı protesto edelim bunla ilgili organizasyon yapalım.
serdar-28
11.01.09, 22:29:49
ismail türütün nesli tükendi öyle biri varmıydı varsada bizim için bitmiştir kolmastı bizimdir
cırttık_mustafa
11.01.09, 23:40:49
Yau kardesim biz olayın trabzon giresun davasında degiliz. Biz ismail türüt denilen zerzavatın Giresunluları kastederek etmiş oldugu hakaretedir. konu ne olursa olsun hakaretlere maruz kaldıgımızda tepkimizi en alasından veririz. Burada kimseye düşmanlık yaptığımızda yok ayrıca...
ÖZÜR DİLEYECEK O KADAR !
dilemezse bizde protesto edelim.
Çizgisi belli olmayan, seviyesi ise herkesçe bilinen biri söz sahibi. Kötü söz sahibinindir. "İt ürür kervan yürür" demiş atalarımız.
Biz de sahip çıkacağız değerlerimize, biz sahip çıkmazsak sahiplenmeye çalışırlar.
Tavsiyem şu; lokal olayından sonra her hafta folklor dersi verilsin düzenli olarak. Maçların devre arasında gösteri de yaparız.
http://www.yesilgiresun.com.tr/haber_detay.asp?haberID=6066
http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=40454777292
o zat önce türkçeyi öğrensin sonra yorum yapsın kınıyorum
sen kınıyorsan ben yakarım onu be .....
beykozlu_ayhan
12.01.09, 12:10:13
KAHROLSUN israil KAHROLSUN ismail türüt
şebinkarahisarlı
14.01.09, 22:05:08
o benim 3 yaşındaki oğlumun p:p:sini yesin terbiyesiz
CıLGıN_CoTaNaK
22.01.09, 02:28:31
ismail tüttürür giresunlular öttürür... baska da bısey demıorum....
yamacayir28
17.05.10, 20:40:01
Ismail Türüt ve Hüseyin Bıçak Otçu Göçü Festivalinde...
Yağlıdereliler Derneği tarafından bu sene yirmincisi düzenlenecek olan otçu Göçü Festivali 16 Mayıs pazar günü Kemerburgaz Fatih Çeşmesi Festival alanında gerçekleştirilecek.
Televizyondan canlı yayınlanacak Festivalde Karadenizin iki devi Ismail Türüt ve Hüseyin Bıçak izleyicileri coşturacak.
Otçu Göçü Yayla şenliğinin, Türkmen Çepni Boyu’nun Orta Asya’ dan getirdikleri ve yüzyıllarca Giresun yaylarında kutladıkları bir gelenek olduğunu hatırlatan Yağlıdereliler derneği Yöantim Kurulu Başkanı Mehmet Ayaz “dedelerimizden, atalarımızdan miras olan bu geleneği en iyi şekilde yaşatmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda tüm Yağlıderelileri,Giresunluları ve Karadenizlileri festivalimize davet ediyorum” dedi.
Giresun ve giresunlulara hakaret eden birisi ilcemin piknigine davet edeni onu yücelteni ona deger vereni dostu düşmanını bilmeyenleri TÜM KALBİMLE KINIYORUM KINIYORUM
sengun28
17.05.10, 23:12:36
Ismail Türüt ve Hüseyin Bıçak Otçu Göçü Festivalinde...
Yağlıdereliler Derneği tarafından bu sene yirmincisi düzenlenecek olan otçu Göçü Festivali 16 Mayıs pazar günü Kemerburgaz Fatih Çeşmesi Festival alanında gerçekleştirilecek.
Televizyondan canlı yayınlanacak Festivalde Karadenizin iki devi Ismail Türüt ve Hüseyin Bıçak izleyicileri coşturacak.
Otçu Göçü Yayla şenliğinin, Türkmen Çepni Boyu’nun Orta Asya’ dan getirdikleri ve yüzyıllarca Giresun yaylarında kutladıkları bir gelenek olduğunu hatırlatan Yağlıdereliler derneği Yöantim Kurulu Başkanı Mehmet Ayaz “dedelerimizden, atalarımızdan miras olan bu geleneği en iyi şekilde yaşatmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda tüm Yağlıderelileri,Giresunluları ve Karadenizlileri festivalimize davet ediyorum” dedi.
