PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Protesto..!

B@lıkçı
21.09.09, 02:17:46
Biz niye eziyet çekiyorsnuzki bize lig başlangıcında desınler sızın busene bukadar puanınız var,sunun bukadar,o şampiyon o düşüyo desinler..ne gerek var maç oynamaya...herşeyi yazmışlar zaten..özgener ve şadan hanım...

İlgili Yönetici Tayfası Bu Olayın Üstüne Tff Binasının Önünde Protesto Yapalım Derim..Yeter Artık 2 haftadır Penaltıları Maçlarımızda Yan Hakemler Veriyo Yarım mt Dışardaki Düşürme Penaltı Oluyo...Bu Yazıma İlgiyi Gruptaki Abilerimden Bekliyorum....

ADRENALİN
21.09.09, 02:29:10
evet protesto sart oldu bu maça gıtmektende onemlı bır olay halına geldı.takımımız maçlarını ya seyırcısız oynatılmakla karsı karsıya bırakılıyor yada son dakıkalardaki uydurma penaltılarla puanlarımız yenılıyor.karsıyaka ve rize maçlarında kulubumuz hem puanlarda oldu hemde taraftar kıskırtılarak seyırcısız ceza almamız sağlandı.daha 5. haftadayız ve bırkaç gun ıçınde sesımızı çıkarmazsak ılerleyen haftalar daha kötü olaylara gebe olabılır derım ben

kuzgunlucemal
21.09.09, 10:54:05
Arkadaşlar üzerimize oynanan oyunlar planlı eger planlı olmasaydı Karşıyaka maçında sahaya giren 7-8 kişiye karşı verilen 1 maçlık ceza olamazdı 2-3 olup 1 indirseler tamam deriz ama 1 olarak vermeleri bu işlerin planlı olduğuınu kanıtı grub olarak toplanıp TFF ye yürüyelim sesimizi çıkarma zamanı geldı de geçiyor bıle

batlama
21.09.09, 12:11:10
aynı düşüncedeyim tff en yakın zamanda toplu bi yürüyüş sihay çelenk bırakma zamanı bu takımın yanlız olmadığını sahipsiz olmadığını herkesin bilmesi lazım.
hasan başkan hafta ici dönecek en kısa sürede bu organizasyonu gercekleştireceğiz.

gün birlik olma zamanı.

ÇAMLICA
21.09.09, 12:36:08
bu kadarda taraf tutulmaz yeter artık!!! kesinlikle yürüyüş yaplaım bu böle olmıcak 1 0 dan hakem maçı 2 1 kazanıyo yok böle bişey ya !

pirazizli28
21.09.09, 12:46:14
Yazık uLan ! emeğee yazık ! Taraftarın takım peşinden heryere gitmesine Giresun Sevdasına yazık ! futbolcuların hafta içi idman yaparak maça hazırlanmasına yazık..Madem böyle yapıcaksn Federasyon takım çalışmasn taraftar maça gelmesin elimizden puanları alın...Yazık uLan !!!!

airbagci
21.09.09, 13:13:18
evet bu yürüyüş olayını en kısa zamanda hayata geçiriyoruz

thdemirkan
21.09.09, 13:57:47
evet hep destek tam destek mahmut ozgener ıstıfaaaaaaaaa

dogangulenc
21.09.09, 14:03:19
cüneyt ÇAKTIRMA

28_keşaplı_28
21.09.09, 14:05:09
bu yürüyüş şart oldu artıkk bu böle gitmezzz giresunumu kullanmalarına izin vermeyelimm tff yazıklarr olsunn ben böle adilik şerefsizlik görmedimm yaaaa bu böle dewam etmezz yürüyüşş olayına el atalımm cüneyt çakır göt korkusuna polis aracıyla kaçtıı delikanlıysa adaletli maç yöneten insan kaçmaz ama ona insan demeye ne gerekk olamazlarr birilarinin sırtı
ndan geçiniyolarr aldıgın para hastane paran olsun cüneyt çakır vede tff 28_keşaplı_28 FORZA GİRESUN ULANN

muhammetevli
21.09.09, 15:34:54
destekliyorum , tff ye yürüyelim

Gürcü
21.09.09, 16:41:10
sakalımızda var ama dinleyen yok...hatırlayın fikstür çekildiğinde ilk maçımız ordu maçına ayarlanınca ben yırtınmamla kaldımtepki verelim dedim ama neyse...yani bir hoca geldi takım toplanır inşallah ben kendi adıma umutluyum...eğer bunlar dewam ederse gerekeni yapmaya çalışırız...
kulağın çınlasın şenez erzik...

