PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : üsküdar Anadolu 1908

ADRENALİN
20.10.09, 02:21:20
http://www.amatorfutbol.org/logos/AnadoluUskudar.jpg

101 yıllık çınar şampıyonluğa koşuyor.9 maçta namağlup.tek sorun ne yazıkkı stadımız yok her maç deplasman

sengun28
20.10.09, 07:41:11
***Hoşgeldin Uluçınar,
****Hoşgeldin ÜSKÜDAR..:)

sengun28
20.10.09, 07:42:17
***Selimiye Stadı faal değil mi uşağumm..?

emre28
20.10.09, 10:08:12
ulaaa millete bak stadsız namağlup,,,bizimkiler kendi sahasında 12bin kişiyle sondan birinci sırada

Emir1908
20.10.09, 14:53:19
Selam olsun memleket sevdalılarına Allaha Şükürler olsun üsküdarımız nağmağlup yoluna devam ediyor ama giresunsporumuzdan bir başarı göremiyoruz inşallah oda yakın zamanda toparlar kendini

ÇAMLICA
20.10.09, 21:44:47
ßaşarılar ÜSKÜDARIM ŞAMPİYON ÜSKÜDAR

serdar-28
20.10.09, 21:54:43
başarılar üsküdar

28_keşaplı_28
20.10.09, 22:56:15
üsküdara Başarilar Biz Giresunsporluyuz Ama Forza Giresun

üsk__1908
21.10.09, 01:45:21
çamlıcadan giresuna sevgiler/ marmaralı çotanaklar çamlıca.

bozatli28
21.10.09, 10:57:48
Başarılar ama her telden topicinde taşınması lazım.

taka28
21.10.09, 12:26:38
başarılar üsküdar

dogangulenc
22.10.09, 01:41:41
5 tane koyulurmu ohaaaa anadoluuu ...:D

Ayhn_28
22.10.09, 21:18:38
Başarılar üsküdAR

sengun28
22.10.09, 21:45:33
***ura... habu Üsküdar da bizimle aynı renkmiş e...:)

Başarılar renkdaşımız..

ADRENALİN
25.10.09, 23:31:47
bugun deplasmanda darıcaya 3-0 yenılen üsküdar namağlup ünvanına son verdi ama halen 5 puan farkla lider.ayrıca maça gelen mutlu baskanımıza tesekkurler

airbagci
25.10.09, 23:37:11
bugun deplasmanda darıcaya 3-0 yenılen üsküdar namağlup ünvanına son verdi ama halen 5 puan farkla lider.ayrıca maça gelen mutlu baskanımıza tesekkurler

fatih bu takım nasıl nagmaluptu ya hiç bişey üsküdarda

sengun28
25.10.09, 23:39:05
***hımmm... Mutlu Başkan mutlu oldu demek..! :)

Gebzemiz yenildi, Kocaelimiz yenildi, bari darıcamız galip gelsin..

(Gölcük ne halde bilmiyorum..)

ADRENALİN
25.10.09, 23:41:30
baskanım sıze jest çektık baskanın semtınıde yenecek değilizya ayıpsınnnn :D :D :D maç sonundada fena olaylar çıktı.topçu teknık dırektor baskan taraftar herkes otobuslarden ındı ama darıca topukkk.çevık kuvvetle başbaşa bıber gazı dersı gorduk.otobuslerde 1 tane cam kalmadı hepsını kırdık otobuslerın ıçı bıber gazı dolu.çevık topçuların yuzune sıktı gazı jop vurdu.olaylar mahkemeye uzucak.

sengun28
25.10.09, 23:44:00
baskanım sıze jest çektık baskanın semtınıde yenecek değilizya ayıpsınnnn :D :D :D maç sonundada fena olaylar çıktı.topçu teknık dırektor baskan taraftar herkes otobuslarden ındı ama darıca topukkk.çevık kuvvetle başbaşa bıber gazı dersı gorduk.otobuslerde 1 tane cam kalmadı hepsını kırdık otobuslerın ıçı bıber gazı dolu.çevık topçuların yuzune sıktı gazı jop vurdu.olaylar mahkemeye uzucak.