Giresun ve giresunlulara hakaret eden birisi ilcemin piknigine davet edeni onu yücelteni ona deger vereni dostu düşmanını bilmeyenleri TÜM KALBİMLE KINIYORUM KINIYORUM
***forumlara yazmayacağım diyorum ama böyle ŞARLATANLARI DUYUNCA KAN BEYNİME SIÇRIYOR..!!! Derneğin numarasını, faksını, mailini bilen varsa,
tepkimizi bilfiil gösterelim arkadaşlar.. !!!
batlama
18.05.10, 09:49:09
böyle bişey olmaz kerdeşim BU ŞAHSİYESİZ ADAMI HANGİ DERNEK ÇAĞIRIYORSA KINAMIYORUM CÜNKÜ KINAMAK AZ GELİR BU YALAMALIKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL BUNUN IZAHI YOK ADAM GİRESUNU AYAKLAR ALTINA ALIYOR BİZİM MİLLETTE ONA RAĞBET GÖSTERİYOR YOK BÖYLE GİRESUN MİLLETİ GİBİ.
BİZ BÖYLE DİK VE HAYSİYETSİZ OLDUĞUMUZ SÜRECE DAHA COK YALAMA OLURUZ BUNU BİZ HAKEDİYORUZ.
KİM NASIL ALIYORSA ALSIN BU LAFLARIMI.
ADRENALİN
18.05.10, 14:18:38
buna nasıl bir olaydır.bunu organıze edenin yarın oburgun namusuna sahıp çıkacağıda şüphelıdır........
sengun28
18.05.10, 14:32:05
***bu linke ziyaretçi olarak tepki mesajlarınızı iletebilirsiniz..
ben aşağıdaki şekliyle gönderdim.. o şarlatan terbiyesiz tırlatma nasıl Giresunluların karşısına çıkar.. :(
http://www.yagliderefm.com/ziyaretci-defteri.html
*** Otcu Göçü organizasyonu için tebrik ediyorum.. Ancak bir ismi görünce gözlerime inanamadım..!
Kosbastı müziğinin beşiğinden bir grup gencimize TERBİYESUZLAR diyebilen TERBİYESİZ ŞARLATAN gerçekten davet edildiyse, Giresunluyum diyebilenler adına KINIYORUM.. KINIYORUM.. KINIYORUM..!!!
yamacayir28
18.05.10, 22:55:02
YAĞLIDERELİLER KEMERBURGAZDA COŞTU!
Salı, 18 Mayıs 2010 20:18
Yağlıdereliler Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen OTÇU GÖÇÜ Festivalinin yirmincisi Kemerburgazda gerçekleştirildi.Binlerce kişinin katıldığı Fetsivale iştirak edenler yemyeşil bir ormanda,kuş sesleri arasında kahvaltılarını yaptılar.
Güven Pınarı Suyun büyük destek verdiği Festivalde Hemşeri firmalarımızın yanısıra ülkemizin başka bölgelerinden kuruluşlar da sponsorluk desteği verdi.
Saat 13'de başlayan programın sunuculuğunu hemşerimiz H.İlhami Temel yaptı.Programda ilkönce Hüseyin Bıçak sahneye çıktı.Bir saat sahnede kalan Hüseyin Bıçak Yağlıderelileri tam anlamı ile coşturdu.
Hüseyin Bıçak'tan sonra Yağlıdereliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Özer Kahveci,Mesut Kaşıkçı,Abdullah Akar,Ali Bölük , Mehmet Boz ve Dernek Başkanı Mehmet Ayaz sahneye çağrıldı. Mehmet Ayaz burada yaptığı konuşmada "Atalarımızın yüzyıllardır yaptığı bir geleneği İstanbul gibi megapol bir kentte yaparak gelecek nesillere aktarmayı amaçladıklarını belirterek,festivali Başlatan Kurucu başkan halil Kütüğe teşekkür etti." Mehmet Ayaz ayrıca katkılarını esirgemeyen Zeytinburnu Belediyesine,Bahat Sağlık grubuna,Güvenpınarı suyuna ve Bütün sponsorlara şükranlarını sunduğunu belirtti.
