PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karagümrükspor...

burak özdemir
20.10.09, 01:47:20
http://www.seeklogo.com/images/F/Fatih_Karagumruk_Spor_Kulubu-logo-7F91925515-seeklogo.com.gif
rakip takım olarak ilk topiği ben açmak istedi.giresunluyum we karagümrükspor da masör olarak çalışıyorum.karagümrükspo türk futbol tarihinde yerini almış 1926 yılında kurulan güzide bir kulübümüz olup şimdilerde adı turkcel süper lig olup eski adıyla 1. ligde futbol oynamış asırlık kulüplerimizden bi tanesidir.şimdilerde son 2 yıld çok büyük bir talihsizlik yaşayarak şimdi istanbul süper amatör ligi 6.gurupta mücadele wermektedir.renkleri kırmızı-siyah olan kulüp hdefini yüksek koyup yenidenhakettiği yere yai profesyonel lige dönüş olark belirlemştir.şu anda gurubuda yaptığı 4. maçtan 3 galibiyet 1 raberlik alark zirwede yerini almış olup gözünü iderliğe dikmiştir....

ADRENALİN
20.10.09, 01:54:31
taraftarıyla ve klup potansıyelıyle ismini duyurmuş olan karagumruk semtıne şampıyonluk yolunda başarılar dilerim.hoşgeldınız

sedo
20.10.09, 02:10:51
inş. Bu Sene Ait Olduğumuz Yerde Oluruz... Karagümrüğe şampiyonluk Yolunda Başarilar Diliyorum... Tadi Tuzu Yok ... Ne Gümrüksüz Ne Ayazağasiz...

burak özdemir
20.10.09, 02:17:40
inş. Bu Sene Ait Olduğumuz Yerde Oluruz... Karagümrüğe şampiyonluk Yolunda Başarilar Diliyorum... Tadi Tuzu Yok ... Ne Gümrüksüz Ne Ayazağasiz...

teşekkürler kardeş.inşalah hakettiğimiz yerde oluruz..

sedo
20.10.09, 02:39:11
teşekkürler kardeş.inşalah hakettiğimiz yerde oluruz..

bir kulağım karagümrük maçlarında... inş gruplardan beraber çıkarız ... hersene izmir takımları denk geliyor bize vede egeye düşüyor maçlar biz 10 satt onlar 1 sate geliyorlar bu adaletsiz yönetim ister istemes tarftarımızı olumsuz etkiliyor...
inş.gümrükle bu sene izmir takımlarına karşı boş dönmeyiz... inş.çıkarız bu sene...

harşit28
20.10.09, 08:36:37
Karagümrük deyince akan sular duruyor gibi:D:D:D

sengun28
20.10.09, 11:00:04
Hoşgeldin KaRaGüMRüK...
Başarılar diliyorum..

sefa2834
20.10.09, 12:51:40
inş hedeflerine ulaşır ah bide biz ulassakkk

pirazizli28
20.10.09, 12:55:28
biz Zeytınburnulu olarak Karagümrüğü tekrar Zeytınburnuyla aynı gruba beKLerım :):):) şaka bi yana inşallah eski günlerine dönerler..

mekansız 28
20.10.09, 20:24:58
başarılar dileriz ama karagümrük karşıyaka macında karşıyakayı destekledi hatta pankart actılar destekleriz diye

serdar-28
20.10.09, 21:55:43
başarılar karagümrük

28_keşaplı_28
20.10.09, 22:57:57
Karagümrüke Başarilar Biz Giresunsporluyuz Forza Giresunspor Gerisi Yalannn Benim Içinnnn

burak özdemir
21.10.09, 03:56:32
Hoşgeldin KaRaGüMRüK...
Başarılar diliyorum..

eywallah sengün kardeş iyi dileklerin için teşekkür ediyorum.inşallah giresunsporumuzda hedefineulaşacak skorları alır we bizleri burda gurbette çalışangiresunluları mutlu eder....

dogangulenc
22.10.09, 01:39:00
eski klübüm hey gıdı gunler:D...

tirebolu_28
28.10.09, 18:01:38
KaraGümrük Benim Semtim,Maçlarda Taraftarlar Fazla Doldurmasada İyi Bir Tribünü Ve İyi Bir Yönetimi Olan Bir Kulüptür...KaragümrüĞümüze Başarılar Dilerim...

