PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kimler Buralarda , Buralarda Olmayanlar Nerede ?

muhammetevli
07.10.11, 19:32:08
Kimler buralarda , burada olmayanlar nerede ?

1000'in üzerinde üyeye sahipiz ancak online olanlar ortada , belirli kişiler siteye girip bişiler yazıyor , sanırım face denen internet canavarı bizi de etkiledi.

gelenler zaten belli de , gelmeyenler neden gemiyor ya da neden gelemiyor bu konu hakkında bildikleriniz varsa lütfen paylaşın , ara ara online olanlarda online olduklarını belli etsinler...

son olarak hem sitenin hem de son deplasman organizasyonlarda yaşanan vurdum duymazlığın sebebi nedir ( vurdumduymazlık ; neden 100 üye varken 20 vs. kişi online oluyor , ya da 7-8 saatlik Akhisar'a biz neden 10-15 kişi toplayabiliyoruz ) , grupça bunu tartışmalı ve çözüm bulmalıyız diye düşünüyorum.

harşit28
08.10.11, 22:06:01
mami bunlara bedava ne verirsen site o derece yoğun olur merak etme...

yamacayir28
09.10.11, 19:16:44
teletexten takip ettigim dönemler hemen unutuldu oyuzden heyacan kalmadı yaşananlar bencede etkili oluyor ama yinede arma aşkımız asla bitmeyecek

izmitliçotanak
09.10.11, 22:50:09
Burdayımmm da Bu Ara Çok Boşladık ..

B@lıkçı
10.10.11, 03:12:57
Evt herkez bi şekilde boşladı..Güzel yere deyinmişsin biz bunları toplantılarda dile getiriyoruz ama sadece orada kalıyor sanırım..

VURGUNCU28
10.10.11, 19:53:42
arkadasim tebrikler cok guzel bi konuya deyinmissin koskocaman marmarali cotanaklar ailesi dedigin gibi 5 6 saatlik deplasmanada gidemiyosa cok buyuk bosluk var demektir simdiden onlem alinir insallah basarilarinizin devamini diliyorum insallah daha guzel yerlerde oluruz marmarali cotanaklar olarak herkesee selamlar saygilar. turgay ayazaga.