yamacayir28
21.09.09, 16:47:51
Evet ses getirelim hakkımızı arayalım tam desdek benden sonuna kadar

Kasırga
21.09.09, 17:50:42
aynı düşüncedeyim tff en yakın zamanda toplu bi yürüyüş sihay çelenk bırakma zamanı bu takımın yanlız olmadığını sahipsiz olmadığını herkesin bilmesi lazım.
hasan başkan hafta ici dönecek en kısa sürede bu organizasyonu gercekleştireceğiz.

gün birlik olma zamanı. maç sonu lokalden stada gitsem kendime hakim olamazdım,tff ye yürümek için hasan başkan ve betonla görüşmek geldi ilk aklıma,telefonda konuştuk,Erol un dediği gibi ,hafta içi mi haftas onu mu olur bilmem,en fazla katılımın olacağı saat ve günde protestoyu yapcaz,Giresun sahipsizmi lan,biz ölmedik!!!

karamanturgay
21.09.09, 19:01:19
hatta sitenin girişine koyulmuş olan resmide büyük bi şekilde bastıralım. Yan hakemin duruşu ve pozisyon çok net....

yeşil beyaz
21.09.09, 20:28:52
Tff nin önünde oturma eylemi, yapalım....

ersev
21.09.09, 22:06:09
Her Zaman Tam Destek....

kuzgunlucemal
21.09.09, 23:57:05
Ewet arkadaşlar bir an önce hemen protesto gununu belırleyıp kesinlikle butun marmara mazeretsiz olmak üzere getirebildiğimiz kadar giresunluları toplayalım işimizi yapmamızın zamanı...

D İ K K A T Kesinlikle ertelemeyelim. Yoksa canımızı daha kötü yakabılırler...

ADRENALİN
22.09.09, 00:37:37
yapabılecek arkadaslar kartona yada beze anlamlı cızımler yapsın kelımeler yazsın
sayımız ne olursa olsun bunu yapıcaz tepkısız kalamayız.açılım yandasları giresunuda görsunler.sel oluyor afet bolgesı değiliz unıversıte yok havaalanı yok fındıka para yok takıma dusmanlık var

sefa2834
22.09.09, 00:43:39
zongudlaga gidecem eger bu haftasonuna alırsanız yuruyusu yada eylemi yuruyusu yapar ole gecerim zonguldaga ilerleyen haftalarda yaparsanız ben gelemicem abilerim kardeşlerim....

Tirebolu_33
22.09.09, 12:17:17
En kısa sürede bu protesto yürüyüşümüzü yapma zamanı geldi artık ; hatta derneklerdende bu konuda destek alınması iyi olur ne kadar kalabalık olursak o kdar ses getiririz.. Herkesin katılımının kolay olduğu bir saatte yürüyüş olursa iyi olur

syg

harşit28
22.09.09, 12:19:00
tamam protesto yapmakta haklıyız ama, bu yürüyüşü yapsak nolcak puanımız gerimi gelcek, TFF bizi takmaz bile

HasanAlim
22.09.09, 13:18:50
gereken yapılacak herkes haddini bilecek

muhammetevli
22.09.09, 16:37:35
Bank Asya yanıyor!

1. Lig'de büyük isyan... Kartalspor Sportif Direktörü Lemi Çelik, “Rize ve Konya'nın Süper Lig'e çıkması için organize olunmuş” dedi.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor ve Kartalspor isyan etti. Karadeniz ekibinin Başkanı Olgun Aydın Peker, 2-1 kaybettikleri maçından ardından büyük tepki gösterdiği hakem Cüneyt Çakır’ı topa tuttu.

FANATİK’e konuşan Peker, “Kimsenin futbolcularımın emeğiyle, alın teriyle oynamasına izin vermem. Onların hakkını kimseye yedirtmem. Öyle karakterli ki, kötü gidişin ardından belki de tarihte ilk kez dört haftalık maç başlarını almak istemediler. Rizespor maçında müthiş oynadık ama hakem inanılmaz kötü ve taraflı yönetim gösterdi. Ceza alanı dışındaki pozisyonu içeri taşıdı ve penaltı kararı verdi. Hasan üçüncü gibi hayatında küfür etmeyecek bir futbolcuyu ‘Allah’tan korkmuyor musun’ dediği için oyundan attı. Bu kadar yanlış üst üste rastlantıyla olmaz. Rize A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Abi (Kalkavan) dahil herkes penaltı kararının yanlış olduğunu söyledi. Federasyona şikayet edeceğim. Kararım netleşmese de maç kasedini FİFA’ya göndereceğim. Bir Türk olarak ‘yanlış yapar mıyım?’ diye düşünüyorum. Ancak Türk hakemlerini de uluslararası arenada Cüneyt Çakır gibileri temsil etmemeli.