***yakışmadı...!

airbagci
26.10.09, 00:22:12

söyledik o kadarda taşlamayın diye üç beş tane cocuk taşlamış

sengun28
26.10.09, 14:38:09
***şimdi benim olmayan aklım iyice karıştı:
taşlanan kim..? haşlanan kim...?

beykozlu_ayhan
30.10.09, 16:43:57
Her Zaman Kardeşizzz Büyük Beykoz

harşit28
11.11.09, 22:53:40
Gölcükspor-Düzcespor........................................( 1 - 1 )
İstanbul Maltepespor-Darıca Gençlerbirliği..................( 0 - 0 )
Kırıkkalespor-Beylerbeyi....................................( 1 - 0 )
Anadolu Üsküdar 1908-Keçiörengücü...........................( 2 - 0 )

beykozlu_ayhan
13.11.09, 14:33:47
üsküdar Anadolumuza Sonsuz Başarilar Alem Kardeşlik Görsün Beykoz-üsküdar

ADRENALİN
13.11.09, 22:10:23
böyle bir kardeşlik modeli yokki ayhanım kim kime maç verıyor kım kımle aynı trıbunde maç ızlıyor kım hangı takım gol atsada topluca gol diyor....kim kimin için dostunun dusmanına gider yapıyor.sadece ama sadece -1908-......yeşilBEYAZsarıSİYAH

beykozlu_ayhan
14.11.09, 18:34:26
ikimiz kardeşizyetmezmi ÜSKÜDAR----- BEYKOZ

ADRENALİN
18.11.09, 15:40:16
bugun vefa stadında oynanan maçta ilk yarısını dost kartalın 1-0 önde bıtırdığı musabakayı 90 dakıka sonunda anadolu üsküdar 4-2 yenerek son 6 haftaya 8 puan önde lider olarak girdi.hafta sonunda grup sonuncusu ankara demır deplasmanına çıkacak olan takım bu maçtanda 3 puan alması durumunda yuzde 99 play offlara kalmış olacak.renktaşa başarılar

suat
18.11.09, 22:00:20
101 yıllık mazisiyle üsküdar anadolumuz adım adım şampiyonluğa koşuyor.hermaçımız deplasmanda da olsa maç içinde geriyede düşsek son 5 dakıkada 3 gol attığımız maç sayısı bir hayli fazla.bu özveriden dolayı yureklı futbolcularımızı ve cefakar taraftarımızı kutluyorum.giresunsporada hakettiği yere gelmesını temenni ediyorum.... YEŞİLBEYAZ

murti1908
25.11.09, 09:16:07
cumleten s.a
gıresunspora başarılar.. bende bırseyler paylaşmak ıstıyorumm

Milliyet 50yıllık arşivini kullanıcılarına,takipçilerine açmış üye olunarak giriliyor.
Gireyim bakayım bir anadolu üsküdar yazayım dedim. 1881,1991,93 ,82 yıllarında çıkan haberlerimizi,kurucumuz Burhan Felek'in takımın kuruluşu hakkında yazdığı köşe yazılarını falan buldum malesef buraya kopyalayamadım.Üye olup kopyalayabilecek arkadaşlar varsa elinizden öper,yoksada girip bakın güzel şeyler var derim.Kısa olaraktan 81yılında milliyet gazetesindeki bir haberi sizlerle paylaşayım.
01.09.1981

Şöhretler Topluluğu Anadolu , Üsküdar'a hareket Getirebilecek Güçte

Yeşil Beyazlı tkaım geçen sezon büyük bir mücadele vererek 2.lige çıktı.
Sessiz sedasız gerçekleşen bu başarıdan sonra, öyle gelişmeler oldu ki, Anadolu bir anda türkiye'nin adından en çok söz ettiren takımlarından birisi haline geldi.
Altay'lı Nevruz'un genç yönetici Yemen Ekşioğlu'nun uyanıklığı ile sadece bin liraya transfer edilmesi gözleri yeşil beyazlı takıma çevirdi.
Yönetim değişti,Alaattin tüylüoğlu başkan oldu.Çilli Mehmet,Kaleci Mustafa,Kemal Hatmaz,Erdem,Serdar ve Sabri Kiraz derken Anadolu bir anda şöhretler topluluğu haline geldi.
Düne kadar maçlarını bir kaç yüzk işi önünde oynayan Üsküdar'ın köklü kulübü şimdi on binler önüne çıkmaya başladı.

------------

Şöhretler maçına ilgi büyük... Tüm Üsküdar, stadı doldurmuş, hatta dağlara taşlara, evlerin balkonlarına taşmış... Tribünler öylesine dolu ki, oturacak yer bulamayan şöhretli seyirciler de saha kenarına çöküvermişler... Haberin fotoğrafında Sadri Alışık yere çömelmiş maçta forma giyen oğlu Kerem Alışıkı izliyor !