Mehmet Ayaz'dan Sonra yağlıdere Belediye Başkanı sahneye çıktı ve yağlıdere'de yaptıklarını ve Yapacaklarını anlattı.Başkan ayrıca Yağlıderede açılacak yüksekokul için yapılacak olan binaların yapımına maddi destek sağlamaşarını istedi.
Yapılan Konuşmalardan sonra Karadenizin ve Ülkemizin sevilen ve popüler sanatçısı Ismail Türüt sahneye çıktı.İki buçuk saat sahnede kalan Ismail Türüt verdiği nefis konserle Festivale katılanları adeta kendinden geçirdi.
Tempo TV'den canlı yayınlanan program saat 16 45'de sona erdi.
insanda yüz olur terbiyesizzzzzzzzz
http://img.fotoambar.com/img/00000/576ba1fcefa6eca0b01cad2ab0da3f49.jpg
http://img.fotoambar.com/img/00000/ad7e36d80ecbd4421c63e8ecf7ad0946.jpg
MispooL
18.05.10, 23:21:01
Yaptığı Spekülasyondan başka bir şey değildir. GİRESUN'a karşı bir çekememezlik tavrı ortaya koymuş ve Yaşına Başına Yakışmayan sözler sarf etmiştir. Yaptığını fazLa irdelemeye gerek yok. Onursuzca Yapılan Bir Hareket...
yamacayir28
18.05.10, 23:24:22
Yaptığı Spekülasyondan başka bir şey değildir. GİRESUN'a karşı bir çekememezlik tavrı ortaya koymuş ve Yaşına Başına Yakışmayan sözler sarf etmiştir. Yaptığını fazLa irdelemeye gerek yok. Onursuzca Yapılan Bir Hareket...
ne yapalım içimize mi çekelim sineyemi onu alkışlamayama devam edelim kim o şerefsiz onun haddini bildirmedik ben ona kızıyorum
MispooL
18.05.10, 23:27:21
Gereken zamanı gelince Yapılacaktır diye düşünüyorum. Sineye Çekelim yada Görmemizlikten gelelim demiyorum. Bu hayatta Kimse Yaptıklarıyla Kalmaz , Hesap Kesilir , Had Bildirilir...
yamacayir28
18.05.10, 23:32:36
Gereken zamanı gelince Yapılacaktır diye düşünüyorum. Sineye Çekelim yada Görmemizlikten gelelim demiyorum. Bu hayatta Kimse Yaptıklarıyla Kalmaz , Hesap Kesilir , Had Bildirilir...
tabi dedigin olur ona mukafet vererek davettte bulunarak alkışlayarak
B@lıkçı
17.11.10, 15:32:59
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1220.snc4/155260_10150091859585853_148016995852_7640608_7863 052_n.jpg
Giresun etkinliklerinde yer almayan İsmail Türüt, yurtdışı etkinliklerde Giresunluların içinde görülmeye başlandı.
İsmail Türüt 2 yıl önce bir Tv kanalında ‘Kolbastı’ muhabbeti sırasında Giresunlulara neler dediğini herkes duymuş, büyük tepki göstererek basında günlerce yazılıp-çizilmişti. Yanındaki konuğu Giresunlu Mustafa Küçük kılını kıpırdatmamış, programa devam etmişti.
Bir ara, yaptığı hatayı anlayan Türüt, yer aldığı Tv kanalına Giresun STÖ kurumlarından GDB Başkanı Halil Kütük başta olmak üzere bazı başkanları davet ederek özür dilemek istemiş, ama bu da gerçekleşmemişti.
O günden bu yana İsmail Türüt’e tepkili Giresunlular, Yağlıdere etkinlikleri dışında Giresun etkinliklerine İsmail Türüt’ü davet etmemişlerdi..