Lemi Çelik’ten çarpıcı sözler
1-0 önde oldukları Konyaspor maçını son dakikalarda yedikleri gollerle kaybeden Kartalspor’da ise sportif direktör Lemi Çelik, gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Konya maçının 69. dakikasında faulün olmadığı bir pozisyonun ardından Kürşat’ın atıldığını kaydeden Çelik, “89’da yediğimiz gol bir metre ofsayttı. Rizespor ve Konyaspor’un Süper Lig’e çıkması için birilerinin organize olduğunu düşünüyorum. Futbolcuların ve kulüplerin emekleriyle oynamaya, ligin değerini düşürmeye hiç kimsenin hakkı olamaz” diye konuştu.

Konya maçının ardından Kartal Teknik Direktör’ü Kadir Özcan hakemin üstüne yürümüştü. Olgun Peker de, yenildikleri Rize karşılaşması sonrası Cüneyt Çakır’a büyük tepki göstermişti.

Hakan Can

http://fanatik.ekolay.net/Bank-Asya-yaniyor_3_Detail_89_146450.htm

espiye rüzgarı
22.09.09, 22:02:12
evet bir an önce bu yürüyüşü yapalım ..giresun sporun sahipsiz olmadığını anlasınlar vede bundan sonra böyle çirkin hakem oyunlarıumarım olmaz..

eso_28
23.09.09, 07:30:09
bencede güzel olur böle devam ederse artık her pozisyona penaltı vericekler...

batlama
23.09.09, 11:03:26
arkadaşlar bu protesto yürüyüşü kesinlikle yapılacak fakat katılımın yüksek olmsı icin kocaeli macı sonrasına birgün düşünüyoruz derneklerde bu konuda bizimle hareket edecek ha diyince olmuyor bi planlama yapmamız lazım yoksa 30-40 kişiyle yürürüz bi işe yaramaz az sabır.

ADRENALİN
23.09.09, 13:36:18
reis nederse odur.tek reis erol reis ölümlere gideriz

Beton
23.09.09, 20:28:43
Protesto Topiği Açildi Ama Bakiyorum çok Sönük Yorum Yazan Az Neyse Az Veya çok Biz Giresunlu Olarak Bize Karşi Yapilan Bu Emek Hirsizliğinin Hesabini öyle Veya Böyle Sormaliyiz Bana Kalirsa Bu Protesto Olayini Kocaeli Maçindan önce Yapalim Derim Zaten O Gün Herkes Maç Modunda Olacak Diğer Dernekler Filan Fazla Umursayacaklarini Sanmiyorum Kim Kalkacakta Geliçek Okey Masasindan Yani Yine Iş Bize Marmarali çotanaklara Düşüyor Kocaeli Maçina Gitmeden Saat 13.30da Yapalim Derim Bu Eylemi..

muhammetevli
23.09.09, 21:50:45
mustafa abi de yazmış zaten , Kocaeli maçından önce yapılsa daha iyi olurdu.

kalabalık gitmek çok da önemli değil bence , gitmek önemli , sadece Marmara tayfa olsa yeter...

sengun28
24.09.09, 01:10:54
***Haklı iken haksız duruma düşmeyecek şekilde hakkımızı aramalıyız..!
En ufak bir taşkınlık taraftar olarak sicilimizi bozabilir..
mesela Kocaeli maçında şöyle bir pankart açılabilir :

PUANLARIMIZI ÇALABİLİRSİNİZ AMA ONURUMUZU ASLA..!

galdirik
24.09.09, 16:31:29
Bence Protestoya gerek yok. Neden mi? Bu hafta süper lig maçlarını yönetecek hakemlere bakılırsa her şey ortaya çıkar. İmanımızı s.....ken Cüneyt Çakır görevini başarı ile tamamlamış olup bu hafta da ödül olarak Galatasaray - Eskişehir spor maçına hakem olarak atanmıştır.

Turkcell Süper Lig 7. hafta hakemleri 23.09.2009
Turkcell Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmalarında görev alacak hakemler açıklandı. 25, 26 ve 27 Eylül'de oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler şöyle:

Tarih-Saat Stat Ev Sahibi Takım Misafir Takım Hakemler

27.09.2009 20:00 ALİ SAMİ YEN GALATASARAY A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR
(O) CÜNEYT ÇAKIR
(Y) BÜLENT GÖKÇÜ
(Y) NİHAT MIZRAK
(D) SERKAN ÇINAR

serdar-28
24.09.09, 18:37:58
? herkez yaptıhının hesabını vereçek