DETAYLI ESKI HABERLER ICIN

http://www.uskudar1908.org/uskudar-anadolu-eski-haberler.html

SİTE GİRİŞ İÇİN
www.uskudar1908.org

sengun28
25.11.09, 10:45:57
cumleten s.a
gıresunspora başarılar.. bende bırseyler paylaşmak ıstıyorumm

Milliyet 50yıllık arşivini kullanıcılarına,takipçilerine açmış üye olunarak giriliyor.
Gireyim bakayım bir anadolu üsküdar yazayım dedim. 1881,1991,93 ,82 yıllarında çıkan haberlerimizi,kurucumuz Burhan Felek'in takımın kuruluşu hakkında yazdığı köşe yazılarını falan buldum malesef buraya kopyalayamadım.Üye olup kopyalayabilecek arkadaşlar varsa elinizden öper,yoksada girip bakın güzel şeyler var derim.Kısa olaraktan 81yılında milliyet gazetesindeki bir haberi sizlerle paylaşayım.
01.09.1981

Şöhretler Topluluğu Anadolu , Üsküdar'a hareket Getirebilecek Güçte

Yeşil Beyazlı tkaım geçen sezon büyük bir mücadele vererek 2.lige çıktı.
Sessiz sedasız gerçekleşen bu başarıdan sonra, öyle gelişmeler oldu ki, Anadolu bir anda türkiye'nin adından en çok söz ettiren takımlarından birisi haline geldi.
Altay'lı Nevruz'un genç yönetici Yemen Ekşioğlu'nun uyanıklığı ile sadece bin liraya transfer edilmesi gözleri yeşil beyazlı takıma çevirdi.
Yönetim değişti,Alaattin tüylüoğlu başkan oldu.Çilli Mehmet,Kaleci Mustafa,Kemal Hatmaz,Erdem,Serdar ve Sabri Kiraz derken Anadolu bir anda şöhretler topluluğu haline geldi.
Düne kadar maçlarını bir kaç yüzk işi önünde oynayan Üsküdar'ın köklü kulübü şimdi on binler önüne çıkmaya başladı.

------------

Şöhretler maçına ilgi büyük... Tüm Üsküdar, stadı doldurmuş, hatta dağlara taşlara, evlerin balkonlarına taşmış... Tribünler öylesine dolu ki, oturacak yer bulamayan şöhretli seyirciler de saha kenarına çöküvermişler... Haberin fotoğrafında Sadri Alışık yere çömelmiş maçta forma giyen oğlu Kerem Alışıkı izliyor !

DETAYLI ESKI HABERLER ICIN

http://www.uskudar1908.org/uskudar-anadolu-eski-haberler.html

SİTE GİRİŞ İÇİN
www.uskudar1908.org

***aydınlatıcı haberler ve linkler için teşekkürler Murti..:)

murti1908
06.12.09, 19:35:16
Üsküdarımız bugun Kırıkkalespor'u 3-0 gibi net bir skorla geçip ligin bitimine 4 hafta kala Yukselme grubunu garantılıyen tek takım oldu..

Üsküdar Halkı heyecanlı bıran once 2.lig e geri donmek için sabırsız gözüküyor

Kasırga
07.12.09, 16:55:56
yükselme maçlarında fatih in hatrı için kritik maçlara destek için gelmeye çalışacağım..hayırlı olsun şimdi iyi hazırlanmak lazım maçlara

murti1908
23.12.09, 21:00:11
Üsküdarımız Ligin son haftasında darıcaspor ıle karşılasıcak karagumrukte zorlu bır mac olucaga benzıyor hem trıbunler acısından hep sahada cunku as 7 oyuncumuz sarıkart ceza sınırındaydı ve duzce macında kart gorduklerı ıcın bu macta oynamıcaklar rakıbımızle aramızda 1 puan fark olmasının dısında ılk macta darıcada olanları ÜSküdar taraftarı unutmadıgı ıcın bu maca ayrı bır hava katıyor :) maçtan sonra Allah ın ıznı ıle şampiyonluk yuruyusu olup ÜSKÜDAR halkını bılınclendırmeye calısacagız saat 19.08 de capıtolden uskduar a kadar yurunucektır.. Gelmek ısteyen var ıse pazar gunu karagumruk stadında mısafırımız olabılır..

www.uskudar1908.org