Hal böyle iken, yurt dışında yapılan Giresun etkinliklerinde Türüt’ün baş tacı yapılarak afişlerin göbeğinde görülmesi eleştirilere yol açtı.
İsmail Türüt’ten hala özür dilenmesini bekleyen bir grup Giresunlu,” Şu afişi gördüğümüzde, insanın aklına neler geliyor ki. Hiçbir Giresun sanatçısını Ordu,Trabzon ve Rize etkinliklerinde afişin ortasında bugüne kadar yer almadı. Böyle Giresunluluk olursa almasıda mümkün değil. Giresunlulara hakaret eden bir sanatçının Giresun yöresi etkinliğinin ortasında yer almasının da ne anlama geldiğini, İsmail Türüt’ü bu etkinliğe önerenler açıklasın. Bizler isterdik ki, ortada Güler hanım, Ömer Can olsun. Hele Avrupa’da her teşkilatı ile mükemmel bir Serkan Özer var. Serkan Özer’in ekibi, enstrümanı çalacak diğerleri söyleyecek! Neden Serkan kardeşimiz orta da değil?” Diyerek, yurt dışındaki Giresun etkinliğine İsmail Türüt’ü kimin önerdiğini ve davet ettiğini merak ettiklerini söylediler.
GURBETTE YAŞAYAN GİRESUNLULARI BU HASSAS KONUYDA DUYARLILIĞA DAVET EDİP TÜRÜT'Ü ORGANİZASYONDAN ÇIKARMALARINI BEKLİYORUZ..
MARMARALI ÇOTANAKLAR
Haber:Zeki Al
ADRENALİN
18.11.10, 09:32:33
nasıl bır mılletız ya ulan nufusumuz 20 bine düşsün memlekette kanser veba verem türesınde bu kısılıksız ınsanlar geberım gıtsın.adamın evıne karısının dostu gırse gel yanımızda yat usume dıyecekler kanım donuyor ulan kanım...ismaıl düdüt kadar başınıza taş düşsün ulan katıp şadiler huseyın bıçakları hor görün elin rizelisi tatlı s..kıyor dımı sızı serefsızler
batlama
18.11.10, 16:37:09
nasıl bır mılletız ya ulan nufusumuz 20 bine düşsün memlekette kanser veba verem türesınde bu kısılıksız ınsanlar geberım gıtsın.adamın evıne karısının dostu gırse gel yanımızda yat usume dıyecekler kanım donuyor ulan kanım...ismaıl düdüt kadar başınıza taş düşsün ulan katıp şadiler huseyın bıçakları hor görün elin rizelisi tatlı s..kıyor dımı sızı serefsızler
işin özeti bu fatih tam teşhisi koymuşsun biz millet olarak böyle kişiliği bozuk olmaya devam ettiğimiz sürece giresunun hakındaki imaj her zaman ayaklar altında olmaya devam edecektir.giresun halkı hiçbişeyin arkasında dik durmamıştır o yüzden karadenizde en geri kalmış ve ezilmiş millet biziz bu halimizle ezilmeyi hertürlü hakkediyoruz sonrada cıkıp yok rize böyle trabzon şöyle ordu önde vs vs konuşmaya devam ederiz adamlar dedikodu üretmiyorlar çalışıyorlar birbirini tutuyorlar bölünmüyorlar her platformda tepkilerini hertürlü ortaya koyuyorlar iş dünyasında olsun spor,siyaset,din işleri her alanda bizden öndeler olmayada devam edecekler bizde yerrimizde saymaya devam edeceğiz giresunun dünyası dedikodu,giresun karşılaması,ve horondan ibarettir bide kişiliği oturmamış geniş insan bol bu memlekette.
o yüzden arkadaşlar kendinizi fazla üzmeyin bizim millet bu
Ben derim ki rizelilerle cennete bile girilmez. En iyi Rizeli ölü Rizeli.