harşit28
08.11.09, 23:57:16
KURULUŞ: Ayrı takımlar halinde çalışan ‘Karagümrük Gençleri’ ve ‘Acıçeşme Gençleri’ civar semt kulüpleriyle karşılaşmak istiyorlardı. Büyük bir semtin temsilcisi olarak ayrı ayrı maçlar yapmayı doğru bulmadıklarından araya girenlerin teşebbüsleri ve kendi isteklerinle bir kulüp çatısı altında birleşmeyi kararlaştırdılar. Karagümrük Grubundan; Horoz Abdullah, Mustafa İzmirli, Jandarma Yarbayı Cemil. Acıçeşme Grubundan; Alaettin, Nazmi, Bedri, Minareci İzzet… Karagümrük Kulübünün unutulmaz siması Muhtar Bey-in yardımıyla 1926 yılı ilkbaharında gençler aralarında topladıkları para ile İşkembeci Malik Sokağı-nda bir lokal temin ettiler ve resmen; KARAGÜMRÜK İDMAN YURDU kuruldu. İlk Başkan, Arnavut Feyzi Efendi seçildi.

RENKLERİN TESPİTİ: Acıçeşme Gençleri Siyah-Beyaz renk üzerinde duruyordu. Karagümrük Gençlerinin ise Lacivert-Beyaz renkler pek hoşlarına gitmişti. Araya girenler her iki tarafıda ikna eden neticeye ulaştılar. Karagümrük Tulumbacıları; Kırmızı fanila, Siyah paçalı külot giyerlerdi. Bu yüzden renkler Kırmızı-Siyah oldu. Kırmızı ‘Alev’i, Siyah ise ‘Duman’ı simgeler.

İLK YILLAR: Karagümrük ilk maçını Beyazıt Harbiye Nezareti Sahası’nda Davutpaşa ile yapmış ve bu müsabakadan 2–1 galip ayrılmıştır. 1927 yılında kulüp faaliyetlerini geliştirirken Futbol’un yanında Boks, Atletizm ve Bisiklet takımları da kuruldu. Ayrıca bu sene Karagümrük’ün bünyesinden koparak Unkapanı Spor Kulübü açıldı. 1928 yılında Karagümrüklüler ileride birçok yıldız yetiştireceği Karagümrük Stadı’nı Türk Futbolu’na armağan etmiştir. 1930–1932 Yıllarında Futbol, Voleybol, Atletizm, Boks ve Bisiklet dallarında faaliyet gösteren Kulübümüz açılan Temsil Kolları oynanan piyesler ve verilen okuma-yazma eğitimleriyle halkımıza büyük katkılarda bulunmuştur

Sezqin ÖZ
09.11.09, 21:39:23
Karagümrükspor istanbulda en sevdiğim camia tribunleri sağlam.Yalnız Gebze deplasman videosu felan var caddelerde yürüyerek küfürlü tezahurat sağa sola saldırma felan,herşey iyi hasta Gerçek Karagümrüklülük bu değil.Bu kişisel öz eleştirimdir,yanlış anlaşılmasın.Umarım antep bld,ist.belediye vs. den ziyade Karagümrük iyi bir yerlere gelir.

beykozlu_ayhan
15.11.09, 13:24:27
Bogazin Yargiçlari 1908

burak özdemir
19.11.09, 21:32:18
son 4 sene içinde yaşanılan ciddi anlamda bi çöküş var takımda.bu çöküşte taraftarı da küstürmüş durumda.ama bu sezon camiada bi bütünlük oluşmuş durumda taraftarı ynetimi futblcusu malzemecisinden masörüne herkes bu köklü camiayı tekrar eski günlerine döndürmek için var gücüyle çalışıyor.takım şu anda 5 galibiet 2 beraberlik 1 de mağlubiyetle 17 puanla 4. sırada yeralıyor.bu hfta kendi sahasında karagümrük arena da(vefa stadı)büyükçekmecesporla karşılaşacak.bu maça hedef mutlak 3 puan.seyircinin de desteğiyle bunu başaracaktır...

T-Jey
24.11.09, 02:34:50
Ezeli Rekabetteki Rakibimiz Karagümrüğe 3.Lig YoLUNDa başarılar... Bekliyoruz Bir An önce gelin...

G.Osmanpaşalılar..