sengun28
29.11.10, 22:48:16
işin özeti bu fatih tam teşhisi koymuşsun biz millet olarak böyle kişiliği bozuk olmaya devam ettiğimiz sürece giresunun hakındaki imaj her zaman ayaklar altında olmaya devam edecektir.giresun halkı hiçbişeyin arkasında dik durmamıştır o yüzden karadenizde en geri kalmış ve ezilmiş millet biziz bu halimizle ezilmeyi hertürlü hakkediyoruz sonrada cıkıp yok rize böyle trabzon şöyle ordu önde vs vs konuşmaya devam ederiz adamlar dedikodu üretmiyorlar çalışıyorlar birbirini tutuyorlar bölünmüyorlar her platformda tepkilerini hertürlü ortaya koyuyorlar iş dünyasında olsun spor,siyaset,din işleri her alanda bizden öndeler olmayada devam edecekler bizde yerrimizde saymaya devam edeceğiz giresunun dünyası dedikodu,giresun karşılaması,ve horondan ibarettir bide kişiliği oturmamış geniş insan bol bu memlekette.
o yüzden arkadaşlar kendinizi fazla üzmeyin bizim millet bu
***O tırlatmanın ses ya da görüntüsünü paylaşanları listemden çıkarıyorum.. Kan beynime sıçrıyor.. İnsan da azıcık onur olmalı..!!!
Sayfamda konserle ilgili kınama yazdım.. arkadaşların bilgisine..
http://www.facebook.com/marmaralicotanaklar?v=box_3#!/profile.php?id=100000471510811
sengun28
30.11.10, 23:16:46
***TERBİYESUZun biri gündeme gelmek için Giresun'un duvarlarına sürtünüyor; ADINI ZİKREDİP, REKLAMINI YAPMAYALIM..! Onun TERBİYESUZluğunu ödüllendiren derneklere kınama mesajları gönderelim..!
Ali Yılmaz bunu beğendi..
Ismet Demir :Giresunluya küfür edip giresunludan para kazanan biri olan bu adamı şiddetle kınıyorum..fehmi abinin sayfası olduğu için ağzımı bozmak istemiyorum..bu adamı giresun etkinliklerinde görmek istemiyoruz artık..giresun dernekleri kendinize gelin!
.Aliye Yaman : yüzsüzlük bu demekki..
Esma Altundaş :aynen ne işi war o pisliğin giresunluların arasında alayına giderrrrr
YEmre Ayar : Basuk boyunu bilmem ne yaptığımmm,,,sana şerefsiz desem artık onun kadarda bi değerin yok,,,Bu adamı ilk gördüğüm yerde dalacam
Şengün Fehmi ***Lütfen sakin olun arkadaşlar.. Bize TERBİYESUZ diyeni TERBİYEmizle boğalım.. Haysiyetimizi çiğnetmeyelim yeter..
Umut Şengün : kınıyorum...
Şengün Fehmi ***İki insan Çeşidi Vardır: Zaman Geçtikçe Hatalarıyla Yüzleşen.. Zaman Geçtikçe Yüzsüzleşen...!
Cemil Kugu : bir giresunlu olarak kınıyoruz...
Şengün Fehmi ***İLGİ BU KADARSA SÖYLENENLERLE ARAMIZDAKİ MESAFEYİ KONTROL EDELİM.. Üzülerek sayfayı kapatacağım..!
Ilker Keskin : fehmi baba o herifin suçu yok bir zamanlar fatih terimin bir lafı vardıya içimizdeki irlandalılar diye işte konu bu o deyyusa prim yaptıran çakma giresunlulara sormak lazım dicem ama emin ol gerek yok bunlarınki memleket sevdası özlemi falan değil eğlence olsunda boş ver giresunu bu gereksizlerin yüzünden memleket bir adım ileri gitmiyor yaaa...
sengun28
02.12.10, 22:53:21
***TERBİYESUZ dememiş MİŞŞŞ...:))
MİLYONLAR YANLIŞ DUYDULAR O ZAMAN..!
http://www.gorelegazetesi.com/v1/haber_detay.asp?haberID=2289
ÖZRÜNÜ DE AL VE GİİİTTTTT...!!!
Giresun'u ve Giresunlu'yu ağzına alma..!!!
Onu etkinliklere davet eden tüm Giresunlu birey ve dernekleri şiddetle kınıyorum ..!!!
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.